עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NETANELKOREN,

אפשר לדעת למה ה8800GTS 640 MB יותר טוב מ2900 XT 512 MB אני כבר לר יודע מה יותר טוב בפורום הזה יש בילבול נושא אחר אומר שה8800 GTS יותר טוב ונושא אחר אומר שה2900 XT יותר טוב. אני גם ראיתי בביקורות באתר הזה שה2900 XT יותר טוב מ8800 GTS לפי מבחני ביצועים. אז שאלות. 1.אפשר בבקשה שתרשמו לי את הפרטים הטכניים של כל כרטיס 8800 GTS ו2900 XT כמו מהירות ועוד. 2.איזה כרטיס יותר טוב למשחקים כבדים מאוד שתומכים DX9 3.איזה כרטיס יותר טוב למשחקים כבדים מאוד שתומכים DX10 4.מי יותר שקט 5.מי יותר טוב לסרטים 6.אפשר לדעת מהם הטמפרטורות של 2 הכרטיסים במאמץ ובמנוחה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  2. Started by galedri,

אני צריך שתציעו לי מסכים טובים למחשבים מ-20 אינץ' ומעלה ב-1700-1800 ש"ח

3. Started by shai769,

אני רוצה לקנות מחשב חדש חזק מאוד ואני שואל אם הgeforce 1080 ti extreme מתאים לאנימציה תלת מימדית?

4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כן כן עכשיו לפי האתר זה אפשר בהחלט וחוסך את המאמץ והפחד למות הכרטיס אם זה לא יוצא נכון ב-hardmod הינה האתר המקורי שזה אתר צרפתי אז הכל בצרפתית http://www.3dchips-fr.com/forum/showthread.php?threadid=69771 הינה התירגום של גוגל http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.3dchips-fr.com%2Fforum%2Fshowthread.php%3Fthreadid%3D69771&langpair=fr%7Cen&hl=en&ie=UTF-8&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  5. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, ברשותי Gigabyte 8600GT 512MB Silent Pipe II אחרי התקנות בלי סוף של דרייברים עדיין לא מצאתי את הטוב בשבילי,התייאשתי כבר, אם למישהו יש המלצות לדרייבר כמו שצריך שיעבוד טוב במשחקי DirectX שיכתוב אותן כאן, שיהיה דרייבר עם ביצועים איכות,בלי הבעיה של ''קריעת מסך'' קפיצות FPS. תודה ושבוע טוב.!

6. אני רוצה להעביר את מסך המחשב גם לטלביזיה בסלון ולכן אני צריך כרטיס מסך עם שתי יציאות, אחת למסך והשנייה לטלביזיה בHDMI הדרישות מהכרטיס מסך לא גבוהות... אבל שיוכל להריץ את הממשק של WIN7 חלק. עדיף קירור פאסיבי!! אני יכול לשלם עד 500 אבל אם לא הכרחי אז עדיף פחות. יש לי לוח אם GA-P35-DS3 של ג'יגהבייט מה שאומר שיש לי PCI Express x16. לא אכפת לי להוסיף 100 שקל למחיר אם זה אומר שהכרטיס יהיה מחברה טובה ואמינה יותר. תודה! נ.ב. המסך שלי הוא dell 2007FP שהוא 20" ברזולוציה 1600x1200 יחס 4:3 הטלביזיה LCD "32 ברזולוציה 1366x768 יחס 16:9 אני כמובן מעדיף כרטיס שידע להוציא את הרזולוציות הטבעיות של המסכים שלי. נ.נ.ב ראיתי שצריך לוודא שהספק יכול לתמוך בכרטיס... אז הספק שלי הוא Enermax 400W E…

