כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
כמו שכולכם כבר יודעין נתקעתי עם ראדון 9000 פרו של ספיר ! (אל תשאלו למה...) רציתי לדעת עם בביצועים יש הבדל משמעותי בין הכרטיס הזה לשל ג'יגה בייט או אפילו של הרקולס... וגם מה בקשר לביצועי הO/C ?. אני יודע שתמיד עדיף את הג'יגה בייט אבל בכל ז"א אני רוצה לדעת. כי אחרי הכל זה לא כמו בכרטיסים של NVIDIA
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית מסך LCD או סמסונג 151S או LG 1510S כמו כן אבקש מכם לתת לי אתר טוב לביקורות מסכים
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
הדרייבר הוא של evga ויש לו חתימה דיגיטלית בניגוד לדרייבר של nvidia שאין לו ניתן להוריד אותו מ-www.guru3d.com תחת מדור nvidia drivers .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
הי מישהו יכול להסביר לי מה קרה לאתר של ATI הם לא מעדכנים יותר את הדריברים באתר? הדריבר האחרון באתר שלהם הוא 6166 שבאתר RAGE3D אפשר להשיג את 6200 בגירסאת FINAL למי שרוצה את הדריברים Winxp\2000 Ati 6200 Win9x Ati 6200 Control panel הדריברים הם לכל הRADEONS
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אבא שלי טס עוד מעט ליניו יורק וביקשתי מימנו שיקנה לי שם את haradeon 9700 pro. והוא קונה לי. אז אני שואל אותכם איזו חברה עדיף ואיזה חברות ביכלל יש. תודה!!!!!!!!!!!!!!
-
אני עם ג'יפורס 4 טי4200 ודטונטור 40.72 ואין לי שמץ של מושג איך אפשר להראות את תצוגת המחשב בטלוויזיה. חיברתי את כל הכבלים ועשיתי הפעלה מחדש. אח"כ הופיעו בהגדרות עוד כל-מיני אפשרויות שלא הבנתי מהם כלום, וניסיתי לשחק איתם אבל כל מה שראו בטלוויזיה זה סתם שלג ופסים קופצים. נ.ב. בהתחלה, כשהמחשב עולה, אז רואים הכל בטלוויזיה בשחור-לבן עד שזה נכנס לווינדוס. אז איך עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
חוץ מהבדל של יותר מ 150 ש"ח בזיגזג?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך חדש ובינתיים שני המסכים האלה עושים עליי רושם טוב מבחינת המחיר שלהם והביצועים שלהם. אודה לכם אם תאמרו לי מה דעתכם, איזה מסך עדיף? .FLATRON 17 795 FT או 17'' VIEWSONIC G75F המחיר של שניהם הוא בסביבות ה 1250 ש"ח. אם אתם חושבים שיש מסך יותר טוב במחיר דומה, אל תתביישו לציין אותו. תודה
-
מישהו אולי יודע איזה סוג של כרטיס מסך מומלץ לגרפיקאי שמשתמש בתוכנות כמו 3DMax, PhotoShop ו-Maya? האם כרטיס שמתאים למשחקים כבדים בהכרח מתאים גם לתוכנות גרפיקה?
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
חבר שלי קונה כרטיס חדש ויש לו גיפורס 2 gts של אסוס 64 מגה, והוא מוכן למכור לי אותו ב 200 שקל שווה לי יותר לקנות את הרדאון 9000 פרו החדש? הוא עולה 600 אני חושב, אבל אני לא יודע אם יהיה הבדל גדול בביצועים של הכרטיס
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
מצאתי את זה זה הגיוני? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2073317255 עריכה של biodome: יש לדאוג לכותרת עניינית.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
המממממ...... השבוע השגתי עוד מחשב במטרה ללמוד עליו יוניקס (פנטיום 2 300מ\ה) אבל הבעייה שאין לי מקום לעוד מסך בחדר אז חשבתי על רעיון לעשות מין מתג כזה שמחליף בין החיבורים למחשבים מהמסך - אבא שלי אמר לי שיש דבר כזה והוא בירר את המחיר וזה יוצא 250 שקל אז רציתי לשאול האם מישהו יודע איך דבר כזה בנוי (אבא שלי אמר לי שזה רכיב אלקטרוני) או רצוי מדריך לבניית הרכיב הזה או איפה אפשר לקנות את זה בפחות מ 80 שקל... תודה מראש .freak250686
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
ה-LG 795FT+ נחשב מסך טוב? או שיש במחיר שלו מסכים יותר טובים? למי שיש הצעות למסך 17 במחיר של עד 1300שקל אני צריך לדעת בשביל חבר. תודה מראש, ודרך אגב המסך למשחקים שיהיו על רדאון 9500פרו, שיוכל לפעול ב-1600X1200.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
הם WHQL Candidate. יש סיבה להוריד? http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_41.09
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
הם מופיעים רק לכרטיסי BBA, מה שאומר שאני לא יכול להוריד, נכון? כי אם אני נכנס לדף של הPBA של הדריברים, אז אני מוריד את ה6200, מה שיש לי עכשיו, ובBBA אני מוריד את ה2.5... ??? מה הקטע, הם תומכים רק בכרטיסים שלהם?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
ראיתי על כל כרטיסי המסך Radeon כתוב ליד TV. מה זה אומר?! זה כרטיס טלויזיה? או TV-OUT?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
קיבלתי 460!!!!!! זה פעל אצלי על פריים אחד לשנייה! :asthanos:הדבר הזה נראה יותר אמיתי מהדרקון שיש שם באחד המבחנים..... מישהו קיבל פחות?!
