עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי מחשב ישן עם המפרט הבא: לוח: gigabyte GA-i915md-g socket 775 מעבד pentium III 800 זיכרון 2GB כרטיס מסך:nVIDIA GEFORCE 6200 כרגע אני לא מצליח לראות סרטים ברזולוציה של 1080p הסרט נתקע כל הזמן (720p עובד מעולה). כמו כן אני לא מצליח להפעיל את DXVA. רציתי לדעת: 1. האם ה-DXVA בכלל יכול לעבוד עם החומרה שיש לי? או שאולי יש דרך אחרת לראות 1080p עם המפרט הזה? 2. האם כרטיס מסך חדש יפתור את הבעיה ואם כן איזה כרטיס זול ושמתאים ללוח שלי כדאי לקנות? תודה, אלון.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. טוב אז המפרט הוא: AMD Athlon II X3 440 2x2024 DDR3 1333hz Seasonic 500 w מסך 19 אינץ׳, אולי נעבור למסך wide בעתיד.. זהו זה העיקר ... מעוניין להריץ משחקים על הגדרות גבוהות! מצאתי 4890 vapor x ב 881 ש״ח תקציב 800 שקל עם חריגה קטנה המידה וזה משמעותי.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. יש לי בעיה שלא מבין אם בכרטיס מסך או לוח אם בשני מערכות WIN שונות הבעיה אותה בעיה שאני רואה סרטים במחשב אין בעיה שאני רואה סרטים שאני באתרי אינטרנט או אתרי וידאו באינטרנט יש קרעים כל כמה רגעים , יש קיווצים שונים בתמונה פיקסלים שרועדים , הדבר גם קורע לפעמים שאני מסתקל בשולחן עבודה . איפה הבעיה ? איך בודקים את זה ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shahar91,

איך כרטיס המסך GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E ? הוא טוב?? הוא יריץ משחקים חדשים כמו שצריך? אני שואל כי רציתי כרטיס מסך חזק יותר בשביל המשחקים החדשים (כמו Call Of Duty 7) וגם לא יקר כול כך כי ממלא נשאר לי שנה עד הצבא? יש לי מחשב כמעט שלוש שנים והכרטיס מסך שלי כרגע : Gigabyte gv-nx86t256hb geforce 8600gt 256mb מה שעוד רציתי לדעת זה אם עדיף להשקיע כול שנתיים-שלוש על כרטיס מסך טוב של עד 400 שקל מאשר לקנות כרטיס מסך חזק יותר ב600-700 שקל. וגם חשוב לי לדעת בטוח שהוא יעבוד לי במחשב אז אם צריך את המפרט שלי תגידו תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by eXpire,

שלום לכולם יש לי בעיה חמורה מאוד עם התקנת הדרייבר שלי לכרטיס המסך שלי לפני שנתחיל מישהו מכיר בכלל את הכרטיס 4830 HD? אף פעם לא שמתי עליו ולא מצאתי אותו כמעט בשום מקום... ועכשיו לעניין,כבר פעם 6 אני מנסה להתקין את הדרייבר לכרטיס המסך שלי ובכל פעם הוא נותן לי שגיאה במהלך ההתקנה : Application Install : install package failure הבעיה הזאת צצה מבעיה קודמת שהיא שיש לי באגים ויזואליים ונמאס לי מהם אז החלטתי להתקין את הדרייב מהחדש. כרגע התקנתי את catalyst 10.8 hotfix לפני זה היה לי 10.9. כמו 10.9 גם ה 10.8 נותן אותן בעיות: לאחר שכל ההתקנות הסתיימו אני לא מצליח לפתוח את ה control center שאפשר להגיע עליו ע"י האפשריות מקש ימין בעכבר על שולחן העבודה אני לוחץ הוא עושה רושם שהוא טוען …

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. *כותרת* כדאי לי לקנות עכשיו את הHD5770 או לחכות לסדרה 6? שמי יודע מתי היא תצא... =\ המחשב שלי הוא: AMD Phenom 9850 2.5GHZ BLACK EDITION 4GB RAM הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא HD3870 512MB ויש לי עוד שאלה: יהיה לי צוואר בקבוק? והאם HD6770\6750 צורך יותר חשמל מסדרה 3? תודה רבה לעוזרים!

