עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הבעייה היא במתאם שהייה לי בין SRT ל SVIDEO.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  2. Started by vizido,

שלום, אני מעונין לקנות מסך 15 LCD. מסך שמיועד אך ורק לגלישה באינטרנט (לא למשחקים) במחיד סביר. על איזה חברה ודגם הייתם ממליצים?

3. Started by BeRo,

בבקשה עיזרו לי למצוא עידכון לקושחה, לא חשוב איזו גרסה, אני רוצה לנסות ולראות אם זה אפשרי. עדכון קושחה יכול לעשות ניסים - אנחנו בחנוכה, אולי ככה אוכל להחיות אותו. תודה.

4. Started by Goliath,

מישהו יכול לתת קישור להורדת 3dmark03 ו01?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  5. Started by DeaglinG,

שלום, יש לי חבר עם כרטיס מסך Nvidia rivaTNT2 והוא שיחק Counter-Strike 1.5 בלי שום בעיה עד אתמול שהוא חזר הביתה וכשהוא ניסה להכנס למשחק שוב זה אמר לו שיש לו בעיה עם opengl ב-device manager זה אומר לו "This device could not start". יכול להיות שזה בעיה הדרייבר? כי ניסינו להתקין את הדרייבר שוב וזה עדיין לו עבד :\ אם מישהוא חושב שהוא יודע מה לעשות אני ישמח לשמוע תודה.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  6. Started by mp281111,

שלום לכולם אני רוצה להיתיעץ עם חברה שיש להם מסך LCD והם משחקים כבדים אני מעוניין לקנות מסך LCD ואמרו לי שלמשחקים רצינים הוא לא מומלץ האם זה נכון? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  7. Started by MoRtZkInG,

החלק של הדרייורים לא הכי מעודכן, והשאלה למנהלים היא האם יש תכנון לעדכן את זה, כי זה חומר טוב למשתמשים מתחילים

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  8. Started by Oprapc,

אז ככה הנה הדרישות שלי מהמסך: 1200*1600 רזולוציה מקסימלית ושתפעל ב-85HZ לפחות 160HZ מקסימלי לא כל כך חשוב לי אבל שיהיה פחות מ-0.25 DOT INCH אני מצאתי שאחד ממסכי הPROVIEW 17" שתומך שתומך בנ"ל עול 720 ש"ח אבל הוא לא משהו.

9. Started by bman,

יש לי כרטיס טלויזיה AVERVT ואיתו אני מצליח ללכוד וידאו באיכות נאה ביותר ממיר הכבלים ללא בעיות מאוחדות של וידאו ואודיו . לאחרונה ראיתי מספר המלצות על WinTV pvr-250 . השאלה היא אם כדאי לי להשקיע בכרטיס כרטיס הזה או פשוט להשאר עם AVERTV ??? האם איכות מ - WINTV תהיה גבוה מזו של AVERTV ??? ??? ??? bman

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  10. Started by korn666,

אני צריך דריברים של OGL ללינוקס לא ידעתי איפה לרשום את זה בלינוקס או פה וראיתי שפה יותר פעיל וזה מתיחס לפורום אז רשמתי פה ;D

11. Started by TimoTy,

אמרו לי שאת הכרטיס-ATI Radeon 9800SE 128MB 128bit DH DVI OEM אני לא אוכל להפוך ל-PRO מישהו יכול להגיד לי אם אני יכול או לא ובבקשה להסביר לי למה ....... כי אני עגלה תודה!

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  12. Started by gshhar,

איזה דרייברים אני צריך לכרטיס הנ"ל? הדרייברים הרגילים 3.1,הם מתאימים גם לרדאון הזה?

13. Started by oren_sh,

שלום אנשים יש לי עכשיו 2 כ מסך GF3 TI200 128MB DDR ATI radeon 9200SE 128MB DDR מה לדעתכם יותר טוב יש לי שני מחשבים אחד ראשי ואחד סתם לקישקושים ואני לא יודע מי מהם יותר טוב כדי שאני אשים אותו על זה שראשי אם למישהו יש דעה אשמח לדעת

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  14. כשהתקנתי את הדרייברים של האומגה הם הותקנו כמו שצריך אבל כשהגיע החלק של התקנת ה-3DProf הוא רשם לי את השגיאה הזאת:The setup requires the NET Frameworks הוא מבקש ממני להתקין את זה קודם כל ואז להפעיל את ההתקנה הזאת שוב. זה די דחוף כי אני כבר רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס , והתוכנה הזאת מוסיפה לדרייברים את אפשרות האוברקלוק. תודה.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  15. Started by game kILLer,

קניתי מסך LCD של סמסונג הדגם הוא L1515S הבעיה שלי זה כמה הרצים לשים בתצוגה כי שאני שם 75\85 אני רואה רעידות על המסך וזה משגע אותי בכמה הרצים אתם משתמשים? כמה מומלץ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  16. Started by dulcevida,

