עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 1024/768 יעוות לי את התמונה אם יש לי מסך רחב מה להשים

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  2. Started by eranmor,

ההורים שלי טסים היום לצ'כיה... כמה אמור לעלות ראדון 9500 פרו בדיוטי פרי? אם יש שם בכלל...

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  3. שלום! אני צריך החלטה מהירה לגבי דבר כזה: יש לי זוג 6950 פתוחים ל 6970 ובנוסף יש לי 460 שמשמש כרטיס פיזיקה. קיבלתי הצעה מחבר לתת לו את ה 460 ובתמורה הוא יתן לי עוד 6950 פתוח ל 6970 וכן אני עשה שילוש. מה אתם אומרים להשאיר את הפיזיקה או לקחת 6950 נוסף?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  4. שלום יש לי מחשב שנקנה בשנת 2009. בזמנו זה היה "סוס עבודה" אבל היום פחות. יש לי מעבד intel i7 920 דור ישן לוח אם Asus P6t se X58 וכרטיס מסך Asus Redeon HD 5770. מכיוון שאני גם גיימר קל אני מעוניין שלדרג את הכרטיס מסך שלי. חשבתי ל MSI Nvidia GeForce GTX 960 2GD5T OC 2GB GDDR5 השאלה שלי האם כרטיס המסך יתאים בהתחשב בנתונים הקיימים כך שלא יהיה צוואר בקבוק?( אין לי צורך בשדרוג גבוהה מדי אם לא אקבל אפקט מלא מהכרטיס מסך). אם לא , מה כן?! אודה ליעוץ בנושא. בנוסף, האם כדאי להשאיר את הכרטיס המסך הנוכחי שלי וארכיב בנוסף כרטיס מסך חדש? תודה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  5. Started by Null,

אני הולך לקנות מחשב עם מעבק I5 2570K, ספק 620W ואני שובר פשוט את הראש לגבי איזה כרטיס מסך לקנות. קודם כל, האם המחירים שלה כרטיסים שציינתי בכותרת מצדיקים בכלל את המחיר? אני רוצה להנות מהביצועים הכי גבוהים שאני יכול במשחקים כמו BF3 ו-SKYRIM. אז, מה כדאי? הבנתי שעם OC ה-7970 אוכל את ה-670, אבל האם כדאי שאני אעשה את ה-OC? או שכדאי לקנות דגם מסויים שכבר בא עם OC? יש אלטרנטיבות אחרות? מה עדיף בסופו של דבר? אני שובר את הראש...

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  6. אני קונה מסך LCD למחשב התקציב זה בערך 1500-1800 בלחץ ראיתי את המסך הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130394 עם זמן תגובה של 8MS ועוד תכונות טובות ואני שואל אם יש המלצה עליו או למסך אחר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by matthew,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך רק שאני לא בטוח אם כדאי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5316156&sku=P450-5770 או להשקיע קצת יותר בGTX 460.... יש לי לוח אם דיי מיושן של ג'יגה בייט GA-M55SLI-S4 והבנתי שהלוח יתמוך בכרטיסים, אבל השאלה אם הם יכנסו במארז Compucase 6A19 בעיקר הGTX460... אין לי כ"כ בעיה להריץ משחק על הגדרות בינוניות אני לא כזה גיימר...

8. Started by Roni_H,

שלום , יש לי מחשב נייד ישן (386) עם מסך קטן ומגניב שהייתי רוצה לחבר למחשב הגדול, פירקתי את הנייד וראיתי שהחיבורים של המסך של הנייד הם חבורים שונים (כזה פס עם קוי מתכת שנכנסים לחריץ כזה מפלסטיק).. למישהו יש מידע כיצד ניתן להפוך חיבורים אלו לחיבורים רגילים שמתחברים לכרטיס מסך של מחשב רגיל ?

9. Started by esaly,

שלום! המליצו לי מאוד כאן על הLEADTEK 7600GS EXTREME אבל הבנתי שהוא מכיל זיכרון DDR2...יש כרטיס דומה עם DDR3? דבר נוסף...הכרטיס הזה מספיק חזק? איך הוא עם משחקים כמו PES5 וHEROES5 למשל? אני חייב לדעת משום שאני ממש רוצה להחליף את הX550 שיש לי עכשיו שהוא לא כזה גרוע... יהיה הבדל משמעותי בין שני הכרטיסים? יש לכם הצעה לכרטיס אחר בתקציב של עד 700 ש"ח? אולי חבררה אחרת ל7600GS? תודה מראש על התגובות

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

שבוע טוב לכול אנשי HW אני חושב שעשיתי טעות מרה... בקשתי מדוד שלי שיקנה לי מחוץ לארץ LEADTEK 6800NU אך שלשום קראתי שאם קונים 6800LE ניתן לפתוח אותו לכרטיס 6800NU ולחסוך הרבה כסף האם באמת עשיתי טעות?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  11. Started by pinkmasta,

שלום אני צריך המלצה למסך LCD עד 1700 ש"ח , מסך 17 אינץ.. לצורך משחקים בעיקר.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  12. איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב של 1000 שקל למשחקים בעיקר? צריך תשובה מהירה - תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  13. מעבד:q6600 לוח אם:p35dscr כרטיס מסך:8800gtx של איזו חברה מומלץ לחלופין LEADTEK QUADRO PX 1500 256MB שהוא פחות יקר לזכור מסך דל2407

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  14. שמעתי שהם מגיעים לכמויות אדירות של צינורות מעבדים...