7. Started by yakir10,

שלום רב, ברשותי כרטיס מסך בן ארבע שנים 7800 gtx ולאחרונה הוא התחיל לגמגם ולכבות את המחשב שהוא מתאמץ,המעבדה המליצה לי להחליף את הכרטיס . אנשים המליצו לי על הכרטיס hd5670 512 mb בעלות של 450 ש''ח.. השאלה שלי אם אני ירגיש שינוי במשחקים ?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by yotamavi,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שלפעמים ,בעיקר כשאני מפעיל את הdual view המסך מתחיל להתחרפן לכמה שניות ויש הרבה חיתוכים במסך כאילו המערכת הפעלה מתעוותת, ארטיפקטים כאלה. יש לי כרטיס מסך 7950GT והיום עדכנתי לדרייברים החדשים של NVIDIA אבל זה לא עזר,מה יכולה להיות הבעיה?

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך והבנתי שבמחיר סביר (400-550 ש"ח) אפשר להשיג את Geforce 9600GT, והוא נחשב לכרטיס נחמד. אני לא מחפש כרטיס מטורף שיריץ לי הכל, השאלה שלי האם הוא סוחב משחקים שיוצאים עכשיו..(עכשיו יש לי 8600GT). המחשב שלי קיים כבר שנתיים, אז הלוח אם תומך בDDR2 רק ולא ב-3, אני יכול לקנות כרטיס של DDR3? או שזה לא יתמוך? ועוד משהו - איפה מומלץ לקנות באיזור המרכז (ת"א וסביבתה). תודה!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Yarok,

ערב טוב לכולם מאז שה9800GT שלי נמצא בתיקון (כבר שבוע), אני תקוע עם כרטיס מסך חילופי מסוג 2400PRO, שהוא לא כרטיס למשחקים. מהחנות נמסר לי שיש מצב שיחליפו לי לכרטיס מסך חדש מאותו סוג (9800PRO) אבל זה יקח לפחות חודש. הבעיה היא שאני עכשיו בחופש מעבודה, וכמה אפשר לצאת ולבזבז כסף ? החלטתי שאני בינתיים קונה אחד חדש, וכשיחזירו לי את הכרטיס אני אמכור אחד מהם, לא חסר קונים. אני מוכן להוציא עד 500 שקל ולא יותר, עדיף מKSP או אייבורי או TMS, שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה תודה מראש, וחג שמח לכולם

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ZiX,

כבר חצי שנה יש לי את ה4870X2 שלי .. ונראה לי שהביצועים לא מתאימים למה שהכרטיס באמת שווה... יש לי לוח אם של Gigabyte GA EP45 DS34... והכרטיס מסך מחובר על הסלוט התחתון.. יש לזה משמעות? (לא מחובר כלום על העליון..) בנוסף המארז שלי דיי צפוף.. (הוא עוד מהמחשב שיש לי מלפני 3 שנים). אלה הדברים היחידים שעולים לי לראש... תודה..

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by n_aviv1,

השמועה נכונה? נשמע לי לא הגיוני... מה ההבדל בין מקורי ללא מקורי גורם לכך שמקורי יכול להעביר סאונד ולא מקורי לא יכול?

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by Vosegus,

שלום,בימים האחרונים נשרף לי הכרטיס מסך(9800GTX)ואני קןנה אחד חדש,יש המלצות? התקציב שלי הוא עד 1K,בינתיים מצאתי את זה- http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=P4871GD5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה אתם אומרים? אגב שמעתי שהיו בעיות עם הHD4870,זה נכון?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, 1. איפה קונים 9500GT במינימום מחיר (תוך כדי שיהיה דגם טוב ועדיפות לדגם שצורך הכי מעט חשמל)? 2. קיבלתי תשובות סותרות בעבר להאם הספק שלי יחזיק את הכרטיס, אם זה אכן מסוכן אנא המליצו לי כרטיס אחר חלש יותר (אך לא 4670 ו 4650 מאחר ולא נתמכים בהאקינטוש ואני לא מעוניין לשדרג ספק כרגע כי אין לי זמן לזה לצערי). עדכון: ענו לי שהספק יחזיק..האם שמתם לב שהמעבד שלי הוא Q6660 ? ספק הכח הנוכחי הינו של צ'מפיון (ובמחשב של צ'מפיון) ואלו פרטיו: Champion, switching PS lp4 ATX 350WPS CE v2.2 output(max): | +3.3v 12A | +5v 14A | +12v1 8A | +12v2 10A | -12v 0.5A | +5v :B 2.0A | +5v & +3.3v combined LOAD 160w +5v & +3.3v & +12v combined LOAD 320W Total output i…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by almog889,

