כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מישהו בבקשה יכול לקשר אותי לדרייבר הכי מעודכן ל6600gt שלmsi כי אני לא כל כך מבין בזה?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס מסך ואם כבר אז שיהיה לו יכולת להציג 3D כשבעתיד אקנה מסך תומך אני משחק במשחק קבוע אמריקן ארמי וגם שם הבנתי שחשוב כרטיס מסך חזק אני נכנס לאתר של אנוידיה ולא ברור לי ממה שכתוב שם מה תומך ב3D בחיפוש בכרטיסי מסך בחנויות לפי הבנתי על GTX460 תומך אבל הדבר לא מצויין כמעט אף פעם איזה כרטיס יותר זול תומך אם בכלל
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
טוב, נתחיל מזה שאני לא מבין גדול במחשבים ..חח קניתי מסך wide 19" ויש לי כרטיס מסך פשוט . עכשיו את התמונות במסך אני רואה מעוותות ורחבות .. השאלה שלי אם צריך לקנות כרטיס מסך מיוחד . או שאפשר לתקן את זה בדרך אחרת ? תודה (:
-
- 9 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב P4 3.0 עם 1 גיגה זכרון. אני רוצה להתקין כרטיס גרפי חזק למשחקים עבור הבן. המליצו לי על 9600 GT של חברת GAME WORLD ב 1000 ש"ח אבל אני לא מכיר את החברה הזו. אשמח לקבל המלצה מכם. תודה רבה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ATI Radeon HD 5450 1024MB DDR3 עולה 340 ש"ח Nvidia 220 1024MB DDR3 עולה 400 ש"ח אני מתלבט בין שניהם, יש עדיפות משמעותית לאחד מהם? ואיך הם בכללות? יש לציין שאני לא משחק במשחקים, אולי קצת משחקים מלפני שנתיים לאחים הקטנים שלי , והמעבד שלי לא תומך בכרטיס מסך מובנה (יש לי i5 760),אם יש לכם המלצות אחרות באיזור ה 300 ש"ח אני אשמח לשמוע. תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מחשב עם כרטיס מסך Radeon 9200 מסוגל להציג תמונה רק מחיבור ה-TV-OUT? כלומר, המחשב אינו מחובר למסך אלא רק ל-TV OUT, האם הוא יציג תמונה?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות מחשב חדש שיכלול מסך 22 אינץ' (רזולוציה של 1680*1050) ואני מתלבט איזה מערך כרטיס מסך לשים... מה עדיף: 2 של HD4850+לוח P45 יעלה 1800+700, סה"כ 2500 ש"ח. או 1 של HD4870+לוח X48 (כדי שבעתיד אני אוסיף עוד HD4870 אחד) יעלה 1400+1000, סה"כ 2400 ש"ח. או האופציה המטורפת ביותר, ורק אם זה יהיה ממש שווה את התוספת: 2 של HD4870+לוח X48 יעלה 2600+1000, סה"כ 3600 ש"ח. אשמח לתשובה בהקדם, אני מת לקנות מחשב... נ"ב יש איזשהו מצב שאני אריץ CF של HD4870 על לוח זול יותר מה-X48? (ואני לא אפסיד ביצועים כמובן...)
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש וזהו הכרטיס שיש בו. האם הכרטיס הזה הוא סביר כלומר יריץ לי משחקים כמו פרו ופיפא? במחשב הנייח אני כל הזמן מחליף תדרייברים של הכרטיס מסך האם ככה צריך לעשות גם בנייד? ואם כן באיזה אתר אני מוריד אותם? (עד עכשיו התעסקתי רק עם כרטיסים של ati) תודה מראש!! ומצטער על השאלות הללו פשוט אין לי מושג בכל מה שקשור למחשב נייד
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
כמה לדעתכתם שווה כ.מסך מסוג Gigabyte R9 270x 4GB עם קירור WF3 יש לציין שקיים אחריות לעוד שנה מ KSP והכרטיס לא עבר מעולם OC . http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4882#ov
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מה דעתכם : במה אני אקבל תוצאות טובות יותר במשחקים 6600 רגיל (Innovision) או 9800PRO ? שניהם באותו מחיר. או שבכלל עדיף להשקיע עוד 100-200 ש"ח ואז החלופות הן : 6800 רגיל http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.as...475096&g_kind=0 או Radeon X1600 Pro אשמח לדעתכם המלומדת
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס טלויזיה ישן שהחלטתי להחזיר אותו לשימוש. leadtek winfast tv2000 xp התוכנה שאני מנסה לעבוד איתה היא chris tv . אני מנסה לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלויזה ואני קצת בבעיה. כאשר חיברתי את הטלויזיה לממיר זה עבד אז השארתי את החיבור לממיר ובמקום זה תקעתי את הכבל וידאו לכרטיס גם ל svideo וגם ל av . ניסיתי לסרקו תחנות בתוכנה ללא הצלחה. מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת נכון ? לאיפה אני אמור לחבר את הכבל ? איך אני אמור לסרוק תחנות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני לשאול בשמו זה הכרטיס: http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-3852DDO~8~0.htm השאלה שלי בשמו אליכם זה איך החברה בסה"כ? ואיך הכרטיס הזה ספיצפית? הכרטיס מסך שלו התקלקל והוא מחפש כרטיס בתקציב של 600 שקל
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
איזה גירסה של 7600 הכי שווה לפי דעתכם מבחינת מעלות,ביצועים,oc,בקיצור-הכל ??
