עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eggr,

היי אני זקוק להמלצות לגבי כרטיס מסך שמתאים לעריכה. טוווח מחירים 1000-1500. עזרה מישהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  2. Started by crazyguy,

שלום, לפני כיומיים רכשת את הנייד הנ"ל. שלחתי את אבא שלי שירכוש אותו עבורי, אחרי שראיתי את המפרט שלו באתר של HP, משום מה הייתי בטוח שיגיע איתו GEFORCE GO 7200.. וקיבלתי איתו את הINTEL950 שאני רואה שדוחפים אותו לכמעט כל נייד אפשרי, הביצועים של המחשב מעולים אך אני רוצה להנות ממנו גם במשחקים שונים, השאלה היא האם ישנה אפשרות לשדרג את הכרטיס המסך? אם כן, למה מומלץ? ומהם האפשרויות שלי? תודה מראש, גיא.

3. קניתי אותו ביין הראשונים כשהוא עוד נמכר עם הבאג בביוס שלו שהמאוורר של הגוף קירור לא מגביר את המהירות במאמץ.. איך מסדרים את זה? (נ"ב כרגע אני משתמש ב RIVA TUNER כדי להגביר אותו כל פעם לפני משחק)

4. Started by pianoman1,

שלום , אני חדש פה ורציתי את עזרתכם. אני מתלבט בין 2 מסי LCD 17" 1. SAMSUNG 730B 2. VIEWSONIC VG712 שניהם עולים אותו הדבר בערך 1650 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  5. Started by אלבר,

אני קונה מחשב חדש מבוסס i5 750 והמליצו לי לקנות לו כרטיס HD 4550. ברשותי 8500GT מהמחשב הישן שאני יכול להעביר לחדש. אני לא משחק משחקים, אבל רואה סרטים בHD. עובד עם שני מסכים - 24" 17" האם יש טעם לשדרג?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  6. שלום רב, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בזול השקעה עד כ-300 ש"ח בערך כגון HD5450 יש לי מחשב בסיסי מעבד Core2duo עם ג'יגה זיכרון. אני מחבר את הכרטיס ל2 מסכים: מחשב 26" רזולוציה 1900*,1200 וגם למסך הטלויזיה 42 Full HD לסרטים. השמוש רק לאינטרנט וסרטים בלבד(שום משחקים), האם הכרטיס הנ"ל יספיק לי ? האם יש הבדל משמעותי עבור השימושים שלי לזיכרון הכרטיס 512MB או 1GB ? או לרוחב הפס 64bit לבין 128bit? מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  7. יש לי מחשב יחסית חדש(כבן חודשיים) ויש לי בעיה שבזמן שאני משחק יש לי שתי שגיאות: פעם יש לי dsiplay driver stopped responding and recovered ופעם nvidia windows kernel mode driver stopped working יש לי windosw 7 64bit כרטיס מסך GeForce GTX 660 מעבד i5 3470 זיכרון: 8gb הדרייבר מעודכן לגירסה החדשה ביותר(הבעיה הייתה קיימת גם בגירסאות הישנות יותר). ניסיתי למחוק את הדרייברים עם driver sweeper, לא עזר הבעיה קיימת בזמן משחק בלבד. אשמח לעזרה. תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by asdefuser,

שלום רב ברשותי הכרטיס מסך HD7870 Saphire אני מחפש אתר שיש בהם דרייברים אמינים וטובים לכרטיסי ראדיון.. אני זוכר בזמנו של כרטיסמסך שהיה לי- Radeon 9600XT- היה אתר מיוחד לדרייברים יותר אפקטייבים.. או שהיום זה כבר לא משנה מאיפה להשיג דרייבר? דבר שני חשבתי לרכוש תכרטיס הזה : Radeon R9 280X שווה לבזבז עליו כסף? הוא יתן לי תמורה? או שאין ממש צורך ואפשר להשאר עם הכרטיס הנוכחי שלי לעוד איזה שנה וחצי? המעבד שלי: I5 -3550 3.3GHZ 8GBRAM אני יקבל צוואר בקבוק אם אני יחבר למחשב שלי תR9 280x? תודה מראש

