כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
הנה הקישור http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5106 1590 ש"ח האמת ממש זול יחסית לכרטיס שאמור להתחרות בתואר הכרטיס החד ליבתי הכי חזק, מול הGTX285 !
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת מה יש בתוך הקופסה אם משהוא קנה אחת סגורה אני אשמח לדעת, הגרסה היא "ריטייל".
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום... יש לי Ati Radeon 3870 HD רגיל של חברת Gigabyte רציתי לשאול לגבי המאווררים.. אם הם נשארים על אותה המהירות כל הזמן |או| שהם נשארים על מהירות נמוכה במצב מנוחה ושאני משחק במשחקים והטמפרטורה עולה גם מהירות המאוורר עולה.. איך אני יכול לבדוק את זה? יש איזה תוכנה מיוחדת לשליטה במאוררים? כי אני לא רוצה לגלות שהמאוורר שלי מתעצל על 40% שאני משחק במשחקים דרך הCatalyst אני לא מוצא קטגוריה של מאוררים ועוד שאלה.. בקרוב אני קונה HD4890 Vapor-X רק רציתי לשאול על הקירור הזה..... גם המאוררים שם במצב מנוחה על מהירות נמוכה ושהטמפרטורה קצת עולה המהירות של המאוררים עולה? כי אם לא אני ישר שם על 100% כי זה קירור Vapor-X אני רוצה להנות מכרטיס קפוא (ואולי אני גם יעשה OC)
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
קניתי היום נייד של דל N5010 עם כרטיס מסך של Optional ATi Mobility RadeonTM HD 5470 1 GB האם משחקים יפעלו בו כמו שצריך?? משחקים כמו פיפא וורקראפט מאפיה תודה !!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פרמטתי אתמול את המחשב, התקנתי מחדש win 7 unlimited ועדכנתי אותו, נכנסתי לאתר של amd ואמרתי לו לזהות חומרה והוא הוריד והתקין לי את Catalyst 12.10. עדיין חסר לי משהו בגלל שהחלונות בווינדוס לא עברו למצב זכוכית ואם אני מטלטל אחד מהר הוא ינוע בקיטועין ולא בתנועה חלקה. כשאני נכנס לControl Panel\System and Security\System ולוחץ על windows experience index בשורה של graphics: desktop preformance for windows Aero אני מקבל תוצאה של אחד אז אני מניח שזה מה שחסר לי... הבעיה - אין לי מושג מה זה ומה אני צריך לעדכן בשביל זה. בפעמים הקודמות שהתקנתי וינדוס אחרי שהתקנתי Catalyst זה עלה לי אוטומטית
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני רכשתי את ה x1900gt ואני רוצה לדעת עם יש הבדל גדול ביניהם או הבדל כולשהו עם תוכלו להסביר תודה???????
