עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amit22,

הורדתי תוכנה geforce tweak utlity וכתוב שם שאני לוץ על מיהריות השעון שמהירות הליבה עובדת על 260 והזכרונות על 350 איך זה יכול ליהיות

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Falcon007,

אני רוצה למכור את הכרטיס ולקנות כרטיס טוב בסביבות 1000 שקל כמה הוא שווה אכשיו ובכמה אני יכול למכור אותו?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by bullman,

אחרי שקיבלתי תוצאה עלובה בAQUAMARK ניסיתי משהו ישן יותר וגם בו קיבלתי תוצאה גרועה - 3876 יש לי geforce fx5200 128MB שאני יודע שהוא גרוע אבל הוא מקבל תוצאה כמעט כמו של geforce2 mx. המערכת היא P4 2.4C GO עם לוח אם ASUS P4S800 ו256 זכרון. אם יש למישהו עצה אני פתוח לכל מה שיבוא

4. טוב, אחרי כמה קירטועים די מסיביים ב HALO, החלטתי לבדוק את ביצועי המחשב שלי עם הבנץ' הנ"ל. המפרט שלי הוא כדילקמן: פנטיום 1.6A מומהר ל 2.1 זיכרונות סמסונג, ג'יגה של זיכרון שעובד כרגע על 349MHZ לוח אם של אפוקס - 4GEA+ כרטיס מסך הרקולס 9800NP ווינדוס הותקן לפני יומיים (XP+SP1), דרייבר עדכני לרדאון (3.07) וכל הדרייברים העדכניים של לוח האם מותקנים. בהגדרות התצוגה הכל כל ברירות מחדל (לא מופעל AA או AF). תוצאות ב AQUAMRK3: 2046 3335 15565 מה עוד אני מפספס? למה מערכת כזו חזקה שאמורה להוציא הרבה יותר ולא לקרטע במשחקים עושה לי צרות? יש למישהו רעיון?

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by iCeCuBe,

האם התוכנה Riva Tuner עלולה לגרום לנזק?

6. Started by OC,

קודם כולה צום קל במישחק emeney terory שזה מישחק שמכיר את הכרטיס ראדון 9700 פרו והמישחק עצמו תומך ב דירקס 8.1 ליפעמיים יש מקוממות שיש לי שם רק 40 FPS לא עולה וזה מעצבן ויש לי ראדון 9800 פרו 512 זיכרון מעבד 2.6 C וחשבתי שבאלף ליף 2 אני יריץ על 40 FPS בעזורים כאלה שאני במצב מולטיפלייר עם מלאה אנשים בסרבר מה לעשות ???????????

7. Started by אוריפ,

יש לי כרגע את הרדיאון 9800 פרו עם 128 MB DDR1 מתוצרת הרקולס. רציתי לדעת מה הבדלי הביצועים בין שני הכרטיסים, ואיך אני אוכל להעלות את הביצועים של הכרטיס שלי, כדי שיתקרבו ל-XT (הבנתי שה-XT הוא בדיוק אותו דבר, רק יותר מהיר...). תודה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by e-d-a,

אז כל דיון שלישי פה נפתח על הרידון הזה ויש כל כך הרבה דגמים (נראה לי ראיתי איזה 5-6) ואני לא יודע איזה מהם הכי טוב ואיזה פחות טוב וזה מציק לי אז עם אתה יכולים לרשום את הסדר שלהם מהכי טוב להכי פחות, מה קרה לימים שהיה רק p ו- np?! :-X תודה מראש... נ.ב אני בטוח שזה יעזור לעוד כמה...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by H.I.V,

איזה כרטיס יהיה יותר טוב: 9500פרו ו9800NP שיש לשתיהם מה''צ כמו ל9800 אחרי OC ל9500פרו? האם שתהים יעבדו אותו דבר? או של9800 יש עוד יתרונות עליו?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by zoloboy,

יש לי רדאון 9800 np ויש תאפשרות הזאות ב control panel השאלה מה זה v sync מה זה נותן לי והאם להשתמש באופציה הזאת ב control panel

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. עם איזו תוכנה הכי טוב לעשות אוברקלוק לכרטיס של אנבידה[geforce fx 5200]-של palit daytona ועד לכמה כדאי?[אין מאורר על הכרטיס , יש רק היטסינק ]

12. היי אנא המליצו לי על כרטיס לכידת וידאו באיכות הגבוה ביותר שאתם מכירים. יכול להיות בשילוב כרטיס מסך ויכול להיות PCI . רצוי ברמות מחיר הגיוניות {עד 1000 ש"ח}. חשוב לי שהכרטיס יהיה מסוגל ללכוד וידאו ולכווץ בזמן אמת בפורמטים שונים {MPEG , DIVX } . יכולה להיות אופציה של כיווץ ע"י מעבד המחשב או מעבד יעודי על גבי הכרטיס,לי זה לא משנה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by alienchickenpie,

