כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לשים כרטיס מסך במחשב חשבתי בהתחלה ללכת על ה 7100GS כי אני לא ממש גיימר אבל חבר שלי אמר לי שאין הבדל בין ה 6150 ל 7100 ושכדאי לקנות את ה X1950PRO מה אתם אומרים ? שווה להשקיע ? הקטע שזה עולה 1200 ש"ח מתלבט .
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
חברים, אני מאוד מתלבט לגבי כרטיס מסך , הזמנתי XFX8800GTS 320 XXX והוא מתעקב כבר המון זמן במכס הוצא להחליף בכרטיס של LEADTTEK אשמח מאוד לקבל המלצות בנושא לגבי הכרטיס הנ"ל ולגבי כרטיסים אחרים תקציב סביב 1800 שח
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני רואה המון המון דרייברים בכל רחבי האינטרנט שיקולי הם: catalyst 3.1 catalyst 3.0 driver 7.83 מה ההבדל בין כולם? האם כדי להוריד גם את הcontrol panel? באיזה תוכנה אני יכול להמהיר את הזיכרון של הכרטיס? תודה אדם
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני מתלבט בין ati radeon 9600xt 256 club 3d לבין geforce 6600 gt 128צנ השאלה שלי מה יותר טוב בשביל משחקים ?????
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב כי במשחק GoW יש לי חיתוכים בתמונה למרות שהסנכרון האנכי עובד... האפ פי אס נראה בסדר גמור ואין שם קטעים איטיים אבל נראה כאילו התמונה נחתכת מפעם לפעם... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הורדתי סרט באיכות 1080p [אוואטר] , בהתחלה הסרט רץ טוב אבל אחרי כמה זמן הוא התחיל לקרטע לאורך כל הסרט בחלקים.. האם זה בגלל שהכרטיס מסך שלך חלש? Geforce 8500GT 512MB
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב ומצטער על הספאמריות (לא ראיתי נושא בעניין). בשנה שעברה ראיתי בתערוכה (ששמה פרח מזכרוני) בגני התערוכה DEMO של ATI שרץ על ה X850XT, בו יש בחורה שרצה אל עבר מצוק או משהו כזה. מאיפה אפשר להוריד אותו? אני צריך EYECANDY בשביל החבר'ה רוץ מ 3DMARK06...
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למערכת שלי מכיוון שאת שלי הבאתי לאחי. q6600|GA-g41m-es2l |4gb ddr2 tranced|ati hd6870|corsaiir hx520w|cm690 2 basic|1TB samsung hdd X3 אני מתלבט בין 2 כרטיסים בגלל המחיר. HD6850 או GTX560 TI השאלה אם אני יקח את הTI יהיה לא אותם ביצועים כמו עם 6850 בגלל הצוואר בקבוק הגדול שיש עם המעבד? או שלקחת TI? המחירים ממש משמעותיים זה 500 ו1000 אז אני שואל את דעתכם. חג שמח
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התקנתי את QUAKE 4 (שוב) ושמתי לב שהכרטיס שלי לא סוחב באופן קשה למרות שפעם הכל היה מעולה.. אותו סיפור היה עם F.E.A.R , SAN ANDREAS, RIDDICK וכל מיני דמואים של משחקים פשוטים. הכרטיס שלי הוא GEFORCE 6600 לא כרטיס מדהים אבל הוא תמיד היה סוחב את המשחקים על הגדרות בינוניות בצורה טובה. המשחק האחרון שבו ניסיתי לשחק היה RAINBOW SIX VEGAS ובקושי הצלחתי להפעיל אותו כאשר לחברי עם כרטיס דומה עבד בסדר. אני חייב לציין שבתקופת המשחקים האלו משחק אחד כן עבד : RAINBOW SIX LOCKDOWN ככה שלא כל המשחקים הלכו. תעזרו לי בבקשה לאתר את הבעיה. הכרטיס בן שנה וחצי. תודה
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אנשים לפי שמועות זה הולך להיות דבר סוף הדרך... וגם המחיר שלו יהיה זול יותר מהמחיר של GEFOECE FX 5800 ULTRA ! קיצר תתכוננו כי ב14 לחודש הזה הוא משתחרר ! ;D
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בחתימה. משום מה הFPS שלי הוא כ60 בממוצע,למרות שאני שובר את הראש,ולא מצליח להעלות אותו האם מישהו יודע אם הבעייה בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס מסך? אלו הגדרות הן קריטיות לנושא הFPS? נ.ב אני עם דרייבר FORCEWARE 75.80
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עם VIEWSONIC כמו במפרט ועובד תמיד על 1024*768 בקצב 85. היום ניסיתי במשחק ובאינטרנט להעלות את הרזולוציה מעל זה ואני מקבל תמונה אובלית(כמו ביצה).למה זה קורה? ושאלה שניה לגבי LCD של חבר-אם הוא לא עובד ברזולוציה טבעית אז יש חוסר בהירות של התמונה(כלומר תמונה לא ברורה,ולפעמים מטושטשת),במשחק זה לא קורה,יש מצב שבמשחקים יש שינוי של המסך שלא קורה בטקסט ובמצב אינטרנט?
-
- 7 תגובות
- 515 צפיות
-
-
כמו 8800GT ...... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי איזה כרטיס חזק יותר ה9800GTX+ או ה4850 ? רוני
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לפי מה שהספקתי ללמוד EVGA היא חברה שמאד מנסה להקשיב ללקוחות והחל מחודש אפריל האחרון הם שינו את מדיניות האחריות אחרי תלונות שהיא לא הייתה הוגנת במיוחד. למיטב הבנתי, עד לפני אפריל האחרון אם היית קונה מוצר של EVGA ומוכר אותו, הקונה מיד 2 לא היה מקבל אחריות בכלל ובמקרה של בעיה היה עליו לפנות לקונה המקורי (בעיה בפני עצמה). החל מאפריל הם החליטו לשנות את זה ולהצמיד את האחריות למוצר במקום לבעלים. השינוי חל על כל כרטיס שנקנה אחרי יולי 2011 כך שבמקום אחריות לכל החיים (שאותה קיבל הקונה המקורי) יקבל הקונה מיד 2 אחריות ל- 3 שנים! אני חושב שקשה לבקש משהו יותר טוב מזה, לא? מה שכן, יש הסתייגות מסויימת. אם לא קיבלתם את החשבונית המקורית מהקונה המקורי תופחת מה- 3 שנים התקופה שעברה מהרג…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה המחיר של המעבד INTEL E8400? התבלבלתי תעבירו את זה למקום המתאים טעות שלי.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד בעל יצאת וידאו מסוג VGA בלבד (סטנדרטית כחולה). אני מעונייןלחבר את המחשב לטלוויזיה אשר מצויידת רק בחיבור SCART, RCA ו- S-Video. האם לצורך העניין מספיק מתאם פשוט מסוג חיבור אחד לשני או שיש צורך במפענח כלשהו על מנת להמיר את האות?, אם מדובר במעביר בלבד אשמח לקבל אינפורמציה היכן ניתן לקנות אחד, אם יש צורך בממיר כלשהו אשמח לקבל גם כן המלצה מה כדאי לרכוש שיעשה את העבודה בצורה סבירה אך בעלות מינימלית ככל האפשר. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אניי מעוניין במידע על השיטה של Nvidia עם כרטיסי ה GeForce ולוחות הnForce אני צריך מידע ומאמרים בעברית אשר מסבירים איך כל העניין החדש הזה עובד ואיך הסנכרון בין שני כרטיסי המסך עובד ואני יודע לכם אם תצרפו גם מאמרים אשר מראים קרב בין שני החברות הכוונה בין SLI לCF. ממש אם תוכלו להביא כמה מידע שאתם יכלוים על שני הטכנולוגיות האלה אני יודה לכם מאוד.
-
- 8 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני לא משתמש בויסטה ולא יהיה לי צורך בDirectx 10
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product_info.php?products_id=2991 ראיתי המלצה על הכרטיס הזה בפורום וזה באמת נראה כמו קנייה משתלמת ביחס למחיר. השאלה למה המחיר נמוך יחסית למקומות אחרים, יש איזשהו הבדל בין הדגמים? דרך אגב למישהו יצא לקנות בטי.אמ.אס?
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך 9400GT Nvidia ? הוא יכול להריץ משחקים כמו crysis Call of duty וכאלה? עוד משהו איך הוא בהשוואה ל9600GT והאם ה300 ש''ח האלה ביניהם שווים להשקעה? תודה רבה... עריכה: המפרט הוא מעבד e5500 intel לוח אם: gigabita g31 כרטיס מסך : עכשיו תעזרו לי. זיכרון פנימי: 2gb. אם אני אקח את הHD 4830 או ה9600GT המחשב הזה יוכל להריץ את המשחקים האלו. אם כן איזה מבין כרטיסי המסך האלו יותר טוב? תודה שוב...
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אם אפשר PCIe וגם AGP לא שיתמוך בשניהם דגם מכל סוג הכוונה.. כמובן שיריץ משחקים בצורה מעולה ... מחיר 1000-2000
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הכרטיס הזה - nVIDIA GeForce 6200 256MB DDR2 יתאים ללוח אם ישן? אין לי כרגע את הדגם של הלוח אבל הלוח תומך AGP X 8 המעבד שיש במחשב הוא של AMD 1.2 (משהו כזה) אין לי כרגע יותר פרטים. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות קניתי בחנות foxpc כרטיס מסך מסוג 8600 GTS. אמרו לי שהכרטיס יגיע תוך כמה ימים. כשראיתי שהכרטיס לא מגיע, החלטתי להתקשר לחנות, ושם אמרו לי שהמשלוח מתעכב, והוא יגיע רק בשבוע הבא. אחרי זה מרחו אותי שוב, עד שזה הגיעה לשלושה שבועות (!). אני ממש כעסתי אליהם, והם החליפו לי את הכרטיס. את ה8600 GTS הייתי אמור לקנות ב600, והם נתנו לי את הHD3850 ב680, רימו אותי? תודה לעוזרים! אלון
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-