עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Yaron-Cohen,

רואים בו טוב??..הוא איכותי??

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. נושא זה הועבר לפורום מסכי LCD. [iurl]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=176544.0[/iurl]

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by fatNjazzy,

OPEN GL בדרייוור של NVIDIA. יש לי 6600GT עם ה DIRECT X האחרון ומשם מה אני לא מצליח לראות בדרייוור שום דבר שקשור ל OPEN GL. מצורפת תמונה של הדריוור. תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by talt18,

שלום לכולם, יש לי מחשב שמחובר לטלווזיה עם כבל HDMI הכרטיס מסך הוא: ATI RADEON HD4350, ויש לי איתו בעיה. כל בערך דקה שתיים, המסך נהיה שחור לשנייה וחוזר חזרה, בנוסף לפעמים המסך משנה את צבעו לירוק ואדום בהיר לכמה שניות וחוזר חזרה. ניסיתי להחליף כבל ואתמול הורדתי דרייבר עדכני לכרטיס מסך, אך הבעיה לא נעלמה, רציתי לדעת אילו עוד אפשרויות ישנן לפתרון הבעיה, בתודה, טל.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by Revos,

שלום, יש לי כרטיס מסך 5770 של PowerColor. בלי מאמץ, במצב רגיל הטמפרטורה מגיעה ל45-47 מעלות. כשאני נכנס לBATTLEFIELD BAD COMPANY 2 הטמפרטורה מגיעה ל70-75 מעלות(ההגדרות של BFBC2 על HIGH). בGTA זה לא עובר את ה65 מעלות. מה הטמפרטורות שהכרטיס מסך הספציפי אמור להגיע אליהן בזמן מאמץ? תודה.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by joniar,

אני רוצה לקנות את ה 9800X2 וכל יצרן יש לו חיבורים שונים אז רציתי הסבר מזה כל אחד HDMI DVI HDCP HDTV מה עדיף ומה מיתחבר למי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  7. שלום לכל הגולשים. יש לי לוח אם דגם GA-MA78GM-S2H של ג'יגהבייט הכולל את הכרטיס המובנה HD3200 והייתי רוצה להוסיף לו כרטיס חיצוני ככה שיווצר אפקט הHYBRID GRAPHICS. איזה דגמים תומכים בפונקציה הזאת? האם זה תומך רק בויסטה או שיש אפשרות לשלב את הHYBRID גם בXP? תודה מראש לכל מי שעונה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי מחשב אחד, שני מסכים, שני עכברים ושתי מקלדות, כאשר באמצעות וירטואליזציה (VMWare) אני מדמה מחשב שני, כך ששני אנשים יכולים להשתמש במחשב בו זמנים (עם עכבר, מקלדת ומסך נפרדים) כאילו היה מדובר בשני מחשבים נפרדים. אני עובד בתצורה זו כשנתיים בתחילה עם Windows 7 כמערכת ראשית (מארחת) ו-Windows XP כמערכת משנית (אורחת). לפני כחודשיים, ביצעתי שדרוג ל-Windows 8 64bit כמערכת הפעלה ראשית ו-Windows XP נשארה כמערכת הפעלה משנית, והכל עדיין עבד מצוין. הבעיות התחילו לאחר שרכשתי מסך חדש - AOC i2252vwh, שיחליף את המסך המישני הישן שהיה מדגם Benq FP71G. המסך החדש פועל ברזולוציה 1920x1080, כאשר המסך הישן פעל ברזולוציה 1024x768 (למרות שהרזולוציה הטבעית שלו היתה 1280x1024). כעת, לא…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by הני,

קניתי מחשב חדש (P4) עם צורב DVD של NEC. כרטיס מסך: ATI RADEON 9250 128 MB + TV + DVI. רוצה בתור שלב ראשון לראות דיסק DVD קיים וחוקי ולא מצליחה!!! שומעת קול אך המסך שחור (מנסה לראות בתוכנת BSPLAYER). מה עושים? אני חדשה בעניין DVD ואשמח לקבל עזרא או הפנייה למידע מרוכז בנושא.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by khtur651,