15. אהלן אנשים מי שעוקב אחרי החפירות שלי הצלחתי בסופו של דבר להתקין את הספק בלי שום בעיות ושגיאות והכל עובד יפה עברתי שלב לכרטיס מסך הכנסתי אותו והכל יושב טוב הכנסתי את הכניסה של ה-6 פינים אני בא להפעיל את המחשב וזה עושה לי שגיאה על ההתחלה http://www.fastup.co.il/images/96128910.jpg אני מנסה ללחוץ על כל מיני מקשים וכלום לא נותן לי להכנס לווינדוס חשבתי שזה אולי בגלל שלא התקנתי את הדרייברים אבל זה לא נותן לי בכלל להיכנס לווינדוס אז נראה לי שזה לא זה.. זה מוזר אין לכרטיס שום כבלים זה 9800gt של ASUS.. כולה כניסה ל-6 פינים והיא מחוברת שמתי לב שהיא מחוברת טוב לכיוון הנכון והכל.. תודה

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  16. Started by graylight,

שלום לכולם. שדרגתי לא מזמן את המחשב ל לוח אם:880GM-D2H 2gb זכרון ספק כוח:400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET סיסוניק לא קניתי כרטיס מסך משיקולי תקציב ועכשיו אני חושב לקנות.אני לא גיימר כבד אבל חשבתי אם כבר אני אשקיע אז אני אקנה משהו שיספיק לי לשנה שנתיים.חשבתי על הHD 5770 מקיי אס פי ב660 שקלים(מבדיקה קצרה שביצעתי באינטרנט הוא נראה האופצייה הכי משתלמת לטווח מחירים הזה).השאלה שלי עם הספק שקניתי(שהוא ספק איכותי) מספיק כדי להחזיק את הכרטיס הזה כי הוא נמוך במתן הספק וגם עם הלוח יתאים בגלל שיש לו רק סלוט אחד של פיסיאיי-אי. אני אשמח גם לקבל הצעה לכרטיס אחר שישתלם לי יותר מבחינת יחס עלות\איכות.הכרטיס בעיקר למשחקים כמו mass effect וcall of duty יספיק לי גם להפעיל אות…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. אני רוצה לקנות מסך מחשב שיהיה גם מסך הטלויזיה שלי (מסך LCD לפחות של 30 אינץ) 1. האם זה משתלם? 2. מה עדיף מסך טלויזיה שיתחבר למחשב או להפך? 3. האים זה אפשרי בכלל? 4. מה ההבדל בין מסך LCD למחשב לבין מסך LCD לטלויזיה?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  18. Started by nesber,

יש לי כרטיס GF4MX וכשאני מנסה להתקין דרייבר מעודכן מהאתר של נבידיה, בזמן ההתקנה אני מקבל הועדת הזהרה שהדרייבר לא עבר בדיקות תאימות עם ווינדוס אקס פי ויכול לגרום לאי יציבות של המערכת או משהו בסגנון........ מה זה לעזאזל השטויות האלה, ומה אני אמור לעשות כדי להתקין דרייבר כמה שיותר מעודכן?(חוץ מלקנות כרטיס אחר כמובן)

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  19. Started by KingYes,

שלום לכם. רציתי לדעת למה צריך משקפיים מטעם NVIDIA? למה אי אפשר להשתמש במשקפיים רגילות? האם זה 'במקום' המסך או שזה תוספת? ואם כן, אז מה העניין של הכבל USB או אלחוטי בהם?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  20. Started by commendor,

אם יש לי כרטיס מסך X1950XT ואני רוצה לקנות מסך "LCD 19 איזה מומלץ? ואיזה לא כדאי כי הוא לא יפעל טוב עם הכרטיס? כמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר זול.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  21. Started by Mixsez,

דבר ראשון, המפרט שלי הוא מעבד: Intel I7 920 לוח אם: gigabyte ex58-ud3r כרטיס מסך נוכחי: ati 4890 ספק: ספק כוח:SEASONIC 550W : SS-550HT מסך: BENQ T2200HD(1920X1080) --------------------------------------------------------- אז אני רוצה לקנות 2 כרטיסי 560 Ti ולעשות SLI, אני יודע שהספק לא יחזיק אז אני גם יקנה ספק חדש. -רציתי לדעת כמה זמן דבר כזה יחזיק משחקים על 60 FPS וההגדרות הכי גבוהות (אני מדבר על באטלפילד 3 עכשיו ועל המשחקים הבאים ל4 שנים הקרובות)? -הכרטיס הזה בסדר? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12135 -שמעתי שיש לוחות אמ שלא מתאימים לSLI, שלי מתאים? -בכללי זו הוצאה של 3300+- שקל, אחרי הכל... זה משתלם? ,תודה אבי

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  22. Started by tamar,

http://www.pcgameshardware.de/?menu=browser&article_id=622848&image_id=741106

23. Started by eliil1,

הזמנתי מחשב, עם הכרטיס 4870X2 ,רציתי לשאול אם כשהוא יגיע אליי כדאי להתקין דרייבר? או שעדיף להשאיר כמו שזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  24. 7593-BLISS 6800GS PCX 512MB TV-DVI 7722-BLISS 7600GT 256M איזה לבחור הם עולים אותו דבר זה למשחקים המפרט הוא כזה 3200 amd asus A8ne

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  25. אני מדבר על פרוייקטים קטנים של מוצרים והדמיות פנים של בתים לא אנימציה מתקדמת של פיקסר או משהו כזה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.