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
מטרה: משחקים חשוב לציין שיש לי מסך 17'' 1280X1024 רזולוציה מקסימלית. אני מצליח להריץ את רוב המשחקים היום עם המערכת שלי אבל על הגדרות די בינוניות ברזולוציה זו, שלא לדבר על AA ועל AF גבוהים. ואני עומד על FPS גבוליים למשחק 20-30. השאלה אם אני אקנה כרטיס מסך כמו 4770 יתן לי איזה שיפור, או שהמערכת שלי כה ישנה שהיא תגביל כבר כל כרטיס חדש שאקנה. חשוב לציין שאין לי כסף כרגע להחליף את כל המערכת. רק תיקון קטן למחשב שלי יש ספק Chieftech 550W ולא ספק ג'נרי כמו שרשמתי, כך שאין לי בעיה לקנות כרטיס שדורש הרבה עוצמה. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
http://www.legionhardware.com/document.php?id=761&p=0
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
היי אני זקוק להמלצות לגבי כרטיס מסך שמתאים לעריכה. טוווח מחירים 1000-1500. עזרה מישהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום, לפני כיומיים רכשת את הנייד הנ"ל. שלחתי את אבא שלי שירכוש אותו עבורי, אחרי שראיתי את המפרט שלו באתר של HP, משום מה הייתי בטוח שיגיע איתו GEFORCE GO 7200.. וקיבלתי איתו את הINTEL950 שאני רואה שדוחפים אותו לכמעט כל נייד אפשרי, הביצועים של המחשב מעולים אך אני רוצה להנות ממנו גם במשחקים שונים, השאלה היא האם ישנה אפשרות לשדרג את הכרטיס המסך? אם כן, למה מומלץ? ומהם האפשרויות שלי? תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
קניתי אותו ביין הראשונים כשהוא עוד נמכר עם הבאג בביוס שלו שהמאוורר של הגוף קירור לא מגביר את המהירות במאמץ.. איך מסדרים את זה? (נ"ב כרגע אני משתמש ב RIVA TUNER כדי להגביר אותו כל פעם לפני משחק)
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום , אני חדש פה ורציתי את עזרתכם. אני מתלבט בין 2 מסי LCD 17" 1. SAMSUNG 730B 2. VIEWSONIC VG712 שניהם עולים אותו הדבר בערך 1650 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש מבוסס i5 750 והמליצו לי לקנות לו כרטיס HD 4550. ברשותי 8500GT מהמחשב הישן שאני יכול להעביר לחדש. אני לא משחק משחקים, אבל רואה סרטים בHD. עובד עם שני מסכים - 24" 17" האם יש טעם לשדרג?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בזול השקעה עד כ-300 ש"ח בערך כגון HD5450 יש לי מחשב בסיסי מעבד Core2duo עם ג'יגה זיכרון. אני מחבר את הכרטיס ל2 מסכים: מחשב 26" רזולוציה 1900*,1200 וגם למסך הטלויזיה 42 Full HD לסרטים. השמוש רק לאינטרנט וסרטים בלבד(שום משחקים), האם הכרטיס הנ"ל יספיק לי ? האם יש הבדל משמעותי עבור השימושים שלי לזיכרון הכרטיס 512MB או 1GB ? או לרוחב הפס 64bit לבין 128bit? מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חדש(כבן חודשיים) ויש לי בעיה שבזמן שאני משחק יש לי שתי שגיאות: פעם יש לי dsiplay driver stopped responding and recovered ופעם nvidia windows kernel mode driver stopped working יש לי windosw 7 64bit כרטיס מסך GeForce GTX 660 מעבד i5 3470 זיכרון: 8gb הדרייבר מעודכן לגירסה החדשה ביותר(הבעיה הייתה קיימת גם בגירסאות הישנות יותר). ניסיתי למחוק את הדרייברים עם driver sweeper, לא עזר הבעיה קיימת בזמן משחק בלבד. אשמח לעזרה. תודה רבה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי הכרטיס מסך HD7870 Saphire אני מחפש אתר שיש בהם דרייברים אמינים וטובים לכרטיסי ראדיון.. אני זוכר בזמנו של כרטיסמסך שהיה לי- Radeon 9600XT- היה אתר מיוחד לדרייברים יותר אפקטייבים.. או שהיום זה כבר לא משנה מאיפה להשיג דרייבר? דבר שני חשבתי לרכוש תכרטיס הזה : Radeon R9 280X שווה לבזבז עליו כסף? הוא יתן לי תמורה? או שאין ממש צורך ואפשר להשאר עם הכרטיס הנוכחי שלי לעוד איזה שנה וחצי? המעבד שלי: I5 -3550 3.3GHZ 8GBRAM אני יקבל צוואר בקבוק אם אני יחבר למחשב שלי תR9 280x? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אילו הגדרות גרפיות במשחקים כיום ידועות כצרכניות כבדות של המעבד? זאת מכיוון שיש לי מעבד ישן אך כרטיס מסך חדש, והייתי רוצה לכוון את ההגדרות בצורה אופטמלית כך שהמעבד יתאמץ ובכל זאת לשמור על הגדרות גבוהות בגזרת הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מעכשיו כל כרטיסי המסך יתמכו רק בpcie 2.0 ?? הכרטיסים של סדרה 9 יתמכו בזה? מי שיש לו pcie רגיל לא יוכל לשדרג להם?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
לא כל כך ברורים לי שני המדדים הנ"ל לגבי מסכי LCD האם יחס ניגודיות CONTRAST של 500:1 הוא יותר טוב או פחות טוב מ - 600:1 ומה לגבי cd/m ? יותר גבוהה יותר טוב או ההיפך? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך LEADTEK 7600GS 256MB עם מאוורר קטן והטמפ' שלו במצב מנוחה נעה בין 60 ל-65 מעלות. לפי ההגדרות מהירות השעון 490MHZ ומהירות הזכרון 400MHZ . נאמר לי שהטמפ' גבוהה מדי כי ביררתי עם חבר שיש לו אותו כרטיס רק של XFX שהטמפ' אצלו נעה בסביבות ה-30 מעלות. ואצלו מהירות הזכרון היא 500MHZ . ניסיתי לבצע אוברקלוק בעזרת ATI TOOL וכשהמהירות של הליבה הגיעה למקסימום שיכולתי 535MHZ ומהירות זכרון מקסימלית, עד שהופיעו ריצודים הייתה 435MHZ והטמפ' הייתה כבר באיזור ה-90 מעלות. הוא הצליח להגיע למהירות זכרון של 800+ וזה די מפתיע אותי שאני במהירות נמוכה של 435 מגיע לטמפ' גבוהה כל כך ומסתכן בשריפת הרכיב. אני לא מבין מה הבעיה מכיוון שהכרטיס אצלי פחות מחודש ובקצב הזה אני אצטרך עוד כמה חודשי…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. אני מעוניינת להוסיף כרטיס מסך כדי לחבר מסך ברזולוציה של 2K האם כרטיס המסך הזה מתאים ? כרטיס המסך: Sapphire Radeon RX 550 PULSE 2GB GDDR5 DVI HDMI DP PCIE מפרט המחשב שלי: Motherboard Name Gigabyte GA-H77-DS3H (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 1 mSATA, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Panther Point H77, Intel Sandy Bridge CPU Type QuadCore Intel Core i5-2500, 3600 MHz (36 x 100) System Memory 8077 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) Video Adapter Intel(R) HD Graphics 2000 (2108 MB) כח : Seasonic psu 620w active pfc 80+ …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני מספר חודשים מסך 19" של DAEWOO באופיס דיפו מדגם L950D. יש לי בעיה מוזרה במסך, רואים פסים כאלה בחלק מהמסך, מבחינים בזה בעיקר כשהרקע אפור אבל גם ברקע של שולחן העבודה רואים את זה. בזמנו אופיס דיפו נתנו לי דף עם הטלפון של היבואן, הם כתבו שהיבואן הוא רונלייט מערכות. האם זה אכן היבואן? לא ראיתי שום אזכור ל-DAEWOO באתר שלהם. אם זה לא היבואן, מי היבואן? אודה לתשובה.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
בוקר טוב יצא הדרייבר החדש לכרטיסים של ATI איך אני מתקין אותו? מוחק את הישן או מתקין אותו על הישן? תודה רבה ליאור
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
כנס CES 2024 בלאס וגאס - אחרי שבועות של שמועות, הדלפות ופרטים טכניים אנחנו מקבלים את החותמת הרשמית של NVIDIA להשקת שלושה כרטיסי מסך חדשים עבור סדרת GeForce RTX 40. ריכזנו עבורכם את הפרטים על SUPER החדשיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
- 2 followers
-
-
ממה שאני יודע VSYNCE זה קשור יותר למסך.אז אם אני עושה השוואה של 4 מסכים שנים LCD ושנים CRT כמובן כולם שונים וחברות שונות.(כולם אותו גודל ואותו רזולוציה)אז היה איזה הבדל בביצועים בין מסך כזה לכזה?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-