7. שלום , יש לי 2 שאלות למבינים, אני רוצה לקנות מסך של סמסונג (T240) , שהוא 24 אינצ' , איזה כרטיסי מסך מתאימים לו? (הכי חדשים בבקשה.) שאלה שניה: מה עדיף לי לעשות, לחכות לסדרה 300 של NVIDIA או לקנות עכשיו כרטיס מהכרטיסי מסך החדשים של ATI, כסף הוא לא בעיה. תודה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  8. שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב הנ"ל המערכת החדשה תהיה: INTEL I3 4130 HASWELL ASUS H81M-C 1X4G TRANSCEND 1333MHZ SEASONIC 520W S12II אלו החלקים העקיריים המחשב מיועד לילד בן 12 איך הכרטיס GIGABYTE GTX650 OC 1G שעולה 560 ש"ח ? [h=1][/h]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Nemesis,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=310

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  10. Started by ashkenazone,

שלום, רציתי לדעת איזה רכיבים צריך במחשב על מנת ליצור אולפן עריכה ביתית למתחיל. ושתהיה אפשרות כמובן להעביר ע"י כבל - וידיאו מהמחשב על הטלויזיה. וכמה כל הרכיבים האלה יעלו? התקציב שלי הוא כמה שיותר נמוך!! אני רק מתחיל, אני מחפש ניסיון זה הכל.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  11. Started by DarkX,

ראיתי על כל כרטיסי המסך Radeon כתוב ליד TV. מה זה אומר?! זה כרטיס טלויזיה? או TV-OUT?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  12. Started by alergic,

כל פעם שאני נכנס ללוח בקרה של נוידיה או בכנסה למחשב המסך נכבה ונדלק מספר פעמים. על איזו בעיה זה יכול להצביע? חיברתי מחשב אחר למסך וניסיתי גם להיכנס ללוח הבקרה של כרטיס המסך ולא היו כיבויים- זה לא הבעיה במסך.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  13. Started by Thermalion,

תופעה מוזרה בבדיקה של הכרטיס בטסט FURMARK ה-FPS עולה ל-70 ואז יורד הדרגתית ל-55, התופעה נעלמת כאשר אני מעלה את ההספק לכרטיס ב-15% או יותר

14. Started by zilbermm,

האם אפשר/כדאי לשים כרטיס X8 על לוח שתומך X4? מה ההשפעה? שאלה נוספת, מה ההבדל בין R955128D ל- R955128T ? ואם כבר אני בתנופה... יש לי Geforce 4 MX440 ולאחרונה התקלתי במשחקים רבים שלא תומכים בכרטיס (זאת הסיבה שאני מחפש כרטיס אחר), למרות שהם תומכים בכרטיסים ישנים יותר כגון MX400 ואף ב Geforce 3. בדרך כלל אין באתרים פטצ'ים. יש למישהו עצה, פתרון?

15. Started by Arturh87,

מה ההבדל בין מסך CRT לLCD ואיך בכלל פועל מסך LCD

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. Started by greataviv,

שלום , כבר כימעט ורכשתי את ה 8600GT הרגיל ופתאום ראיתי בחנות ושמה ZED ברמת החייל את הכרטיס הזה שיש לו 512MB במקום 256 ו 256BIT במקום 128 . מעניין כי לא ראיתי אתו בשום מקום אחר והוא עולה רק 100 ש"ח יותר (540 ש"ח) מה אתם אומרים שווה? מדוע הגירסה הזו של הכרטיס אינה מופיע בשום מקום ? תודה מראש על העזרה .

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  17. Started by Hasamba,

יש לי כרטיס geforce4 ti4800se כשאני מוציא לטלויזיה גודל המסך די קטן, כשאני מנסה להגדיל יש לי רק שני מצבים (כלומר שאין אפשרות לשים את הסמן באמצע, או קטן או גדול), וכשאני שם על הכי גדול המסך מתחרבש, למה? דרך אגב, עד לפני שבוע היה לי ti4200 וגם היו רק שני מצבים אבל זה עבד טוב במצב הגדול מקווה שהצלחתי להבהיר את הבעייה תודה מראש יניב

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  18. Started by Tal-T,

הנה הקישור http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5106 1590 ש"ח האמת ממש זול יחסית לכרטיס שאמור להתחרות בתואר הכרטיס החד ליבתי הכי חזק, מול הGTX285 !

