עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by אוריפ,

איך הכרטיס הזה? הוא ישמש בעיקר להקלטה מקלטות וידאו (VCR)... הוא יעלה כ-250-270 ש"ח... זה מחיר טוב? יש כרטיס יותר טוב ממנו בטווח מחירים הזה בערך (עד 300 ש"ח)? תודה!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by sicodan,

שלום ברגע שאני מנסה להתקין את הדריוויר (Catalyst 3.6) אני מקבל הודעת שגיעה ATI software Error extracting support files: the directory or file cannot be created ??? ניסתי להוריד מהאינטרנט את הדריוורים גם את הגירסה הקודמת אבל זה לא עזר אני ממשיך לקבלת את אותה שגיעה עם התוכנה הזאת מה אני יכול לעשות בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  3. היי, דברתי עכשיו עם היבואן של ViewSonic בארץ אחרי שחודשיים אני לא קבלתי את המסך שהזמנתי ... אבל חיכיתי... אני לא מאלה שעוזבים משהו שרוצים... אז לפי היבואן עוד יומיים מגיע משלוח של המסך לארץ... לפי מה שאני יודע בזמן האחרון יש למסך ביקוש בארץ אז תתנפלו על זה ;D ואם מישהו יגיב שזה ספאם אז אני בא לתת תשובה להרבה שרוצים להזמין את המסך. יום טוב.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by dorratz,

אתר החומרה AcceleNation פירסם שלשום ראיון מקיף ומפתיע שערך כתב האתר Tuan Huynh עם Terry Makedon, John Swiminer ו-Chris Hook, כולם בעלי תפקידים מרכזיים ב-ATI. הראיון המקיף נוגע בהרבה נושאים מעניינים, והוא ממש שווה קריאה! לראיון.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  5. לאחר שביררתי טיפה לגבי שני הכרטיסים גיליתי שביעקרון ה9800 שווה את ההפרש במחיר בגלל היותו בעל טכנולוגיות חדישות יותר ובעזרת OC קטן אפשר להביא אותו בקלות ל9800pro, אבל האם אני טועה, האם ה9700 פרו יותר חזק, למרות ההבדל בטכנולגיות? או בכל אופן לא שווה את ההפרש בשביל שאקנה 9800

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by jitz,

אני מתכנן לקנות מסך 17 אינץ' - LCD... ובמקרה היום נתקלתי בדיל לא רע בכלל למסך הנ"ל... אבל אני קצת מפחד ליפול על מסך מעפן מפרט טכני: משטח צג: שטח נראה: 17 אינץ (43.2 ס"מ) אלכסון, ציפוי קשיח טיפול נגד סינוור. פאנל כולל רמקולים: מטריצת LCD אקטיבית TFT, מארז דק גודל פיקסל: 0.264 מ"מ שטח צג אקטיבי: 388 מ"מ*270 מ"מ בהירות: 250cd/m2 (טיפוסי) יחס קונטרסט: 250 :1 (טיפוסי) זמן תגובה: 50 מילישניות זווית צפייה:אופקית: 120 מעלות, אנכית: 100 מעלות תדירות:אופקית: 28K~80KHz, אנכית: 50-75Hz רוחב-פס וידאו: 140MHz רזולוציה: 1280x1024 @ 60Hz(מומלץ) צבע:1.600.000 (מקס) תקנים: UL, CSA, FCC, TUV/GS, CE איך הוא? מישהו מכיר? תודה מראש... דודי.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by dsane,

יש לי כרטיס טלויזיה שעבד עם התוכנה conference tv של lucky star אבל החלפתי את המערפת הפעלה שלי לחלונות XP ומאז הדרייבר לא מוכן להתקין את עצמו אתם מוכנים לתת לי פתרונות או דריברים חילופיים? multimedia video cotroller

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  8. כשבדקתי תשובות כאן בקשר לכרטיסי מסך בסביבות 1000 שקל ראיתי ים המלצות על רדאון 9600 פרו אני שואל אם לא עדיף כרטיס נניח מהעמוד הזה באותו מחיר http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=Fx+5600&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12

