כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
קניתי כרטיס 9800 חדש ! הוצאתי את היישן 9000 PRO חיברתי אותו עם החיבור חשמל שמתחבר אליו ושום דבר לא קורה אין SIGNAL המסך בכלל לא מקבל כלום ...אבל המאוורר של הכרטיס כן עובד מה עושים ? כל כך ציפיתי לכרטיס הזה. זה המעכרת שלי אם זה יעזור איך שהו: P4 2.4 512 RAM ASUS P4S533-VM CHIP SIS651 :'(
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי G4MX440 הבאתי GFX5200 ולא ראיתי שינויים (רק הגראפיקה קצת יותר טובה, המשחק עדיין לא עובד יותר מהר) עכשיו המחיר של הATI RADEON יקר לי מידי (אין עלי אלף שקל מיותרים) שראיתי את ה FX5700 המחיר התחיל לרדת קצת 900-800 שקל שראיתי את הרדאון 9600 של FIC המחיר ירד ל 700 שקל לא מספיק לי חחח אין לי מזומנים להשקיע במחשב כרגע ראיתי רדאון 9200 של גיגהבייט ב400 או 500 שקל (ההבדל ב100 שקל זה חיבור Vivo, למה לאזעזל שאני ישלם על זה 100 שקל..) השאלה בכלל איך האיכות של כרטיס כזה זול.. (זה המחיר של ה FX5200 שלא הראה תוצאות מי-יודע-מה.. )
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אז ככה.. רכשתי לפני קצת יותר מחודש מסך SAMSUNG 959NF למסך הראשון היו כמה וכמה בעיות: טקסט לא חד, בעיית CONVERGENCE (במיוחד עם הצבע אדום), פיקסל שרוף ורעשים של חשמל סטטי שהמשיכו אפילו 15 דקות לאחר כיבוי המסך (רעש של טפטוף מים). בא אליי טכנאי של חיון (היבואן), הביא מסך - היו לו אותם בעיות CONVERGENCE אז אמרתי שאני לא רוצה מסך חדש כזה אז הוא ארז את המסך החדש וברח. אחרי חודש ואחרי צלצולים רבים לכל מיני נצגים בחברה (אנשי מכירות, אנשי שירות, מנהל אבטחת איכות - השירות בחיון הוא מזעזע!!! רק מנהל אבטחת האיכות עזר במידת מה) הביאו לי אחרי כמעט חודש (!!!) מסך חדש (שאני הייתי צריך לנסוע לנתניה בשביל לקחת אותו). הסתכלתי עליו והחלטתי לקחת את המסך בכל אופן. האיכות שלו הרבה יותר טובה…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
אני מתכוון כמו AMD, שמעבדיה מעולים ועולים מעט כסף. הרי, כרטיסי הR8500 עלו בזמן יציאתם קצת פחות מGF3TI אם אני לא טועה, ועדיין הציגו ביצועים טובים יותר. כמו כן, הR9700 שכרגע נמצא בארץ עולה כמו שGF4TI4600 עלה לפני כניסתו. האם ATI מוכרת את הצ'יפים שלה בזול, לעומת nVidia? האם הם משתמשים בחומרים "זולים" יותר, או משקיעים פחות בתכנון הדריברים של הכרטיס, ועל זה "מפצים" את עצמם?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי בחדשות ש GigaByte מתכוונת להוציא Radeon 9500 עם מהירות ליבה של 275 ומהירות זיכרון של 550 יחד עם 64MB זיכרון. אני קיבלתי היום את Tyan Tachyon Radeon 9000Pro עם אותם נתונים בדיוק: Tyan Tachyon Radeon 9000Pro 64MB DDR 275Mhz Core, 550Mhz Memory AGPx4, HydraVision Multi Monitor + T.V out האם מדובר באותו כרטיס? אותו Chip? איך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים? מול איזה מתמודד הוא עומד מבית nVidia?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מתלבט אם בכלל לשחק במשחק מחשש שהוא יפעל לי על 10 FPS ואני לא אהבנה ממנו כלל ! איך אתה חושבים שהוא יפעל לי עם המפרט שלי ? (נניח על 1024*768) דיטיילס אני ישים על מדיום או משהו כזה...
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
??? לפני מספר ימים קניתי כרטיס מסך חדש -> ASUS V8420 GeForce 4 Ti 4200 128 mb ddr הבעייה היא שאני יודע שביקשתי את הכרטיס הזה בדיוק ואכן קיבלתי GeForce 4 Ti 4200 128 mb אבל לא ראיתי שום זכר של המילה ASUS על הכרטיס /דרייבר/חוברת ואני לא יודע אם אכן קיבלתי את הכרטיס המדוייק ששילמי עליו (של ASUS )! אז הנה עיזרו לי לזהות את שם החברה של הכרטיס מסך ליפני שאני נכנס במי שמכר לי אותו נ.ב קיבלתי חוברת שהיה רשום עליה "inno3d"( ואני לא יודע למה זה מתיחס בדיוק אולי זו החברה ? ) עריכה: טוב אז דיברתי עם המוכר ובדקתי ומה שהתברר הוא שזו איתה יותר נכון אי הבנה כי שילמתי לפי המחיר של הכרטיס הזה ולא של ASUS שהם יותר יקרים ככה שהוא לא עבד עלי במחיר אבל הבעיה היא עכשיו שאם …
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך הזה אבל אני לא יודע איזה חברה מה ההבדל ביניהם? יתרונות וחסרונות של כל אחד?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Enter Here בעקבות השחרור של DirectX 9 הסופי, ATI שיחררו את הCATALYST האחרונים וגם דמואים מיוחדים לשימוש עם ה RADEON9700/9500 האתר דיי עמוס עכשיו , אז .... Try Later
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם....... 8) 8) אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שבמחשב שלי. היום יש לי כרטיס מסך (מה שכרגע אני משתמש בו) RIVA TNT2 PRO 32 MB, אם אני רוצה להריץ עליו משחקים ברזולוצייה גבוהה זה פשוט בלתי אפשרי .......אני מדבר על 1600 על 1200 הוא פשוט לא זז...... > והתקציב שלי לא עובר את 850 שקל וחבר אמר לי שהוא כרטיס דיי טוב...!!! וכאן אני צריך את העזרה... תתנו לי המלצות כדאי לקנות או לא?????????????????????????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 19 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
עד שהגעתי ל- SOF2... תמיד שיחקתי על רזולוציה 1024X768 וב- 32Bit בכל משחק ו-SOF2 רץ לי עם קיטועים קלים. אני עובד עם WinXP ודרייבר של Nvidia 6.13 (ככה רשום במאפיני תצוגה) ולא שיניתי שום במאפינים. השאלה שלי היא האם אפשר להעלות את הביצועים של הכרטיס ע"י כיוון של המאפינים שלו כך ש-SOF2 יעבוד לי חלק ? תודה רבה לכל העוזרים. The Doorman
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב צריך עזרה אני מתכנן לקנות [glow=red, 2, 300]GeForce4 Ti4600[/glow] (הייתי חייב לתקוע את הglow איפושהוא) בארה"ב בעוד חודש ואני רוצה לדעת אם יש הבדל בין היצרנים, איזה הכי כדאי לקנות, ואם אפשר אז גם איפה לקנות או מאיזה אתר להזמין... עזרה תעזור מאוד! בתודה, אקימבו (שלא בחר את הניק בגלל המשחק המפגר עם הילד...)
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני כנראה קונה את הReadon 8500. האם הוא טוב? אני צריך כרטיס שיעבוד טוב עם המשחק Gta3 (כדי שאני אוכל לעשות את זה: :AR15: בלי שהוא יתקע). אין לי מושג מה זה fps וכל הדברים האלה. יש לי Duron 800Mhz (מה לעשות אין לי תקציב לדברים יותר טובים בינתיים). האם הו יתאים? ענו לי מהר כי אני מקבל אותו היום בערב (אבל יהיה לי אפשרות להחליף). באותה הזדמנות אשמח להבין קצת יותר על fps, קצב רענון, התחממות (איך מודדים) וכל המיליון דברים שאני קורא אותם בשאלות בפורום ולא מבין מילה וחצי... תודה רבה, אסף
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.nv30.com/comparisons.html טבלה שמראה את הביצועים של כל כרטיס ומשווה, כולל ATI 9700, NV30, TI4600 NV30 OMEN - יעלה 500$, ייצא בספטמבר, יותר טוב מה9700. ATi Radeom9700 - יעלה 500$, ייצא באוגוסט, פחות טוב מהNV30
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי Voodoo3 של קריאטיב והוא ממש עושה לי בעיות אם כל המשחקים החדשים היום בשוק, ואני מעוניין בלקנות כרטיס חדש שיאפשר לי לשחק במשחקים בלי שהמחשב שיתקע לי כל פעם מחדש. יש לי תקציב של 500 ש"ח בישביל הכרטיס, ושאלתי היא מה כדי לי לקנות? איזה כרטיס אתם ממצליצים עליו? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם GF4 MX 440 יעבוד על פנטיום 3??? אל תגיבו בקשר לכרטיס כי קראתי את הכתבה של האתר לגבי הכרטיסים, ורשום שם שעדיף את זה על רידון 7500 ואין לי כסף לרידון 8500.... :
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סקר על הכרטיס Nvidia Ti 4200 128 DDR
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה כרטיסי מסך מאפשרים לראות בשני המסכים בו זמנית? ואפשר גם לפצל את התמונה?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום זה הגיע: מחשב של 12K שקל, פצצה של מחשב, FX5800Ultra זה טיל! מת עליו!!2.8C 800FSB and HTT.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2668176,00.html תקראו את הכתבה ב YNET ותגיבו מה אתם חושבים nVIDIA באמת רימתה ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים התחלתי לשמוע רעש מוזר (מקוטע כזה) במארז והמחשב הרבה להתקע באופן מפתיע. היום החלטתי לפתוח ת'מארז ולנקות את האבק , אחרי סיום הנקיון הפעלתי את המחשב והשארתי את הדלת פתוחה. והתחלתי לבדוק את המאווררים,(3 למארז 2 למעבדים ו1 לכרטיס מסך ן2 לספק כח)כולם עבדו חוץ מהמאוורר של כרטיס המסך. השאלה היא, למה המאוורר הפסיק לעבוד ( הכרטיס בן 4 חודשים ) ואיך מסדרים בעייה זו? והאם כדאי להפעיל את האחריות ולשלוח את הכרטיס לחנות ממנה קניתי אותו. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא נשאר לי מקום אז למי שיש משהו אחר (GeForce 2/3, Radeon 8500 וכו') נא לכתוב!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-