כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
עבור מחשב שלא מיועד למשחקים בכלל, אבל יריץ ויסטה עם ממשק ארו, כרטיס מסך און-בורד יספיק? אם להיות יותר ספציפיים: אז הכרטיס על הלוח הזה יעשה את העבודה? http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1585&l1=3&l2=101&l3=496 מבוסס על פי המפרט על X1250, אם לא, יש לכם המלצה על לוח אחר של ASUS (במחיר סביר) עם כרטיס יותר חזק, (עבור AMD AM2 ) או פשוט לקנות איזה 6200TC וזהו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי מסך טלוויזיה 32" FULL HD אמנם אני לא כ"כ בעניינים לגבי מה הולך היום, אבל נראה לי שחיבור HDMI ממנו למחשב מתבקש. העניין הוא שאין לי כרגע כרטיס מסך או חיבור כזה במחשב מה מומלץ? המחשב הוא כפול ליבה E8400 עם 3GHZ ו2GB של RAM השימושים הם בעיקר לסרטים וקצת תוכנות כמו פוטושופ ופלאש תודה מראש :-)
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
- המחשב אינו מיועד לאוברקלוקינג. - המחשב אינו מיועד למשחקים. מעוניין גם אולי בפתרון של לוח אם משולב כרטיס מסך זול, בעל יציאת וידאו (עדיפות ל S-VIDEO) עבור הקונרו החדש. אני פשוט בונה מחשב לינטרנט ולראות סרטים דרך הטלוויזיה ועל כן החומרה הפשוטה והחיבור שאני לחוץ עליו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
הייתי רוצה בבקשה את ההגדרות האופטימליות לכרטיס של MSI600GT תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
17" Viewsonic VA712 + Speakers 8ms LCD Monitor המסך הזה טוב בשביל משחקים?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך :gtx470 ולוח אם gigabyte ga p55 usb3 אפשר לעשות אם הלוח sli? ומה הכי משתלם ה470 עם 470 אחר או 470 עם 480 או ה470 עם ה580
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
-
מתוך סקרנות, לדעת אם החנות שיקרה או לא
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שמיועד לצפייה בסרטים 4K ושלא יהיה יקר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מעבד Q6600 במהירות סטוק(2.4), הכרטיס המסך שבו אני משתמש כרגע הוא HD4770. אני מעוניין לקנות GTX460 1GB ואני רוצה לדעת האם יש בכלל יש טעם להביא כזה כרטיס למעבד שיש לי?, האם בכלל יהיה שיפור מורגש? אני מודע לכך שOC בהחלט יכול לשפר את המצב אך אין לי ידע בנושא ומעולם לא עשיתי OC. -ירדן.
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
גם לי יש Radeon 9600XT שעבד עד היום ללא רבב! לאחרונה התחלתי לשחק ב Pro evolution soccer 5 ואז התחילו הבעיות. גם בדמו שלפני המלא וגם במשחק עצמו. בגרסא הקודמת לא היו בעיות. ניסיתי את כל הדרייברים של קטליסט ושל אומגה. גם חדשים וגם ישנים. ביטלתי את שליחת דו"ח התקלה לATI. המשחק נתקע מספר פעמים לכמה שניות ואז מכריח לעשות ריסטרט. שמתי לב שהמאורר לא זז. הוא לא רועש או מקרטע- פשוט לא זז. לא קיבלתי על כך הודעת שגיאה או משהו דומה והכרטיס לא חם! בהגדרות רואים שהטמפרטורה נעה בין 50 ל60 מעלות. האם ניתן לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי בעבר אך לא קיבלתי תשובה וכבר לא יודע מה לעשות.... יש לי כרטיס מסך של pny 6800gt לagp מעבד פנטיום 4 3 גיגהרץ 1024 ראם הבעייה שלי היא שבמשחקים כמו פיר,פריי וזה קורה בכל המשחקים שאני משחק והולך נגיד לקיר או סתם מסתכל ימינה שמאלה ומזיז מהר את העכבר או באיטיות זז אז התמונה נגיד של הקיר או הדלת כאילו נקטעת לא נשארת שלמה כזו עכשיו אמרו לי פה להפעיל v-sync דרך משחק או דרייבר וכשהפעלתי אכן התופעה נעלמה...... וכל היה בסדר, אבל נאמר לי שזה לא תקין ופוגע בביצועים.... העניין שלפני שהתקנתי ווינדוס מחדש לא הייתה לי את התופעה... והתקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים אפילו ניסיתי ישנים את הדיירקט איקס של אוקטובר... הכל עשיתי כמו שצריך ואני ממש משתגע מזה.....יש …
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600 512M ואני רוצה לקנות טלויזיה 27 אינץ'..וגם יהיה בא כבל DVI .. הכרטיס מסך יתמוך בכזאת רזולוציה ?? או ש- 512M זה עד 24 אינץ'? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