-
שניהם של סמסונג אחד 17 אינץ והשני 19 אינץ Samsung 757DFX 17 Samsung 19 955DF החלטתי לא להכניס את הדגם Samsung 757NF 17 מכיוון שהנקודה שלו היא יותר גדולה מהדגם שרשמתי ואני לא יודע למה זה יותר יקר (חוץ מהשפופרת כמובן) הצבעים יותר טובים? לא משנה בקיצר אלה 2 מסכים שאני מתלבט ביניהם מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום.............אני מקווה שתוכלו לעזור לי אוקיי אז ככה יש לי: p-4 1700 384 rdram g-force2 64 mx200 ודרייברים לכטיס מסך 41.09 ודיירקס 8.1 (ואחרי פרמוט - בעקבות הבעייה) יש לי ת הדמו של המשחק SPLINTER SELL ואצל כל החברים שלי ואצל כל האנשים עם מחשב כמו שלי או אף מחשב פחות טוב משלי......... המשחק עובד חלד ואצלי הוא בקושי זז.......בכל אפשרויות הרזולוציה והדיטיילס........להמחשה ברזולוצייה של 640X480 וכל רמת הדיטיילס על LOW המשחק מאוד איטי ורץ בפריימים של מקיסמום 9!!! לא 90 אלא 9!!!!!!11 וזה גם בעוד משחקים מה אני עושה בבקשה??????????............אילו הצעות??? בתודה טל!
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אהלן אתם בטח זוכרים את הבעיה עם ה REFRESH RATE ב XP שקבע תדר של 60HZ במשחקי D3D ו OGL, לפי הטענה של MS הנושא תוקן ב SP1, ובכן הוא לא! ניסיתי הכול, כמו כן ניסיתי לקבוע את ה RR בחלון המידע של DIRECTX (בדף האחרון יש אפשרות ל OVERIDE של ה RR) אותו כנ"ל. מה שיותר מוזר הדרייבר של ATI (RADEON 9700 PRO) ישנה אפשרות לקבוע RR למוניטור שגם לא עובדת. כרגע אני משתמש בתוכנה שנקראת REFRESHLOCK ועובדת יופי, השאלה האם פיספסתי משהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שאלתי אולי בסיסית אך בעצם נוגעת ללוחת ישנים יותר וטיב העבודה שלהם מול כרטיס חדש יותר
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרטיס מסך ישן ג'י פורס 2 MAX100 64 mb שמחובר לטלוויזיה 34 אינצ' וככה אני רואה, אין לי מסך רגיל של מחשב. הבעיה היא שאני רואה את התמונה לא כל כך טוב וכמה שניסיתי לתקן את התמונה לא הצלחתי,משחקים לא מעניינים אותי ואני מחפש כרטיס מסך שיתן לי תמונה טובה ואיכותית,אינני מתכוון גם להוציא 2000 ש"ח על כרטיס, לוח האם שלי זה BIOSTAR 845 והמעבד 1.6 פנטיום 4 הזכרון 256 ,,תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט איזה מסך לקנות. SAMSUNG SyncMaster 753 dfx או IIyama Vision Master Pro 413c Flat Screen שניהם מסכי 17 אינץ'. אם תוכלו לתת לי עצות לגביהם ואיזה עדיף לקנות אני מאוד אודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
תודה.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-