יש לי שאלה לגבי 7950gtx אני רוצה לקנות מחשב ניד חזק ושיתמוך ב directx 10 אבלהכרטיס הכי טוב הוא 7950gtx ואין תמיכה של direc x 10 השאלה האמיתי היא אם כדי לי לקנות מחשב עם 7950gtx או לחכות לכרטיסים יותר טובים(למחשב ניד) ואם כן מתי הם יוצאים 100000 תודות לעוזרים

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by jorgito,

שלום! יש לי 1900GT עם CATALYST 6.11 ן ATI TRAY TOOL הכי חדש - חיברתי את הכרטיס לטלוויזיה בחיבור COMPOSITE (בננה רגיל) והאיכות לא משהו בלשון המעטה - עשיתי חיפוש ולא מצאתי פה הסברים אז רציתי לשאול איך אני מתאים את הטלוויזיה לצפייה יותר טוב וגם איך אני גורם לזה שברגע שמשתנה רזולוציה במחשב זה יכבה לי את הטלויזיה (למשל כשMEDIA PLAYER רץ עם FULL SCREEN VISUAL ברגע שאני מחזיר אותו לגודל רגיל זה מכבה את האות לטלוויזיה ואז צריך שוב דרך ה TRAY TOOL להפעיל מחדש...) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by eladbu,

קראתי פה הרבה על עניין הAPARTURE SIZE(כרגע הוא על 128) והבנתי שההמלצה היא לשים אותו על חצי מהזכרון הראשי כוון שהתארדים קצת ישנים בעניין רציתי לדעת מה אתם ממליצים ספציפית למערכת שלי! INTEL P4 3GHZ Intel 865G AGPSet BIOS for 8IG1000-G F7 256*2 KINGSTON 400 RADEON 9800 PRO 128 256BIT מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by sh_idan,

אני לא ממש מבין במסכים האלו, ולכן אני מבקש את עזרתכם במציאת מסך LCD טוב. אגב, המסך ברשותי כרגע הוא samsung SyncMaster 753df והמסך שהמליצו לי עליו הוא SONY 17" hx73s + dvi תודה מראש

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. הכרטיס הבכיר ביותר במערך של אינטל מקבל תמחור קונקרטי כולל מס בגרמניה - ולמרות שהוא יקר מהמתחרים הישירים ביותר הוא עדיין יוכל להתפאר בכמות הנדיבה ביותר של זכרון גראפי בקטגוריהלכתבה

15. האם יש יתרונות לטלויזיות LCD חוץ מהמשקל? האם היא יכולה לתחבר למחשב ולשמש כמסך? תתאים לי גם CRT, אבל רצוי 100 הרץ. תודה!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. כשבדקתי תשובות כאן בקשר לכרטיסי מסך בסביבות 1000 שקל ראיתי ים המלצות על רדאון 9600 פרו אני שואל אם לא עדיף כרטיס נניח מהעמוד הזה באותו מחיר http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=Fx+5600&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12

17. יש לי כרטיס מסך hd48670 נתון להרגע אני מנצל את שתי היציאות dvi ו-vga. יש לי מסך קטן של 5.5 אינץ שהשתמשתי בו בעבר לפני שהיה לי שני מסכים, ניסיתי להשתמש בשלושת היציאות במקביל ללא הצלחה. מישהו מכיר דרך לנצל את s-video גם ?