קניתי את הרדאון של ג'יגהקיוב, הכל טוב ויפה, תוצאות אדירות בבנצ'מארקים וכל זה. כשהתחלתי לשחק ב-HL שמתי לב שה-FPS הוא 60 כרגיל אבל הוא צונח לעיתים מאוד קרובות ל-14 בערך. עם הג'יפה 4 MX הישן שלי, ה-FPS היה תמיד על 60 גם במצבים שאני מקבל בהם 14 עם הרדאון. ניסיתי לשנות את ההגדרות OpenGL של הרדאון- במצב ביצועים דברים היו עגולים ושמנים, ה-FPS היה עלוב מתמיד, ובמצב איכות היה FPS בינוני גם כן. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by Stranger,

מחיר פצצתי! ל9800PRO! של החברה FIC !

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by 8-Ball,

המחיר שלהם כמעט זהה..וחשבתי..שבגלל שהצ'יפים גם ככה של ATI אז הם כנראה ידעו לנצל אותו יותר טוב..ויהיה עדיף לקנות את הכרטיס מ ATI... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by vsnet2003,

מהו כרטיס המסך שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר בסכום של עד 700 ש"ח?

17. Started by H.I.V,

הנה לכם ביקורת על הכרטיס Radeon 9800NP של ספייר בביקורת בדקו איך הכרטיס בOC ואיך הביצועים שלו לעומת ה9700 פרו הביקורת היא מהאתר Rage3D http://www.rage3d.com/reviews/Sapphire/sapphire9800/

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  18. יש לי 9800NP של ספייר וקראתי באתר RAGE3D שיש שתי סוגים של הכרטיס הזה אחד עם זכרונות של סמסונג ואחד עם זכרונות של אינפיניון איך אני יכול לדעת מה שלי? (בדקתי בכל התוכנות כמו סנדרה ואידה ולא מצאתי כלום)

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  19. Started by cohenkobi1,

אני מחפש כרטיס מסך ב100 עד 200 שקל גג.... אם מישהו יכול למצוא לי לינק איפה אפשר להשיג דבר כזה, אני יודה לו מאוד בתודה מראש. קובי.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Jack_g,

אני מעוניין לקנות מסך וחשבתי כבר לקנות LCD 17 אינץ' השאלה היא האם יש כרגע מסך טוב LCD 17 שיעבוד במשחקים מצויין כמו נגיד מסך טוב CRT, כי אני יודע שזו בעיה במסכי LCD הזולים אבל לא יצא לי לראות מסכי LCD ברמה גבוה יותר. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by Kenny,

היי ! חיברתי את המחשב לטלויזיה (R9600) אני מצליח לראות תמונה בטלויזיה אבל שאני מפעיל סרט (bsplayer divx wmplayer ) אני רואה מסך שחור , ושאני ממזער , אני עדין רואה מסך שחור ומסביב , את שולחן העבודה. התקנתי את הדרייברים החדשים.. winxp תודה.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by אוריפ,

האם יש דרך לצפות בסרטוני ההדגמה של חברת NVIDIA לסדרת ה-FX שלה בעזרת הרדאון 9800 פרו שלי?

23. Started by guy_pr,

שלום אני צריך המלצה על מסך שטוח "17 עד 1000 שקל

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  24. יש לי מסך LG Flatron 995FT 19 הרבה זמן עבדתי עם קווים לבנים שמופיעים בדרך כלל כשיש הרבה טקסט (שולחן עבודה או וורד למשל), והם מופיעים רק לפעמים. והם נמרחים על כל המסך (נקודות לבנות שיוצרות קווים..) פתאום סתם בלי שום קשר לכלום ראיתי את הריפרש רייט אז החלטתי לראות מה ההבדל בלי קשר לקווים הלבנים. הריפרש רייט היה 85 הרץ ואני עובד על 1152 על 864 ככל שהורדתי אותו שמתי לב שהקווים פחתו - אך רק ב60 הרץ הקווים נעלמים לגמרי אני עובד עם 60 הרץ כבר בערך שבוע ועכשיו שמתי לב שעבודה עם 60 הרץ הורסת את העיניים האם זה נכון ? בינתיים בכלל לא שמתי לב להבדל. ולשאלה החשובה : למה הקווים הלבנים האלה מופיעים ואיך מתקנים אותם ? תודה

25. Started by neil4,

מה עדיף לי לשמור את הרדאון 8500 64 מגה או את הג'יפורס אף איקס 5200 128 מגה? קבלו לינק על כל אחד ספציפית בול שני הכרטיסים: רדאון 8500: http://metromedia.co.il/Product.asp?Pid=CRG8500&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 ג'יפורס אף איקס 5200 : http://www.palit.com.tw/product/FX5200.htm[ {רק למטרות משחקים, ודרך אגב , למי יש בד"כ דרייברים יותר מוצלחים, לאיי טי איי או לאנבידיה?}

• 21 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.