עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eladh16,

לא הבנתי בדיוק מזה - Double Buffer ו - Triple Buffering אפשר הסבר? תודה אנשים

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שאלתי כאן באתר לגבי תוכנה שמאפשרת OC גדול יותר מאשר ה OVERDRIVE המובנה ולא היו תשובות... בכל מקרה מצאתי את התוכנה הזאת שניראה שעושה את העבודה... תעדכנו... http://downloads.guru3d.com/AMD-GPU-Clock-Tool-v0.9.8-download-1985.html לינק לתוכנה... [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני מתכוון כמו AMD, שמעבדיה מעולים ועולים מעט כסף. הרי, כרטיסי הR8500 עלו בזמן יציאתם קצת פחות מGF3TI אם אני לא טועה, ועדיין הציגו ביצועים טובים יותר. כמו כן, הR9700 שכרגע נמצא בארץ עולה כמו שGF4TI4600 עלה לפני כניסתו. האם ATI מוכרת את הצ'יפים שלה בזול, לעומת nVidia? האם הם משתמשים בחומרים "זולים" יותר, או משקיעים פחות בתכנון הדריברים של הכרטיס, ועל זה "מפצים" את עצמם?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by TheSoupNatzi,

ChainTech Nvidia GeForce 2 Titanium 64DDR 400MHZ שווה 350 שקל?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. פרסמתי לא מזמן הודעה שחיפשתי כרטיס מסך חדש וקיבלנו תגובות פשוט מאז התחדשתי במסך חדש גם LG 22" שמשנה את המצב. אז ככה, אני מחפש כרטיס מסך באזור ה 1000 ש"ח (לא יזיק אם יעלה פחות .. :) כשהשימושים העיקריים הם משחקים,סרטים HD, אינטרנט.. ברגיל שיפעיל משחקים חלק ברזולצייה מקסימלית שהיא 1920x1080 המפרט שלי הוא תמציתית Q6600 4GB זכרון HEC 500TD-TF ומשתמש כרגע בכרטיס מסך 8800GT שדי חלש ברזלוצייה שביקשתי אז המליצו לי HD5770 הוא יחזיק ברזולציה? תודה !

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by hichcock,

היי איך אני בודק איזה גירסא מותקנת לי במחשב? ובמידה וצריך לעדכן, איך עושים? אני כרגע על ווינדוז ויסטה, עובר לווינדוז 7 עוד מעט. המחשב זה מחשב נייד toshiba p300-133 קישור למפרט מחשב: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&DISC_MODEL=0&ACTION=PRINT_WITH_BACK&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=150424 לפי מה שאני רואה אצלי: intel core 2 duo t8300 2.4ghz 3 gb ram 32-bit system ati mobility radeon hd 3650 תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אנחנו עדיין לא ממש יודעים מה פשר הטיזר שסיפקה לנו מפתחת השבבים עם המילה Super - אך ההערכות הן כי מדובר בעדכון עבור כרטיסי מסך שהוצגו לפני פחות משנה לכתבה

8. Started by rroonnii,

הי. האם המאווררים (דואל) לא צריכים לפעול עד שהכרטיס מסך מגיע לטמפרטורה מסויימת ואז הם פועלים?. כך המצב כיום עם הכרטיסי מסך הללו? אין לי יכולת לבדוק כרגע אם יפעלו במשחק. אבל שמדליק את המחשב הם פועלים ולאחר זמן מאוד קצר מפסיקים.

9. באותו מחיר של הכרטיסים הנוכחיים. אז מי שעומד לקנות את הכרטיסים האלה, שיחפש אותם עם ליבות שמופיע האות A בדגם, או 410 במקום 400 בלבד.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by bagetrek,

woot woot ? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4885#ov http://www.tomshardware.com/news/gigabyte-radeon-r9-290x-windforce,25351.html http://www.techpowerup.com/gpudb/b2693/gigabyte-r9-290-windforce-3x-oc.html http://videocardz.com/48406/gigabyte-radeon-r9-290x-r9-290-windforce-3x-pictured-detailed ממש חתיך סוף סוף משהו שכולם מחכים לו .. השאלה מתי יהיה כבר בארץ ובכמה זוזים ...

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by n0stredamus,

תקראו את הלינק הבא שהוא חלק מהפרומו של nvidia לכרטיס מסך החדש שלה ... http://www.nvidia.com/content/areyouready/twimtbp.html ועכשיו תגידו לי שמי שקורא את זה לא יהסס אם לקנות נגיד ... 9700 פרו ... או לעקב עוד קצת זמן את הקנייה הגדולה שלו של כרטיס מסך ולקנות משהו אולטימטיבי ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by angelos21,

חבר'ה אני צריך שתייעצו לי בקשר לכרטיס ATI X1800XT: איזה חברה כדאי לי לקחת, SAPPHIRE או GIGABYTE??? כי שתיהן נעות באותו מחיר. השאלה היא האם מבחינת ביצועים ברמה הגבוהה יש הבדלים כלשהם??? הבנתי שהכרטיס לא יתמוך ב-DX10, אז כדאי להשקיע בכרטיס יקר עכשיו?? עוד כמה זמן יכנס הDX10 למשחקי המחשב????

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אני רוצה מחשב שאני יוכל לחבר אליו כרטיס מצלמות (יש לי כרגע 4 מצלמות אבל כנראה שאני יקנה עוד אחת) מחשב פשוט שיהיה נטו למצלמות, לפי מה שהבנתי צריך שהוא יהיה עם יציאת AGP בשביל תאימות לכרטיס מצלמות, ואני מעדיף שיהיה DDR2 בשביל שנוכל לשים ג'יגה ולהוזיל עלויות... לא צריך ציוד הקפי או כבלים למצלמות וכו זה כבר יש, צריך מחשב נטו קצת דחוף תודה. ורשמתי למבינים כי אני לא רוצה שיתחילו עם כל מיני השערות וכו אלא מי שבאמת מבין ויש לו נסיון עם זה, ולא רשמתי תקציב כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל הבנתי מכמה אנשים שמחשב נטו לזה 1000 ש"ח זה מוגזם.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך HD7770. המסך שלי הוא CRT. משום מה, בתפריט בחירת הרזולוציה בווינדוס7- לא מופיעה רזולוציית 1280X1024. אני יכול לבחור אותה "ידנית", אבל הבעיה היא שאני רוצה לשחק משחק בשם company of heroes 2, שמאפשר לי רק את הרזולוציות שמופיעות בתפריט ה"סטנדרטי". ניסיתי להשתמש במדריך הזה: -First go to AMD catalyst and look under Information, then Software. -Look for the 2D Driver Path. Make a note of the Path as you'll need it later. -Go to start menu search for RegEdit -Open Regedit as Administrator (You must open as admin otherwise regedit will not save changes). -Open the folder as described in the 2D driver path. -Look for a registry file in that folder called DALNonStanda…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by nokobik,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך 9600XT בחודש חודשיים הקרובים מישהו יודע האם צפויים שינויים בזמן זה במחיר? איזה חברה מומלצת יותר? GIGABYTE ?? CLUB3D ?? POWERCOLOR ?? אחר ??? ההבדל בין המחיר הכי גבוה להכי נמוך הוא 70 שקל הבנתי שהרבה פעמים בחברות פחות טובות מקבלים קירור לא טוב (כמו ה-ג'יפה 4 של CHAINTEC שיש לי, המאוורר הקטן הזה מרעיש כמו מטוס סילון) וזה בא לידי ביטוי בדברים אחרים תודה לעונים

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by ag80,

לאחרונה החלטתי להפעיל את האופציה ובאמת לבדוק את החוויה: ברשותי 2 כרטיסים GTX 460 ב SLI (מפרט מלא בחתימה) הפעלתי את האופציה בדרייבר והחלטתי לשחק במשחק תומך והוא:BFB2 הצטיידתי במשקפי תלת מימד פשוטים (מקרטון) והתחלתי לשחק... החוויה פשוט מדהימה... התלת מימד עובד בצורה מדהימה...אין ספק שזה משדרג את חווית המשחק מאוד... העניין הוא כזה: לפני הפעלת האופציה ה FPS שקבלתי בממוצע הוא 55-60(בהגדרות הכי גבוהות ופילטרים-מקסימום) אחרי הפעלת האופצייה ( 15%stereoscopic 3d )-ישנה ירידה ב FPS כמעט בחצי ואפילו מטה(20-30 FPS) למרות שאני מוריד פילטרים ומשאיר על הגדרו בינוניות. אז נכון להיום אני באמת רוצה להבין... מי קהל היעד של אותה טכנולוגייה...? יש לי מערכת די חזקה שמותאמת למשחקים ועומסים,ועד…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום יש ברשותי היום nvidia geforce 970GTX ואני שוקל אולי להחליף את הכרטיס שלי, המסך שלי לא תומך ביותר מFHD השאלה אם יש טעם בכלל להחליף?לחכות?למכור ולחכות?והאם אני ארגיש שיפור משמעותי?יש לציין שאני לא גיימר ומשחק כל הזמן אלא פה קצת ושם קצת תודה

18. Started by ymss69,

מה עדיף ולמה?.. החלטתי ללכת על כרטיס אחד טוב אבל ממוצע שיעלה לי בערך 1500 (בארה"ב) ולחכות לDX10. אז אני צריך לבחור בין שניהם. ואם בחרתם אחד תנמקו למה ותגידו גם של איזה חברה עדיף. וגם מה ההבדל בין גירסאות ה256 מגה ל512 בX1800XT.

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אני מתלבט אם בכלל לשחק במשחק מחשש שהוא יפעל לי על 10 FPS ואני לא אהבנה ממנו כלל ! איך אתה חושבים שהוא יפעל לי עם המפרט שלי ? (נניח על 1024*768) דיטיילס אני ישים על מדיום או משהו כזה...

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני בטוח שחלקכם מרים גבה בקשר לכותרת ותוהה "מה הוא רוצה מאיתנו, הרי MX440 הוא כרטיס Low-End?" טוב, אז הסיפור הולך ככה (אולי מישהו כבר נתקל בו בפורום של התמיכה הטכנית, כתבתי על זה לפני כמה שבועות, למי שאיך כוח, שיקפוץ ישר לחלק שמתחיל בוכאן אני צריך את עזרתכם): המחשב, כמו שניתן לראות בחתימה - AMD AXP 2000, לוח Gigabyte 7VAX, כרטיס מסך GeForce4 MX440. עד לפני כ-11 חודשים, המחשב עבד עם כרטיס מסך ישן ונחמד בשם Riva TNT2 עם 32MB. הכל עבד כמו שצריך. לפני 11 חודשים התקלקל הלוח והחולף בחדש. באותה הזדמנות אמרתי - טוב, אם אני כבר כאן, אני אקנה כ. מסך "נורמלי" (נורמלי בשבילי - לא במחיר גבוה, לא צריך להריץ את המשחקים הכי חדשים) וקניתי את ה MX440 הנוכחי. מאותו יום, ועד היום, יש לי בעיו…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by The Ripper,

לא יאומן, אבל פשוט אי-אפשר להשיג מסך נורמלי, כזה אם יכולת טובה ברזו' 1600x1200@85. 959NF לא זמין והיבואן ממש גרוע,(יש פה נושא על זה). P95f+ ו- Iyama 454 לא זמינים וגם לא יהיו זמינים! Mag 810FD2 ו- CTX960 לא מייבאים. F900P סתם מסך ונוטה לבעיות גרפיות מה טכנולוגיה ה"חדשה" שלו, ואת Philips 109P40 לא ממש אהבתי בגלל טישטוש בולט בפינות. סוני?- יקרים רצח!! 2800 ש"ח הדגם הכי פשוט. סוני=עוני! נו? אז מה נשאר? להתפשר על ViewSonic G90f+ שהוא בכלל shadow mask ולא נותן את הרזו' שאני רוצה, אבל מסך אם ביקורות מצויינות ומחיר טוב,בערך 1600 ש"ח. הוא עדיין לא זמין, כל שבוע היבואן אומר "עוד שבוע שבועיים". האפשרות השניה היא כמובן Mitsubishi 930SB מסך מצויין אבל יקר כמעט 2700ש"ח (שזה תוספת של …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ExploiT,

שלום לכולם לפני שבוע קיבלתי ATI RADEON 9800 PRO כרטיס חזק מהיר וטוב לפניו היה לי ASUS G FORCE 2 עכשיו הבעיה היא הוצאתי תכרטיס הישן הכסנתי תחדש והדרברים לא עובדים שאלתי בפרום אחר ואמרו לי לפרמט תמחשב ולתת לווינדוס למצוא את הדריבר המתאים פרמטתי והתקנתי ווינדוס אקס פי הוא מצא דרביר אבל הוא התקין דרביר ל NAVIDA G FORCE 4 460 MX אני לא יודע למה זה ואני רוצה לשנות את זה אז הנה השאלות 1 האם זה יחנוק תביצועים של הכרטיס שלי בגלל שיש דריבר לא מתאים? 2 ניסתי להוריד דריברים מהאתר של ATI והוא רושם לי שגיאה כול פעם שאין לי תחומרה המתאימה מה זה אמור להיות? אז בבקשה מי שיכול שיעזור לי אני חדש כאן אני חייב עזרה תודה לכול מי שיעזור לי להיפטר מהבעיה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by slider,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה Vertex Shaders ן Pixel Shaders ? ???

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. נמשל ספליטנר סל אף פעם לא משנה על כמה ה aa או ff יהיו לא יעלה חלק ויש לי ראידון 9700 פרו ואם עולה חלק אז על רזלוציה נמוכה ואם אני מפעיל את ה aa ff אז שאני מפעיל את המשקת כדי לראות בלילה זה קופץ מגמם בקושי רואים וככה גם ברינבו סיקיס ריבן שילד הוא עולה חלק על aa ff אבל ברגע שאתה מעיל את המשקפת לילה .. הכל מגמגם וקופץ

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Vaz,

יש לי מסך 22 של צ'ימי chimei וקניתי מחשב חדש עם gtx460 , כרגע חיברתי את המסך דרך חיבור vga עם מתאם. יש למסך שלי כניסת hd, אני לא יודע אם יש לו כניסת dmi או איך שקוראים לזה. אני צריך לקנות כבל מסך ל hd? ואז אני אקבל תצוגה יותר טובה או איכות יותר טובה או שאין לזה קשר? דבר שני יש לי ספק של ocz 650 וואט, שחיברתי אותו ישירות אל הכ. מסך. כי הוא בא כבר עם חיבורים לניוידה, למרות שעם הכרטיס באו חיבורים כאלו מיוחדים בשביל לחבר את הכרטיס ללוח אם. האם זה בסדר שחיברתי דרך הספק?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.