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אפשר לקבל בנצים? מבחינת חשמל? חום? איך הכרטיסים? תודה ירון
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש שיכול להריץ משחקים כגון GTA IV COD-BO ואנריל. המערכת ישנה וכרגע אין לי תקציב או רצון לשדרגה. אני סטונדט והיא מבצעת נאמנה את הדרוש לי. הרצון להחליף כרטיס מסך הוא בשביל להעביר את הזמן בין חרישה לחרישה. המערכת עצמה נבנתה לפני כ - 5 שנים וכוללת רכיבים שבתקופתם היו יחסית בטופ. מפרט המערכת הוא: מעבד: D930 אינטל לוח אם: ASUS p5wd2 e-premium זכרונות: OCZ 2G DDR 667MHZ GOLD preformance תזמונים: 4-4-4-12 תודות לעוזרים מ"ע windows 7
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות כרטיס מסך שמתאים ל acer aspire x1700
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
אממ שאני מתקין תדרייבר של הכרטיס מסך זה אומר שזה לא עבר בדיקת לוגו של ווינדוס וזה יכול לגרום לבעיות אז עשיתי המשך למרות זאת ועכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק עם קצת גרפיקה או קצת מאמץ את הכרטיס מסך הוא תוקע לגמרי ת'מחשב, כלום לא זז בכלל וחייבים לעשות ריסט ואחרי שעולה המחשב שוב זה אומר מערכת ווינדוס שוחזרה לאחר פגיעה חמורה... מה אני אמור לעשות? אולי בעיה בדרייבר ? אם כן אני צריך דרייבר מתאים לאקס פי הום אדישן!! תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן קניית מחשב חדש עם מעבד i5 7500. במחשב הישן יש לי כרטיס AMD HD 6700 האם יש טעם להעביר אותו לחדש או להשתמש בגרפיקה on board. השימושים כרגע הם צפיה בסרטים ועבודה בפוטושופ תודה
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
1) מה התפקיד של הצינורות עיבדו ואיך אפשר לפתוח אותם ואם פותחים אותם מה זה נותן? 2)מה ההבדל בין כרטיסי agp לכרטיסים אחרים? קניתי מסך חדש של סמסונג syncmaster 710n 8ms ושאני פותח אותי ושיש מסכים כהים בד"כ שחורין שפותחים את המסך יש נקודה זוהרת במסך כאילו זה נקודה שרופה שלפעמים היא נעלמת ולפעמים היא מופיעה מה אני צריך לעשות ? להחליף אותו?
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בתקציב נמוך עד 500 שקל שיוכל להפעיל את המשחק SIMS 3 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=267396&highlight=devil+cry שימו לב הוא לא לקח מחשב סופר חזק (Q6600 בלי OC, משהו ממוצע למדי בימנו) ושם מבחן של 280GTX עם דרייברים חדשים, מול ATI (עם כמה סוגי דרייברים) במערך CF תסתכלו על התוצאות במשחק כמו DEVIL MAY CRY 4 לא מטורף?! כאילו תסתכלו במבחן האחרון, הממוצע שם עומד על איזה 200 פריימים לשניה! הכרטיסים האלו פשוט קורעים למשחק את הצורה כאילו זה היה איזה משחק פקמן שרץ על מחשב על או משהו ;D יכול להיות? ומה אתם חושבים על זה? ואכן יש כזה שיפור עצום מגרסה לגרסה בדרייברים? מה שיותר מדהים אפילו, שהדרייברים עדיין בטה ולא תומכים רשמית ב4870, מעניין אותי עוד כמה אפשר לשפר כשיצאו דרייברים יותר חדישים וטובים! (כלומר יש מה לשפר, לא אתפל…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין בגדול לקנות את ה-8800GTX (דרך ארה"ב, לא לקנות בארץ) לפי מה שפרסמו פה וראיתי במס' אתרים נוספים הולך לצאת בנובמבר 9800GTX והוא יעלה אותו הדבר. בעיקרון לא נראה לי שתהיה לי בעיה לחכות 3 חודשים לכרטיס החדש - אך השאלה שלי האם כל מה שאומרים מסביב נכון? אני לא ראיתי שום הצהרה של NVIDIA או משהו כזה אז אני לא יודע מה להחליט. אני לא רוצה לחכות 3 חודשים לראות שלא יצא כלום ואז לקנות 8800GTX... מה אתם אומרים / יודעים?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קיבלתי 30.000 זה בסדר ?? או שאני צריך לקבל יותר ושיחקתי Far Cry על הכי גבוהה גבוהה הוא עובד מצויין אבל לא הכי חלק ! ואמרו לי שהכול יעבוד לי חלק יש לי AMD 2500 ABIT AN7 512DDR מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-