כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי מסך דק 19 אינצ של hp לפני איזה שבוע והוא מציג את התמונות לשולחן עבודה , משחקים ואייקונים ארוכים יותר, מתוחים יותר כלפי אורך ופחות כלפי רוחב כלומר נוצרת תמונה ללא איזון של רוחב ואורך..לדוגמא תמונות שאני פותח בתוכנת צייר כלשהי התמונה מוצגת כמו שצריכה להיות אבל שאני שם אותה לדוגמא כרקע אז היא מתוחה יותר כלפי מטה..וגם במשחקים אותו הדבר. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
היי לכולם, לפי מה שקראתי כאן אמורים לצאת בזמן הקרוב כרטיסי 7600gt ל-agp. רציתי לדעת מה ההבדל בתכל'ס בינם לבין כרטיסי ה-7800gs שקיימים בשוק כבר כמה חודשים. הכוונה היא לא במחיר אלא במפרט/ביצועים כי לפי מה שקראתי כאן בפורומים גרסאות ה-gs הן "מוחלשות". תודה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ממכם לכרטיס מסך אחר שיכול להתחרות עם X1950 XT 512 GDDR3 בסכום עד 1300 שקל. אני דיי סגור על הכרטיס אבל אני רוצה לשמוע חוות דעת נוספות.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
-
אני תקוע בדילמא בזמן האחרון יצאטו מלא כרטיסים חדשים אבל אין לי מושג איזה לקחת פשוט נאבדתי מתחת לכל הכרטיסים אם אפשר המלצה .המסך שלי הוא 2333SW של SAMSUNG
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
לפי הנסיון שלכם משנים קודמות, תוך כמה זמן מפרסום הדגמים החדשים בתערוכת קומפיוטקס , המחירים של הדגמים ה"ישנים" מתחילים לרדת? פשוט אני ממש על סף קניית מחשב עם 8800GT , ואם המחירים לא ירדו בשבועיים-שלושה הקרובים נראה לי אני כבר אלך על ה8800GT . תודה אורי
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לשדרג את ה 3870 שלו. הוא לא צריך משהו גרנדיוזי, אלה משהו שיריץ את המשחקים של היום בהגדרות סבירות - גבוהות. רזולוציה 1680 על 1050. הציאו לו 250GTS ב 320 שקלים שלפי דעתי שווה את זה, הוא שווה פחות או יותר ל 4850/5750. יש משהו יותר טוב ביחס של מחיר/עלות עד 500 ש"ח? תודה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
מה יותר טוב Radeon 9800 128 MB DDR(רגיל) או Sparkle Geforce FX 5900 128MB DDR DVI שנהם אותו מחיר 1600 פחות או יותר
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך 8600GT ואני לא יודע איזה חברה לבחור לו... אם תוכלו לעזור חי אני אשמח מאוד... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
היי האם מישהוא יודע מה זה מהדורת AMPi (נכתב בשתי אופנים i או ! )? ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP! Edition היא זולה יותר בכמעט 100$.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
עקב שה8800GTS שלי כנראה התפגר זקוק להמלצה לכרטיס חדש עקב כך שהרבה זמן לא התעניינתי בסדרות החדשות שיצאו אני לא כל כך מעודכן. המפפרט שלי : E6300 ספק enermax 450 2 ג'יגה זכרון מסך 17 CRT לא מתוכנן OC בשום אופן ולא מתוכנן לעבור למסך אחר כרגע. הכרטיס מיועד בראש וראשונה למשחקים. כמו כן ישנה עדיפות לכרטיסים של NVIDIA על פני ATI מניסיון קודם (אבל שאני חושב על זה הכרטיס הנוכחי הוא של NVIDIA אז אולי גם הם מתקלקלים ) מקווה שנתתי את כל הפרטים הרלוונטים בתודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום רב , מאז שהתקנתי את הדרייבר האחרון 10.12 מהאתר AMD לכרטיס המסך שלי HD5870 , כל כמה שעות , וגם באמצע העבודה המחשב פתאום נכבה ומבצע הפעלה מחדש , ואחרי שחלונות 7 עולים ברקע יש הודעה שאומרת Windows ביצע יציאה בלתי צפוייה ויש אפשרות לראות את הפרטים של השגיאה ולסגור את ההודעה ב X מה עושים חברים יקרים למישהו יש פתירון מישהו נתקל בבעיה הזאת הכרטיס שלי 5870
