כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברשותי מסך 22" של samsong מדגם T220P. אני מחפש כרטיס מסך שהוא לא המילה האחרונה למשחקים בתקציב של עד 700 +-. העיקר שיהיה בו חיבור HDMI ו DVI שיתחבר ב pci-ex 2.0 וערוץ של 256 bit. מה עדיף זכרון טוב יותר (gddr5,gddr3) או ערוץ טוב יותר (128\256)? (יש לי ספק כח של HEC 425W אמיתי) תודה,
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, האם יש הבדל גדול בביצועים בין הכרטיס Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3G לבין GeForce GTX970 GPU - 4G Phantom Edition ? -משחקים כגון - CALL OF DUTY \ אססן קריד \ FAR CRY האם יהיה הבדל משמעותי בביצועי המשחק? הכרטיס אמור לרוץ על מערכת: -I7 4770K -16GB -SSD EVO - מסך 24 \ 32 (משתנה) כמובן שמדובר בהגדרות הגבוהות ביותר. תודה מראש. + תגובה לדיוןהוסף סק
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מפרט נוכחי: Intel Quad-Core i5 3470 Gigabyte GA-B75-D3H Hynix 4x2 DDR31600MHz SeaSonic ECO 500W Gigabyte gtx 650 מסך dell2209wa 1680 x 1050 הקנייה תתבצע מאמזון, השאלה על איזה דגם ללכת. תקציב 350$.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא רוצה לפרסם אבל זה לא נראה הגיוני מישהו יכול לבדוק אם זה בסדר http://www.isracomp.com/define.asp?idd=2210 מחיר מגוחך בטח יש טעות
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה שלחתי ל Nvidia אימייל לשאול אותם מתי יצא ה 6600GT ב AGP... והנה התשובה: We have stated that we will be making a AGP version of the 6600 Gt. We have not given a date. Look for it in a month or so. Thanks for the support ------------------------------ בקיצור בחודש או חודש הבא כבר נדע ...(כנראה הכרטיס יצא כבר בחודש הבא ) לא ההודעה הכי מריעישה את לפחות עכשיו אנחנו יודעים שזה יותר עוד לפני ה Q1 של 2005 דרך אגב זה לא חוקי :lol: ( הם כתבו לי באיימייל שאם המידע הזה יוצא הם יכולים לתבוע אותי ) עריכה : עכשיו שלחתי עוד מייל לבדוק עם זה יצא לחנויות בעוד חודש או שהם רק יחריזו עליו בעוד חודש. נראה גם את זה אתם תקבלו עריכה 2 : אז ככה עכשיו הגיע ההודעה השניה ממנו הוא א…
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יצאו אתמול דרייברים 8.9 גרסה לויסטה 64 http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista64/common-vista64 גרסה לויסטה 32 http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32 מצאתי את הדרייברים כשנתקלתי בבעיה של נקודות לבנות בקרייסיס אבל רק במשחק הזה אז חיפשתי ברשת וראיתי שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת ואמרו שזאת לא בעית חומרה לאחר מכן לחצתי על עדכון דרייברים למרות שהייתי בטוח שאין חדשים ותאום אני רואה שיש התקנתי והנקודות נעלמו כנראה שבכל זאת הכרטיס בסדר
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אמי היקרה החליטה להקל על עצמה במלכאת ה-PowerPoint ע"י שימוש בשרטוטים על המסך, רק שהיא בחרה לעשות זאת בעזרת עט כדורי, כמובן בלי להתעייץ עימי או עם אחי. תוצאה: קווים מעצבנים כאלה של עט שפשוט לא יורדים! למישהו יש מושג איך לתקן את הנזק? :-\