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  19. Started by ashbit_q,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת מה יש בתוך הקופסה אם משהוא קנה אחת סגורה אני אשמח לדעת, הגרסה היא "ריטייל".

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  20. Started by ToyMan,

שלום... יש לי Ati Radeon 3870 HD רגיל של חברת Gigabyte רציתי לשאול לגבי המאווררים.. אם הם נשארים על אותה המהירות כל הזמן |או| שהם נשארים על מהירות נמוכה במצב מנוחה ושאני משחק במשחקים והטמפרטורה עולה גם מהירות המאוורר עולה.. איך אני יכול לבדוק את זה? יש איזה תוכנה מיוחדת לשליטה במאוררים? כי אני לא רוצה לגלות שהמאוורר שלי מתעצל על 40% שאני משחק במשחקים דרך הCatalyst אני לא מוצא קטגוריה של מאוררים ועוד שאלה.. בקרוב אני קונה HD4890 Vapor-X רק רציתי לשאול על הקירור הזה..... גם המאוררים שם במצב מנוחה על מהירות נמוכה ושהטמפרטורה קצת עולה המהירות של המאוררים עולה? כי אם לא אני ישר שם על 100% כי זה קירור Vapor-X אני רוצה להנות מכרטיס קפוא (ואולי אני גם יעשה OC)

21. קניתי היום נייד של דל N5010 עם כרטיס מסך של Optional ATi Mobility RadeonTM HD 5470 1 GB האם משחקים יפעלו בו כמו שצריך?? משחקים כמו פיפא וורקראפט מאפיה תודה !!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Kak,

פרמטתי אתמול את המחשב, התקנתי מחדש win 7 unlimited ועדכנתי אותו, נכנסתי לאתר של amd ואמרתי לו לזהות חומרה והוא הוריד והתקין לי את Catalyst 12.10. עדיין חסר לי משהו בגלל שהחלונות בווינדוס לא עברו למצב זכוכית ואם אני מטלטל אחד מהר הוא ינוע בקיטועין ולא בתנועה חלקה. כשאני נכנס לControl Panel\System and Security\System ולוחץ על windows experience index בשורה של graphics: desktop preformance for windows Aero אני מקבל תוצאה של אחד אז אני מניח שזה מה שחסר לי... הבעיה - אין לי מושג מה זה ומה אני צריך לעדכן בשביל זה. בפעמים הקודמות שהתקנתי וינדוס אחרי שהתקנתי Catalyst זה עלה לי אוטומטית

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  23. Started by denis20,

אני רכשתי את ה x1900gt ואני רוצה לדעת עם יש הבדל גדול ביניהם או הבדל כולשהו עם תוכלו להסביר תודה???????

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  24. מטרה: משחקים חשוב לציין שיש לי מסך 17'' 1280X1024 רזולוציה מקסימלית. אני מצליח להריץ את רוב המשחקים היום עם המערכת שלי אבל על הגדרות די בינוניות ברזולוציה זו, שלא לדבר על AA ועל AF גבוהים. ואני עומד על FPS גבוליים למשחק 20-30. השאלה אם אני אקנה כרטיס מסך כמו 4770 יתן לי איזה שיפור, או שהמערכת שלי כה ישנה שהיא תגביל כבר כל כרטיס חדש שאקנה. חשוב לציין שאין לי כסף כרגע להחליף את כל המערכת. רק תיקון קטן למחשב שלי יש ספק Chieftech 550W ולא ספק ג'נרי כמו שרשמתי, כך שאין לי בעיה לקנות כרטיס שדורש הרבה עוצמה. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  25. http://www.legionhardware.com/document.php?id=761&p=0

• 1 תגובה
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.