עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי את ה6950 של SAPPHIRE שיש לו ביוס כפול:http://www.tms.co.il/product/11016 הזזתי את הכפתור וזה פתח את השיידרים אבל נשאר עם הקלוקים והמתח והBANDWIDTH והPIXELFILLRATE של 6950. אני משתמש בTRIXX לאוברקלוק ולהעלאת מתח,העליתי את הקלוקים ל880\1375 ואת המתח ל1.170 ואז הBANDWIDTH והPIXELFILLRATE עלו לכאלה של 6970. אחרי חצי שעה של משחק בBF3 נחצה לי המסך ל2 וזה לא פעם ראשונה שזה קורה,זה קרה גם עם קלוקים של840\1300 ומתח של 1.150 בBF3 וגם בSYNDICATE..והקטע הוא שגם אחרי שאני סוגר את המשחק גם השולחן עבודה עדיין חצוי,ככה שאני צריך לעשות ריסטרט כל פעם שזה קורה כדי שזה יסתדר... מה הבעיה פה? זה נחשב לארטיפקט בכלל? בעיית יציבות? הוא לא אמור בכלל להחזיק את הקלוקים האלה על מתח של 1.150? תו…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Dan1919,

שלום לכולם, עד עכשיו חשבתי שאני הולך לקנות את הx800GTO לאיגיפי,כי הוא הכי משתלם. עכשיו שנודע לי שיהיה ביולי 76gt לאיגיפי במחיר זול יחסית,אני מתלבט שוב. את הרדאון אני קונה ב170 דולר . האם אתם חושבים שה76 יעלה הרבה יותר מזה? במילים אחרות,שווה לחכות ליולי שהכרטיס יצא? בתודה מראש,דן.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by avihaizipel,

שלום רב: אז ככה אשמח לעזרה בעדכון הביוס לכרטיס המסך שלי R9 280X DirectCU II TOP V2 זה עם ה-4 חיבורי DP, אני לא ממש מבין בזה אבל הייתי שמח לעזרה בנושא ואם אפשר צעד צעד ולדבר איתי בשפה של מפגר זה יהיה מעולה רק כך אני אבין, מפרט תכני: לוח אם: Z97-A מעבד: i7 4790K כ.מסך: אתם כבר יודעים זיכרון: 8GB נ.ב. סיבת הרצון לעדכון הוא שיש לי מריחות במהלך משחקים וקפיצות סוג של טלפורטינג (לאגים) ולא לא רק במשחקי רשת, תקיעות מרגיזות כאלה כאילו כשאני מזיז את העכבר המסך זז כזה מוזר, בנוסף לכך אני החלפתי לוח אם ומעבד לפני פחות מחודש בגלל הבעיה הזו כי הייתי בטוח שבגלל שהקודם היה זקן זה מה שעשה לי את הבעיה, הכ.מסך עדיין באחריות וכשאני שולח אותו למעבדה (פעם שניה) הם טוענים שהכרטיס תק…

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by idan oren,

כעיקרון, אני מתלבט בין gtx 960 לבין r9 280x. אבל שוקל לחרוג לכיוון R9 290. אז מבין שלושת הכרטיסים הנ"ל מי הכי משתלם מבחינת רעש ועלות תועלת. המפרט בצד

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Batata,

לא מזמן החלפתי קירור לכרטיס המסך, את המאוורר חיברתי ל12V והספק(thermaltake tr 2) הוא בעל הספק 400W הטמפרטורה במצב מנוחה היא 50 מעלות, כאשר אני משחק במשחק כלשהו לאחר כמה זמן התמונה נתקעת המשחק נסגר ואני מקבל הודעה nvidia gpu card faild.. לפעמים כשהתמונה נתקעת אני מצליח למעזר את המשחק ולחר כמה שניות הכל עובד כרגיל... מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב כאשר המשחק נסגר אני בודק את טמפרטורה הכרטיס והיא עומדת על 56 עד 60 מעלות.. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  6. ברור לי שהמחירים נעים בין 1000 ל - 3000 ש"ח ולכן אני לא מגביל את עצמי אני מחפש כרטיס מסך איכותי בעיקר לתקופה הרחוקה, כלומר, שיחזיק לי לטווח הארוך ביותר עם יחס תועלת-עלות טוב(אני מציין את זה כי אני יודע שיש כרטיסים עם 2 GPU אז אולי יש פה איזה עדיפות) מפרט מחשב: מעבד: Intel Quadcore q9300 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3L זיכרונות: OCZ XTC 2X2GB (4G total) 800mhz pc2-6400 ספק: Thermaltake W0103RI toughpower 600w מסך: Dell 2209wa אשמח להצעות מחפש לסגור כמה שיותר מהר !

