כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
מה נראה לכם יותר חזק...יש מה להשוות ביניהם בכלל..ואם יש בכלל טעם לחכות ל 4890 אם אני קונה כבר את ה 285 שציינתי...(זה בגדול לידע כללי שיעזור לי)
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מריץ סימולטור טיסה FXS של מיקרוסופט. לאחרונה הוספתי סימולטור נוסף Prepar3D של לוקהיד מרטין. דרישות מומלצת לביצועים טובים (FPS גבוה) מחייבות כרטיס מסך עם מינימום 2GB DDR5 אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס חלופי שמתממשק עם כרטיס האם וספק הכח הקיימים. ראו מפרט המחשב שלי למטה. תודה
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות מחשב חדש בשבועות הקרובים, עדיין מתלבט לגבי כרטיס מסך. ה-TI4800 וה-9500PRO עולים 1200 שקל בערך, וזה נראה לי סבבה. השאלה איזה מהם עדיפה למשחקים (תלת-מימד בעיקר) ואיזה דגם geforce FX גובר עליהם? עזרה בבקשה!!! ???
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי מחשב עם מפרט כזה: מסך LG 19 דגם 2MS מארז טרמל-טק tsunami 4 גיגה זכרון במהירות 533 הארד דיסק 250GB עם 16MB זכרון לוח MSI 975X פלטניום מעבד 930D כרגע המעבד עובד בחום של 76 מעלות בעבודה ו 69 במנוחה!! הזמנתי מאוורר טרמל-טק silent מה שנשאר לי לבחור זה כרטיס מסך לאור העובדה שיש כל כך הרבה חברות , כל כך הרבה דגמים יצאתי מבולבל מאוד מכל המבחר אשמח לשמוע את הצעותיכם מה כדאי יותר X1800 או 7600GT ואיזה חברה לבחור? 256BIT או 128BIT כמו ברוב הכרטסים? או שאולי בכלל עדיך לקנות 2 כרטיסים זולים יחסית 7600GS ולחבר אותם ביחד על הלוח??? אשמח לתגובה מפורטת בעיקר כדי להבין בחירה זאת או אחרת.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה לעונים
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מפרט: פנטיום 2.4 512 MB זכרון לוח אם אסוס P4P800 דלוקס לא במצב OC כרטיס מסך רדיאון 9600 פרו. מותקן לי הקטליסט 4.9 ללא CCC windows xp pro SP2 הבעיה: לאחר שאני משחק כ 10 דקות בכל משחק תלת מימד המשחק והמחשב נתקעים לאחר שעבד מצויין עד לאותו הרגע. התמונה קפואה על המסך והסאונד נתקע... לפעמים נרשמת תקלה ש"המאיץ הגרפי התאפס (נתקע) ונעשה RECOVERY" לא נשאר לי אלא לעשות RESET! במצב חלונות כל המערכת מתפקדת מצויין. "התופעה" נתגלתה לפני כשבועיים ולא זכורה לי תקלה טכנית. עד עכשיו המשחקים עבדו מעולה (כל משחק שעולה בדעתכם). חשבתי שאם אחדש את ה"קטליסט" אז אולי התופעה תעלם ואחרי שהסרתי והתקנתי את החדש ונברר לי שזו תקלה רצינית וקיימת! ----------------------עדכון - שמו לב ה…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להוריד דרייברים לכרטיס מסך, הבעיה שאיני יודע מהו ! במנהל התקנים רשום "בקר וידאו" ככה שאני במבוך שאין לי מושג איך לצאת אשמח אם מחכמי הפורום יציל אותי
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם מאז שה9800GT שלי נמצא בתיקון (כבר שבוע), אני תקוע עם כרטיס מסך חילופי מסוג 2400PRO, שהוא לא כרטיס למשחקים. מהחנות נמסר לי שיש מצב שיחליפו לי לכרטיס מסך חדש מאותו סוג (9800PRO) אבל זה יקח לפחות חודש. הבעיה היא שאני עכשיו בחופש מעבודה, וכמה אפשר לצאת ולבזבז כסף ? החלטתי שאני בינתיים קונה אחד חדש, וכשיחזירו לי את הכרטיס אני אמכור אחד מהם, לא חסר קונים. אני מוכן להוציא עד 500 שקל ולא יותר, עדיף מKSP או אייבורי או TMS, שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה תודה מראש, וחג שמח לכולם