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום. כדי לראות את העומס על המעבד, אני ניגש ל Task Manager של windows, ושם מוצא את העומס על כל ליבה. האם יש תוכנה מקבילה שמראה נתון זה עבור הליבה הגרפית (כרטיס המסך)? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום הגיעה לידי כרטיס 1050TI המחשב הנוכחי הוא עם I5 3470 האם יש טעם בהחלפת מעבד ולוח אם? האם המעבד יהווה צוואר בקבוק כלשהו עם הכותרים של היום? הייעוד הוא 1080P בלבד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך של VS דגם VP191B ושמתי לב שאין לי אפשרות לגשת ל2 אפשרויות בתפריט המסך (2 האופציות החסומות מסומנות באדום) למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
ועדיין יש בעיות מלאי קשות בארץ מה שגורם גם למחירים גבוהים.. מה יהיה? מתי כבר בכל חנות יהיה מלאי של הכרטיסים האלה?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אחרי כל ההמלצות וההשתפכויות על Iiyama, יש לי שאלה: היכן אפשר לראות תצוגת מסכי Iiyama באיזור המרכז? חיפשתי חנויות המחזיקות מסכי Iiyama ולא מצאתי. רק יבואנים שאינם מאפשרים תצוגה... האם מי שיש לו מסך Iiyama קנה אותו ללא "בדיקת עיניים"? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כשאני נכנס למשחק אני רואה תמונה הבאה: http://www.siz.co.il/my/lbdjotnij5qm.jpg יש לי לפטופ i5 2.2mhz כרטיס מסך hd 5650 6gb ram בקיצרו אין מצב שאני לא מצליח להריץ את המשחק הזה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
רציתי לשאול משהו לגבי הכרטיסים המקצועיים.. איך זה שכרטיסים מקצועיים כגון: quardo, 3dlabs וכו'..(רק חברות של כרטיסים מקצועיים) לא מתאימים למשחקים ולא יריצו משחקים על הביצועים הכי גבוהים, למרות שהחברות המפתחות את המשחקים משתמשות בכרטיסים אלו.. וכל ההדמיות למיניהן (של המשחקים) עובדות/רצות חלק על הכרטיסים האלו...?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום אני עדיין מתלבט בשדרוג כרטיס מסך ויש לי אפשרות לקנות דרך חבר במחירים זולים. את ה HD4850 Sapphire הגרסא הרגילה במחיר של 700 ש"ח את ה Gigabyte HD4850 עם קירור של ZALMAN ב 720 ש"ח או את ה +SPARKLE 9800GTX במחיר של 780 ש"ח כרגע יש לי צג 17" אבל אני מתכנן לשחק על טלוויזיה 32" , השאלה היא איזה מבין הכרטיסים הכי מומלץ והאם המעבד שלי לא יגביל את אחד מהם. תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
מה הכח של כרטיס גרפי INTEL 900 שבא מובנה על לוחות 915 בעלי DDR2 וPCIX ? לאיזה כרטיס אפשר להשוותו?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך לחבר בסכום של 2000 שקל. הכרטיס צריך להיות בAGP ולא בpci-express כיום יש לו Nvdia fx5900xtv. בכמה כסף הוא יכול למכור את הכרטיס הזה בתודה מראש NOMIC
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך SAPPHITE HD 7970 ורציתי לדעת אם זה עלול להזיק לחבר חיבור DVI רגיל למסך שיש לי של המחשב 23 אינץ' של DELL + חיבור HDMI לטלוויזיה במקביל. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום. זו היא ההודעת השגיאה אשר מופיע לי בכל הפעלה של המחשב: http://img190.imageshack.us/img190/6774/94813536.png אשמח לעזרה (שיהיה ברור, יש לי רק כרטיס אחד)
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה 20 אינץ' בחדר בלי כניסת s-video אלא רק שני כניסות audio in ו- video in השאלה היא אם יש אולי ממיר או כבל מיוחד שאפשר לחבר בין הכרטיס מסך (s-video) לטלויזיה.. ???
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-