כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
ליבות דור ה-Ampere העתידי של מפתחת השבבים עשויים להוות את ההפתעה הגדולה במסגרת כנס ה-GTC הראשון לשנת 2019 לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
הסוד הגדול והשמור ביותר בתעשייה זו של האצה גראפית, זה אשר הוביל לקפיצת המדרגה בביצועים של סדרת maxwel לעומת קודמתה kepler (משהיה סוד כמובן שלא הוגן בפטנט) הוא זה אשר יצר לראשונה את הפער בסדרת 900 של נוידיאה (לעומת GCN של AMD) ופתח לראשונה את פער הביצועים בין שני המותגים. אותה טכניקת רינדור ממשיכה ומועברת הלאה כמובן לסדרת pascal, וסוף סוף נחשפת ובשל כך תוכל לשרת את כולם על כל המשמעויות הנובעות מכך. תהנו: http://techfrag.com/2016/08/02/nvidia-maxwell-tile-based/ https://www.youtube.com/watch?v=Nc6R1hwXhL8 http://www.realworldtech.com/tile-based-rasterization-nvidia-gpus/ http://www.anandtech.com/show/10536/nvidia-ma…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חברי הפורום, רציתי להתייעץ עימכם לגבי שדרוג כרטיס מסך. המחשב המדובר הוא בעל מעבד E6400 ו-2GB זיכרון וכרטיס מסך 7600GT. הלוח אם תומך רק ב-PCI-E (אלו כל הפרטים שיש לי כרגע - המחשב אינו המחשב שלי). השאלה שלי היא כזאת - האם יש טעם להשקיע כ-700 ש"ח בכרטיס חדש? כלומר האם יורגש שיפור משמעותי? חיפשתי קצת באינטרנט, אבל משום שרוב הבאנצ'ים מדברים על כרטיס בחיבור PCI-E 2, אני לא יודע איך יהיו הביצועים שלו בחיבור PCI-E (הבנתי שאפשר לחבר לממשק הישן יותר כרטיס PCI-E 2). במידה ויש טעם לשדרג - חשבתי על 9800GT או 4850 - מה דעתכם? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר הFDX8500LE בגרסאת 64 המגה בייט (הלא מוצלחת בOC) יצאה הגרסא החדשה,מבוססת על GPU הרדיאון (לאLE) עם 128 מגה בייט שהפעם מפילה את הג'יגה בייט לקרשים...זיכרונות 3.3NS לעומת 3.6 של הג'יגה בייט- ההרקולס עובר משמעותית.. ימי התהילה של ג'יגה בייט- חלפו ככל הנראה. קרדיט לאלכס על פירסום ההשוואה..ואכב- הסומה 4200SE עם 128 מגה בייטיים מנצח את שניהם ;D עריכה: הכוונה לרדיאונים בגרסא החזקה, לא LE.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בטוח שחלקכם מרים גבה בקשר לכותרת ותוהה "מה הוא רוצה מאיתנו, הרי MX440 הוא כרטיס Low-End?" טוב, אז הסיפור הולך ככה (אולי מישהו כבר נתקל בו בפורום של התמיכה הטכנית, כתבתי על זה לפני כמה שבועות, למי שאיך כוח, שיקפוץ ישר לחלק שמתחיל בוכאן אני צריך את עזרתכם): המחשב, כמו שניתן לראות בחתימה - AMD AXP 2000, לוח Gigabyte 7VAX, כרטיס מסך GeForce4 MX440. עד לפני כ-11 חודשים, המחשב עבד עם כרטיס מסך ישן ונחמד בשם Riva TNT2 עם 32MB. הכל עבד כמו שצריך. לפני 11 חודשים התקלקל הלוח והחולף בחדש. באותה הזדמנות אמרתי - טוב, אם אני כבר כאן, אני אקנה כ. מסך "נורמלי" (נורמלי בשבילי - לא במחיר גבוה, לא צריך להריץ את המשחקים הכי חדשים) וקניתי את ה MX440 הנוכחי. מאותו יום, ועד היום, יש לי בעיו…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השימושים שלי הם משחקים כמו פורטנייט GTA ו כו כרטיס מסך מובנה על הבורד גורם ללאגים במשחקים. מחפש המלצה לכרטיס מסך שיריץ את המשחקים האלו וגם שיהיה זול.... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אנחנו עדיין לא ממש יודעים מה פשר הטיזר שסיפקה לנו מפתחת השבבים עם המילה Super - אך ההערכות הן כי מדובר בעדכון עבור כרטיסי מסך שהוצגו לפני פחות משנה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
