כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
מצטער על השאלה המטומטמת (אבל מה לעשות שרק ככה לומדים) :-\ אבל אפשר קצת הסברים על הפלטרים של הכרטיס מסך. כאילו ה AF וה AA וכל הדברים האלה. פשוט הייתי רוצה לדעת על זה קצת יותר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
על כל כרטיס מסך שניתקלתי בו יש בדרך כלל בחלקו העליון חיבור פינים למה החיבור נועד? (אני לא מדבר על החיבורים כלפי חוץ )
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח לראות את המחשב דרך הטלויזיה חייב עזרה דחוף
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.7 עם 512mb Ram וכרטיס מסך RADEON 9000Pro. בזמן האחרון התקנתי משחקים כמו: FAR CRY ו- NFS: UNDERGROUND ושם ברגע שאני מעלה את הגרפיקה מעל הMEDIUM שום דבר לא זז וFAR CRY בכלל מתחיל להתקע וכל שנייה מפעיל מחשד את המאיץ הגרפי אם אני אחליף את הכרטיס ל 9600XT (או אחד החדשים כשיצאו) עד כמה זה יפתור לי את הבעיות?? מצד אחד אין לי כרגע יותר מ1000 ש"ח להשקיע בכרטיס ומצד שאני אני לא רוצה להחליף עכשיו ושבעוד חצי שנה הסיפור יחזור על עצמו השאלה העיקרית שלי האם החלפת הכרטיס מסך בלבד ל9600XT תספיק לי לפחות לשנה הקרובה או שאולי כדאי להמתין ופשוט לשדרג את כל המחשב? אפשר גם כרטיס אחר כמובן לא חייב להיות הדגם שציינתי.. מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך את העזרה שלכם הלוח אם שלי הוא תואם (AGP x2/x4 (v2.0 compliant העם אני יכול לשים מסך חדש במחשב (הבנתי שהכרטיסים החדשים הם AGP X8) והעם יש כרטיסים חדשים כגון geforce 5700/5900 או radeon 9800 וכו' (אני מחפש כרטיס עם 128mb ויותר ולא בדיוק בא לי להחליף את הלוח אם)
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
מהכתבה הזו : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2903119,00.html אני מבין שאם יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית, כניסת Firewire במחשב, ואת הכבל שמגיע עם המצלמה, יש לי את כל החומרה שנדרשת לעריכת ווידאו ! לא מזמן בלבלו לי את המוח עם כניסות VIVO, כרטיס עריכת וידאו ושאר בבל"ת, אני מבין מהכתבה, שע"מ לערוך את הסרטות הטיולים / ימי הולדת / פורנו שלי, מספיק רק החומרה הנ"ל ?!
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
הזמנתי R9800P יש לי ספק של 300W רציתי לדעת עים הוא ישפיע לי על הביצועים של הכרטיס תודה לכל עונה!!!
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני צריך המצלה לכרטיס מסך: קירור פאסיבי DVI VIVO אין הגבלת תקציב. מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי! אני לא פעיל פה כל כך, אך אני שואל פה כשאני צריך עזרה בחומרה - המקום הכי טוב . אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (Radeon 7000 לא ממש מספק אותי.. :-\). אני מתלבט בין ATI ל-NVIDIA (כמו כולם)... כולם (כולל אני) אומרים ש ATI יותר טובים מ-NVIDIA אבל אני מפחד שATI לא יתמוך במשחקים של NVIDIA כמו Prince Of Persia... אשמח עם תביאו לי עצות, גם לפי מחירים - המקסימום הוא 700 ש"ח וגם לפי איכות. אני בעיקר מתלבט בין Radeon 9600 לבין GeForceFX 5200 או 5600. תודה מראש. GamesFreak.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
SiSoftware Sandra Video Adapter Model : NVIDIA RIVA TNT2 Model 64 Chipset : RIVA TNT2 Model 64 RAMDAC : Integrated RAMDAC Video BIOS : Version 2.05.1112 VGA Compatible : No Total Memory : 32MB (32MB Video) Texture Memory : 64MB Supports DIME Texturing : Yes AGP Capabilities Version : 2.00 Command Queue Length : 32 Fast-Writes Enabled : No Side Band Enabled : No Data Transfer Modes Support : 1x 2x 4x Current Data Transfer Rate : 2x Video BIOS Date : 01/18/00 Version : 2.05.11125 Current Video Mode Mode : 800x600 64K HiColour (16-bit) Current Refresh Rate : 85Hz Virtual Desktop Size : 800x600 Video Driver Model : nv4.sys Version : 5.01.2001.1240 Expected Windows Version :…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי כרטיס מסך eforce 5900ואני לא יודע לאן לחבר את כבל rca בvivo יש לי חיבור של rca in וout ושל s-video in\out