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך לינק להזמנה מוקדמת של הריידון דחוף!!!! בתודה. ;D
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי היום nvidia geforce 970GTX ואני שוקל אולי להחליף את הכרטיס שלי, המסך שלי לא תומך ביותר מFHD השאלה אם יש טעם בכלל להחליף?לחכות?למכור ולחכות?והאם אני ארגיש שיפור משמעותי?יש לציין שאני לא גיימר ומשחק כל הזמן אלא פה קצת ושם קצת תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
נמשל ספליטנר סל אף פעם לא משנה על כמה ה aa או ff יהיו לא יעלה חלק ויש לי ראידון 9700 פרו ואם עולה חלק אז על רזלוציה נמוכה ואם אני מפעיל את ה aa ff אז שאני מפעיל את המשקת כדי לראות בלילה זה קופץ מגמם בקושי רואים וככה גם ברינבו סיקיס ריבן שילד הוא עולה חלק על aa ff אבל ברגע שאתה מעיל את המשקפת לילה .. הכל מגמגם וקופץ
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי כרטיס הנוכחי 9500GT השאלה שלי האם כרטיס 430GT צריך שידרוג ספק או לא? האם יש לו חיבור מתח לספק כוח??? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום מחשבי לא איתי כבר כ3 חודשים (כחודש אצל FOXPC וכחודש-חודשיים אצל TMS) המחשב כרגע נמצא אצל TMS, הייתה קיימת בעייה בכרטיס אחד מצמד ה9600GT XT שרכשתי, של TWINTECH, שמצויידים בקירור CM, באורך מקוצר, ועלו לי בזמנו 755 לכל אחד (1550 לשניהם יחדיו) הכרטיסים באחריות, ואכן כרטיס נמצא תקול, והמתנתי זמן רב על מנת של TMS תוכל להשיג כרטיס נוסף מTWINTECH (שנמכר בSKYPC ובIQPC) אך תקוותי היו לשווא, כי TMS טענה כי לא ניתן להשיג כרטיסים אלו יותר, הם לא בייצור, ועוד 4 כרטיסי 9600GT שונים שהם הביאו גם עשו את בעיית הרעש (?!!) לכן TMS טענה כי אוכל לבחור בסכום כולל של 1100 ש"ח (שולם 1550) איזה כרטיס שארצה מהחנות, או בסכום של 900 ש"ח (אם אני לא טועה) על מנת לרכוש מכל מקם…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את הכרטיס שלי (X1950PRO) ל4870 X2 הכפול ליבה שמעתי שמצד אחד הוא כרטיס טוב אבל מצד שני מתחמם מאוד אבל חשבתי שאולי היום זה קניה משתלמת (בכל זאת כרטיס כפול ליבה) כי הוא בטח ירד הרבה במחיר ואפשר להוסיף לא קירור... משתלם? עריכה:איזה כרטיס יתאים לי ביותר? (יש משהו עם SVIDEO היום?) המחשב כרגע אם מעבד פנטיום 4 אבל ישודרג :הלוח:ga-g31m-es2l
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! המקרה הוא כזה.. מגיע אלינו מקרן אבל אין לו כניסת VGA.. והשימוש העיקרי הוא להקרין סרטים(!) מהמחשב(!!).. מה לעשות??? קיים כבל שבצד אחד יש לו VGA ובצידו השני בננות RCA? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברה משהו מוזר אני לא מצליח לעלות את הזיכרונות ליותר מ1.2 ואת הליבה ליותר מ461 למה??? העם זה בגלל הקירור (שדרך הגב הזמנתי בלוק קרור מיים שיגיע עוד איזה שבועיים בערך .. ועם הקרור מיים של זלמן (שהוא רק לכרטיס מסך) אני מקווה להגיע רחוק חח.. בכול מקרה עוד שאלה הבנתי שאפשר לצרוב ביוס לאולטרה אקסטרים אפשר קקצת הסבר?? מומלץ או לא? איך? וכו וכו? תודה.. עריכה: עם אפשר אז לינק להורדה לש עידכון לביוס של ה albatron 6800 u שלי.. ? תודה..
