עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Psy,

ש לי כרטיס EN7300GT SILENT שרכשתי ב 500 שקל הוצע לי להוסיף 250 שקל ל ASUS ATI RADEON 1850 XT שווה?

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by avner_100,

רציתי לדעת אם הכרטיס מסך : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13928&catid=883 הכרטיס הזה הוא חזק והוא יהיה טוב לגיימרים ?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by BRUTALISK,

שלום אני כותב פה אחרי כתיבה מוקדמת יותר בפורום של COD פה באתר שלא קיבלתי עליה תשובה. לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש לגמרי-כל החומרה חדישה ביותר,כרטיס כמו שצוין בכותרת HD7950 ראם 8GB מעבד 3570K וכולי חומרה חדשה הכל. המסך עליו אני משחק הוא סמסונג (אין דגם מפורט) גודל 26.5 רזולוציה של 1920\1200 גם במשחק עצמו וגם במולטי אני חווה נפילות מ-60 (מגבלת המסך שלי) ל-30,המסך נשאר עם 30 לשניה במשך כדקה שתיים וחוזר ל-60 לאחר כמה דקות או שניות שוב נפילה. כרגע הכרטיס לא ב OC אלא בתדר הרגיל שהגיע. הדרייבר גם כן מעודכן לאחרון שיצא. מה הבעיה בדיוק?למה המשחק לא רץ על 60 רצוף ללא נפילות?אשמח לעזרה בפיתרון. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by G-SHOCK,

שלום לכולם מישהו מכיר את ה-fx 5900 xt tornado של innovision עם 128mb ?.מוצע למכירה ב 1250 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by RobiNooB,

מישהו מעוניין להחליף איתי (הכרטיס עושה לו בעיות עם איזה תוכנת עריכה משום מה...) את ה 8600GT החדש שקנה עם ה GTO 2 שלי שהגעתי איתו ל 530 ליבה ו 6400 נק' ב 3DMARK 05 השאלה האם ה8600GT מהיר יותר או פחות מהיר .... ??? תודה.

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  6. הדלפה של שקופיות ממצגת רשמית של החברה חושפת מפרטים טכניים מדוייקים באופן חלקי, אשר מאשרים לנו את הכנותיה השאפתניות בעולם העיבוד הגראפי לכתבה

7. Started by bennnn,

רציתי לשאול מה ההבדל בביצועים בינהם? ואני מתכוון ל 7600 gs בגירסה של ב 256 מגה.... אני יודע רק שב 7600 יש 12 צינורות עיבוד ו זה 128 ביט ו ב 6800 גי טי יש 16 צינורות וזה 246 ביט.... האם ההבדל במשחקים הוא גדול? למשל ב fear? מה ההבדל? תודה לעוזרים.......

8. חבר'ה, המערכת החדשה כבר בהרכבה, בקרוב בהרצה ואח"כ בבחינה. CM690 Gigabyte-x48-DS5 E8400 Ultra 120 extreme gskill 1066mhz 2gbx2 enermax modu 82+ 625W seagate 7200.11 500GB וכמובן, גולת הכותרת... 2 כרטיסי 4870 בקרוספייר !! נראה לי שאני יעביר את הסופ"ש בשינה מרוב ציפייה, לא יכול לחשוב על משהו אחר כרגע חוץ מהכרטיסים האלה.... מקווה שאני לא אצטרך לעשות להם OC בזמן הקרוב (למרות שזה ממש מסקרן במיוחד לאור הכתבה האחרונה שפורסמה בנושא היום באתר המדברת על זה שה4850 ו4870 מגיעים בסטוק מאוד נמוך למה שהם מסוגלים באמת ושכנראה יצא ה SUPERRV770 כבר בOC ושאולי כדאי לי לחכות לו אשמח לחוות דעת. נ.ב. לכל אלה שאומרים שאני לא צריך את זה, אז אני כן. כולם צריכים את זה !