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האיאמה 454PRO בשום מקום בארץ.. אז החלטתי לקנות את המיטובישי הזה שדיברתם עליו הרבה עם האיכות תמונה כמו של האיאמה ואפילו יותר טוב ונתונים יבשים מכובדים יותר. הבנתי שיש רק אחד כזה שעולה על האיאמה, אם כן, אז מה הוא שמו? ד"א המסך הוא מסך 19"
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני צריך דרייבירם מעודכנים ל9500 פרו בשביל אקס פי. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Geforce4 MX 440 שיש בו יציאה לטלויזיה של S-video עם 7 פינים והצלחתי להשיג כבל S-video עם תקע של 4 פינים אני לא מצליח לראות תמונה טובה בטלויזיה האם אני חייב תקע של 7 פינים? והיכן משיגים כבל כזה תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
איזה כרטיס כדאי לקנות geforce 6800u או radeon x800 xt.המחיר לא משנה וגם לא צריכת החשמל. אני פשוט רוצה לדעת איזה כרטיס כדאי לקנות.אני יודע שהטכנולוגיה של הgeforce מתקדמת יותר אבל הx800 יותר חזק....???
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
יש לי GeForce FX 5600 מבית GAINWARD ויש משחקים, במיוחד הכבדים ביניהם (אנריל 2004, FAR CEY), שפתאום המשחק הופךלהיות איטי... ניסתי לשנות את פרטים ליותר נמוכים וזה עדין לא עזר... האם זו העיה מוכרת של כרטיסי ה GeForce?? והאם אפשר לתקן את זה???
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך עד 1800 שקל אפשר קצת יותר (בקצת אני מתכוון לממש קצת......) שיהיה 15 אינץ ומחברה אמינה.....עדיף שחור...או כסף, לא קריטי.....שיהיה מתאים למשחקים...מה זה אומר מתאים למשחקים? לא משנה אבל שיהיה! ;D תודה רבה~!
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר מחשב וטלויזיה אבל כמה בעיות, ראשונה:אני רואה שחור לבן , מה עושים? שניה: המסך של הטלויזיה מטושטש קצת ,מה אני אמור לעשות אם זה? אם מישהוא יוכל לעזור אני ישמח מיכאל.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני קונה מסך lcd 17 אינץ' תקציב מקסימום 3000 שקל, בעיקר למישחקים. יש המלצות? (ההרקולס לא בא בחשבון אבא שלי מפחד שלא תהיה אחריות)
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
interested in buying a lcd screen for around 2500. thanks
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
מהו ה LCD 15 הכי טוב שניתן למצוא ב 2000 שקל? יש את ה BENQ האלה עם ה 16MS, ו LG ... יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
איך ניתן לאבחן מהיכן התקלה.הצבע האדום נעלם ואז התמונה מורכבת משני צבעים וכמובן שזה נראה זוועה.החלפתי מסך לחדש , החלפתי גם כרטיס מסך,ניקיתי את הסלוט של כרטיס המסך,החלפתי כבל מסך. שום דבר לא עוזר.השקעתי יותר מדי כסף במחשב מכדי שאחליף אותו בחדש. יש לי לוח INTEL 845HV,כרטיס מסך ELZA, פנטיום 4 1.5 G,זכרון 256 M, תודה
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בעליו הגאה של הכרטיס הנ"ל אבל אני לא יודע על איזה הגדרות כדאי להגדיר אותו.... המערכת שלי היא: amd 2400+ asus a7v8x 512 mb 80 gb WD עוד משהו???? בכל אופן תודה! נ.ב מישהו יכול להסביר לי את המושגים הבאים: anti alaising smart shader FFx
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
עם albatron geforce fx5900xt amd athlon xp2800 איך התוצאה? תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-