9. שלום לכולם, אילו הגדרות גרפיות במשחקים כיום ידועות כצרכניות כבדות של המעבד? זאת מכיוון שיש לי מעבד ישן אך כרטיס מסך חדש, והייתי רוצה לכוון את ההגדרות בצורה אופטמלית כך שהמעבד יתאמץ ובכל זאת לשמור על הגדרות גבוהות בגזרת הכרטיס מסך

10. Started by bob24,

מעכשיו כל כרטיסי המסך יתמכו רק בpcie 2.0 ?? הכרטיסים של סדרה 9 יתמכו בזה? מי שיש לו pcie רגיל לא יוכל לשדרג להם?

11. לא כל כך ברורים לי שני המדדים הנ"ל לגבי מסכי LCD האם יחס ניגודיות CONTRAST של 500:1 הוא יותר טוב או פחות טוב מ - 600:1 ומה לגבי cd/m ? יותר גבוהה יותר טוב או ההיפך? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by enzo,

יש לי כרטיס מסך LEADTEK 7600GS 256MB עם מאוורר קטן והטמפ' שלו במצב מנוחה נעה בין 60 ל-65 מעלות. לפי ההגדרות מהירות השעון 490MHZ ומהירות הזכרון 400MHZ . נאמר לי שהטמפ' גבוהה מדי כי ביררתי עם חבר שיש לו אותו כרטיס רק של XFX שהטמפ' אצלו נעה בסביבות ה-30 מעלות. ואצלו מהירות הזכרון היא 500MHZ . ניסיתי לבצע אוברקלוק בעזרת ATI TOOL וכשהמהירות של הליבה הגיעה למקסימום שיכולתי 535MHZ ומהירות זכרון מקסימלית, עד שהופיעו ריצודים הייתה 435MHZ והטמפ' הייתה כבר באיזור ה-90 מעלות. הוא הצליח להגיע למהירות זכרון של 800+ וזה די מפתיע אותי שאני במהירות נמוכה של 435 מגיע לטמפ' גבוהה כל כך ומסתכן בשריפת הרכיב. אני לא מבין מה הבעיה מכיוון שהכרטיס אצלי פחות מחודש ובקצב הזה אני אצטרך עוד כמה חודשי…

13. שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. אני מעוניינת להוסיף כרטיס מסך כדי לחבר מסך ברזולוציה של 2K האם כרטיס המסך הזה מתאים ? כרטיס המסך: Sapphire Radeon RX 550 PULSE 2GB GDDR5 DVI HDMI DP PCIE מפרט המחשב שלי: Motherboard Name Gigabyte GA-H77-DS3H (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 1 mSATA, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Panther Point H77, Intel Sandy Bridge CPU Type QuadCore Intel Core i5-2500, 3600 MHz (36 x 100) System Memory 8077 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) Video Adapter Intel(R) HD Graphics 2000 (2108 MB) כח : Seasonic psu 620w active pfc 80+ …

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  14. Started by Splashy,

שלום, קניתי לפני מספר חודשים מסך 19" של DAEWOO באופיס דיפו מדגם L950D. יש לי בעיה מוזרה במסך, רואים פסים כאלה בחלק מהמסך, מבחינים בזה בעיקר כשהרקע אפור אבל גם ברקע של שולחן העבודה רואים את זה. בזמנו אופיס דיפו נתנו לי דף עם הטלפון של היבואן, הם כתבו שהיבואן הוא רונלייט מערכות. האם זה אכן היבואן? לא ראיתי שום אזכור ל-DAEWOO באתר שלהם. אם זה לא היבואן, מי היבואן? אודה לתשובה.