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

ואם יש השוואות בינהם?...

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by Roces,

שלום לכם! [glow=red,2,300]כרטיס מסך 1[/glow] - אני צריך המלצה לכ"מ טוב שישרת אותי הרבה זמן. הכרטיס הוא לאחים הקטנים שלי, שהמשחק הכי מתקדם שלהם זה Enter The Matrix (די מכובד אבל בודד). כמו כן אח שלי משחק גם בGTA3 / VC. מניסיון מהמחשב השני שיש להם (אל תשאלו, סיפור ארוך!), הם מסתדרים די טוב עם Ge-force 4 MX-440, נראה לי של לידטק. למרות זאת, אני מחפש משהו שישרת אותם הרבה זמן כי בקרוב אח שלי יתקדם למשחקים חדשים (הוא כבר התחיל, סוף סוך התגבר על "סנוד" ו"אייסי טאוור") התקציב עדיין לא ברור - זה יכול לנוע מ-300/400 עד למספרים הנמוכים בעלי 4 הספרות. כמובן שאני עצמי מעדיף לא להגיע לקצה העליון. השמות - Radeon 9000, Ge Force 4 MX-440, Radeon 8500/LE, (אם עדיין מוכרים... Ge forc…

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  9. שלום, אני זקוק לכרטיס טלויזיה שיאפשר לצפות בשידורי הכבלים על צג המחשב, ובנוסף שיאפשר להקליט את שידורי הכבלים ולשמור בפורמט מקובל כלשהו (dvix). מעבר לכך אין לי דרישות מיוחדות. האם כל כרטיסי הטלויזיה מאפשרים את זה? האם כרטיסי טלויזיה יודעים לקבל גם כניסות של ה-3 בננות האלה (אם אני זוכר נכון קוראים לזה RCA), וגם כניסה רגילה של אנטנה (RF)? אשמח לקבל המלצה לכרטיס סביר שעושה את זה. אין לי מושג כמה עולים הדברים האלה, אז אין הגדרה מיוחדת לתקציב. שמעתי את השם Hauppauge MCE WIN-PVR 150 בתור כרטיס שמסוגל להקליט, אז רציתי לדעת איך הוא ביחס לאחרים (אין לי סיבה להעדיף אותו, אז תמליצו על מה שנראה לכם כדאי ורק תגידו איך זה ביחס אליו). תודה מראש לכל העוזרים, ליאור.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  10. אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן, לוח האם שלו הוא MSI MS-7528 והוא משמש לשיטוט באינטרנט וצפיה ביוטיוב, שום דבר שדורש הרבה FPS-ים. לפי המפרט שלו יש לו חיבור PCIx16, גירסה 1.0a יש המלצות לכרטיס במחיר סביר?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  11. השאלה בכותרת. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הבקשה בכותרת, תקציב עד 500 ש"ח. תודה לכולם...

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. זה הכרטיס שלי: asus geforce2 gts\ v7700 pro deluxe 64mb sgram. הוא עלה לפני כשנתיים 1700 שקל, לאיזה כרטיס אפשר להשוות תביצועים שלו? *כל משחק עולה לי בהגרות מקסימום ואין בעיות.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by 888,

cmd ct 722 a ? איך המסך טוב?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  15. שלום לכולם , ברשותי לוח אם : ABIT IB9 (נתונים אפשר למצוא ב http://reviews.cnet.com/motherboards/abit-ib9-motherboard-atx/1707-3049_7-32227679.html ) בנוסף , ברשותי כרטיס מסך : POINT OF VIEW 7200GS 128MB (TV OUT ,DVI,PCI-E) פרטים אודות הכרטיס : http://en.kioskea.net/guide/1040147-startech-com-geforce-7200-gs-128mb-pci-e-dvi-tv-out לפני כשנה ( אולי יותר ) המאוורר של כרטיס המסך הפסיק לפעול וזרקתי אותו - ולא היו בעיות עד עכשיו .. בתחילה היו לי נקודות אדומות בטלוויזיה כשניגנתי סרטים ( המחשב מחובר גם לטלויזיה ) וזמן קצר אח"כ המחשב התחיל לקפוא לפתע וכל שנותר לעשות הוא רק RESTART . כעת המסך לא מראה תצוגה כלל . אני מניח שכל התיאורים שתיארתי לעיל מעידים על כך שכרטיס המסך שלי…