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אודה לעזרה, יש לי מחשב עם i5 ו4 גיגה ראם עם 500 וואט ספק כוח ואני משרטט בתוכנת אוטוקאד, היה לי כרטיס מסך gts 450 אשר הפסיק לפעול ובאייבורי המליצו לי על כרטיס gtx 750 oc של גיגהבייט שעלותו 580 ש״ח, האם יש כרטיס מסך יותר מומלץ בטווח המחירים הנ״ל? או כרטיס מסך יותר זול ומשתלם התקציב הינו בין 400 ל600 ש״ח. תודה רבה, אלעד
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני קונה בזמן הקרוב מחשב ורציתי שתתנו לי דגם של כרטיס מסך איכותי וחזק למשחקים כבדים. שמעתי על הדגמים האלה: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB Twintech nVidia 8800GT 512 MB (New Big Fan) PCIe הם טובים? שווים קניה? זה המפרט של המחשב: מעבד: Intel® Core™2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 זיכרון: GeIL DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black ספק: Corsair VX Series 450W PSU
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר חיפוש מורחב ביותר (באתרי השוואות מחירים) לא מצאתי את החברה הזו, הבעיה: יש לי כרטיס שלה והוא עושה לי הרבה צרות והרבה רעש. אם מישהו שמע עליה ויכול לתת חבת דעת על החברה הזאת בבקשה. (גם אם חוות הדעת כוללת: חרא חברה, חברה סבירה וכו' התשובה תתקבלנה בברכה.) אם יש לה שם אחר, תגידו אותו כי אני לא מוצא אותה...
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מחשב נייד תוצרת Dell דגם E5400. ההתלבטות היחידה שלי היא כרטיס המסך - בחנות אמרו שהוא מהסדרה העסקית ולכן לא כל כך מתאים למשחקים. כרטיס המסך שלו הוא Intel® 4500MHD Graphics Accelerator משולב על הלוח (אני מתכנן לקנות עם 4 ג'יגה זיכרון). השאלה שלי האם (או עד כמה) הדבר אכן מפריע למשחקים? כרגע המשחקים שיהיו על המחשב הם די בסיסיים מבחינה גרפית, אבל אני לא רוצה להיות מוגבל יותר מדי.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האלן אנשים יש לי GF4 TI4200 שעובד עם מחשב חלש יחסית (P3) וקורה משהו מוזר! בהגדרות הרגילות של הכרטיס קיבלתי ניקוד של 4210 נק' אך כשהעלתי את הCLOCK ל 300 ואת הזכרונות ל550 אז התוצאה ירדה ב200 נקודות!!!! למה זה כך ?? מה ההסבר לכך?? אותו דבר קרה לי עם הכרטיס הקודם שלי! :-X :-\
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני נמצא כרגע בארצות הברית וברצוני לרכוש כרטיס מסך רציני שני הכרטיסים שבכותרת עולים במחיר זהה פה 700 דולר (שני כרטיסי GF 700 דולר) כרטיס בודד של ATI 700 דולר השאלה שלי מה יותר טוב ראיתי מלא בינצמרקים שאומרים שGF לוקח אותו בביצועיים אבל עדיין קשה לי להאמין שזה יותר טוב מ ATI אשמח לקבל עצות תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נראה שמדובר בכרטיסים מומהרים, הורדת תדר מסייעת בבעיה. אנשים החליפו ספקים בהספקים של 1000W+, השתמשו ב2 כבלים לכרטיס לרובם זה לא עזר, רק הורדת תדר. הורדת התדר נמוכה, לכן פחות סביר שזה קשור להספק הכללי אלה לבעייה תכנונית/דרייבר. אולי משהו בקוד של הקושחה. בFE להבנתי זה לא מופיע. https://videocardz.com/newz/geforce-rtx-3080-sees-increasing-reports-of-crashes-in-games https://www.igorslab.de/en/what-real-what-can-be-investigative-within-the-crashes-and-instabilities-of-the-force-rtx-3080-andrtx-3090/
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שהתבררה התקלה שמבחינתי היא לא כזאת קטנה למה הם לא הורידו את המחירים של הכרטיס? משלמים אותו דבר על משהו שעל הנייר פחות טוב. אף אחד לא פנה עם זה לאנוידיה ובדק?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה כאשר אני משחק BF4 יש לי תקיעות מוזרות שלא היו לפני כן. ובנוסף ה-nvidia experience מסמן לי עם סימני אזהרה שאין לי מושג מה הם אומרים (מצורפת תמונה). כאשר בדקתי את נתוני הכרטיס ב-msi afterburner אני רואה ש-gpu usage על המקסימום באופן קבוע! הטמפרטורות נוסקות מעל 80 מעלות. זה המפרט שלי: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ככל הנראה מחנות StartPC לשלוח בפרטי: שם מלא, טלפון והתחייבות לרכישה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-