18. היי, אני מחפש כרטיס PCI Express בסיסי ביותר עם כניסת וידאו. מישהו מכיר כרטיס זול יותר מאשר ה X600XT אשר זמין בכ 570 ש"ח? תודה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  19. שלום, הדיון המקורי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=532488.0 ולקראת סגירה לגבי דגם בהודעות פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=532488.msg4656279#msg4656279 בתחילה חשבתי לשדרג את המעבד+כרטיס, בסופו של דבר אלך רק על ספק+כרטיס מסך (מעבד בעתיד). הקניה תתבצע ב-ebay (דוד בא מארה"ב עוד חודש), אני מחפש משהו בערך ב-120$ ואין לי בעיה עם יד שניה. רק אני לא יודע איזה כרטיס לבחור... אני כבר מזמן לא בעניינים. חשוב לי שדרוג משמעותי מהכרטיס הנוכחי HD4770 ושיהיה גם שקט (אולי קירור פסיבי...) אז מה האופציות? תודה

20. Started by ohad5g,

שלום מה המחיר של הכרטיס הזה ולמה אי אפשר להשיג אותו בארץ חפשתי בזאפ אין אותו שם ואם אני רוצה להוסיף עוד כרטיס מסך אני יכול להשים את הדגם 5850 hd האם ההבדל משמעותי ( הלוח שלי תומך בשתי כרטיסי מסך )

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by VolTAge,

המסך שלי נדפק ואני צריך לקנות חדש,אין לי מושג במסכים, ממש בקושי.. התקציב הוא בערך 1500+- מסך רגיל, CRT, שיהיה שטוח, וגודל אני לא יודע.. לא נראה לי 1500 זה מספיק ל 19'.. בקשר לגודל תציעו לי ואני יראה כבר.. חשוב שהמסך יהיה איכותי וישאר להרבה שנים.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. שלום, אני משתמש בדרך כלל בתוכנת הTV TOOL שהיא מצויינת . עכשיו קקניתי כרטיס חדש מצויין אבל כשאני רוצה להעביר לטלויזיה אני לא מצליח - אני לוחץ TV MODE ושום דבר לא קורה במסך אני משתמש בחיבור s-v - כשנכנסתי לתגית הadjust בתכנה היה כתוב שבגלל שnvidia לא משתפת פעולה עם tv-tool לכל הכרטיסים שלה יג הגבלה באפשרויות בתכנה.. אז אולי למישהו יש המלצה על תכנה אחרת?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by nec_000,

Assassin's Creed Comparison - 2007 vs 2017 (Graphics and Gameplay Evolution)

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  24. שוב שלום, המסך שלי נשרף אתמול ואני עובד עכשיו עם חלופי. הייתי עובד עם המסך שלי על 100HZ ולכן זה מוגדר כך ב-WINDOWS. עכשיו המחשב מגיע ל-WINDOWS עם המסך החדש אבל לא מסוגל להציג כלום. העלתי את ה-WINDOWS על SAFE MODE אבל עדין איאפשר לשנות במצב הזה את קצב הרענון. הוא כותב לי באפשרויות של שינוי קצב הרענון USE HARDWARE DEFAULT SETTING. עד עכשיו לא היתה לי בעיה עם SAFE MODE חוץ מזה שזה מעצבן פשוט אני חייב להדפיס משהו עד מחר ולא יכול כי המדפסת לא מותקנת במחשב ואין אפשרות להתקין אותה ב"מצב בטוח". לכן, הבעיה דחופה ואבקש לענות כמה שיותר מהר. בבקשה אנשים יש לי עכשיו מסך מגעיל שעובד על 60 HZ ואני לא יכול להדפיס לשמוע מוסיקה לשחק כלום!!!!! אתמול ניסיתי להתאבד אבל לא ממש הלך כי מה נשאר…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by faza,

אני מרכיב HTPC חדש, למטרות ראיית סרטי HD עד ל 1080P ולא למשחקים. סרטי blu-ray ו hd-dvd בנוסף הוא ישמש למטרות PVR כאשר יש לי כבר כרטיס לכידה PVR-150 חשוב לי שהכרטיס יהיה עם קירור פאסיבי. מחפש כרטיס מסך מתאים וטוב למטרות הללו. מה לדעתכם על הבאים: http://www.asus.com/products4.aspx?mode ... 5&l4=0 http://www.asus.com/products4.aspx?mode ... &l4=0\ ??? ???

• 0 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.