שלום לכם. רציתי לדעת האם המפרט הזה יריץ את המשחק BattleField 3 ברשת, והאם הכרטיס מסך הוא יחסית חלש למשחק הזה. מעבד: amd athalon 64 X2 black edition 6400+ לוח אם: ASUS M2N-E זכרון: GSKILL F2-6400CL4-2GBPI-B DDR2-800 2GB X2 (4GB) כרטיס מסך: BFG 8800GT OC2 512MB 256BIT (GPU CLOCK:675MHZ - 1647MHZ|) (MEMORY CLOCK:972MHZ) ספק: ENERMAX LIBERTY 400W מה אתם אומרים על המפרט הזה האם יספיק לי? האם בהחלפת כרטיס מסך זה ייעזור ולאיזה כרטיס וכו'.. בתודה אלמוג

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי, מה נשמע? כרטיס המסך שלי מת. אני מחפש כרטיס מסך במחיר של 500-600 ש"ח. קצת גמיש במחיר, אם יש משהו ששווה להשקיע בשבילו עוד קצת אז אפשרי. למטה מופיע המפרט שיש לי, האמת שאני לא סגור על הזיכרון - יש לי 4GB אבל אני לא בטוח ב100% שזה סוג הזיכרון שקניתי (המחשב מתחילת 2009). אני מניח שזה צוואר בקבוק, לא? אני משתמש למשחקים על מסך 17" אבל ייתכן ובעתיד אשדרג ל22" או משהו כזה. איזה משחקים ?- כל החדשים. בעיקר משחקי יריות (Prototype 2, Max Payne 3 , ,Resident Evi, Call.of.Duty.Modern.Warfare.3 וכו'.) כעיקרון מעדיף כרטיסים של NVIDIA. ראיתי שיש כרטיסים עם הרבה זיכון (2GB למשל) שהם זולים יותר מאשר כרטיסים עם פחות זיכרון אבל עם יותר DDR. מה עדיף? יותר זיכרון או יותר DDR? כל מקרה זה המפר…

17. Started by swisaman,

היי,מחפש את הגירסא הטובה ביותר של 7850 להמהרת הכרטיס לתדר כמה שיותר גבוהה. יש הצעות מסוימות ? ??? מתכוון לשדרג את ה5850 שלי ל7850(או שמא כדאי למשוך עוד דור ? )

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Morfium,

שלום, סיימתי לבנות את מפרט המחשב, ובכרטיס המסך החלטתי ללכת על ה GTX-670, הגרסה שבחרתי היא ה : EVGA GTX670 2GB Superclocked מה שכן ראיתי שקיימת עוד גרסה בשם : EVGA GTX670 2GB FTW האם משהו יודע להגיד לי מה ההבדל בין 2 הגרסאות ? תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. נכנסתי לאתר של NVIDIA וזה היה הדרייבר המומלץ לכרטיס המסך שלי. ניסיתי להתקין אותו אבל זה כותב לי שההתקנה נכשלה. ניסיתי להתקין את דרייבר 285.38 כדי שאוכל להריץ NFS THE RUN אחרי שקפצה לי שגיאה שהדרייבר חסר. כשניסיתי להתקין אותו ההתקנה נכשלה. ואז ניסיתי להתקין דרייבר מומלץ לכרטיס המסך שלי על פי האתר - 306.97 וגם הוא נכשל. מישהו יכול לעזור לי?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Ev,

