עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לפני כחצי שנה קניתי את המסך LG Flatron F700P, אני מאוד מרוצה ממנו (תצוגה\אפשרויות כיוון\יציאות USB...) לפני כחודש הוא התחיל לעשות לי רעש מוזר שכזה, מין צליל דקיק דקיק ומאוד מעצבן, זה לא קורה לי כל הזמן אלא לפחות פעם ביום למשך כחצי שעה. חשבתי בהתחלה שזה אולי בגלל שחיברתי אל יציאות הUSB, אבל לאחר ניתוק שלהם הרעש עדיין המשיך. מה אני יכול לעשות עוד?!?!, או האם זה מצריך תיקון מסובך?...

2. Started by 11GnR,

אחרי שכבר הוחלף לי הכרטיס בגלל רעש ובגלל שהיה נראה משומש, שוב פעם יש לי בעיה של רעש. ניסיתי לצלם בוידיאו אבל לא שומעים את זה למרות שהרעש די ברור במציאות. הרעש מופיע רק לפעמים. הנה סרטון שמדגים בדיוק איך זה נשמע : הרעש מופיע גם במנוחה וגם במאמץ , וברגע שאני דוחף חלש מאוד את המאוורר השמאלי של הכרטיס כלפי מעלה (המאוורר מסתכל כלפי מטה) הוא מפסיק, ככה שאין חיכוך בין המאוורר לבסיס שלו או לחוט שלו. ברגע שאני עוזב את היד הרעש חוזר. יש לי מה לעשות ? אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את זה בלי לתת את הכרטיס לכמה שבועות לבדיקה ואולי אחרי זה עוד יגידו לי שלא שמעו כלום או שהרעש תקין. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Nightbeat,

כשהמחשב במאמץ, הכרטיס מתחיל להרעיש כמו המקררים בסופר. (לא צוחק) הוא כל כך מרעיש שאני שומע את זה דרך האוזניות. שמתי לב שכשאני נוגע בו הרעש מפסיק, ממש נגיעה הכי קטנה תפסיק את הרעש אבל כמובן שהוא יחזור כשאני אוריד את האצבע מהקירור רציתי לשאול האם דבר כזה מצדיק החלפת כרטיס? כלומר במסגרת אחריות.. הכרטיס מתפקד יופי, רק מרעיש בצורה בלתי נסבלת. תודה.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  4. יש לי gforce 7900 GT עם המאוורר המקורי שלו. הכרטיס כבר בין 5 שנים בערך, ניקיתי בעבר את המאוורר שלו ממש יסודי כמה פעמים, פרקתי אותו לחלקים וניקיתי. ביומיים האחרונים יש רעש נורא מהמחשב, כדי לבדוק מאיפה הרעש עצרתי את המאוורר של הכרטיס עם היד בזמן שהוא עבד ונהיה שקט מוחלט. המאוורר של הכרטיס בוודאות עושה את הרעש. הכרטסי הזה והמאוורר שלו הם צרה צרורה. יש לי עוד בעיות עם הכרטיס, הוא לפעמים לא יושב טוב והמסך שלי מתנתק. בקציור, נמאס לי, אני רוצה שינוי. אני לא יודע מה כדאי/אפשר לעשות ופה אני צריך את עזרתכם. האם לקנות כרטיס מסך חדש? האם לקנות מאוורר חדש? יש מאווררים שקטים? השקט נורא חשוב לי, ממש נמאס לי מהרעש של המחשב. אני לא מתכוון לשחק משחקים גרפיים רציניים בשנים הקרובות. הדילמה …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by לוח שנה,

שלום, יש לי את ה3850 עם הקירור הסטנדרטי שלו והוא עושה יחסית רעש, אילו דרכים יש להשקיט אותו עד כמה שיותר? תודה.

6. Started by vbwx,

אוקי, לפני כמה זמן קניתי כ.מ וספק ENERMAX Liberty 500W Leadtek 8800GTS 640MB עכשיו חברתי אותם נכון, הכל תקין, המחשב עובד איתם מעולה, אבל אני שומע רשרושים של איזה מאוורר או משהו ששומעים אותו עובד ממש, לא נגיד בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז חזק, לא ממש לא! ממש, די חלש הרעש, כדי לשמוע צריך שקט, אבל רציתי לדעת מי כבר עושה את כל הבלאגן בפנים? הכ.מ או הספק? כי אחד משניהם זה בטוח, יכול להיות הספק עם המאוורר שלו, או זה שהוא מקבל זרמים, או הכ.מ עם המאוורר שלו, אין שום כבלים שגורמים לזה, הכל תקין.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by omrit,

שלום, מישהו במקרה התנסה ב powercolor X800GT/X800GTO ???? האם המאוורר שלהם רועש? (אני בונה מערכת שקטה...) תודה!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by Red-Devil,

שלום כול פעם שאני מפעיל את המסך הוא עושה רעש של: (סליחה על המילה) פוק ת'ררררר כזה וזה מעצבן אותי מישהוא יכול לתת לי סיבה או לי למה זה קורה? תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  9. פרטים טריים על סדרת הכרטיסים הגרפים \"Radeon 3XX\" של AMD חושפים את האסטרטגיה המעניינת של החברה בדרך לכיבוש מחדש של השוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%a3-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%94%d7%9e/

