עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הצרכים הם אפטר אפקטס, מאיה, פרימייר וכמובן פוטושופ פלאש ואילוסטרטור אבל הם לא דורשות חומרה חזקה אני דיי רוצה אופציה לחיבור שני מסכים, ושיהיה חיבור לSVIDEO לטלויזיה התקציב הוא כאמור 500-100 אבל אם יש סיבה מיוחדת אחרוג.. אני בכלל לא יודע עד כמה אני צריך להשקיע אם אני לא צריך למשחקים בכלל זה המפרט שלי: proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX2 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western digital dvdrw :asus 1814BLT (sata) graphic: Msi RX1300Pro TD256E pci-e (שיוחלף כמובן) chasis: HEC compucase 6A19B+400W lcd monitor: LG1970HR תודההההה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by matan-b,

היי, יש לי טלוויזית LCD של Samsung C530. אני מנסה לחבר את הטלווייזיה אבל זה פשוט לא הולך. את מסך הBIOS אני רואה מעולה, אבל כאשר הווינדוס עולה, התמונה פשוט עפה! הכרטיס מסך שלי מובנה( Intel® HD Graphics) והחיבור מתבצע ע"י כבל HDMI to HDMI. כאשר אני מוןחק את הדרייבר של הכרטיס מסך, אני כן מצליח לראות תמונה בטלוויזיה(גם בווינדוס), אבל אז הכל מקורטע בגלל שאין דרייברים של הכרטיס מסך. בsafe mode גם אני מצליח לראות תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by kub,

שלום לכולם, הכרטיס הנל מגיע עם 2 יציאות DVI ויציאה אחת שהיא HDTV, אבל אני לא צריך את זה O_O אני בסך הכל רוצה לחבר את הטלוויזיה זה בעצם TV OUT רגיל לכל דבר עד שיגיע הHD ?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by kike100,

שלום, יש סיבה להפרשים האדירים בחלק מהכרטיסים? לדוגמה בסדרה gtx 480 המחיר בארה"ב הוא בסביבות 200 דולר ופה בערך 2000 שקל. גם בסדרה gtx 560 המחירים בארץ הם למעלה מ1000 שקל. מצד שני, gtx 650 בערך אותו המחיר (קצת יותר גבוה). מה הקטע? אני רוצה לקנות כרטיס חדש אבל בחלק מהמקרים ההבדלים פשוט לא הגיוניים ובחלק הם בסדר גמור. תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by Tranquility,

אני רוצה לקנות כרטיס לכניסה של וידיאו (דיגיטלי ... כמו הממירים של YES והחדשים של HOT) עכשיו מאוד הייתי רוצה לעשות את זה בלי להביא עוד ממיר (אין לי בעיה להביא את הכרטיס ... פשוט אין מקום לממיר) האם זה אפשרי ? מי נחשב יצרן מומלץ... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by razcoren666,

אני מחפש כרטיס טלויזיה בסכום של בערך 350 ש"ח, ראיתי באתר של חנות שיש הרבה כרטיסים בסכום הזה. השאלה שלי היא אילו דברים חשוב לשים לב שקונים כרטיס כזה: כמות זיכרון/מהירות/צי'פ/אביזרים?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by ofir12e,

מישהו יודע האם ניתן להשיג בארץ את המסכים של סמסונג מהטכנטלוגי ההחדשה vixlim ???

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by sharonarchi,

שלום אני טס לחול ורציתי לדעת אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך בחול בדגש על הGTX580 יש הפרש של כמעט 1000 שח בין המחירים בארץ ובחול והאם הוא יהרס בדרך

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by r0ckY,

שלום, יש לי בעיה עם כרטיס מסך, הכרטיס מסך עובד ב VGA אך ב DVI לא. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. Gainward HD4870 1GB

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  10. המפלצת החדשה מבית DELL תיקרא XPS M170 ובחלק מהדגמים קיימת האופציה לבחור בכרטיס ה-GeForce Go 7800 GTX העוצמתי. http://hardware.gamespot.com/Story-ST-23699-2594-x-x-x

11. יש לי כבר את כל המשחב שאני רוצה.. ועמדתי כבר לקנות אותו אבל אתמול קראתי על החידושים של ATI וNVDIA עם הפזיקה ושבכרטיסים של ATI עם לוח אם תומך CF יהיה אפשרי לשים כרטיס מסך שישמש ככרטיס מסך וכרטיס מסך שני שישמש ככרטיס פיזיקה ושהם לא חייבים להיות מאותו סוג של כרטיס לעומת זאת בNVDIA יהיה חובה בשביל זה שהכרטיס יהיה אותו כרטיס.. 1.הבנתי נכון? האם NVDIA מתכננת לאפשר גם שני כרטיסים לא מאותו הסוג..? בSLI עם כרטיס פיזיקה.. 2.אני מתכוון לקנות עכשיו כרטיס פשוט MID-RANGE ועוד חצי שנה לשדרג לכרטיס DX10.. ואז לפי השיטה של ATI אני לא יצטרך לזרוק את הכרטיס שאני קונה עכשיו ופשוט לשים אותו ככרטיס פיזיקה ביחד עם הכרטיס DX10 שישמש ככרטיס מסך.. האם זה אפשרי? אם כך לא שווה לקנות כרטיס של …

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  12. שלום, אני חדש. רציתי לדעת האם הקירור כרטיס מסך ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. יכנס לי על הלוח ASUS A7V8X כי אני לא בטוח שיש לקירור מספיק מקום להיכנס. כי הקירור של הגשר דיי קרוב ל AGP. אם מישהו יודע בבטחה או שיש לו כזה קירור ולוח דומה מבחינת מיקום הקירור של הגשר וה AGP. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by Forest14,