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הורדתי והתקנתי פעם ראשונה את התוכנה ורציתי לדעת אם הציון שקיבלתי הוא בסדר מהשוואות שעשיתי הוא די נמוך אבל כולם באורב באוברקלוק מטורף אז אני לא ממש יודע אני עם 9800PRO ו AMD643200 שניהם באוברקלוק מתון [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בשיפור המחשב שלי למטרות משחק, אלא הפרטים: אני רוצה להוסיף זיכרון ולראות אם יש לי סיבה טובה לקנות כרטיס מסך חדש, הוא עובד אחלה אבל אני לא יודע לעוד כמה זמן עם כל המשחקים החדשים שיוצאים (שימו לב שהמחשב למטרת משחקים). חשבתי על להוסיף עוד DDR ולקנות כרטיס מסך חדש, השאלה היא אם ATI או NVIDIA פעם שמעתי ש ATI יותר טוב ואחר כך שהוא לא עובד כל כך טוב וכו... אני רק לא רוצה לרוץ לקנות משהו אם הוא לא הולך להריץ משחקים על הגרפיקה הכי גבוהה לעוד שנה-שנתיים או יותר... דרך אגב אמרו לי שהכרטיס מסך שלי לא רע, בכמה אתם חושבים שאני אוכל למכור אותו ביד שנייה אם אקנה חדש? התקציב שלי הוא 1500-2000. תודה מה שיש לי כרגע: Intel Pentium 4A, 2400 MHz 18 x 133 Gigabyte GA-8ST800 -…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה במציאת x800GTO לAGP אני לא יודע של איזה חברה(יצרנית) הכי שווה לקנות מבחינת מחיר\ביצועים חשוב שיהיה עם GDDR3 תודה מראש לכל העוזרים! לאחר בדיקה מקיפה אני חושב שהSapphire x800GTO2 הוא הכי משתלם מישהו יודע איפה אני יוכל להשיג אותו בזול?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב תראו, כבר למעלה משנה יש לי את הבעיה הזאת, הכרטיס שלי 1950PRO של SAPPHIRE מתחמם.. ברור לי שזאת בעיה ידועה, וכבר הלכתי לחנות שלי, והתקינו לי כרטיס קירור... בחורף הטמפ' בסדר, אך בקיץ קיימת התחממות... ההתחממות היא בזמן משחק... למרות נסיונות של ניקיון המחשב, והעלאת מהירות המאווררים הבעיה נמשכת... אז עשיתי בדיקה... בזמן מנוחה הטמפ' היא 60 מעלות, ובעת הקריסה 74... השאלה שלי היא מדוע הכרטיס קורס כל כך מוקדם- בטמפ' של 74 מעלות? בעבר הטמפ' במנוחה הייתה 74 מעלות... ניסיתי לבטל את VPU RECOVER, ופשוט המחשב נתקע ולא קרס.. לא הלכתי לפורום קירור מפני שאני לא מבקש שתמצאו לי פיתרון לקירור הכרטיס, אלא שתעזרו לי עם עניין הקריסה המוקדמת. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים רציתי להתייעץ לגבי החוליה החלשה אצלי במחשב לדעתי הכרטיס מסך אני משחק במשחק PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS רכשתי מסך תומך 144HZ והגדרתי על 144 Samsung C24FG70FQ מחובר באמצעות display port כרטיס מסך ATI 280X R7 דרייבר מעודכן מעבד I7 975X 1366 3.3GHZ 6GB זיכרון 1333 לוח אם UD3R גיגה בייט המשחק עובד על הגדרות ממש נמוכות ועדין FPS נע בסביבות 40 - 90 מקסימום מה הדרך למצוא מה הבעיה תודה איתי
-
- 19 תגובות
- 9.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי בעיות במשחקים חדשים (BF3,MW3) שפשוט אני עף החוצה מהמשחק ומקבל הודעת שגיאה ב Event Viewer: Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered. ע"פ מה שבדקתי עד עכשיו זה קורה בגלל שהכרטיס פשוט חלש מידי. המפרט שלי: CPU: INTER QUAD CORE 8200 Motherboard: Gigabyte GA-EP45C-DS3R GPU: Gigabyte nvidia 9800GTX 1GB RAM:DDR2 4 GB PSU: 550W חשבתי להחליף את הכרטיס ל NVIDIA GTX560TI,מחירו כיום 1100 ש"ח בארץ. מה דעתכם? האם הוא יתן לי פתרון טוב? לא יהיה צוואר בקבוק במקום אחר? האם הספק כוח שלי (550W) יתמודד איתו? תודה רבה!!!