-
רציתי לחבר את הטלויזיה למחשב, הכרטיס מסך הוא X1800XT החיבור בטלויזיה הוא RCA כנראה, אז השגתי מתאם כלשהו (חבר שלי אמר שזה לא S-Video אלא חיבור HDTV). בכל מקרה, חיברתי הכל ושיחקתי עם ההגדרות ב- catalyst ממש הרבה זמן כדי לתפוס תמונה כי בהתחלה הצלחתי לראות שולחן עבודה בצבע שחור-לבן והוא קופץ. בקיצור בסוף תפסתי תמונה, רואים די מטושטש אבל סרטים רואים מצויין. הבעיה היא שקשה מאוד לעבוד ככה מטושטש, אז רציתי לשאול איך אפשר לעשות שיראו את התמונה בשתי המסכים (בטלויזיה ובמסך של המחשב) כי פשוט אפשר לראות רק באחד מהם כרגע... ניסיתי כל מיני אפשרויות וחיפשתי מדריכים אבל כלום לא עזר. הרבה מדריכים מדברים על CLONE באפשרות display ב-display settings, הקטע שלי אין תאפשרות הזאת משום מה... ב- Di…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, עדכנתי ל 8.1 ואני תוהה אם יהיה שיפור בביצועי המשחקים הקרובים כמו BF4 ו Batman וכו' שיבואו עלינו לטובה. האם כרטיסים שתומכים ב DX11 ׁ(כמו שלי למשל - GTX 680 ) יוכלו להנות משיפורים המדוברים ? יש את הסרטון של MS הזה שמדבר קצת על הביצועים שהצליחו להגיע אליהם :
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב GTX460. עם הזמן נשברו לי 2 צלעות במאוורר של הכרטיס ורציתי לדעת אם יש אפשרות או מקום שיכול להחליף לי את המאוורר. אני מניח שזה ייצא לי זול יותר מלקנות כרטיס מסך חדש עכשיו. ה 460 אמנם ישן אבל הוא עושה את העבודה מצויין. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול למה משתווה כ.מסך HD 3850 256MB לכ.מסך שיש היום? ועל הדרך גם למה שווה היום GTX260? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
כרטיס מסך בא עם דרייבר מותקן עליו?נניח שיש לי כרטיס מסך שהורדתי לו דרייבר ואני מחליף לכרטיס מסך זהה האם אני צריך לעדכן דרייברים שנית?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום!! אני מקווה שזה קשור לפה..רציתי לדעת מה זה ה sli בלוח אם...יש לי 8800gts 320mb אז זה אומר שעם אני רוצה להשתמש ב sli אני חייב אותו אחד בדיוק או שאני יכול לקחת כרטיס אחר או שאני יכול לקחת 8800 אך עם יותר זיכרון.. נ"ב שני כרטיסי מסך של 8800 320 מ"ב יריצו גי.טי.אי על הכי גבוה?? תודה מרשא
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי יצאה בכרטיס מסך... אבל לא רואים ברור את הכתוב, למשל השמות של האיקונית בשולחן העבודה.. וכשאני מפעיל סרט מתחילים לשים לב שיש פסים דיי רחבים ששטים במסך... והתמונה לא כל כך טובה. יש לזה פתרון?? דרך אגב ניסיתי לשנות רזולוציות שונות או להדק יותר את הכבל אבל שני אלו לא עזרו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיל Memory (VRAM) בכרטיס מסך לפי מדריך זה וזה לא קורה - למה ? המדריך מדבר על על דור ישן יותר אבל צריך לעבוד https://www.youtube.com/watch?v=iB9bKl8ptj4&list=LL&index=4 החומרה שלי UHD Graphics 770 (12th Gen) 12900K זיכרון גרפי זמין 16GB זכרון מערכת משותף 16GB סה"כ זכרון 32 GB זכרון RAM לא מצליח להעלות את VRAM מ 128MB
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
- 2 followers
-
-
קצת לא ברור לי מדוע נוצר צוואר בקבוק במערכות ישנות או מערכות ביניים מבוססות מעבדי פנטיום 4 דור ראשון לא כפול ליבה כפול ליבה ראשון 775 (לא קור טו דו) ומעבדי AMD 939 כפולי ליבה 4400 4200.מדוע ישנה בעיה אם רוכשים כרטיס כמו 9800 או 4870 או כרטיסי ביניים כמו 9800GT או 4850 ברור שיש צורך בזיכרון ומעבד סביר אבל שוב את מרבית החישוב עושה היום הכרטיס מסך ולא המעבד הראשי.לכן אשמח להסבר מדוע ככל שעולה רף הכרטיס נדרש מעבד יותר חזק זה לא נישמע לי הגיוני.הנה דוגמא 4870 מחייב מינימום 4200 או מעבד אינטל מקביל ואינו יכול לעבוד על מעבדים חלשים יותר - הכרטיס עצמו הוא מעבד והוא חזק מספיק.למה הוא צריך מעבד ראשי חזק??.האם הוא אינו יכול לחפות על 3800 או על 3200 חלשים בכוח העבודה שלו? כבר ד…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי הודעה (כלומר לשיפור המצב במחשב): AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-