זו השקעה לטווח ארוך ולדעתי לא שווה להשקיע יותר מזה . איזה כרטיס מומלץ ? האם ה- 9600 יעשה את העבודה ? אין לדאוג לגבי המחשב[ספק פשוט תסמכו עליי) הוא יתאים לכל כרטיס מסך. אז מה הכי כדאי ? ובבקשה לא לחפור לי על קרייסיס כי זה לא משחק שמשמש כאינדיקציה ליכולת של כרטיסי מסך. תודה. נ.ב אין חשיבות ATI \NVIDIA
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מחזיק כרגע בכרטיס 1024MB GeForce GTS 450 (CardExpert Technology). אני מעוניין לשדרג אותו באחד טוב יותר, ורציתי לקבל המלצות. התקציב שלי הוא עד 340$. האם זה:http://www.amazon.com/gp/product/B008PFE4CW/ הכרטיס הכי טוב במחיר הזה, או שיש טובים ממנו? והאם בתקציב הזה בכלל משתלם לי לקנות אחד חדש? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה 9600XT 256 MB AGP ואני רוצה לדעת איך הוא אם משחקים??? איך הוא אם משחקים חדשים וכבדים??? יש לי 512 DDR ומעבד 1.6 ואני יודע שהמעבד הורס אבל זה ממש ישפיע?? אני מת לשחק NFS MW בצורה חלקה ויפה כי עכשיו יש לי GFORCE4MX וזה פועל לאט איתו.. איך הוא יפעל איתו??מדיום בערך ?? יש מצב לתמונה איך יראו אצלי אם הכרטיס??וזה יעבוד חלק על אפקטים עד הסוף?? אני גם רוצה לדעת איך הוא אם המשחקים הבאים: FAR CRY FEAR HITMAN4 PATH OF NEO ובכללי איך הכרטיס??? על תבאסו אותי למה תכננתי עליו אחושרמוטה
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי היום nvidia geforce 970GTX ואני שוקל אולי להחליף את הכרטיס שלי, המסך שלי לא תומך ביותר מFHD השאלה אם יש טעם בכלל להחליף?לחכות?למכור ולחכות?והאם אני ארגיש שיפור משמעותי?יש לציין שאני לא גיימר ומשחק כל הזמן אלא פה קצת ושם קצת תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
לא יאומן, אבל פשוט אי-אפשר להשיג מסך נורמלי, כזה אם יכולת טובה ברזו' 1600x1200@85. 959NF לא זמין והיבואן ממש גרוע,(יש פה נושא על זה). P95f+ ו- Iyama 454 לא זמינים וגם לא יהיו זמינים! Mag 810FD2 ו- CTX960 לא מייבאים. F900P סתם מסך ונוטה לבעיות גרפיות מה טכנולוגיה ה"חדשה" שלו, ואת Philips 109P40 לא ממש אהבתי בגלל טישטוש בולט בפינות. סוני?- יקרים רצח!! 2800 ש"ח הדגם הכי פשוט. סוני=עוני! נו? אז מה נשאר? להתפשר על ViewSonic G90f+ שהוא בכלל shadow mask ולא נותן את הרזו' שאני רוצה, אבל מסך אם ביקורות מצויינות ומחיר טוב,בערך 1600 ש"ח. הוא עדיין לא זמין, כל שבוע היבואן אומר "עוד שבוע שבועיים". האפשרות השניה היא כמובן Mitsubishi 930SB מסך מצויין אבל יקר כמעט 2700ש"ח (שזה תוספת של …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעוניין להחליף כרטיס ה- mx 440 128mb בכרטיס חדש, המטרה: משחקים ובעיקר fps האמצעים: 600 ש"ח בלבד האופציות: 1. Palit Xpertvision Radeon 9600 256MB 128bit DDR AGPx8 TV-Out DVI במחיר 600 ש"ח 2. Innovision Geforce FX 5700 128MB DDR TV OUT DVI במחיר 565 ש"ח 3. ?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עם איזה כרטיס מסך מינימלי אני יוכל לשחק GTA 4 בהגדרות גבוהות ותמונה יפה (לא מקסימליות)?