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  9. פתוח לכמעט כל הצעה (לא משחק פולו, סימס ודיאבלו 2) אבל בכללי תבקשו משחקים, תבקשו רזולציות, תבקשו פילטרים ותקבלו

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  10. אז ככה יש לי כרטיס מסך gigabyte gtx 460 1 giga וכרגע הוא על 850 לליבה 1000 לזיכרונות והמתח הגעתי למקסימום 1.087 אני רוצה למשוך את המתח עוד אבל כפי שאתם מבינים אי אפשר והבנתי שאם צורבים ביוס אחר אז זה כן ניתן ... מישהו עשה \ ניסה \ יודע משהו ויכול להסביר לי ? מדריך או משהו וגם לדעת אם הביוס החדש מתאים לכרטיס שלי ספציפי לgigabyte תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by Dunul,

זו בעיה שהייתה אותה גם ב5.7, וATI לא פתרו אותה. לי זה קורה גם בגרסא הנ"ל, גם לכם? למי שרוצה יש לי R9800P 128MB

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  12. Started by orel13orel,

אני מעוניין לקנות את: 1GB XFX Radeon HD 4890 DDR5 2DVI PCI-Express Video Card HD489AZDFC מחו"ל בטיפה פחות מ220$ מה אתם אומרים עליו??? אני כם טיפה חושש הספק שלי גבולי מידי יש לי ספק EZCOOL 12CMF500W REAL שאר המפשרט של המחשב: E8500 לוח M GA-P35-DS3L זכרון PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ כ.מ קיים 8600GT 1GB אז הספק יתאים??? ושאלה אחרונה : יש לי שני מסכים שמחוברים למחשב 22" 1050X1680 והשני 32" FULL HD אז אני חייב יצאת HDMI מהכרטיס מסך שכוללת קול. אז יש את היציאה הזו בכרטיס ?? ניראה לי שכן כי במפרט של החברה כתוב :"Built-in HDMI with 7.1 surround sound support " אבל בתמונה לא רואים יצאת HDMI : http://www.xfxforce.com/ecms.ashx/8c...82bf-4969-bc7a- קישור לאתר: http://www.xfxforce.com/…

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  13. אני מדבר על תמיכה בלוח. בתודה, Quantom.

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by Wiz01,

טוב אז ככה לפני בערך שנה קניתי את המחשב הזה : מעבד : Intel Pentium 4A, 2266 MHz לוח-אם : Intel Brownsville D845GBV זיכרון : 512 DDR כרטיס מסך : NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) מסך : LG DVD-ROM DRD8160B (16x/48x DVD-ROM) לא לצחוק זה לא אני בחרתי זה אבא שלי עכשיו אני רוצה לשפר אותו כי שום משחק חדש כמו Far Cry , Spilnter Cell 2 , Unreal 2004 כלום מאלה לא עובד לי ... אז חודש הבא יש לי יום הולדת ואני רוצה לשפר... יהיו לי בערך 1500-2000 שקל. ב1000 שקל אני קונה Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card http://www.pch.co.il/docs/pd-668104803.htm אז את הכרטיס מסך שזה הכי טוב סידרתי כדאי להחליף עוד משהו? או לשמור את הכסף?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  15. אני רוצה לקנות כרטיס מסך כי המחשב שלי לא מריץ טוב משחקים והציעו לי את זה Sapphire 7750 2GB GDDR3 DVI HDMI DP Retail עכשיו התקציב שלי הוא 500 שח והוא עולה 460 ב=TMS הוא טוב ? הוא עובד חזק על גיימינג כבד ? צריך ספק כוח בכוח מסויים כדי להפעיל אותו כמו שצריך ? כמו וולט מסויימת ??? האם יש במחיר שלו כרטיסים טובים יותר ? מה עוזר ה-2GB שלו מול כרטיס של 1GB ??? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by smit,

שלום, אני מתלבט בין הכרטיסים הללו איזה מהם עדיף יותר מבחינת הביצועים -ללא- OC? ההבדלים העיקרים הם שב 6800LE יש 256BIT, אבל ב 6600GT יש DDR3. אני מדבר על הדגמים של ה 256MB, בשניהם. איזה מהכרטיסים עדיף ? תודה.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by ymadar,

