עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DS,

יש לי חיבור AGP 8X והתקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. מה כדי?

2. Started by SenDeR,

אני צריך כרטיס מסך חצי גובה למחשב נייח לרוחב. צריך שיהיה כרטיס בינוני למשחקים איזה דגמים יש ? תודה.

3. Started by lipa,

NVIDIA is set to release a new graphics core out in to the graphics race, which is currently under the NV41 codename. The chip is designed with one purpose in mind to reduce the cost of producing the GeForce 6800. As we already know, the GeForce 6800 has a 12x1 fragment pipeline, 5 vertex shader configuration with one full quad of the fragment pipeline disabled either via hardware masking, or via soft-masking using the VGA BIOS to disable pipelines. The NV41 will come in to place to put a stop to the softmodding that has been introduced in the latest version of Rivatuner. The chip will take over the roles of the GeForce 6800 and GeForce 6800LE, which are very expensive p…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  4. לוח אם - Nf7-S2 מה עליי לעדכן ומאיפה בשביל לקבל תוצאות מירביות מהכרטיס מסך ? התקנתי את הדרייברים מהדיסקים , אבל מה להוריד כעת ? ומה עדיף ? Direct3D או OpenGL ?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  5. Started by lior46,

יש לי כרטיס 7300gt עם יציאת tv-out,עכשיו כאשר יש תמונה בטלויזיה יש מן פס לבן עבה כזה שנע מלמעלה למטה...מה גם שכאשר אני מנסה לשחר במשחקים המסך מרצד. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לפתור אותה יש לציין שהטלויזה שאליה המחשב מחובר היא טלויזיה ישנה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  6. Started by drBozo,

מישהו אולי יודע איזה סוג של כרטיס מסך מומלץ לגרפיקאי שמשתמש בתוכנות כמו 3DMax, PhotoShop ו-Maya? האם כרטיס שמתאים למשחקים כבדים בהכרח מתאים גם לתוכנות גרפיקה?

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  7. אהלן חברה, הייתי רוצה לשדרג את המחשב למשחקים (בינוני עד גבוה) אבל מעבר לכרטיס מסך אני חושב שאני אצטרך עוד מספר שיפורים. המפרט הוא: i3 540 MB: H55M-S2H G.skill 2Gb x 2 sticks 1600 mhz (סה"כ 4 גיגה) כרטיס מסך נוכחי Geforce 240 HD 500gb 5400 rpm ספק 450 (חברה לא מוכרת) אני מניח שאם אני אקנה כרטיס חדש אז יהיה צורך בספק, השאלה היא האם המערכת לא תייצר בעיה לכרטיס, כרגע חשבתי על ה 7950 אבל כל המלצה תבורך. האם כדאי לבצע שדרוג או לחכות לתקציב גדול יותר ופשוט להחליף את כל המערכת? תודה מראש לעזורים

8. Started by greataviv,

מה עדיף ? 8600GTS 256MB או 8600GT 512MB או Sapphire HD 3650 512MB DDR3 שלושתם במחיר של 550 ש"ח זקוק לעזרתכם הדחופה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  9. Started by gggilad13,

המפרט שלי עכשיו הוא: intel i5 3570 DDR3 1600 8GB Gigabyte Z77-D3H intel 120GB SSD כרטיס המסך שלי כרגע הוא X1950PRO כמו שאתם יכולים לראות הכרטיס מסך מאוד ישן יחסית למפרט ואני רוצה להחליף אותו המטרה העיקרית של מערכת המחשב היא להפעיל את Microsoft Flight Simulator X על גבי שלושה מסי "DELL 23 לרוחב (בEYEFINITY). בנוסף אני רוצה לחבר מסך נוסף של 19" שיראה תצוגה אחרת מתוך הסימולטור (שעונים, בנפרד מהפריסה של שלושת המסכים), התצוגה במסך זה לא תדרוש עיבוד גראפי חזק. האם רצוי לקנות כרטיס מסך שתומך ב3 מסכים (6850?) ובנוסף לחבר את הX1950 ללוח ואליו לחבר את המסך הרביעי? או שעדיף לקנות כרטיס מסך אחד שיתמוך בחיבור של 4 מסכים? בעיקרון סדר גודל התקציב הוא 600-800 ש"ח (הבנתי שפה מקבלים הכי הר…

10. אני קונה מחשב חדש,בעצם כבר הזמנתי אותו מה דעתכם על המסך והכרטיס מסך?טובים?אני גיימר ממוצע. מסך LCD LG L1750T 17 כולל את החיבור החדש-DVI כרטיס מסך Gigabyte Geforce 7600GT 256MB-חברה מאוד טובה ואיכותית. מה דעתכם על הרכיבים האלה? המסך טוב?הוא עלה לי 1170 שקל. הכרטיס מסך מצויין?הוא עלה לי 1100 שקל.בעיקר הגלל החברה ג'יגבייט,הם חברה מאוד מאוד טובה.יספיק לי לשנתיים לפחות על הגדרות הכי גבוהות?כמובן שאחרי זה הוא ירד ל-Medium ואז ל-Low אז זה יקרה בעוד 3-4 שנים נכון?

11. Started by idan1,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך. תחילה חשבתי לקנות את ה- 4850 המומלץ פה מאוד, אך מכיוון שאני אוטוטו מתגייס החלטתי שהכרטיס מיותר, שכן, אני לא חושב שיצא לי לשחק הרבה במחשב. חשבתי לקנות כרטיס זול יותר שיספק אותי בתקופת השירות הצבאי, ולאחר מכן אשדרג אותו. בזיגזג הציעו לי ללכת על ASUS Radeon HD3650 SILENT 512MB DDR2 - RETAIL שעולה 337 ש"ח. מה דעתכם על הכרטיס? יש אלטרנטיבות טובות ומשתלמות יותר? חלקים רלוונטים מהמפרט: מסך 17" ספק שבא עם Antec Sonata III מעבד אינטל 8400 תודה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  12. Started by Sifo Jen,

היי, מקווה שזה לפורום הזה... אני צריך המלצה לכרטיס לכידת וידאו עד 350 שקל. חשוב שהוא יוכל ללכוד וידאו ברוזולוציות של טלויזיה תוך כדי שמירה על איכות ופריים רייט שלא נופל מ30. המחשב שעליו הוא הולך לשבת לא חזק במיוחד אבל אמור להספיק (ראה מפרט). תודה רבה!!! עריכה: לא שמתי לב שהורידו את פונקציית המפרט אז הינה: P4 2GHZ NORTHWOOD 512 RDRAM 1066 RADEON 9600XT

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  13. Started by mani007,

r9600p של ספיר מה המהירות ליבה והזיכרון וכמה ביט יש בו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  14. אוקיי אז ככה חבר של אבא שלי טס לתאילנד לפני שבוע וחצי בערך רציתי לדעת מה להגיד לו לקנות לי משם כדי לשפר את המחשב עד 1000 ש"ח בשקלים זה המחשב שלי Intel P4 2.6@3.0 GHz ASUS P4P800SE nVIDIA Fx5200 DVI SAMSUNG 120GB SATA 512x2 DDR 400MHz 1024 חשבתי על כרטיס מסך לאפיק AGP 7600GT מישהו יודע כמה הוא יעלה בתאילנד? ואם יש עוד הצעות חוץ מהכרטיס מסך כי סה"כ אני מאוד מרוצה מהמחשב חוץ מהכרטיס מסך שלי

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  15. ככה אחרי קומבינות ונקיון יסודי הצלחתי להחליף את הכרטיס השרוף שלי לאחד אחר .. והוספתי 100 שקל וקיבלתי את ה msi 6800 128 mb וכו כוו איך הכרטיס??? בכול קמרה לנושא העיקרי אני מחבר את הכרטיס למחשב עוד לפני שבכלל נגעתי בו יעני פתחתי את הקופסא חיברתי לאיי גיי פיי אני מדליק את המחשב ועוד הפעם יש לי ביפים בדיוק כמו בכרטיס הקודם שהחלפתי... מה עכשיו הבעיהי כי אל עשיתי כלום?? ואיך שי לי 5200 ואיתו הכול עובד ורק עם הכטריסים האלה (6800) פתאום לא עובד.. וחברה יש לי ספק טוב 480 של טראמלטאק.. אז מה העבייה???

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  16. כמו שכולכם כבר יודעין נתקעתי עם ראדון 9000 פרו של ספיר ! (אל תשאלו למה...) רציתי לדעת עם בביצועים יש הבדל משמעותי בין הכרטיס הזה לשל ג'יגה בייט או אפילו של הרקולס... וגם מה בקשר לביצועי הO/C ?. אני יודע שתמיד עדיף את הג'יגה בייט אבל בכל ז"א אני רוצה לדעת. כי אחרי הכל זה לא כמו בכרטיסים של NVIDIA

17. Started by AmL1,

ראיתי את הסטיקי וגם שלחתי הודעה למנהל הוא פשוט לא ענה לי ואני רוצה מחר ללכת לקנות מחשב... השאלה היא כזאת יש את הכרטיס של גיג'הבייט-גירסא רגילה ב1440 עם שלוש שנות אחריות http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=523 ויש את פליט עם OC גם ב1440 עם שנתיים אחריות http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3668 השאלה היא מה לקחת ועד כמה שנת האחריות הזאת חשובה... תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  18. האם כל כרטיס מסך שמוציא 4k ב 120hz ייתן את אותה איכות של ווידאו ? הכוונה לסרטים כאשר אני צופה במלשב שמחובר לטלויזיה ברמה גבוהה. האם גם יהיה הבדל באיכות שוב רק ניגון קבצי ווידאו בין gforce ל radeon

19. Started by yakirsh4,

שלום,קניתי מסך חדש לאחורנה ואחרי שחיברתי אותו בHDMI למחשב שלי שמתי לב שהאיכות לא גבוהה במיוחד בתח לא באיכות שזה צריך להיות המסך הוא מסך 1080P של חברת HAIR בגודל 39 אינץ הכרטיס מסך Sapphire 5670 1GB GDDR5 HDMI גם אחרי הרבה משחק בהגדרות (גם בשביל להגיע לזה שהכרטיס מסך ישדר ב1080 וגם משחק בגודל של התמונה שגם עד עכשיו לא הצלחתי להתאים במדויק לגודל של המסך) עדיין אני לא מקבל תמונה באיכות שאני מצפה לה אני לא משחק במשחקים אלא אני מדבר על איכות של סרטים (הסרטים באיכות 1080 כמובן) האם קניה של כרטיס מסך חדש תעזור? אם כן התקציה הוא עד 500 עם עדיפות לחסוך כמה שיותר שאר המערכת: Corsair VS Series 350W Corsair DDR3-1600 2X4GB Intel Dual Core G2020 Ivy Bridge Tray Seagate Barracuda 1…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. תראו .. נשרף לי הכרטיס מסך והתכנאי שלי אמר שיש עוד כרטיס מסך בלוח אמ או לוח אף לא זוכר כבר מה הוא אמר לי .. בקיצור הוא אמר לי שזה כרטיס אחד המעפנים אבל ושזה לא יריץ לי שום משחק זה רק שהמחשב יחזיק .. הוא תכנאי שלי מלא שנים בקיצור השאלה שליי ------ זה אפשרי בכלל שהיו לי 2 כרטיסי מסך על המחשב אפילו אם אחד טוב ואחד מעפן לגמרי ? אם אפשר תשובה חד משמעית

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  21. Started by Zinger777,

היי, אם אני מעוניין להריץ משחקים על רזולוציה כזו בהגדרות high אני אצטרך יותר מכרטיס אחד? אם כן, כמה ואיזה? התקציב פחות קריטי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ATk,

קיבלתי תוצאה כללית של 12234 3DMarks האם תוצאה זו בסדר לכרטיס מסך הזה ? מפרט : C2D E6750@2.66 gigabyte P35 ds3-l 2gb ddr2 800mhz ram 500gb hd 550W chiftec psu

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  23. Started by someone5,

שלום, כאשר אני מקליט מהלווין למחשב דרך כרטיס הטלווזיה ההקלטה עוברת פרים אחרי פרים באיטיות, לעומת זאת כשאני רואה את הקובץ אני רואה את זה מהר מדי, האם כאשר אני אצרוב את התוכנית לDVD זה מסתדר רואים את התוכנית רגיל? או שצריך לכוון???

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  24. Started by yar26,

אני עומד לפני רכישת מסך CRT "17 ורציתי לדעת מה חשוב לבדוק במפרט על מנת שהמסך יהיה איכותי למשתמש הממוצע. אשמח בנוסף לקבל המלצות למוצר הנ"ל עד לטווח מחיר של 1200 ש"ח בתודה מראש YAR26

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  25. Started by wwll soldier,

יש לי בעיה בריבוי צגים, המחשב מאפשר את זה רק כאשר אני משתק ליבה אחת של הכרטיס(מה שאני לא רוצה לעשות) הדרייבר שאני משתמש הוא 169.21 של אנוידיה, בדרייברים קודמים זה נתן, מישהו יודע איך לסדר את זה חוץ מלחזור אחורה בדרייברים? תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.