כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
יש במחשב הנ"ל כרגע כרטיס ATI ישן אחד איזה 4MB, אם אני אחליף לאיזה INNOVISION זול האיכות תמונה תרד? אם שזה לא משהו שישימו אליו לב.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
הכוונה היא לכרטיס של gigabyte שמעתי כל מיני ביקורות שאומרות שלכרטיס יש בעיה עם המאורר ושהוא רועש מאוד זה נכון? למי שיש אותו - זה מפריע או שזה לא מורגש? אם כדאי להזמין כרטיס radeon9700pro אחר אז איזה?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
חבר שלי בדיוק קנה radeon9600 pro, ואני צריך לייעץ לו אילו דרייברים כדאי להתקין.. אז מה אתם אומרים? תודה..
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
)איזה רדאונים קיימים בארץ? 2)איזה כדאיים מבחינת ביצועים? 3)איזה כדאיים מבחינת מחיר? 4)אם עדיף את הדגמים החלשים יותר כמו 9500, 9600 ומה ההבדל ביניהם? אני מעוניין לקנות מחשב ויש לי כמה שאלות תודה רבה!! עריכה: כרטיסי זיכרון: 1.)יש הרבה הבדל בביצועים בין הכרטיסים של חברות כמו גייל לחברות כמו קינגסטון? 2.)כמה יש הבדל באורך חיים
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
מה ההבדל בין http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a280_letd_myvivo_1.html ל http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a280_letdh_myvivo_1.html
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם זה איך מי מו מה מתי וכל שאר הניואנסים
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
חברי עומד לפני קניית מסך חדש שיהיה מיועד בעיקר לסרטים וקצת משחקים . התקציב שלו זה 1600 ש"ח גג . אודה לכם אם תייעצו לו בבחירת המסך . עריכה:שחכתי להוסיף שהוא רוצה מסך 19'
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי leadtek ti 4200 vivo מישו יודע איך אני יכול לחבר וידאו ולהקליט מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
-
אני מחפש את התוכנה הפשוטה ביותר שפשוט בוחרים את הסרט ואת הכתובית והתוכנה מחברת את שניהם... היה לי אותה פעם ואני פשוט לא יודע את השם המדויק שלה... אני חושב שזה VodSub או משהו כזה... תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי למצוא את התוכנה הזאת...
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש יציאת DVI בכרטיס GeForc 4 FX5200 128MB ואם לא בכולם אז בשל אילו יצרנים יש? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אוקיי אז מחר בעזרת השם אני אמור לקנות כרטיס מסך חדש ולהחליף את ה GeForce 4 MMX 440 שיש לי ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים... כי אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי שנתיים לפחות ועם זאת לא לעבור את ה 1100 שקל... כי פשוט אין לי יותר... אז הינה הכרטיסים הייתי שמח לדעת מי יותר טוב האם הם שווים את המחיר מה ההפרשים ביניהם וכל מה שאפשר... Ti 4200 128MB - 700NIS Radeon 9500Pro 128MB - 1200NIS Radeon 9600Pro 128MB - 960NIS הייתי באמת רוצה לשמוע דעות רציניות ומעניינות לעניין...
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום כרטיס Leadtek GF5600 go 256 MB תוך ויתור על רכישת QUADRO אולם לאחר נסיון להתקין את ה PATCH ע"פ ההנחיות - לא ראיתי שום שינוי בזיהוי הכרטיס , ניסיתי גם את תוכנת GLINFO האמורה להראות לי את השינוי - אך לשווא האם ה PATCH הזה עובד עם כרטיסים מעל NV25 ? תודה ניר ???
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך: ATI RADEON 9600 PRO 128mb DDR. הוא רוצה לדעת איזה יצרן יותר טוב: Gigabit או Sapphire? והאם יש ליצרן חשיבות \ השפעה גדולה על המוצר?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
-
איך זה יתכן ש ה TI 4200 עם 64 זיכרון טוב יותר מה 128?,באתר של CHAINTECH רשום ש: 512 MHz Memory Clock (64MB 444 MHz Memory Clock (128MB) 8.1 GB/sec memory bandwidth (64MB) 7.1 GB/sec memory bandwidth (128MB) אז עדיף לקנות את הגירסא של 64 ?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
1 הרקולס רדאון 9700 פרו 2 הרקולס רדאון 9800 שניהם באותו המחיר,לא מתוכנן שום OC לכרטיס. מה ההבדלים בניהם?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
3DMARK 2003 המערכת היא AXP 2500 8rda radeon 9600 pro twinmos (TMD-50B) 512mb 400MHZ יכול להיות שאני אקבל רק 3223?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש כרטיסי טלווזיה של החברה? אם כן, אפשר את כל הדגמים שלהם ?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
רציתי להמליץ לאלו שמתלבטים איזה מסך לקנות על מסך דק של PROVIEW דגם HD872... רכשתי לאחרונה את המסך ואני מאוד מרוצה...18 אינץ' כסוף ומרשים ביותר....צבעים מרהיבים ותמונה חדה...רזולוציה גבוה ורמקולים מובנים שאני לא משתמש בהם כי האיכות לא שווה הרבה אבל קניתי את המסך בשביל המסך ולא בשביל הרמקולים.... הנה לינק לאתר החברה (למי שלא יודע mag ו-proview מאוחדים): http://www.mag.com.tw/change/product/products-lcd-hd-872.htm בקיצור המסך שווה את הכסף....
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
ה- ati הינו במהירות 400 מגה הרץ וה- geforce במהירות 350 מגה הרץ ושאלה נוספת שלי היא מהי יציאת dvi??
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום! חיברתי את ה TV OUT בלי התקנות מיוחדות פשוט דחפתי את הבננה לתוך הטלוויזיה ולתוך המחשב. הצלחתי להפעיל את זה אבל אני רואה רק את הרקע של הווינדוס (WIN ME) כשאני נכנס לתוכניות זה לא מופיע על המסך האייקונים לא מופיעים מה אני צריך לעשות? שיחקתי עם הרוזולוציות וזה לא עזר. הכרטיס הוא ג'יפה 2 אמ איקס 400 והטלוויזיה של LG ב-200 דולר מהדיוטי פרי מה לעשות? THX עריכה!!! אני חושב שגיליתי את הבעיה המסך של הטלוויזיה כאילו ממשיך את המסך של המחשב שאני גורר חלון של וינדוס אל מחוץ למסך אני רואה אותו על הטלוויזיה בגלל זה אני לא רואה אייקונים וכאלה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום חברים שמחתי להתקל בפורום זה צריך את עזרתכם בבקשה במחשב שלי במשרד היה מותקן WIN95 פרמטתי את המחשב והתקנתי WIN98 הצרה היא שבהתקנה כנראה לא היה זיהוי של כרטיס המסך שלי והתמונות נראות מרוחות הגדרות התצוגה מראות שתי אופציות 2-צבעים או- 16 איך אני מזהה איזה כרטיס מסך מותקן לי בכדי להוריד דריבר או אם יש דרך אחרת תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
כשאני מנסה לחבר TV in לכרטיס התמונה שמתקבלת על המסך קופצת. בעיה נוספת היא שכאשר לא מחובר כלום הכרטיס עדין מראה כאילו הוא מקבל אות מסוים ולא מסך כחול (שמראה שוהא לא מקבל אות). האם הבעיה קרתה למישהו והוא יודע איך לפתור אותה? האם הבעיה היא של הגדרות / הכרטיס עצמו?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-