אהלן, יש לי מחשב עם המפרט הבא: Intel Core2Duo E6600 Gigabyte 965P-DS4 2GB DDR2 800 GeForce 7100 GS אני מעוניין בכרטיס מסך זול שינגן לי סרטי HD כשאני ברזולוציה 1920X1080, כי עכשיו הוא מקרטע קצת... אשמח לעזרתכם ותודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הוא באמת טוב, אבל האכות תמונה של הr98 עדיין יותר טובה. אבל הם שיפרו http://www20.tomshardware.com/graphic/20040414/index.html האתר איטי - עמוס

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בעקרון, אני לא צריך כרטיס מסך :-) אבל שכנעו אותי שבשל ההשקעה המועטה, זה כדאי. דרישותי : 1. שהכרטיס יהיה זול (!) (עד 300 ש"ח, פלוס מינוס 10% ) 2. שיעבוד עם מסך ה LCD שלי ("BenQ FP767 17) 3. בעל יציאת S-Video (שאוכל לראות את הסרטים בטלויזיה) 4. AGP 8 / DX9 - הבנתי שאלו דרישות חובה 5. שיעבוד עם מערכת מבוססת AMD (מעבד AMD Athlon XP 2400) 6. שיעבוד עם לוח האם ASUS A7N8X-X וגם עם WinFast K7NCR18G-Pro LEADTEK NFORCE 2 חשוב להזכיר שאינני מריץ משחקים כלל (אולי פיפ"א פעם בשנתיים), אין לי צורך בעיבוד גרפיקה ברמה גבוהה, משהו סטנדרטי לא מעבר. איזה כרטיס הוא הכרטיס הזוכה ?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by doscape,

הכרטיס מסך נוטה להתחמם ב VRM בחלק מהמשחקים כמו MASS EFFECT וGRID ואז הוא פשוט נכבה וצריך לכבות את המחשב ולהדליק מחדש בשביל שיפעל. דברים כאלה קרו לי כבר עם משחקים אחרים SPELLFORCE 2 ועוד כל מיני, בעיקרון אחרי שהתקנתי את הדרייבר המקורי של ASUS המצב השתפר אבל הבעיה הזאת לא נפתרה לגמרי, אפילו התקנתי מאוורר נוסף בשביל לקרר את הכרטיס אבל זה לא עוזר למנוע את הכיבוי. מה אפשר לעשות והאם כדאי בכלל לנסות להתקין דרייבר לא של אסוס אלא של ATI? אין לי כח לכל השטויות האלה ואני מבואס רצח בגלל זה - כל המשחקים החדשים קורסים. פעם פניתי לתמיכה של אסוס והם נתנו לי לינק להוריד דרייבר שלהם, זה עזר אבל אני רואה שהבעיה הזאת נמשכת ונגררת.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  21. היי, אני לא גיימר, ולא עורך וידאו. הדרישה שלי שלכרטיס מסך יהיו 2 יציאות DVI ויציאת HDMI אחת. כמו כן, יהיה נחמד מאוד אם הכרטיס יתמוך בתצוגה בו זמנית בשתי ה DVI וה HDMI (3 מסכים בבת אחת). כמו כן, הכרטיס מסך צריך להריץ 4K בצורה חלקה, ואשמח מאוד גם אם הוא הוא יוכל להריץ 8K בצורה חלקה לצורך הכנה עתידית. המחשב שלי אינו חדש, והסוקט של לוח האם הוא PCIEX16. אלה הן כל הדרישות שלי. מבחינת תקציב, מעל 800 ש"ח אתחיל להרגיש שלא בנוח והשאיפה לכרטיס הזול ביותר האפשרי שיכסה את מה שאני מבקש. תודה רבה, יבגני