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  16. Started by yakko,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם כרטיס Geforce4 MX 420 GO 32M עד לאחרונה חיברתי אותו לטלוויזיה והכל היה מצויין. לא מזמן ניסיתי לחבר אותו והגעתי למצב שלא מוצגת תמונה בכלל בטלוויזיה. אם מישהו מכיר את מסך ההגדרות של Geforce ב-winXp, אז נראה כאילו הכרטיס כן מזהה שמחוברת טלוויזיה (ז"א הוא נותן לי את האפשרות לבחור שהמסך השני הוא טלוויזיה) אבל פשוט לא מוצגת תמונה בכלל. אני לא יודע אם זו בעיה של חומרה או שאחת התוכניות בחלונות החליטה להפריע. (ד"א, אני יודע שאין בעיה עם הטלוויזיה בגלל שחיברתי מחשב אחר וזה עבד מצויין) 1. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לבדוק את התקינות של הכרטיס? 2. יש למישהו רעיון מה קורה פה?? תודה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by Benz0r,

תודה מראש לעוזרים.. נשרף לי הלוח אם והכרטיס מסך...החלפתי ללוח אם הזה - I31GM4 של חברת JETWAY אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לו להריץ קצת משחקים אם זה אפשרי במחשב שלי חח.. זה המעבד - Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz, 2533 MHz 2G DDR תודה תותחים אהה ומשהו נוסף..קצת לא קשור..ברגע שאני משחק משחק..CS אם מכירים..מאז הלוח אם הזה..כל 5 דקות יש לי איזשהו הבזק..המסך כבה ונדלק לשניה..מישהו יודע איך לבטל את זה? תקציב עד 800 +-

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  18. Started by Forge,

אני מחפש מסך חדש (לא בשבילי אבל...) ואלה שמות המועמדים => ראה כותרת. מחיפוש קליל בפורומים הבנתי שלכל אחד מהמסכים יש את היתרונות והחסרונות שלו. והייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המסכים מכם, יודעי הדבר (לי ממש אין הרבה מושג). **המחשב ישמש לגרפיקה.

19. שלום. כאשר אני מתקין את Windows 7, אני מוצא עצמי מול שתי אפשרויות: 1. התקנת הדרייבר של כרטיס המסך דרך Windows Update. 2. התקנת הדרייבר דרך האתר של החברה (ATI). [מדובר ב ATI Mobility Radeon HD 4650] אם כן - מאין אדע מי מבין אלה הוא הוא הדרייבר הנכון/מתאים/עדיף? בכלל - שאלה זאת טובה לגבי כל חומרה. אשמח לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  20. שלום, לפני מספר ימים התחדשתי במחשב חדש עם כרטיס המסך Sapphire HD 7850 920Mhz Edition ואני מעוניין לדעת איך הכרטיס יחזיק את המשחקים החדשים ביותר בשנים הקרובות ברזולוציית FHD על הגדרות גראפיות מקסימליות. תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  21. Started by MACHO1234,

תקציב בין 300-400 שקלים למשחקים עם גרפיקה תלת מימדית כבדה. חנות איבורי- אין העדפה ספיצפית לnvidia או AMD ,תודה יהונתן.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by eran131,

שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך של ATI 4890 VAPOR-X ורציתי לדעת כמה דברים עליו - 1)האם כדאי לי לשדרג לכ.מ אחר או לעשות לו OC ? כי היום סוף סוף ראיתי משחק שלא רץ עליו חלק במקסימום הגדרות (Prototype 2) ? 2) אם אני משדרג , מה מומלץ היום בשוק ? **העדפה לATI** 3) אם אני לא משדרג , אפשר לקבל עזרה בOC לכרטיס שלי ? אם זה נחוץ והכרחי , המעבד שלי הוא של AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  23. הכרטיס שאמור להיות התחליף הטוב ל9700PRO עם כמה צינורות הוא מגיע??? ובכלל אם למישהו יש את המפרט של הכרטיס, בבקשה לתת לי. כי אני מתלבט בקנייתו!

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  24. אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה ואופיס ועושה בו גם שימוש רב לצפיה בסרטים וסדרות. רציתי כרטיס עם יציאת DVI כי הבנתי שחיבור מסך דרך יציאה זו משפר מאוד את חדות הטקסט והוידיאו. האם אכן אני זקוק לכרטיס ואיזה? [אני רוצה גם שתהיה לי אפשרות פה ושם לשחק, אף שבאמת זה כמעט לא קורא!] אין לי הבנה בתחום, אשמח לתשובותיכם המלומדות!

• 14 תגובות
    • 759 צפיות
  25. הוצע לי הכרטיס Gainward Bliss GeForce GTX260 עקב מבצע שיש עליו, השאלה מחולקת לשתים עבור שני מחשבים שונים האם הוא עדיף למשחקים עבור מסך '22 1680X1050 מ HD4850 האם הוא תומך CS4 ועדיף על פני 9800GT מסך '20 1600X1200 תודה גל

• 3 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.