9. Started by HoT-DoG,

מה קורה כולם? אז ככה אני מעונין במסך חדש והלכתי להסתכל בחנות בחיפה... הוא הראה לי עליו 3DMARK וזה היה פשוט מדהים עשיתי חיפוש וכמו שמישהו בעבר ציין שזה נראה כאילו הם הגריעו את המסכים האחרים. אז יש לכם חוות דעת או משהו על המסך הזה אשמח עם תשתפו אותי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by zoloboy,

יש לי ראדון 9800 של גיגהקיוב שאני מתקין את ה דריבר ב system properties display רשןם readon 9800 pro ואחרי זה readon 9800 pro secondry למישהו יש מושג למה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by R.W.P,

מישהוא מכיר כרטיס PCI שיש לו יציאה של RCA ו SVIDEO והתפקיד שלו הוא רק TV OUT אני שמעתי שקיים דבר כזה אם מישהוא מכיר את זה ויודע איפה אפשר להשיג דבר כזה אשמח אם יגד לי איך.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  12. אפשר בבקשה את הדרייברים הכי טובים לרדאון 9000 פרו 2

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. מי שקיבל תוצאות נמוכות בבאנצ'מארק עם רדאון 9800, הנה הפתרון לבעיה: הסירו את הדרייברים. התקינו את הדרייברים המעודכנים ביותר ללוח אם (בהתאם לצ'יפסט). התקינו מחדש DX 9.0b. התקינו קטאליסט 3.7. ***חשוב לעשות איתחול למחשב לאחר כל פעולה! HTH

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  14. שבת שלום לקהל הגולשים, הובכן האתר SharkyExtreme פירסם ביקורת חדשה על כרטיס המסך החדש מבית ASUS הלא הוא ASUS V9950 Ultra (GeForce FX 5900 Ultra) הובכן מתוצאת הסקירה והמבחנים שביצעו לו נראה כי הכרטיס נותן ביצועים מרשימים למדי ושום דבר פרט למשקלו, גודלו הפיסי ומחירו הגבוה לא מונע ממנו לקבל מהם ציון 9 שזה הינו ציון גבוהה ומכובד. לביקורת: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3079811

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by gshhar,

17 אינטש שטוח. על איזה דגמים אתם ממלצים.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by Snowolf,

יש לי geforce 4 TI 4600 ובזמן האחרון כל משחק שאני משחק הוא נתקע לכמה שניות (הקול ממשיך) ואז ממשיך...ועוד פעם ועוד פעם כל כמה שניות הוא נתקע. ואז ממשיך ..למה זה? התקנתי מחדש דרייברים ומחדש DIRECTX מה זה יכול להיות? זה מעצבן חבל על הזמן

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  17. אז ככה רק לפני שבוע וקצת קניתי מחשב.. ושלשום שיצאתי שניה מהחדר חבר שלי לחץ כל מיני ססמאות איפה שנכנסים לאקספי ולחץ אנטר והוא אמר לי שהמחשב נתקע והעכבר לא זז אז הוא עשה ריסט ואז מאוחר יותר שהלכתי לשחק במוהאא החדש אחרי זמן מה שהמשחק פועל חלק בעקרון הזזתי את העכבר(הרובה) ולקח לתמונה כמה מאיות שניה יותר מדי לבנות תמונה כאילו זה בונה אותה בשלבים טיפה יותר איטיים אני מקווה שהבנתם כי זה קשה להסביר זה כמו במסך דק כשיש במשחק כלהשהו הרבה פיקסלים לוקח לתמונה כמה זמן עד שהיא לגמרי מסתדרת אז לי היה כזה רק בצד כזה לאיפה שאני מסובב את הכעכבר ופחות זמן ואין לי מסך דק!! אז אני שואל אם זה שהמחשב נתקע בפעם הראשונה פגע במחשב ובמשחקים?? אולי יש איזה משהו שאפשר לעשות? ואיפה לעזאזל נמצא שיח…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by Holy,