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ב-AMD הצליחו ליצור דגמים מרשימים ומתקדמים בהחלט ביחס לכל הקודמים להם - ובו בעת גם מאכזבים לכתבה
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך היום וצמצמתי ל-3 אופציות ורציתי להתייעץ אתכם איזו הכי עדיפה: Gigabyte 7970 3GB OC ב-1189 ש"ח Sapphire R9 280X 3G DDR5 VaporX OC ב-1200 ש"ח Sapphire 7950 3G DDR5 Dual-X Bulk ב-950 ש"ח הייתי די נעול על הראשון. אבל האופציה השנייה מפתה (אם כי אני לא בטוח אם הקירור של הגירסא הראשונה יותר טוב או של השנייה) ויש את האפשרות האחרונה שפשוט חוסכת כסף. האם ההפרש בביצועים שווה את תוספת הכסף? על מה הייתם הולכים?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי ב"חיפוש" ואין שום זכר להשוואה הזאת איזה כרטיס חזק יותר! ATI X550 או 7100GS T/D אני מדבר רק על הכרטיסים האלה משום שרק אחד מהם אני יכול לקבל בעיסקת הקנית מחשב שלי הכל כבר הוחלט רק אלה! במה לבחור?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש 2 הצעות לכרטיסי מסך: האחד- עד 1000 ש"ח לא יותר, עם ביצועים טובים השני- עד 1500 ש"ח עדיף שהכרטיס יהיה מלוג'יק PC כי שם אני קונה את המחשב. שאלה: איזה כרטיס יותר טוב, ה6600GT או הX800GT ? תודה ניב
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבחינת ביצועים אנחנו יודעים מי השולט פה, השאלה מבחינת O/C, אם מי אני אגיע יותר רחוק ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני - אני חושב שהבחירה פה היא יותר שאלה של דעה , כי יש אחד שיעדיף כרטיס כזה , ויש אחד שיעדיף אחר . אני מבקש מכם , תקדישו דקה לקרוא ולכתוב את דעתכם , היא מאוד חשובה לי . נתחיל בסיפור - לפני חודשיים הזמנתי R9800SE AIW של הרקולס מפנדס . אחרי חודשיים שהם סובבו אותי על האצבע הקטנה ( יימך שמם ) , הם נזכרו להודיע שאין להם את הכרטיס במלאי , ושזו הייתה טעות שהם אמרו לי שהכרטיס במלאי . כמובן שביטלתי את ההזמנה מיד , וככה הפסדתי גם את הזיכרונות שהזמנתי מהם ( Mushkin Black Level II ! ) . לפני שבוע גיליתי שחבר של ההורים שלי מגיע מניו-יורק עוד שבועיים , ויש לי הזדמנות להזמין מ NewEgg או מכל חנות אחרת , כרטיס מסך וזיכרונות , בחצי מחיר ממה שהייתי משלם בארץ ( למרות שבארץ עוד הייתי מת…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ההבדל לטובת הXT שווה את המחיר? או שההבדל מזערי וכדאי ללכת על הפרו?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר חודשים שאני מתחבט וחושב מה לעשות , אני כרגע מחזיק במערכת (חתימה או בפרופיל שלי ) זוג 460 SLI כמה שהזמן עבר הם נתנו לי שירות יפה ומכובד מאוד ( על זה אין ספק ) אך הגיע הזמן להתקדם והזוג הזה לוקח קצת יותר מדי חשמל (וחום כמובן ) , משאני מתכנן לקנות בתקופה הקרובה זה כרטיס מסך חדש או זוג כרטיסי מסך , חשבתי ביותר של הכיוון של 770 GTX עם 4 GB ( חושב קדימה פשוט לגבי צריכת הזיכרון של משחקים ) או לחילופין אולי לנסות זוג 760 GTX שעלותם בין 1400-1700 שקלים בדרך כלל או בכלל 780 GTX אחד , אני נמצא בפרשת דרכים וזקוק להתייעצותכם ולדעותיכם . הנטייה שלי תיהיה נטו BF4 ואולי Watch dogs בעתיד והרזלוציה שאני בדרך משחק היא 1920X1080 . נ.ב. אנא ממכם לא לנסות להציע כרטיסי ATI לא חביבים עלי…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום.. אני ממש מבולבל אני כבר הזמנתי תמחשב שבוע שעבר יחד עם 6800GT של לידטק.. אני קראתי עוד בפורומים ואנשים ממליצים מלא על X800 ועל 6800GT בבקשה תעזרו לי.. אוקי מישהו יכול להגיע לי בתכ'לס מה יותר טוב?? X800 (ספיר או פוואר קולור) או 6800GT של לידטק אני רוצה את המחשב למשחקים כבדים והסדר עדיפויות שלי למשחקים הם: 1. Hl2 (וכל המודים שלו) 2. gta San andreas 3. doom3 4. Far cry 5. Cod בבקשה תהיו אובייקטיבים ולכמה שניות תקחו את כל השנאה שלכם לחברה מסויימת ותשימו אותה בצד תודה רבה מראש.. מנהלים אני יודע שאני יכול ללכת ולהריץ חיפוש וראיתי באתר הזה כל כך הרבה השוואות אבל פשוט הכל מבולבל לי פתאום.. ואני חייב תשובות חד משמעיות.. תודה רבה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח אם תציעו לי מספר אפשרויות. אני מבקש שהאתר יהיה אמין ושהחברה של הכרטיס תהיה איכותית.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-