15. בוקר טוב יצא הדרייבר החדש לכרטיסים של ATI איך אני מתקין אותו? מוחק את הישן או מתקין אותו על הישן? תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  16. כנס CES 2024 בלאס וגאס - אחרי שבועות של שמועות, הדלפות ופרטים טכניים אנחנו מקבלים את החותמת הרשמית של NVIDIA להשקת שלושה כרטיסי מסך חדשים עבור סדרת GeForce RTX 40. ריכזנו עבורכם את הפרטים על SUPER החדשיםלכתבה

17. ממה שאני יודע VSYNCE זה קשור יותר למסך.אז אם אני עושה השוואה של 4 מסכים שנים LCD ושנים CRT כמובן כולם שונים וחברות שונות.(כולם אותו גודל ואותו רזולוציה)אז היה איזה הבדל בביצועים בין מסך כזה לכזה?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  18. דבר ראשון אני רוצה לקנות כרטיס מסך זול ופשוט עם כנסת HDMI למערכת עם לוח אם של אינטל בדגם: [h=1]DH61HO.[/h] דבר שני יש לי מחשב שקניתי לפני כ-4 שנים עם כרטיס מסך GTX 570. בהנחה שאני יכול להריץ שניים כאלה - האם ריאלי ואפשרי בכלל לקנות היום עוד כרטיס כזה בשביל SLI? האם זה כדאי? (האלטרנטיבה היא לחכות שהמחשב כבר לא יריץ משחקים ולקנות קומפלט חדש.) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום אני מתכוון לקנות אחד מכרטיסי המסך הבאים (אל תתיחסו לחנות): Gainward Bliss GeForce 7300GT 256MB PCI-e http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=14323 או Gainward GeForce 6600 256MB PCI-e http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=8186 א.איזה כרטיס עדיף בהנחה ששניהם אותו מחיר וזה התקציב הנתון ? ב.המחשב מיועד לשימוש כללי וגם למשחקים(יריות בגוף ראשון FPS ואסטרטגיה RTS) בלי רזולוציות מטורפות. האם הם יספיקו לכך ? ג.האם יש כרטיס אחר אולי אפילו של ATI שיעשה עבודה יותר טובה באותו מחיר (גם ככה כבר חרגתי מתקציבי)? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  20. Started by Trilandian,

היי, אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-HD 7850. לצערי לא מצאתי כרטיס רפרנס, אבל ממה שכן מצאתי, אני יכול להשיג כרטיס של Sapphire או של MSI בערך באותו המחיר. הנה הלינקים: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1472&psn=&lid=1&leg=0 http://www.msi.com/product/vga/R7850-Twin-Frozr-2GD5-OC.html#?div=Specification אז השאלה שלי - איזה מהם עדיף, ולמה?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  21. שלום אני מתכוון לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין ה-6800U אוו X800LX ויש לי חיבור AGP 8 תודה מראש אלי :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  22. Started by Twister,

נתקלתי במאמר שמשך את עיני לאחרונה והעצים את הספקות שיש לי בדריברים המקוריים של Radeon http://www.driverheaven.net/articles/omegadna מה אתם חושבים ? ???

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  23. Started by Alfies,

תמליצו לי על כרטיס טלויזיה טוב ב תקציב 250 שח ופחות. ותוכנות עריכה עם מקודדים מעודקנים. דחוף... תודה!

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  24. Started by jabbahutt,

מישהו יודע בוודאות שיהיה בו DirectX 10.1 והאם הוא יהיה מהיר יותר מ-8800GTS?

25. Started by mp91,

1)האם הכרטיס צריך חיבור ישיר מהספק של חשמל? 2)אם לפני הכרטיס הזה היה לי כרטיס של ATI אז צריך להסיר את הדריברים מהרג'סטרי גם ורק אז להתקין את הדרבירים של נוידיה? 3)האם 44 מעלות לכרטיס הזה בסדר? 4)למה הדרייבר לא מזהה משהו במערכת? 5)למה כשאני לוחץ על לחצן ימני על האיקון של הדריבר זה מחכה שניה, עושה מסך שחור ורק אז אני רואה את האפשרויות האלה: 6)כמה הוא צריך להוציא ב 3DMARK05? האם בסביבות4000? 7)תודה לעוזרים!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.