עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hai555,

שלום רב יש לי לוח אם Gigabyte X79-UD3 מחשב i7 4930k 6 ליבות רציתי לשאול האם יש כרטיס מסך טוב לעריכה ב 4K בפרימייר אני לא משתמש באפטר אפקט וכו עריכה של פריימים פשוטה עם תיקוני צבע . אבל חשוב לי שלא יתקע והיה רינדור סביר . מה מומלץ בתקציב של עד כ 500 ש"ח . תודה אני רוצה לקנות חיבור חיצוני גם כי אין לי מספיק מקום בסלוטים במחשב כדוגמת זה PCI-E 1x to 16x Riser Card Computer Mining Video Card Extension Board PCI-E | eBay האם זה פיתרון טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. ברור לי שזה לא חוקי השאלה אם אני משתמש בזה באופן פרטי נגיד עושה סטרימינג רק למשפחה או מקליט רק לעצמי יעלו עלי ? ואיזה כרטיס מסך צריך פנימי או חיצוני למחשב ? האם יש מדריך עדכני נכון ל 2022 ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by idani1983,

בזמן האחרון כל סרט שאני מקרין משתנה לו הרזולוציה במסך TV , אני בטוח שזה מהגדרות של הכרטיס מסך אבל אני לא מוצא איפה אני יכול להגיד לו שישאיר את הסרט באותה רזולציה , יש למישהו מושג? תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  4. שלום, פורומים רציניים יש לכם פה אנשים. 1. מסך LCD "17 אממ... Viewsonic VE702 איך הוא? השגתי אותו באמת במחיר נחמד, 1600 ש"ח, בגלל הנחה קטנה שעושים לי. אממ, אני יודע שהמהירות תגובה שלו (14ms) אחלה, אבל מה חוץ מזה? שווה? אני לא מבין במסכים. אגב, אני חייב LCD. כל המידע עליו פה: http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDE2/VE702m.htm 2. Gigabyte GV-R955128D ATI RADEON 9550 128 mb 128-BIT bulk הרבה אמרו לי שזה כרטיס מסך די טוב יחסית למחיר שאשלם עליו, בסביבות ה400 ש"ח, אחרי הנחה . אני לא גיימר רציני במיוחד. מדי פעם (נגיד פעם בחודש) אני מקבל משחק. אבל לא פקמן מהמשחקים הכבדים יותר, שדורשים כרטיס מסך מצויין. אבל בשביל פעם בחודש, כשחלק מהמשחקים דורשים יותר וחלק דורשי…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  5. בביקורת זאת אנו בוחנים את ביצועי ה-Radeon RX 7900 XT הטרי של AMD, כרטיס המסך המתקדם החדש שלה בגרסה אקזוטית של ASUS במיתוג TUF עם קירור עוצמתי ביותרלכתבה

6. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ותוספת להארד דיסק והמליצו לי על הפורום הזה. אני מחפש משהו בסביבות ה160-200 GB מבחינת הארד-דיסק, וכרטיס מסך משהו מאחת מהסדרות הבאות נראה לי: ATI X1900 series ATI X1800 series ATI X1600 series ATI X1300 series ATI Radeon 9800 series NVIDIA GeForce 7800 series NVIDIA GeForce 6800 series NVIDIA GeForce 6600 series אבל אני ממש לא סגור על זה.. אני צריך כרטיס שיפעיל את כל המשחקים החדשים בשנה הקרובה לפחות (שלי כבר לא הצליח לגרום לOblivion השמן לזוז). ואני צריך כרטיס לAGP. סוקט 478 של אינטל. אם תוכלו להמליץ לי על כרטיסים ולתת לי מחירים שלהם במקומות זולים (אני חושב שהטווח שלי הוא עד מקסימוווםםם 1500 ש"ח אבל אני גמיש אז תגידו מה שיש לכם..). אגב…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by ranran,

שלום אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזית LCD ויש שתי אפשרויות DVI-DVI עולה כ50 שח DVI-HDMI עולה 150 שח אני יודע שהHDMI יותר טוב אבל האם הוא מצדיק את התוספת של כ100 שקל? תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by Yaron-Cohen,

רואים בו טוב??..הוא איכותי??

