עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לאור הבדיקות שערכתי אני חושב שהעי טוב לרכוש את ה 9600xt 128 במחיר הזה. אבל אני לא יודע איך היציאת tv שלו. אני אוהב משחקים אבל אני לא גיימר כבר. ואני מעוניין להריץ משחקים חדשים אבל אני לא בטירוף של ההגדרות הכי גבוהות. האם הכרטיס מסך הזה יענה על הצרכים שלי? ו

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  2. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יצאו שתי גרסאות אחת של IGP motherboards ואחת רגילה מה זה הIGP הזה? יענו למי שיש כרטיס און בורד? איזה להוריד?

3. Started by computer_freak,

יש לי 2 שאלות 1. אני יודע שהתכונה הזאת עושה הפרדה טובה יותר של הצבעים וככה מדגישה דברים מסויימים או משהו כזה אבל השאלה שלי אם זה כל כך חשוב שיהיה? 2. בכל טלויזיה רואים את הרשת של הקווים האופקיים והאנכיים רציתי לדעת אם אפשר להעלים את הקווים האלה באיזה דרך ולמה לא עושים את זה?

4. Started by shirs1,

למרות שיש רק איזה שתי אולטרות של אלבטרון ו עוד חברה לא זוכר... זה עדיין יותר זול מ פנדס ב 10 שקלים אבל עדיין אין מבחר כמו ב פנדס

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  5. יש כול כך הרבה מאמרים ו כתבות על שתי הכרטיסים וכול אתר אומר משהו אחר....... הרוב לפי דעתי יודע ש ה 6800 ULTRA עדיף על ה X800 XTPE מהרבה סיבות http://www.pcper.com/article.php?aid=38&type=expert&pid=1 הנה תתקראו פה .... עכשיו נרגענו קצת ? והמבחן הזה נעשה לא עם הדריברים הכי עדכניים של NVIDIA וגם לא נראה לי של ATI והם לא השתמשו ב DIRECTX 9.0C מה ש ה 6800 תומך ו ה ATI למינהם תומכים רק עד 9.0B ויש עוד הרבה מאוד דברים שאפשר להגיד ..... ואפילו יש פה מבחנים מפתיעים ש ה GT לקח על כול הכרטיסים אפילו על האלוטרה ואני לא מבין איך?!?!?

6. Started by shon,

אהלן חבר'ה ברשותי radeon 9600 xt 128mb vivo של asus לאחרונה הורדתי את הנדריברים שמציעים שיפורים למשחק דום ובוא בעת זה שניה לי את התפריטים של התצוגה בwindows וכעת אני לא מצליח לעצות capture מהטלוויזיה למחשב. בנוסף כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים בטלוויזיה רואים ממש גרוע בטלוויזיה. תודה רבה לעונים!!!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  7. האם למישהו יש תוכנה לצפייה נורמלית במחשב ע"ג מסך טלביזיה (באמצעות TV OUT בכרטיס מסך)?? נתנו לי את TVTOOL אבל היא נסגרת אחרי 10 דקות אני צריך משהו יעיל או קראק לתוכנה הנ"ל

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by e-r-a-n,

אוקיי סביר להניח שמשהו בהגדרות לא כשורה, כי שאני בא לשחק ב spiderman - the movie הכל בקוביות, כנ"ל לגבי כל משחק שמודד FPS בטרידימרק, הכל בריבועים וללא אפקטים לחלוטין ע"י איזה הגדרות אני אגיע לאיכות תמונה טובה כמה שיותר? עריכה: גם הפנים של הדמויות, הם לגמרי בקוביות

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by DEMON HUNTER,

הנה הלינק למרות שהאתר לא מובן עדיין יש שם טבלה שמסבירה על הכרטיסי מסך, מהירות זיכרון ליבה קצב מילוי וכו בבקשה :http://www.watch.impress.co.jp/pc/docs/2002/0425/sis.htm והפעם בדקתי טוב שהלינק עובד.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by jambo,

Software Partners The Quadro product line provides excellent performance with leading professional software applications from the top software manufacturers. Below is a list of products we test and work with in-house. Due to different certification schedules for many professional application software vendors, different revisions of Detonator 3 may have been certified. If the software vendor has certified a specific revision, it will be noted under the application name below. If your application is not listed below or does not have a certified revision of the Detonator 3 driver, you can either use the certification candidate driver (available at left) or revert to yo…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by sambusak,

