עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Gaiward 260gtx "golden sample 216SP" מריץ GTA IV על הכי גבוה ? עם 3GB RAM ו-I7 920 .. מסך 22"

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by lmlm,

http://www.theinquirer.net/?article=31492 אחלה מהלך מבחינת ATI

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by asdasdasd,

קניתי כרטיס 9800 חדש ! הוצאתי את היישן 9000 PRO חיברתי אותו עם החיבור חשמל שמתחבר אליו ושום דבר לא קורה אין SIGNAL המסך בכלל לא מקבל כלום ...אבל המאוורר של הכרטיס כן עובד מה עושים ? כל כך ציפיתי לכרטיס הזה. זה המעכרת שלי אם זה יעזור איך שהו: P4 2.4 512 RAM ASUS P4S533-VM CHIP SIS651 :'(

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by BarM,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט אם לקנות כרטיס חדש או יש שנייה. מדובר על ה7850 2GB. האופציות הן: חדש(לפי הצהרת המוכר) ב850 שקל של ASUS עם אחריות בKSP. היה בשימוש 3 חודשים של גיגהבייט-לא יודע אם בא עם אחריות-ב800 שקל. חדש-בערך 1000 שקל של sapphire. תודה לעוזרים. נ.ב.-אם אני קונה כרטיס מסך יד שנייה אני עדיין אוכל לממש את האחריות?החנויות מבקשות ת.ז. או משהו?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by noamb,

אולי זה ישמע מטופש , אבל כרגע יש לי כרטיס abit fx5600 ultra , אני מעניין להחליף ורציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אם ההבדלים מבחינת הביצועים בין הכרטיסים מצדיק הוצאה של 1500 ש"ח , תודה.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם התקנתי ti-4200 של inno3d עם 128mb על שני מחשבים בעלי xp home edition עם detonatos מעודכנים וdirectx 9 ויש מין לכלוכים כאלה בטקסטורות בכל משחק, לא יותר מדי אבל בלתי נסבל כהרגל מה יכולה להיות הסיבה? כ.דפוק? או שזו בעיה ידועה ויש פתרון?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by oudyeh,

יש כל מיני חברות ואני יודע שיש כאלה שבאות עם באנדלים יותר טובים וכאלה שהדרייברים שלהם מאפשרים אובר קלוקינג לא רע. מה לקחת? INNO3D MSI ASUS PALIT? אני לא נעול על שום חברה ואשמח לשמוע חוות דעת או לקבל הפניה לאיזשהו מבחן כי אני לא מצאתי.. לקחת רק 512 נכון? אגב אולי בכלל עדיף לחבר שני כרטיסי מסך 8400 או 8500 בSLI? תודה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by bombe1,

ATI RADEON 4870 512 GDDR5 Retail HDMI TOXIC EDITION Sapphire או ATI RADEON 4870 1GB GDDR5 Retail HDMI SONIC Palit מסך 22 אינצ'

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום כולם, אני רוצה להתייעץ לגבי איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות , יש למחשב שלי חיבור AGP ואני לא מתכוון בקרוב להחליף מחשב ולכן אני רוצה כזה כרטיס מסך. כמו כן מדובר במחשב ישן של 4 שנים עם ספק כוח של 400 W אז בבקשה לשים לב לזה ולהגיד לי עם הכרטיס גם מתאים מהבחינה הזאת של אספקת הכוח. מדובר על מעבד אינטל פנטיום 4 הייפרטריידאין..עם לוח אם אסוס . התקציב לכרטיס מסך לא משנה לי מבין כרטיסי המסך שציינתי שטווח המחירים שלהם מ 100$ עד 170$ וזה התקציב... כמובן שאם כרטיס של 120 דולר יתן תוצאה מאוד קרובה לכרטיס יקר יותר כך שלא יצדיק לשלם יותר אז אני אבחר בזול יןתר אלא אם הכרטיס היקר יותר אכן נותן תוצאות טובות יותר באופן משמעותי שמצדיק הפרש מחיר . כמו כן גם צריך לחשוב אם הכרטיס שאני לוקח לא…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Iniesta,

שלום רב, אני מחפש לשדרג את הכרטיס המסך של המחשב של הבן שלי (בן 8) בעלויות מינימליות ככל האפשר!!! (אין לי בעיה גם לרכוש כרטיס משומש). מה האפשרויות שלי? נתוני הכרטיס והמחשב בקבצים מצורפים. אני צריך גם את עזרתכם בהבנה איזה כרטיסים נתמכים ומה לא מבחינת סוג החיבור ללוח אם וסוג החיבור לספק כח? יש לי לוח אם עם PCI Express רק שיש לי כמה סוגים מה ההבדל? [TABLE=class: tblborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: midborderline, align: left]Expansion Slots[/TD] [TD] 1 x PCI Express x16 slot 3 x PCI Express x1 slots 3 x PCI slots [/TD] [/TR] [/TABLE] את פרטי הספק אין לי. או לי הוא On Board? אולי זה בקשיור הבא: מאפייני לוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.as…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by guy_b,

הנה קישור http://www.vr-zone.com/?i=2667&s=1 . נראה טוב נחכה לראות מה התגובה של NVIDIA.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by T-boon,

שלום, כידוע בליזרד שיחררה את warld of warcraft CLASSIC לפני כשבועיים. בבקשה המלצה לכרטיס שיענה על דרישות המשחק. (רק למשחק הזה, אינני משחק במשחקים אחרים בכלל) המפרט שלי מופיע בחתימה, תקציב כ 500 ש"ח יספיק? כרגע אני משחק עם הכרטיס מסך המובנה של המעבד על הגדרות נמוכות במשחק, הייתי רוצה גבוהות. תודה רבה.