• 70 תגובות
    • 6.9k צפיות
  10. ההמתנה הארוכה מסתיימת עכשיו - מנכ"ל NVIDIA ג'ן-סן הואנג מציג את כרטיסי המסך החדשים של NVIDIA לגיימרים המבוססים על ארכיטקטורת Ampere המתקדמת ב-8 ננומטר לכתבה

11. הוא 6600GT ל PCI-E. שיעבוד עם צ'יפ ASUS 915P בסוקט 478 והאם העובדה שיש לו VIVO לא מכבידה עליו? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. עשיתי בדיקה רגילה,ויצא לי 11.670 - רזולוציה 1024X768 עשיתי בדיקה עם 6AF ואני לא בטוח של 16AA, גם רזולוציה 1024X768 ויצא לי 8690. כל ההגדרות על HIGH זה הגיוני? המעבד ללא אובר קלוק- אני חושב שהוא "מאיט" את בצועי הכרטיס.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by shavit7,

למה יש כאן דיונים על משחקי מחשב ??????????????? זה פורום גרפיקה ותלת מימד ?? למה פותחים כאן דיונים על משחקים שתופסים הרבה ובעיית זכרון ????????????????????????????????????????????????? :o אני חדש.. אולי לא הבנתי משהו בפורום פה.

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  14. שלום חברה זה המערכת שיש לי לוח אם: Gigabyte 945GCM-S2L מעבד : INTEL PENTIUM 4 3.00 זיכרון: 2G ram DDR2 533 כרטיס מסך: אממ חזק Inno3D GeForce 9800GTX+ 512MB ספק : Corsair VX550W Power Supply אז מה אתם אומרים יהיה לי צואר בקבוק גדול? אפשר לתת דוגמא נגיד איך קריסיס או הGTA IV החדש ירוץ אצלי עריכה: הספק שקניתי יחזיק את המערכת הזאת? תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  15. שלום אני צריך להחליף מסך למשהו יותר טוב רציתי לדעת עם מסכי פלזמה טובים למשחקים?? אני יודע ש LCD לא מומלץ למשחקים?? מה אתם אומרים?? תודה

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  16. יש לי טווח מחירים של בסביבות 1000 שקל, איזה כרטיס מסך הכי כדי לקנות?

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  17. רציתי לדעת איזה סוג של כרטיס מסך אני מקבל בכרטיס מסך של LEDATEK WINFAST 8800GTS 640MB. כל פעם, מראים לי תמונה אחרת, ליפעמים זאת: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/pop.asp?pic=winfast_px8800gts_tdh_3.jpg ולפעמים זאת: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/pop.asp?pic=winfast_px8800gts_tdh_2.jpg ורציתי כבר לדעת איזה כרטיס מסך אני יקבל! אפילו באתר הרשמי מראים את מפרט ושני תמונות שונות!!! http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=313&lineid=1&act=1 האם יש הבדל בין השניים, אם כן, מהו? כיצד אפשר להבדיל ביניהם? מחיר כל אחד מהם שונה? בתודה רבה, אור כהן

• 14 תגובות
    • 831 צפיות
  18. אני רוצה לקנות 8800 GTS 320 MB אבל אני לא יודע של איזה חברה לקנות ? איזה חברה אתם ממליצים ? ואם יש הפרשי ביצועים בין החברות השונות ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. GAINWARD BLISS 7300GT PCX 256MB TV-DVI PCI-E קיבלתי אותו מתנה אתמול רציתי דעת אם הוא טוב ? ראיתי שאין עליו מאוורר האם כדי להדביק עליו מאוורר לבד? האם החברה הזאת טובה בכרטיסי מסך? ואם אפשר גם קישור לדריבר עדכני לכרטיס הזה תודה לעונים אבי

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  20. מזה בעצם אומר? הוא הגיע כברירת מחדל על 60 hertz ועכשיו שיניתי ל-75 מה עשיתי בעצם? מה הכי מומלץ?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  21. אחרי שפתחתי את הכרטיס זאת התוצאה שקבלתי במשחק Mafia 2

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  22. במחשב שלי אין כרטיס מסך , יש כרטיס מסך מובנה ולכן אין לי יציאות וידאו, רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות כרטיס שרק תהיה לו יציאה לטלוויזיה וזהו? וכמה הוא ייעלה בערך?

23. המחשב שלי: intel pentium 4 2.80 GHz לוח אם: palomar ms-6763 agp 8x memory: 512 ddr

• 14 תגובות
    • 750 צפיות
  24. המפרט: Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 1 Internet Explorer 6.0.2800.1106 (IE 6.0 SP1) Motherboard CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (4.5 x 533) Motherboard Name Asus P4S333-M (3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM) Motherboard Chipset SiS 645 System Memory 512 MB (DDR SDRAM) Display Video Adapter RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9600 XT (RV360) Monitor Acer AF-706 (1312141206) Multimedia Audio Adapter SiS 7012 Audio Device Storage Floppy Drive Floppy disk drive Disk Drive WDC WD600BB-00CAA1 Optical Drive …

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  25. האם ישנו הבדל קריטי עד כדי כך שעדיף לקחת את הגרסה עם גיגה? אגב המסך שלי הוא 22 אינץ .

• 4 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים