עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. של NVIDIA? יש כבר שמות,מחירים משוערים ותאריך צפוי?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  2. Started by MatrixDevil,

יש לי nvidia 5200fx amd 2.8 2.2 Ghz asus a7n8x delux 512mb ram יש לי בעיה גדולה מעוד עם FPS בCSS אני משחק על 640 480 והכול על LOW אבל עדיין יש לי FPS חרא בערך 30 חשבתי לקנות כרטיס מסך AGP איזה כרטיס מסך עד 600 יתאים? ושיחזיק מעמד לפחות כמה שנים? תודה רבה לכולם

3. שלום, מעוניין לקנות את הכרטיס Galaxy Geforce GTX 650TI 1GB DDR5 128BIT, והספק כח של המחשב שלי הינו: Standard Efficiency - 320W active PFC Operating Voltage Range - 90 - 264 VAC High Efficiency* - 87/90/87% efficient at 20/50/100% load Rated Voltage Range - 100 - 240 VAC Rated Line Frequency - 50/60 Hz Operating Line Frequency Range - 47 – 63 Hz Rated Input Current - 5.5A Rated Input Current with Energy Efficient* Power Supply - 5.5A Current Leakage (NFPA 99) - < 450 µA Power Supply Fan - 92mm variable speed Power cord length - 6.0 ft. (1.83 m) האם הספק הזה יחזיק את הכרטיס מסך + שני ארדיסקים? תודה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  4. Started by AleXus-,

שלומות כולם... אני צריך כרטיס מסך כמה שיותר טוב עד 1,000 ש"ח.... ולא לחרוג !!...... אין כסף.... המפרט שלי: Intel P4 2.6 GHz 256 DDR Ram תודה כולם...

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  5. היי חברה, הינה המפרט אותו אני הולך לקנות: 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 390 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 2150 ₪ - * חדש במלאי! * Sapphire Radeon R9 290 4GB + BF4 / Cod Ghosts / AC4 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 445 ₪ - Raidmax Augusta 355 ₪ - FSP Raider 650W 80+ Silver 5 Years Warranty 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 36 ₪ - EVERCOOL Spider 120mm + FILTER מחיר סופי: 5096 ₪ ההתלבטות שלי זה בנוגע לכרטיס המסך, הבנתי שהוא מאד מאד רועש, יש לו עוד גרסאות? יותר שקטות? עם קירור יותר טוב? ולא רפרנס..... או שבכלל כדי כרטי…

6. מחפש כרטיס מסך AGP עם אפשרות לשחק במשחקים מתקדמים ובנוסף לא פחות חשוב לחבר את המסך LCD שלי בחיבור HDMI או לחילופין חיבור DVI HDMI יש לי כרגע X1600 PRO וזה לא עובד לי ....

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  7. בן דוד שלי קונה מחשב חדש ואני מסדר לו מפרט, אני מכניס לו 8800GT, ואני מתלבט מה קחת, אני רואה את ה-BFG עם OC2, נראה טוב, ולא יקר יותר מדי, אבל אם אני לא טועה הקירור שלו הוא לא החדש עם המאוורר הגדול יותר, ואני מפחד שבגלל ה-OC הוא יתחמם יותר מדי, ואני ממש לא רוצה את זה, מעדיף גרסה רגילה אם יש בעיות חום. אם אני אקנה אחד בלי OC אני לא מתכוון לעשות OC בעצמי. אז מה אתם אומרים? שווה? ד"א, 88GT של GB עם הקירור של זלמן הזה ( http://tms.co.il/product/4622 ) נראה קטן מהרגיל, אני טועה?

8. Started by shloosh,

מה ההבדלים בכלל??? אני מניח שלהרקולס יש קירור יותר טוב!,אבל עד כמה ?? ולא עדיך לקנות ב-200 שקל שההרקולס עולה יותר עוד 256 זיכרון??? או כרטיס קול נורמלי??

9. Started by n1r,

לפני שבוע קניתי כרטיס מסך R7 250, מסתבר שהכרטיס מסך הזה לא תומך ב120HZ. לפני זה היה לי HD4890 והוא תמך ב120HZ. עכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך שקניתי (R7) והחזרתי את ה-HD4890 וגם איתו אין אפשרות ל120HZ (פירמטתי תמחשב,ניסיתי להחליף כבלים). במסך שלי יש 120HZ, יש לי אותו בערך שנתיים ותמיד היה (Samsung 2233rz). מה אני יכול לעשות?

10. Started by a_halachmi,

כשאני משחק בכל מיני משחקים למשל vice city או san andreas אני רואה את האנשים שקופים והמשחק נתקע ואז משתחרר אחרי איזה דקה ניסיתי לעדכן את הדרייבר להכי חדש ואז לא רואים אנשים שקופים אבל שזה נתקע שוב ומשתחרר אז רואים את כל המסך בפסים צבעוניים ולא רואים את התמונה. ואותו דבר קורה לי עם דרייבר לא הכי חדש ולא הכי ישן. האם אני צריך להחליף כרטיס מסך? נ.ב הכרטיס מסך שלי הוא geforce fx 5200 עם 128 mb זכרון

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  11. Started by com555,

קיבלתי מהם הוראה לעשות דבר כזה.. In Windows 2k/XP, ALWAYS disable DDC in the ATI "Displays/Monitor" CP after installing drivers to be able to use ALL the refresh rates and resolutions your monitor supports, also this is the best way to avoid the 60Hz RR bug איך אני עושה את זה.? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  12. Started by red wolf,

האם אחרי שקניתי מסך ושמתי כרטיס מסך תומך ומשקפיים (חבילת תלת מימד של NVIDIA). האם כל התפריטים של המחשב כולל אינרטנט ועד משחקים וסרטים הופכים לתלת מימד? או אפשר הסבר מדויק יותר של מה זה התלת מימד הזה? והאם הוא איכותי יותר מהקולנוע?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  13. שלום לכולם אני חדש בפורם וגם במחשבים אני לא הכי מבין, קיבלתי הצעה על שתי מחשבים זהים רק שמחשב אחדעם כרטיס מסך fx580 quardo nvidia 500 mb והשני ati hd 4500 500 mb אני רוצה לערוך סרטי וידיאו קצרים אשמח לקבל הצעתכם תוד תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  14. אני יודע שהיה דיון בנושא מתי יתחילו לשדר בארץ ממש לא מזמן, אבל לא היה נראה לי במקום להקפיץ... אז בכל זאת, לענייננו: למרות שהוט הכריזו על זה קודם, יס מתכוונת להקדים אותם ולהתחיל לשדר ערוצים עם תכני HD כבר בסוף השנה! לפי דעתי אלה חדשות מצוינות ואני מאוד מקווה שהפעם זה יצליח לא כמו בניסיון הקודם של הוט, זה נראה יותר רציני הפעם, עם השקעה של 80 מיליון שקל ורכישה לא של ערוץ אחד בלבד. אני מאוד מקווה שזה גם יתרום לירידה במחירים של הטלויזיות התומכות. לקריאת הכתבה: http://computers.walla.co.il/?w=/21/1141150

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  15. וגם איזה גרסה של "אומגה" הכי מתאימה?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  16. Started by wwll soldier,

זמנים טובים באים ולי אין איך לשחק במה שיצא... אז במקום לקנות מחשב חדש חשבתי אולי לקנות x1950pro/xt שיחזיק בינתיים עד שכבר ימאס השאלה היא האם המחשב שלי מספיק חק וינצל תכרטיס, המפרט שלי amd 3200 gigabye k8n ulta 1 gb hec 400w האם יחזיק? 6200le tc שזה הכרטיס שנאלתי להישאר איתו לאחר שהקודם נשרף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  17. היי, יש לי 9600xt.. הורדתי עכשיו את ה-4.9 כי אומרים שהוא מאוד משפר ביצועים בדום 3 אבל משום מה נעלמה לי אפשרות ה-overdrive שהייתה קיימת אצלי תמיד.. יש למישהו מושג למה ואיך אפשר להחזיר את ה-Overdrive? תודה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  18. מסך נגמר לו הזיכרון האם כדאי לשנות את כמות הזיכרון ל128 או יותר כדי לקבל ביצועים טובים יותר? או שזה עלול לגרום להורדת ביצועים או חלילה לנזק כלשהוא?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  19. Started by GamerFreak,

חשבתי אולי להחליף את שתי הכרטיסים שלי עקב בעיות במשחקים וחוסר דרייברים כל פעם מחדש של SLI השאלה אם 580 מספיק חזק לכל משחק בשוק היום ובזמן הקרוב?או שיש אפשרות אחרת יותר טובה. אין לי בעיה להוסיף כסף גם.למרות ששתי 560 הרבה יותר חזקים ממנו.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  20. Started by SuperStyle,

אז ככה במשחק GTA IV אי אפשר לעלות את הכול ל 100 אני לא יכול לעלות את ה TEXTURE ואת ה ראשון.בגלל זיכרון כרטיס המסך יש לי HD4850 עם קירור של AC. בפורום אחר יש קובץ שלא מגביל את זה.אם אני שם אותו ועושה הכל על 100 אזל זה עדין כותב לי שזה באדום. אז זה בסדר ? זה יכול לעשות משהוא לכרטיס?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  21. Started by SugarFreeBoy,

איפה?? והאם יש כבל אחד שיהיה עדיף על אחרים? תודה לעונים =)

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  22. Started by LiorZi,

יש לי 260 GTX והמאורר של הכרטיס תקועה על 40% - 1500 RPM (לפי GPU-Z ו-EVEREST) כל הזמן. גם אם הוא על 75 מעלות (בזמן מאמץ - משחק) וגם אם הוא על 45 מעלות (סתם על הדספקטופ) הוא לא יעבור את ה 40% - 1500 RPM. זה אמור להיות ככה?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. Started by japaN,

כותרת אני קונה מחשב בקרוב ואני מתלבט בין XT לXTX אז בכמה אחוזים הוא יותר טוב? מה היתרונות והחסרונות של הXTX

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  24. דוגמה: 9600GT אם OC מובנה אפשר להשוות ל9800GTX רגיל??? ? תגובות יעזרו

25. Started by asafmor,

שלום ברשותי כרטיס מסך מדגם GIGABYTE 9800GT הייתי מעוניין לשדרג את הביצועיים הגרפים שלי במחשב.. ורציתי לדעת מה עדיף לקנות אותו כרטיס מסך ולחבר את שניהם בחיבור SLI או לקנות כרטיס מסך מדגם 460GTX.

• 1 תגובה
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.