עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by neil4,

למה המהירויות שעון שלו כ"כ נמוכות 250\444 זה נמוך מאוד , האם הוא כמו האטלון אקספי 1700 שיש לו יכולות אוברקלוקינג מצויינות? ואל תתנו לי כתבות שנכתבו ע"י אלכסים בבקשה , אני לא מבין אותן.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by elad-k1,

שלום יש לוח אם http://www.yjfy.com/O/OCTEK/mainboard/Rhino_P4M266A-M4P.htm ואני רוצה לקנות כרטיס מסך רידון 9800 לא פרו של ati זה יתאים ללוח שלי ????????

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת כמה עולה ATI Radeon 9800 PRO 256

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by iCeCuBe,

נדפק לי המסך וכרגע אני כותב דרך הטלויזיה. על איזה מסכי 17,19 אינץ שטוחים CRT אתם ממליצים במחירים של 1000-2000? מה אתם חושבים על החברות IIyama,MAG ו-LG? חשוב לי לדעת לגבי MAG ו-LG כי חלק מהעולם אומר לי על MAG זה המסך הכי טוב וחלק אומר לי זה חרא של מסך, כנ"ל על LG FLATRON. תודה מראש, זה מאוד חשוב כמו שאתם בטח יודעים לקנות מסך טוב.

5. Started by ITZIKAMSA,

מתלבט בין מסך 17 ל 19 איכותי . אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך חזק,אז מה עדיף לי מבחינת גודל מסך??

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by RoyShefy,

לא יודע מה זה... אתם יודעים?? אולי בדקתם את זה כבר?? עזרה! ולמה זה לא נימצא בדיון דרייברים??

7. Started by Dorfl,

אני מרגיש כמו אידיוט, אבל אני פשוט לא מוצא קישור באף אחד מהדיונים. מנהלים: אם אתם מוחקים את הדיון לפני שאני קורא ומודה למישהו שמספק לי את הקישור, לפחות שילחו לי אותו בהודעה פרטית או דוא"ל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  8. Started by ARMY-MAN,

אוקיי אני צריך את ההצעות שלכם... ברצוני לקנות את כרטיס המסך : Hercules 3d prophet Radeon 9600 pro מה יש לכם להגיד על הכרטיס מסך הזה ולגבי הדגם של חברה זו. נ.ב ! אל תציעו הצעות לכרטיסי מסך אחרים מפני שאני סגור על קניית כרטיס מסך ראדון 9600 אך אם יש חברה אחרת יותר טובה ויותר משתלמת או משהו אנא הגיבו.

9. Started by GZER,

חברתי את המחשב לטלוויזיה, התמונה סבבה והכל אבל אין קול דרך הטלוויזיה יש מין רעש כזה "טרררר" אז כדי לשמוע אני חייב דרך הרמקולים של המחשב. הכבל הוא כבל דיי טוב ככה שלא ניראה לי שהוא הבעיה. אני משתמש בתוכנה TVTool בגירסה הכי חדשה וגם הדרייברים הם הכי חדשים. דרך אגב הכרטיס שלי זה Geforce Ti 4400 תודה מראש

10. Started by ruler,

כשאני מנסה להריץ 3dmark הוא רושם שאני צריך גירסה 8.1 אבל כרגע מותקנת לי 9.0 ואין לי מושג איך להסיר אותה. תודה לעזורים!

11. Started by אוריפ,

הצלחתי לעשות בהצלחה OC לHERCULES 3D PROPHET 9800 PRO שלי! העברתי את מהירויות הליבה והזכרונות לאותן מהירויות של ה9800 XT (ליבה: 412 זכרונות: 365X2=730) ויש לי שיפור אדיר! קודם כל לא היה לי שום תופעות לוואי! בלי ריצודים בלי קווים/ריבועים שחורים, כלום! עם המחשב הזה: פנטיום 4 2.4A 768 ראם מסוג 2100 לוח אם ASUS P4S533-MX וכמובן Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB הצלחתי להגיע מ-קצת יותר מ-5000 (איזה 5100 בערך...) ל- 5740!!! כמובן שאם הזכרונות (של המחשב) היו מהירים יותר (נגיד דואל 400) הייתי עובר את ה-6000! איזה יופי הא? ;D

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Gigabyte RADEON 9200SE 128MB

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. בנו לי מפרט מצוין בפורום מפרטי מחשב, אך הייתה התלבטות בנוגע לכרטיס מסך שהציעו. אז הפנו אותי לכאן שאשאל לגבי איזה כרטיס ישרת אותי בצורה הכי טובה ויתן הכי הרבה תמורה למחיר (שהוא עד 900 שקלים)? המחשב ישמש אותי גם למשחקים ואולי גם לצפייה בסרטים ושימושים כלליים ושונים. אשמח אם תנדבו מידיעותיכם בנושא, ניר.

14. Started by parker,

אני קונה מחשב חדש בקרוב, ורציתי לדעת איזה כרטיס עדיף, radeon 9800 או radeon9700 pro בביצועים בלבד, המחיר לא משנה

15. Started by alfalfa82,

של GIGACUBE

16. שלום אני מחפש ביקורת על הכרטיס הזה או משהו שיש לו את הכרטיס מסך הזה ויכול לתת לי כמה טיפים עליו ובכלל כל פרט שיודעים עליו תכתבו. מדובר בכרטיס מסך מסוג:GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster מי שיש לו תמונות רצוי מעוד לשלוח לי לאימייל ktm25030@walla.co.il בתודה :ufo

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by eliasfen,

שאלתי היא האם הקירור הסטנדרטי של רדאון 9700 PRO מספיק לו (במצב פעולה רגיל לא תחת OC)

18. Started by waizman,

יש לי Ti200 של MSI (הדגם המלא במפרט) ובדרייברים הקודמים קיבלתי איתו כ 10500 נק' ב 3DMark2001. לאחר התקנת אומגה (Preformence) הנק' ירדו ל 9700... האוברקלוק זהה והכל זהה חוצמזה... מה הבעיה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by demonshlomo,

ATI RAGE יעבוד על GIGABYTE 8SQ800??? רק מי שיודע בוודאות שיגיד!!! דחוף רצח! תודה

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by Nemesis,

היי, קיבלתי את הכרטיס הנ"ל היום, ככרטיס מסך הוא עובד בסדר אבל אני לא מצליח להפעיל את הטיונר. מרכז המולטימדיה פשוט לא מראה אפילו את ההגדרות של הטיונר, כאילו הוא חושב שאין טיונר. דרייברים WDM מותקנים, הגרסה הכי עדכנית הותקנה. כמו כן גם של מרכז המולטימדיה. אני אובד עצות, יש למישהו רעיון? תודה,

21. Started by stingeR-,

איך הכרטיס הזה? מבחינת אוברקלוק בעיקר? לאיזה רמות לדעתכם אני יוכל להגיע איתו?

22. Started by 114508534,

אני צריך דרייברים לכרטיס הזה

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  23. מה כתוב לכם ב checkver אחרי שאתם מתקינים את הדרייברים החדשים של ATI? לי כתוב WDM- WDM 3.08 RC5 CP- 6.14.10.5046 DRIVER-7-94-030917m-011434c-ATI זה בסדר?? זה המ שאמור להיות כתובבב????

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by EagleX2,

חברה מה ההבבדל בין גירסת ה Oem לבין גירסת ה retial? ומה זאת בכלל גירסת ה AIW (כן אני יודע שהיא יקרה מאוד)

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by liorcomp,

Helo...אני מעונין לקנות מסך LCD חדש 17 אינץ. התמקדתי על שני סוגי מסכים שאני יודע ששניהם הכי טובים: 1. Samsung 17' 172T 2. SONY HS73 17' (כסוף / שחור) [ אני דווקא אהבתי את הSONY בגלל העיצוב השולט שלו.. ] עכשיו שאלתי היא מה אתם אומרים על מה אתם הייתם הולכים? נ.ב מצורפת תמונה של ה-SONY (פשוט לא להאמין)...(בתמונה המסך בצבע שחור, למרות שאפשרות יש לי לקנות רק בכסף :-() תודה מראש, ליאור

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.