רציתי לקנות לי RTX2070, נכנסתי לביקורות (בין השאר באמזון וניואגג)- הכמויות של כרטיסים מתים הם עצומות... אפילו המציאו קיצור חדש שמתאם שלב בגסיסת הכרטיס וכולל מראה של SPACE INVADERS ... משהו מדווח שהבעיה היא בזכרונות GDR6 של מיקרון, ואחרים טוענים שהזכרונות של סמסונג אמינים יותר. שקלתי לקחת משכנתא ולקנות 2080, אבל הדיווחים דומים. יצא לי החשק בינתיים, ונראה לי שעדיף לחכות בשלב זה.

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  14. Started by yanivganor,

שלום קוראים חביבים, ברשותי כרטיס ASUS 9600XT. כשאני משתמש בתוכנות כמו MATLAB או POWER DESK זמני עליית התוכנה איטיות מהרגיל, וגם חלק מהגרפים שאני מצייר יוצאים מעוותים. ניסיתי לשנות את ה HARDWARE ACCELERATION (ב-TROUBLESHOTS ) והדבר באמת עוזר, אבל הוא כמובן מבטל לי את היכולות של הכרטיס למשחקים. האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה ???

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by torchak,

אני צריך את עצתכם. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס עריכת וידאו טוב. יש לי כמה שאלות : א - איזה כרטיס מומלץ, שאני יכול לעשות עליו עריכות ברמה ושלא יעלה לי כמו אוטו...... ב- האם יש כרטיס שהוא כם כרטיס מסך והוא ברמה מספיק גבוהה....... ג- האם יש כרטיס כזה שיש עליו כניסת FireWaire.... כמובן שצריכים להיות עליו כניסות ויציאות וידאו אודיו.... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האם שיפור הדרגתי בהיצע כרטיסי המסך שלה בשוק הנייד יאפשר לנו לראות את AMD מספקת אתגר ניכר לא רק עבור אינטל, אלא גם עבור NVIDIA? חברת MSI מתנדבת לקדם את ההזדמנות עם השקת צמד מותגים טרייםלכתבה

17. Started by ozba,

היי, יש לי שלוש שאלות: 1. יש לי בעיות עם 9600pro 256, כאשר אני מפעיל office word למשל, התמונות שיש במסמך "נמחקות" כאשר אני גולל את הדף, וצריך לעשות זום כדי לראות אותן שוב. ברור לי שזה לא בעיה עם office כי התקנתי שוב, וגם עם gforce4 אין בעיה. אז אם מישהו שמע על בעיה כזאת ויודע איך לפתור את זה אני שמח לשמוע. 2. האם יש הבדל בין x700 שבמחשב נייד לx700 על מחשב שולחני? ואם כן מה ההבדל? 3. ואיך ה x700 בנייד לעומת 9600pro 256 בביצועי משחקים? האם נייד 2.0 עם 1giga וx700 יריץ משחקים כיום בצורה טובה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by Stanly,

טוב אז כמו שכתוב אני מחפש כרטיס טלויזיה ואני רוצה אותה באייכות גבוהה. לרוב אני קונה מכשירים לאחר המלצות (ATP3, AMD) ועוד אז תעזרו לי לבחור כרטיס, עד 600 ש"ח גג!! גג!!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. אפשר לנעול, העברתי את התר'ד לפורום קירור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464246.0

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  20. Started by ronin,

כנסו לסיקור של תום לגבי כרטיסי המסך http://www.tomshardware.com/graphic/20030714/index.html הוא מופיע גם בדף הראשי, קראתי וראיתי בכל הבנצ'מרקים שהרדאון מפגר אחרי ה FX5600 ופה בפורום כולם ממליצים על ה 9500\9600 PRO (ביניהם גם אני) על פני ה NVIDIA שמסתבר שהוא בחירה טובה יותר באותו קטגוריה של מחיר ואף לפעמים זול יותר האמנם ?! :o

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  21. הי מסיבה כלשהי, זמות האיקונים מופיעים עם רקע כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת. אודה על עזרה בהנחיות כיצד לבטל. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by open source,

יש לי מסך Mag 770FD המיקום שלו בחדר שלי במצב כזה שבין 6 ל-7 בבוקר יש עלוי קצת קרני שמש רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע בו ועד כמה? הדרך היחידה להימנע מקרני השמש היא לסגור את השלבים ואז קצת חשוך :\ במידה וזה עקרוני אם יש רעיון יותר טוב מה אני יכול לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by 114508534,

איך המסכים השטוחים שלהם?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  24. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

תגידו למה הוא נועל לי את הפאסט רייט? פעם זה היה פתוח .....

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by stingeR-,

כבר הרבה זמן שלא עדכנתי כי לא היה לי בעיות, אני עם דרייבר 160.02.. האם יש דרייבר חדש כלשהוא יותר טוב מהנ"ל? ואם כן, מה הוא ואם אפשר לקבל לינק להורדה? פשוט לא שיחקתי שום משחק חוץ מTrackMania Nations בערך עד לפני כמה ימים שיצא ביושוק.. ועכשיו אני הולך לשחק ביושוק ומדל אוף אונור וכנראה גם בדמו של קרייסיס שייצא בסוף ספטמבר... אז בבקשה, תמליצו לי על דרייבר טוב מפרט בחתימה..

• 0 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.