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  9. נושא זה הועבר לפורום מסכי LCD. [iurl]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=176544.0[/iurl]

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by fatNjazzy,

OPEN GL בדרייוור של NVIDIA. יש לי 6600GT עם ה DIRECT X האחרון ומשם מה אני לא מצליח לראות בדרייוור שום דבר שקשור ל OPEN GL. מצורפת תמונה של הדריוור. תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  11. Started by talt18,

שלום לכולם, יש לי מחשב שמחובר לטלווזיה עם כבל HDMI הכרטיס מסך הוא: ATI RADEON HD4350, ויש לי איתו בעיה. כל בערך דקה שתיים, המסך נהיה שחור לשנייה וחוזר חזרה, בנוסף לפעמים המסך משנה את צבעו לירוק ואדום בהיר לכמה שניות וחוזר חזרה. ניסיתי להחליף כבל ואתמול הורדתי דרייבר עדכני לכרטיס מסך, אך הבעיה לא נעלמה, רציתי לדעת אילו עוד אפשרויות ישנן לפתרון הבעיה, בתודה, טל.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by Revos,

שלום, יש לי כרטיס מסך 5770 של PowerColor. בלי מאמץ, במצב רגיל הטמפרטורה מגיעה ל45-47 מעלות. כשאני נכנס לBATTLEFIELD BAD COMPANY 2 הטמפרטורה מגיעה ל70-75 מעלות(ההגדרות של BFBC2 על HIGH). בGTA זה לא עובר את ה65 מעלות. מה הטמפרטורות שהכרטיס מסך הספציפי אמור להגיע אליהן בזמן מאמץ? תודה.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by joniar,

אני רוצה לקנות את ה 9800X2 וכל יצרן יש לו חיבורים שונים אז רציתי הסבר מזה כל אחד HDMI DVI HDCP HDTV מה עדיף ומה מיתחבר למי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  14. שלום לכל הגולשים. יש לי לוח אם דגם GA-MA78GM-S2H של ג'יגהבייט הכולל את הכרטיס המובנה HD3200 והייתי רוצה להוסיף לו כרטיס חיצוני ככה שיווצר אפקט הHYBRID GRAPHICS. איזה דגמים תומכים בפונקציה הזאת? האם זה תומך רק בויסטה או שיש אפשרות לשלב את הHYBRID גם בXP? תודה מראש לכל מי שעונה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי מחשב אחד, שני מסכים, שני עכברים ושתי מקלדות, כאשר באמצעות וירטואליזציה (VMWare) אני מדמה מחשב שני, כך ששני אנשים יכולים להשתמש במחשב בו זמנים (עם עכבר, מקלדת ומסך נפרדים) כאילו היה מדובר בשני מחשבים נפרדים. אני עובד בתצורה זו כשנתיים בתחילה עם Windows 7 כמערכת ראשית (מארחת) ו-Windows XP כמערכת משנית (אורחת). לפני כחודשיים, ביצעתי שדרוג ל-Windows 8 64bit כמערכת הפעלה ראשית ו-Windows XP נשארה כמערכת הפעלה משנית, והכל עדיין עבד מצוין. הבעיות התחילו לאחר שרכשתי מסך חדש - AOC i2252vwh, שיחליף את המסך המישני הישן שהיה מדגם Benq FP71G. המסך החדש פועל ברזולוציה 1920x1080, כאשר המסך הישן פעל ברזולוציה 1024x768 (למרות שהרזולוציה הטבעית שלו היתה 1280x1024). כעת, לא…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by הני,