היי לכולם. פעם ראשונה שאני נתקל ב-hwzone. קודם כל, ברכותיי. מערכת פורומים יוצאת מן הכלל ומאד עוזרת. אז אולי אנצל את הידע הרב שלכם - למי שלא מכיר - Pro Evolution Soccer 3 הוא משחק כדורגל מדהים שיצא לראשונה השנה גם למחשבי PC. הוספתי לינק לגרסת הדמו בפורום משחקים. הבעייה היא כזו - התקנתי את המשחק, אני מפעיל אותו, מתחילה הקדמה (הקרדיטים ל-KONAMI וכו') ואז המסך הופך שחור והמשחק נתקע - הסטטוס של האפליקציה מופיע כ-"not responding" ב-task manager. עדכנתי דרייברים לכרטיס המסך, ניסיתי את הדרייברים של אומגה, ATI, שיניתי הגדרות אך ללא הועיל. האם מישהו נתקל בבעייה דומה? הניחוש שלי הוא שמדובר בכרטיס המסך - Radeon 9200 DVI VIVO של Gigabyte. חבר שלי שהתקין את המשחק מאותו דיסק שניסיתי…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. Started by com555,

נכנסתי למאפיינים(Start-run-dxdiag) ועכשיו שם מתחת ללשונית Display רשום לי למטה שגיאה: The file ati2dvag.dll is not digitally signed, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs (WHQL). You may be able to get a WHQL logo'd driver from the hardware manufacturer. לא הבנתי איך אני מסדר אותה... מזה ה hardware manufacturer הזה?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  18. Started by somebody,

שלום אני מעוניין במסך טוב במחיר עד 2000 שח. לפי מה שקראתי בפורומים שונים חשבתי על samsung 959NF או LG F900P. מה אתם ממליצים? אני מעוניין גם שיהיה ניתן לחבר את המסך ל 2 מחשבים, האם צריך לקנות חלק בנפרד או מסך מיוחד לזה? מה ידוע לגבי זה? (מחירים, סוגים, ...) תודה somebody

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  19. מה יותר טוב Radeon 9800 128 MB DDR(רגיל) או Sparkle Geforce FX 5900 128MB DDR DVI שנהם אותו מחיר 1600 פחות או יותר

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  20. קראתי על הבעיה בxp ו2k שלאחר שמשחקים במשחקים הrefresh rate יורד ל60 , ואני יודע שקיימת תוכנה שמתקנת את זה או שמפקחת על הrefresh rate בנפרד . אפשר את השם שלה או לינק ? תודה .

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  21. Started by com555,

התקנתי מערכת הפעלה 2003 גירסת אנטרפרייז הכל עובד חלק חוץ מהג'י פורס 2 של אנ ווידיה הורדתי את הדרייבר של כ' המסך עכשיו אני מחפש את ההופצייה של צפייה הנעשה במחשב על צג הטלווזיה שלי ואני פשוט לא מוצא את זה יש לי יציאה ל-TV הורדתי את הגירסה ל-2003 הבעיה שהגירסה של 2003 היא למעבדי 64 ביט מה ששלי 32 ביט . תעזרו לי בפתירת הבעיה המתסכלת הזאתי תודה

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  22. Started by srami,

מחפש חוות דעת על מסך 17" IIYAMA מדגם LM704UT VISION MASTER PRO 1413 הנמכר במחיר 1170 ש"ח בהשוואה למסכים מקבילים של LG סמסונג ומאג.

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  23. Started by gshoshan,

אני מוציא תמונה מהמחשב בשימוש ב SVIDEO ועל הטלוויזיה יש שני גלים אפורים שיורדים כל הזמן. חוץ מזה התמונה בסדר גמור. כשאני מחבר כבל קצר אז אין את הקווים, העניין הוא שקניתי כבל באורך 5 מטר איכותי מאוד (200 ש"ח) ואיתו הבעיה. הטלווזיה שלי היא לווה אופטה 100 הרץ, 1024*768, PAL-B. מה עושים? איך משנים REFRESHRATE רק לטלויזיה? האם יש השפעה לזה שמסך המחשב עובד ב REFRESHRATE שונה? האם יש השפעה לכך שגם מסך המחשב עובד יחד עם הטלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  24. Started by lover323,

אני מנסה לחבר את הכרטיס לטלויזיה בעזרת כבל ערוך 7-8 מטר שהכנתי לבד RCA בשני הצדדים לאחר ניסיונות רבים ובדיקת תקינות הכבל לא הצלחתי להגיע לתוצאות, אפילו החלפתי כרטיס וזה גם לא עזר הדריבר לא מזהה את החיבור לטלויזיה עד שאני לא מסמן force detection of my tv וכמו כן אני לא מצליח לסמן extend my windows desktop onto this monitor אני משתמש בדריברים הכי חדשים מאתר המוצר Gigabyte יכול להיות שהכבל ארוך מידי או לא איכותי מספיק? יש אולי איזה תוכנה כמו TV TOOL בשביל ATI?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  25. יש לי ממיר דיגיטלי של YES האם אני יכול לחבר אותו לכרטיס VIVO ולהקליט תוכניות, או שאני חייב כרטיס טלוויזיה? (אם כן, אילו חיבורים/כבלים אני צריך?) תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.