22. שלום, אני חדש בפורום. מה קורה? יש לי את המחשב הבא: E6600 no OC ATI Radeon 1950XT 2G RAM Motherboard: Gigabyte 965P - DS3P יש לי מארז Achilles + הספק. יש לי את הדרייבר הכי עדכני שום פריט במחשב לא עבר OC אני משחק במשחקי FPS כמו CSS והמשחק נתקע לי פה ושם, אחרי שזה נתקע 3 פעמים אני צריך לעשות ריסט. למי שמכיר אז שאני מרנדר סרטים עם Virtualdub היה לי FPS Rendering rate של 7 ועכשיו ירד לי ל 0.6 וזה עובד ממש גרוע, כנ"ל ה Sony Vegas כל הזמן נתקע ללא סיבה, דיברתי גם עם מומחים בתוכנה. טמפ' הכרטיס מגיעה ל 61c ועכשיו עומדת על 53c (למרות שזה אוורסט אז אני לא בטוח). הכרטיס נקי מאבק. אין לי ווירוסים או Spyware. הכרטיס תקין ככל הנראה. תודה מראש לכל העוזרים, אני צריך עזרה כמה שיותר מהר. א…

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by Artemis Entreri,

שלום, אני מתכוון לקנות היום 6800 ל AGP ואני מתלבט בין 2 כרטיסים LEADTEK 6800 256MB AGP או MSI 6800 128Mb AGP ההפרש בניהם הוא 50$ יש לי מספר התלבטויות: 1. האם ה256 מ"ב זיכרון אכן ישפיעו לטובה בכ.מסך ברמה הזאת (לי נראה שכן) 2. האם העובדה שהלידטק בא עם 256 מ"ב זיכרון עשוי להגדיל/להקטין את הסיכוי לפתיחת צינורנות ו/או אוברקלוק לזיכרונות\ 3. האם ה256 מ"ב זיכרון אומר שהתזמונים של הזיכרונות פחותים מהגירסאת 128 (של MSI) אודה לתגובות זריזות כי אני מזמין את זה ממש בשעות הקרובות ואני נוטה לכיוון ה לידטק 256מ"ב

24. Started by avidan28,

שלום קראתי את הביקורות באתר.ראיתי מחירים.עכשיו אני רוצה לדעת דיעות של אנשים.מי כדאי יותר מבחינת : צריכת הספק (לא זולל יותר מדי..) מתקדם יחסית תמיכה בפענוח סרטי HD וסרטים בכלל ולא רק משחקים. האם 512 של ATI יותר טוב מ 320 של אנוידיה. יש לי לוח עם SLI בכרטיסים של היום זה נחוץ או שזה כבר ממש ממש לא משנה??? אני רוצה לדעת אם לשמור אופציה פתוחה (8800) או לוותר (2900) ברור שספק ידרש בהתאם......לכן אני שואל אני לא גיימר כבד.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by montigo,

ברשותי מסך MAG DJ707 (זה CRT בגודל 17 אינץ'). המסך בן מעל 5 שנים, לפני כשנה הלך לו הספק כוח, והחלפתי אותו. כמו כן, ברשותי כרטיס מסך ATI Radeon 9000. לאחרונה המסך התחיל "לרעוד" אע"פ שאני עובד ב- 85 הרץ (אותה תופעה האופיינית לעבודה עם 60 הרץ - כאילו רואים את המסך עושה Refresh). דבר זה בולט במיוחד על רקע לבן או אפור כהה של המסך. נ.ב. שלא תטעו לחשוב, זה אכן 85 הרץ ולא 60 הרץ (אני לא Newbie). הדבר המוזר: זה קורה, אבל לא באופן קבוע. ז"א, זה קורה פעם ביום יומיים למשך זמן לא ארוך מדי. עוד משהו ששמתי לב אליו: כאשר אני מחליף לתצוגה ב-60 הרץ, התצוגה ממש רועדת! לדעתי הרבה יותר ממה שהייתה פעם, ומעבר לגבול הסביר שבד"כ יש. לאחרונה עברתי דירה, הייתכן וזה קשור ליציאת החשמל, או להפרעות אלק…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.