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום יש לי את ה HD 4850 מלפני פחות משלוש שנים. הבעיה איתו שהטמפ' מאוד גבוהה - 105 מעלות במנוחה, החנות שקניתי ממנה את המחשב טוענת שהאחריות לא מכסה מצב של חימום יתר כי ככל הנראה המאוור לא עובד טוב ואין על זה אחריות.. התקנתי לו מאורר נוסף על הכרטיס עצמו וזה לא עזר אפילו במעלה אחת ! איך שאני רואה את זה אין לי ביררה אלא לקנות כרטיס חדש, השאלה היא איזה ובכמה כסף מדובר ? מבחינת ביצועים הכרטיס שלי הספיק לי, אני מקצה 500 ש"ח גג.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל מתוצרת ALBATRON , מהרגע שהתקנתי אותו הוא תמיד תוקע את המחשב במשחקים , אחרי כמה דקות של משחק המסך הופך חשוך והמחשב נתקע (לפעמים הוא נתקע עם תמונה עומדת של המשחק) ,פשוט שומעים שהכרטיס מפסיק להגיב (הרעש הקל שנובע ממנו כשהוא בעומס נפסק בצורה פתאומית) זה קורה גם ב-3DMARK בצורה דומה. שלחתי את הכרטיס לחנות והם טוענים שהוא תקין לגמרי ועמד בכל הבדיקות...... החלפתי ספק ל-SEASONIC SS-500 חדש, החלפתי את הזיכרון (קניתי חדש) לזיכרון איכותי של קינגסטון , הפעלתי את המחשב ללא שום כרטיס מלבד כרטיס המסך, פירמטתי את המחשב וניסיתי להפעיל משחקים גם ב- XP וגם בחלונות 7, ניסיתי מספר גירסאות של דרייברים, כולל להפסיק את הפיצ'ר המעצבן שמאתחל את הכרטיס . המארז סופר מאוו…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הדלפות חדשות על כרטיס המסך הקרוב של AMD כבר פה: האם מדובר במוצר לו רודפי הביצועים חיכו? כל הפרטים החדשים בפנים על שם הקוד Polaris אנחנו יודעים מזה כבר כמה חודשים. כך תקרא AMD לליבות בסדרת כרטיסי המסך הבאה שלה, שתחליף את סדרת ה-Radeon 300 הקיימת על כל שווקיה. זה פחות או יותר כל המידע הרשמי. אז, מה אנחנו יודעים על סמך הדלפות עד כה? ובכן, אנחנו יודעים ש-AMD תתחיל עם כרטיסי מסך שלא יהיו החזקים ביותר שנראה בדור הקרוב, זה לבטח. את סדרת פולאריס צפויים לפתוח שני כרטיסי מסך המיועדים לשוק הביצועים בדומה לצמדים שראינו בעבר מסדרות גבוהות כמו HD 7950 ו-HD 7970. לא יקרים במיוחד, אבל צפויים להשאר בסביבה לתקופה לא קצרה. Polaris 10 הוא שם הקוד לכרטיסי המסך הללו הפעם, והם צפ…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי לאחי הקטן מחשב (בן 10). זה המחשב http://ksp.co.il/?select=.269..391.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16087&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 עכשיו אני לא גר אם ההורים ובאחד הביקורים ראיתי שהוא משחק tf2 וקצת cs:go. ואין הרבה fps הרזולוציה של המסך היא 1280x1024. אני מעוניין לקנות לו כרטיס מסך לא יקר אבל שיחזיק לו את המשחקים ברזולוציה הזו ולא כמו שהוא משחק עכשיו 800x600 על 45-30 fps. עד 500₪
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אמי היקרה החליטה להקל על עצמה במלכאת ה-PowerPoint ע"י שימוש בשרטוטים על המסך, רק שהיא בחרה לעשות זאת בעזרת עט כדורי, כמובן בלי להתעייץ עימי או עם אחי. תוצאה: קווים מעצבנים כאלה של עט שפשוט לא יורדים! למישהו יש מושג איך לתקן את הנזק? :-\
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, נדפק לי כרטיס ה8800GTX שלי ואני צריך לקנות חדש,איך הכרטיס מסך ATI RADEON HD5770 ?? מחיר מול ביצועים... האם הוא יסחוב את המשחקים של ימינו ??