קניתי מחשב חדש (P4) עם צורב DVD של NEC. כרטיס מסך: ATI RADEON 9250 128 MB + TV + DVI. רוצה בתור שלב ראשון לראות דיסק DVD קיים וחוקי ולא מצליחה!!! שומעת קול אך המסך שחור (מנסה לראות בתוכנת BSPLAYER). מה עושים? אני חדשה בעניין DVD ואשמח לקבל עזרא או הפנייה למידע מרוכז בנושא.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by khtur651,

יש לי שאלה לגבי 7950gtx אני רוצה לקנות מחשב ניד חזק ושיתמוך ב directx 10 אבלהכרטיס הכי טוב הוא 7950gtx ואין תמיכה של direc x 10 השאלה האמיתי היא אם כדי לי לקנות מחשב עם 7950gtx או לחכות לכרטיסים יותר טובים(למחשב ניד) ואם כן מתי הם יוצאים 100000 תודות לעוזרים

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by jorgito,

שלום! יש לי 1900GT עם CATALYST 6.11 ן ATI TRAY TOOL הכי חדש - חיברתי את הכרטיס לטלוויזיה בחיבור COMPOSITE (בננה רגיל) והאיכות לא משהו בלשון המעטה - עשיתי חיפוש ולא מצאתי פה הסברים אז רציתי לשאול איך אני מתאים את הטלוויזיה לצפייה יותר טוב וגם איך אני גורם לזה שברגע שמשתנה רזולוציה במחשב זה יכבה לי את הטלויזיה (למשל כשMEDIA PLAYER רץ עם FULL SCREEN VISUAL ברגע שאני מחזיר אותו לגודל רגיל זה מכבה את האות לטלוויזיה ואז צריך שוב דרך ה TRAY TOOL להפעיל מחדש...) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by eladbu,

קראתי פה הרבה על עניין הAPARTURE SIZE(כרגע הוא על 128) והבנתי שההמלצה היא לשים אותו על חצי מהזכרון הראשי כוון שהתארדים קצת ישנים בעניין רציתי לדעת מה אתם ממליצים ספציפית למערכת שלי! INTEL P4 3GHZ Intel 865G AGPSet BIOS for 8IG1000-G F7 256*2 KINGSTON 400 RADEON 9800 PRO 128 256BIT מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by sh_idan,

אני לא ממש מבין במסכים האלו, ולכן אני מבקש את עזרתכם במציאת מסך LCD טוב. אגב, המסך ברשותי כרגע הוא samsung SyncMaster 753df והמסך שהמליצו לי עליו הוא SONY 17" hx73s + dvi תודה מראש

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  21. הכרטיס הבכיר ביותר במערך של אינטל מקבל תמחור קונקרטי כולל מס בגרמניה - ולמרות שהוא יקר מהמתחרים הישירים ביותר הוא עדיין יוכל להתפאר בכמות הנדיבה ביותר של זכרון גראפי בקטגוריהלכתבה

22. האם יש יתרונות לטלויזיות LCD חוץ מהמשקל? האם היא יכולה לתחבר למחשב ולשמש כמסך? תתאים לי גם CRT, אבל רצוי 100 הרץ. תודה!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  23. כשבדקתי תשובות כאן בקשר לכרטיסי מסך בסביבות 1000 שקל ראיתי ים המלצות על רדאון 9600 פרו אני שואל אם לא עדיף כרטיס נניח מהעמוד הזה באותו מחיר http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=Fx+5600&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12

24. יש לי כרטיס מסך hd48670 נתון להרגע אני מנצל את שתי היציאות dvi ו-vga. יש לי מסך קטן של 5.5 אינץ שהשתמשתי בו בעבר לפני שהיה לי שני מסכים, ניסיתי להשתמש בשלושת היציאות במקביל ללא הצלחה. מישהו מכיר דרך לנצל את s-video גם ?

25. היי, אני מחפש כרטיס PCI Express בסיסי ביותר עם כניסת וידאו. מישהו מכיר כרטיס זול יותר מאשר ה X600XT אשר זמין בכ 570 ש"ח? תודה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים