כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי GEFORCE4 MX 440 ןבהתחלה הכל היה רץ חלק במשחקים {באמת אני מרוצה מהכרטיס הלוח של LEADTEC} ןאז אחרי שהתקנתי כמה דריברים חדשים גם ללוח וגם של NVIDIA צצה לי בעיה במשחקים פתאום אני מאבד שליטה על הדמות הוא מתחיל להסתובב לכמה שניות ואז השליטה חוזרת. חברה מי שיודע על מה אני מדבר אז בבקשה אני מקשיב נ.ב אני בטוח שהתקנתי דריברים שמתאימים לכרטיס שלי!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ז"א יש אולם תצוגה ואפשר לראות מה אני קונה ולא ליפול על אזה חתול בשק או בקרטון תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לי כרגע יש כרטיס מסך - GEFORCE 4 TI 4200 128 מחברת INNO3D אינטל 1.7 מגה הרץ 256 SD זיכרון פנימי האם המחשב הזה [ מה שכתבתי לפחות] מספיק חזק בשביל לעבוד ברזולוציה גבוהה עם DOOM3 ו UNREAL T 2003 ןכול שאר משחקי הדור הבא ! אם לא מה אצטרך לשפר [מקווה שלא כרטיס מסך]!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אל תצחקו (אני יודע שזה מצחיק) אוף אני עצבני!!!!!!!! אני רוצה להעכביר למחשב את התמונות מהטיול שלי בחו"ל ואני לא סובל את התמיכה בעברית של הווינדוס 2000
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תמונה ואני רוצה להפוך אותה כאילו מסתכלים עליה במראה אם איזה תוכנה אני עושה את זה ואם אפשר גם לינק
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה חשובה עכשיו שרידון 9700 יצא לשוק ובשוק יש כבר את GE FORCE 4 TI 4600 מה יותר טוב מה שווה יותר לקנות?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
ובנוסף יש לי עוד שאלה: נראה לכם ששווה לי לחכות שיצא ה - radeon 9700 הזה כי אולי המחירים של geforce 4 ירדו? אם המחירים ירדו נראה לכם שזה יהיה משהו משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אני לא מבין בחברות סתם מתעניין...
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
יש המלצות לגרסא מסויימת מקורית, או לא מקורית ? תודה מראש רום
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
וכללי כמה אני אמור לקבל? אני מקבל 6345 (המפרט בצד)
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
ראיתי את התוכנה 3D Analyzer ואני רוצה להשיג אותה, שמעתי שהיא בחינם. איפה אני יכול להשיג אותה? :asthanos:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש לכרטיס בעיות עם לוחות שעובדים ב OC ? ( ידוע ש GF3 עושה בעיות אם עושים OC דרך הלוח אם - שינוי של ה MULTIPLIER ) ועוד שאלה - מה עדיף - דרייברים של ATI או GIGABYTE ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סתכלו מה מצאתי בפורום של גיימר, שאחד אמר: Dear Customer, Thank you for contacting ATI Technical Support. Radeon 9xxx Specifications The Radeon 9000 series (Radeon 9000 Pro and Radeon 9700) will run on Win XP, Win 2000 and Win Me. It will not work in Windows 98/se/95/NT, therefore there will be no driver support for these operating systems. לידיעה המלאה לחצו פה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בידיעה המזהירה מפני קניית מסכים בחלק הדרומי של כדה"א. ע"פ אותה כתבה מסכים המיוצרים עבורחצי הכדור הדרומי מיוצרים אחרת מאשר המסכים לחצי הכדור הצפוני, וזהאת בגלל הבדלים מסויימים במגנטוספירה. מסכים כאלה שנמכרו באירופה (בעיקר באנגליה) גרמו לתצוגה משובשת. נשמע קצת מוזר, אבל... בכל יום לומדים משהו חדש.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
באתר רשום שעשו ככה S/U/M/A/ Platinum GeForce4 Ti 4200 64 MBytes 250/500 -> 310/640 MHz אני מבין את זה אבל זה נראה לי מוגזם,אז מה לעשות ותפרטו אם לזכרון או לליבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן. שאלה של מתחילים - מה זה AA, על מה זה משפיע? יש לי אפשרות לשנות את הערך אבל אני לא ממש יודע מה כדאי... תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 2 mx 100/200 התצוגה בטלויזיה לא על כל המסך ואני לא רואה את כל מה שמוצג על מסך המחשב. מערכת הפעלה WINXP דרייבר 29.42 תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך מחברה לא מוכרת, 17". עם השנים כנראה שהוא הפך להיות מאוד כהה ולא משנה כמה אני מעלה את הבהירות של המסך הוא עדיין נראה כהה. האים זו היא שחיקה טבעית של המסך , או שאני יכול לסדר את זה עם ברגים בפנים או משהו? אין לי בעיה לפתוח אותו ולהציץ...
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג כאלה נגיד בכמה עשרות שקלים, באזור ת"א ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
80% מהביצועים של Ti4600 ב 100$ נשמע לא רע... השאלה היא, האם באמת??? מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-