הי, אני משחק ב- BATTLEFIELD3 MULTIPLAYER, ולפעמים המשחק מתחיל להיתקע (קופא לחלקיק שניה וממשיך), גם כשאני משחק באיכות גרפיקה נמוכה. לדעתי שזה בגלל הכרטיס מסך שלי אך אשמח לדעות נוספות... אם כן - תמליצו בבקשה כרטיס מסך שאיתו אוכל לשחק ברמת הגרפיקה הכי גבוהה של המשחק. מפרט מחשב: CPU: Intel i7-2600K Board: Intel DP67BG DDR 4G Graphics: ATI Radeon HD4830, 512M

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by 123445,

איזה כרטיס מסך הכי טוב למחשב שלי? הינה המפרט של המחשב שלי שעליתי בתמונה . ספק כוח 400W . ועוד שאלה , חבר המליץ לי על כרטיס מסך GTX 560 הוא יעלה לי על המחשב? ומה הבדלים בין GTX 560 TI ו GTX 560 רגיל?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. התקציב 200 שקלים, ארצה להפעיל איתו משחקי ספורט בעיקר פרו \ אן בי איי\ פיפא ניתן להמליץ גם על כרטיסי יד שניה שנכנסים במגבלת התקציב הזו למשל gefore 9600gt משומש האם GT210 (חדש וזול)יענה על הדרישות? המחשב שלי: מעבד - intel e6500 dualcore לוח אם- asus p5qpl-am זכרון - 2gb ddr2 חשוב שאוכל להפיק מקסימום מהכרטיס ביחס לחומרה הזו.. תודה וחג שמח

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by haim85,

<blockquote>כרגע אני עם ati 4850 רוצה ששדרג לnvidia (עדיפות שלי) לא חובה אלה עם יש משהו שזול יותר וטוב יותר מדגם nvidia! זק יותר 4850 שיש לי כיום ! תקציב גג 800שח ספק שלי 400W a30 12v enermax libert נ.ב שיריץ לי battlefield 3 כמו שצריץ!(לא מרוצה מ4850 במישחק הזה) תודה רבה לעוזרים מקווה תתנו לי תטוב יותר לתקציב שלי </blockquote>

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכם, ייתכן ואפנק את עצמי במסך Dell ultrasharp u3011 שעובד ברזולוציה של 2560X1600 מסך זה יעבוד לצד Dell 2007FP שעובד ברזולוציה של 1600X1200 האם כרטיס המסך GTX570 שברשותי בכלל מסוגל להחזיק את הרזולוציה הזו? רוב העבודה שלי היא גראפית אבל אני כן משחק ב battlefield 3 אם כי כבר היום אני בוחר לשחק על מדיום עם AAx4 ברזולוציה של 1920X1200 (+מסך נוסף 1600x1200) כדי לקבל בין 70-120 FPS בנוסף אני גם רואה סרטים כמובן האם הכרטיס יכול להחזיק את הדברים הנ"ל או שצטרך SLI \ לוותר על זה?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. המערכת שלי: core i5 750 4gb ram enermax 525W מחפש כרטיס לסרטים בתלת מימד ב FULLHD הבנתי שכמעט כל הכרטיסים יכולים לשמש למטרה זו, תתקנו אותי אם אני טועה. אני רוצה גם משחקי תלת מימד, האם רק ל כרטיסים יעודיים של NVIDIA יש אופצייה זו? איך זה הולך , משקפיים שמחוברים לכרטיס או פשוט משקפיים של הקולנוע? האם צריך מסך מיוחד למשחקים? בכל אופן אני קונה מקרן 3D כנראה. לגבי העיבוד פיזיקה , האם רק לNVIDIA יש ? והאם יש טעם לחשוב על זה כאאשר יהיה כרטיס מסך אחד? אוליי כדי לחכות לכרטיסים חדשים ? שמועות אומרות משהו דצמבר ינואר ... שמעתי גם צריך להגיע 560 ברמה של 570 ...אוליי הוא כבר הגיע.. כרגע נראה לי 5950 2G או 560TI סליחה על כל כך הרבה שאלות מזמן לא התעדכנתי בחומרה. תודה לכל התומכים

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.