קיצור היו לי בעיות במסך שהכל היה ממש כהה עד שיום אחד איכשהו בדרך ממש לא ברורה הופיע לי 0|1 במקום הכוכבית האייקון האחרון. קיצור אחרי שלא הבנתי מה זה נכנסתי לשם ושם היו מלא הגדרות של צבעים והכל היה על 255 מסיבה לא ברורה. סידרתי את זה אבל זה נדפק שוב. למישהו יש מושג מה צריך ללחוץ כדי שזה יופיע?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by guy_pr,

שלום אני צריך המלצה על מסך שטוח "17 עד 1000 שקל

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  20. היי אנא המליצו לי על כרטיס לכידת וידאו באיכות הגבוה ביותר שאתם מכירים. יכול להיות בשילוב כרטיס מסך ויכול להיות PCI . רצוי ברמות מחיר הגיוניות {עד 1000 ש"ח}. חשוב לי שהכרטיס יהיה מסוגל ללכוד וידאו ולכווץ בזמן אמת בפורמטים שונים {MPEG , DIVX } . יכולה להיות אופציה של כיווץ ע"י מעבד המחשב או מעבד יעודי על גבי הכרטיס,לי זה לא משנה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by shaul,

המטרה: משחקים עכשיו לכל החכמים שיגידו שלא כדאי לי לקנות מסך LCD ובכן אני יודע, אבל ההורים שלי...ובכן, הם רוצים מסך דק....התקציב לא ממש חשוב, יותר חשוב לי שהוא יהיה טוב למשחקים ושיהיה 15 אינץ נ.ב איך המסך הזה למטות האלו? BenQ LCD 15 FP581SB

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by guyyug,

המסך הנל קיבל את בחירת העורך במבחן מסכים "15 LCD בעיתון שאת שמו אני לא זוכר 10מתוך 10 כך שהוא אמור להיות מסך מצויין אבל רציתי לשמוע ממשהו שראה את המסך משתמש בו או מכיר מקום בו הוא בתצוגה לדעתו כי במחיר של 2250 שהמגרעה היחידה שלו שאין לו DVI הוא ממש מציאה מצאתי עוד משהוכאן אצל טום

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  23. Started by INFERNO,

האם קיים איפשהו ? בארץ לקניייה ?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

ראיתי בביקורת בדיגיט-טיימס(על הריידון9700 של ג'יגהבייט, ד"א) שיש שתי גרסאות ריידון9700: RADEON9700PRO, שמגיע באריזת RETAIL והוא במהירויות 325/620 MHz, לעומת RADEON9700 שמגיע בOEM והוא במהירויות 300/600 MHz . האם זה נכון? עוד משהו לאנטיוירוס( )- לא היו תלונות על מאוורר, הבדיקה נעשתה על הכרטיס שבחנויות ולא על כרטיס ההדגמה כמו אננד, לא היו תלונות על המאוורר. ביקורת שווה קריאה:

25. Started by jitz,

יש לי כרטיס Geforce4 Ti4200 (של MSI), אני משתמש ביציאת TVOUT שלו לצפייה בסרטים... אבל התמונה לא הכי חדה... טקסט שאינו גדול מספיק - אינו קריא, והצבעים קצת נמרחים... יש למישהו מושג למה זה קורה? ניסיתי להשתמש בתוכנה שמצאתי שקוראים לה TvTool במקום ה-nview של nvidia - אבל כנראה שהיא לא תואמת לכרטיס... ורואים הכל מעוות... הטלויזיה מחוברת לכרטיס דרך היציאה בקאבל RCA איכותי (חיבורי זהב, עבה מאד, מתאים להעברת וידאו) - לא ארוך בכלל (הבנתי שקאבלים ארוכים מורידים באיכות), רק שבין הקאבל לכרטיס יש מתאם RCA--> SVIDEO (שבא עם הכרטיס)... יכול להיות שזה מה שמוריד באיכות? (למרות שלא נראה לי... אחרת, למה צירפו אותו עם הכרטיס?)

• 0 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.