13. אני רוצה לקנות 8800 GTS 320 MB אבל אני לא יודע של איזה חברה לקנות ? איזה חברה אתם ממליצים ? ואם יש הפרשי ביצועים בין החברות השונות ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Zakash,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש ואני מבולבל.. מה כדי לרכוש? 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E או את ה HD-4850 או שבכלל יש לכם משהו אחר להמליץ עליו בטווח המחירים האלה.. (800-1000) תודה מראש.

15. במחשב החדש שלי יש כ"מ 8600GT 256MB של LEADTEK, אבל משום מה המחשב מזהה שלכרטיס מסך יש זכרון של 512MB. למישהו יש מושג למה זה קורה? (לא שאני מתלונן, פשוט מסקרנות)

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dids22,

(אני מדבר על הגרסה של agp) מי מביניהם עדיף? יש ביניהם הבדלים? תראו מה קרה היה לי את הכרטיס xfx 6600gt הקיצר בneed for speed שמתי לב שיש לי ארטיפקטים בדקתי את הטמפ' והיא היתה בסביבות ה 115 הלכתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס הם בדקו אותו ושלחו אותו לתיקון אחרי כשבוע (היום) אמרו לי שהוא חזר מתיקון) כשבאתי לקחת אותו אמרתי לטכנאי שיראה לי את הטמפ' והוא אמר לי שאין בכרטיס הזה חישן מה שהיה נראה לי מוזר כי בדקתי כבר אצלי את הטמפ' כמה פעמים נכנסתי לאוורסט(כשהמחשב עדין בחנות) וראיתי שהכרטיס הוא של החברה gigabyte (כנראה שאין ל gigabyte 6600gtחיישן) אז שאלתי אותם למה הם שמו לי של giabyte ולא של xfx והוא אמר לי שבמסגרת האחריות זה מה שהם נותנים לי (ולפי מה שהיה זכור לי xfx עושים oc לזכר…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by dol222,

שלום אני קונה בזמן הקרוב מחשב ורציתי שתתנו לי דגם של כרטיס מסך איכותי וחזק למשחקים כבדים. שמעתי על הדגמים האלה: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB Twintech nVidia 8800GT 512 MB (New Big Fan) PCIe הם טובים? שווים קניה? זה המפרט של המחשב: מעבד: Intel® Core™2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 זיכרון: GeIL DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black ספק: Corsair VX Series 450W PSU

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by AMD-GUY,

איזה מכל ה- TI 'ים למיניהם אתם מעדיפים? כי אני רוצה לקנות אחד ;D

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by eran1,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חד ואני מתלבט בין שני הכרטיסי מסך הללו (כמובן אם יש הצעות לאחרים אני אשמח לקבל) ההפרש בין שניהם הוא בסביבות ה- 1600 ש"ח השאלה אם זה שווה את השקעה ב- 6800?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ZenMaster,

חברה, האם יש הבדל אחר חוץ מהמחיר בין ה7600GT של Gigabyte לבין זה של Gainward ??

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by almog889,

שלום לכם. רציתי לדעת האם המפרט הזה יריץ את המשחק BattleField 3 ברשת, והאם הכרטיס מסך הוא יחסית חלש למשחק הזה. מעבד: amd athalon 64 X2 black edition 6400+ לוח אם: ASUS M2N-E זכרון: GSKILL F2-6400CL4-2GBPI-B DDR2-800 2GB X2 (4GB) כרטיס מסך: BFG 8800GT OC2 512MB 256BIT (GPU CLOCK:675MHZ - 1647MHZ|) (MEMORY CLOCK:972MHZ) ספק: ENERMAX LIBERTY 400W מה אתם אומרים על המפרט הזה האם יספיק לי? האם בהחלפת כרטיס מסך זה ייעזור ולאיזה כרטיס וכו'.. בתודה אלמוג

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני הולך לקנות את הכרטיס הזה כשהוא יגיע לארץ... מישהו יודע מתי בערך הוא יגיע? ובערך כמה כסף הוא יעלה? תודה על העזרה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. הקישור לבעלי כרטיס מסך מבית ATI https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by snirh2,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. השימושים שלו יהיו משחקים (GTA, CALL OF DUTY) כל הרכיבים של המחשב מצויינים, אבל את כרטיס המסך ( GeForce 9600GSO) איני מכיר. אני בטוח שהוא לא מהטובים ביותר בשוק, אבל איך הוא בערך? האם הוא יריץ משחקים חדשים ברמה סבירה ? תודה רבה. עריכה: המחיר לא רלוונטי, מכיוון שאני מקבל את המחשב במחיר מיוחד, בתור חבילה, אין לי אפשרות להחליף את הכרטיס. אני רק רוצה לדעת איך המחשב יריץ את המשחקים. מפרט: Core 2 Quad q9300 g33 express 4GB Ram 640GB Geforce 9600gso 768MB

• 19 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.