שלום. NVIDIA הוציאו את QUADRO550 XGL שמחירו אמור להיות בסביבות 300-400 USD. אלשה הוציאו כרטיס מבוסס עליו. http://www.elsa.de/international/europe/produkte/grafikkarten/synergy4_550.htm האם הוא מומלץ? (לא למשחקים) איפה אפשר להשיג אותו בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Xenasis,

אבא שלי עובד בעבודה אם IIYAMA Vision Master Pro 453 והציעו לו להחליף את המסך במסך viewsonic p95f מה דעתכם די לו להחליף או להשאר אם המסך הקיים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. איזה מסך יותר טוב lg flatron795 17" או samsung sm757 dfx 17"

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום הורדתי את התוכנה שמעדכנת את הביוס של הכרטיטס והמסך אבל אני לא יודע איזה גירסא של ביוס אני צריך להישתמש יש שם הרבה גירסאות ואני ראיתי ש rngkey הצליח לעדכן אז אם מישהו יודע איזה גירסא אני צריך להישתמש אז בבקשה שירשום לי איזה תודה! אני לא יודע מה קרה לאתר לא אמרו שמעבירים אותו לשרת יותר מהיר האתר בקושי עולה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by avrl,

שלום, אני מתלבט בין כרטיס מסך Asus V7100 Geforce2 64mb לבין כרטיס Asus8170 Gefoece 4 mx440 64-ddr השני עולה בכ-400 שקל יותר. רציתי לדעת במה מתבטא חוזק של הכרטיס השני לעומת הראשון ובאילו מקרים ההבדל הוא קריטי - (זאת אומרת שאני לא יכול לשחק או להפעיל יישום) האם כדאי להשקיע ולקחת את הכרטיס החזק יותר או שעדיף להתפשר על הפחות טוב - אני משחק בעיקר בסימולטורים וגם כן גולש באינטרנט במחשב זה. תודה ......

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

אם יש לי כ.מסך עם TVOUT ואני רוצה נגיד להפעיל וויאנמפ ולראות אותו ביציאת VGA הרגילה ואת הפלאג הוויזואלי להקרין ב TVOUT בו זמנית זה אפשרי???? (הכרטיס המדובר הוא Ati RageII+ PCI 8MB )

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אז ככה יש ברשותי לוח a7n של asus הלוח עם השבבים של ה-nforce... האמת שלא בדיוק הבנתי מה יותר טוב הלוח הזה מאשר זה של גירסת הvia אבל קניתי אותו בדיל טוב... אני רוצה לקנות כרטיס ראדון אבל אני פוחד שזה לא ינצל את הלוח טוב או שלא יתאים, אם יש לך את ההלוח והכרטיס או סתם דעה, אני פה מתלבט לתומי האמת שאני יותר עובד עצות כי אני צריך להחליט עד יום חמישי...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shlomomo,

אז ככה יש ברשותי לוח a7n של asus הלוח עם השבבים של ה-nforce... האמת שלא בדיוק הבנתי מה יותר טוב הלוח הזה מאשר זה של גירסת הvia אבל קניתי אותו בדיל טוב... אני רוצה לקנות כרטיס ראדון אבל אני פוחד שזה לא ינצל את הלוח טוב או שלא יתאים, אם יש לך את ההלוח והכרטיס או סתם דעה, אני פה מתלבט לתומי האמת שאני יותר עובד עצות כי אני צריך להחליט עד יום חמישי...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Jook,

נא לפרט האחר בבקשה... ואם אתם מצביעים בבקשה תתנו גם את החברה של הכרטיס שעלייה אצם ממליצים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by shloosh,

מה יותר טוב, תענו לי , חשוב לי ,תודה!!!!!!!!! :hi: :hi: :hi: :lol: :lol: :lol: :-* :-* :-* :)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DAN,

הדריוורים ל 8500LE http://www.omegacorner.com/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Gohan,

אני לא יודע אם כאן אני צריך לפרסם את זה אבל NVIDIA שחררו דריברים חדשים אתמול.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני קונה את הכרטיס ואני מפחד שהביוס לא יהיה מעודכן מספיק , וכך גם ערכת השבבים של VIA במחשבי! מה עוד כבר יכול להיות לא מעודכן? יש לי p3 800 mhz 256 sdrm g-force 2 mx אם זה עוזר לכם!

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by shloosh,

מה יותר טוב???

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  25. Started by shloosh,

מה יותר מהיר מכל הבחינות?.?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.