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תיקונים עיקריים בגרסא החדשה: - Half-Life 2: Playing the game on a system containing an Athlon XP CPU no longer results in missing textures occationally being noticed - Half-Life 2: Intermittent psychedelic patterns are no longer seen when playing the game under Windows XP - CounterStrike: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON X800 series installed no longer results in display corruption being seen in the floor in de_chateau map - Doom 3: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON X800 XT Platinum Edition no longer results in display corruption being seen when pressing CTRL+Alt+Delete followed by clicking Cancel - Everquest: Playing the game …
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה התחילה אצלי תופעה שרק הלכה והחמירה. בהתחלה, אם שיחקתי במשך זמן רב, הרי שהתחילו להופיע "נקודות" מוזרות על המסך והתמונה הפכה להיות מעוותת עד שלא ניתן היה להבחין בכלום. בהמשך, התופעה קרתה יותר ויותר מהר. בכל פעם RESTART פתר את הבעיה עד שחזרה שנית. כעבור זמן מה, זה התחיל ב"נקודות" ועיוותים והמשיך ככה עד להחשכת המסך. התופעה חוזרת על עצמה כל פעם בכל מאמץ גרפי של המחשב (הרצת משחק או אפליקציה הדורשת שימוש בתלת-מימד). בבדיקות שערכתי בעצמי, התברר שהתופעה מתחילה כשהכרטיס מגיע לאזור הטמפרטורה של 75 מעלות, אך הכרטיס אמור להמשיך לתפקד כראוי בטמפרטורות האלה. כמו כן, קיבלתי המלצה לעדכון BIOS. גם היא לא עזרה. נראה שהתופעה הזו די נרחבת בדגם הזה. אם למישהו יש גם פתרו…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכרטיס (אם ישנו) עדיין לא יצא לשוק הרחב (בין היתר לשיווק בישראל).... האם אתה חושב שהוא יצא?.... ואם כן, אולי הדור החדש הוא מה שמחזיר את ATI לימייה היותר טובים?... עריכה: ודבר לא פחות חשוב, האם המחיר שלו יהיה שפוי ביחס למחיר בחו''ל ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כפי שניתן לראות הכרטיס מגיע דיי דומה לסטנדרט, ללא קירור משמעותי על הזיכרון, עם יציאת DUAL DVI (ושני מתאמים ל-D-SUB), ובאנדל משחקים הכולל X2, Commandos 3 ו-Nascar Thunder 2004. כפי שמצויין ב-Anandtech, בניגוד ל-reference של nVIDIA שדורש מהכרטיס בגירסת AGP להיות במהירות 500 מ"ה ליבה, ו-900 מ"ה זיכרון, הכרטיס של XFX אמור להיות 500 מ"ה ליבה ו-1GHZ זיכרון: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2277&p=2 לפי איך שהוא אוכל את ה-9800P בהחלט נראה שה-6600GT הוא אחד הכרטיסים הכי משתלמים בשוק כרגע.. מה שמצחיק שהוא מתחרה גם ב-5900XT של nVIDIA והוא עולה רק 160 ש"ח יותר, אבל אי אפשר בכלל להשוות בין הביצועים של השניים.
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-