עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי מחשב חדש INTEL PENTIUM 4 - 1800 MOTHER BOARD - INTEL MARIVALIE 850 ASUS GE FORCE 3 TI 200 (asus v8200) 512 RDRAM PC800 כשקיבלתי את המחשב, עם ווינדוס אקס פי, המחשב עבד בסבבה, עד שסתם ככה יום אחד הוא החליט לא לעלות ונתקע לי בקטע של הבוט ניסיתי מלא דברים שיחקתי עם מלא אפשרויות, פירמטתי, ועוד פעם המחשב עבד לאיזה שבוע ואחרי שבוע עוד פעם לא עלה עם אותה בעיה לקחתי את המחשב לטכנאי הוא בדק אותו 1000000 פעם ואמר לי שהבעיה היא כנראה הכרטיס מסך שלי שאיכשהו לא מתאים למחשב שלי החברה שקניתי ממנה את המחשב הציאה לי להחליף את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו ב RADEON 8500 בבקשה תגידו לי אם זה בכלל שווה לי לעשות את זה או אם יש לכם הצעה אחרת מה לעשות או להגיד להם אז בבקשה תכתבו לי כי זה ממש ממש…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by jhony,

כשאני מריץ את דום שלוש עם הרדאון וניסיתי את כל הדרייברים מ 4.9 ומעלה יש בעיה שרואים את רוב המסך שחור ורק פרטים מסויימים נראים - ככל שאני עולה עם ההגדרות כך רואים יותר ויותר שחור כאילו הכרטיס לא מסוגל לעמוד בקצב - אם יש למישהו מושג איך לעזור לי מאוד אודה לו , פשוט לא נראה לי שהכרטיס הזה יהיה כזה חלש

• 11 תגובות
    • 715 צפיות
  3. NVIDIA DLSS 2.0 איך ניתן להשתמש בו לשיפור איכות תמונה באינטרנט לשפר איכות תמונה ביוטיוב ולא רק משחקים ? לשפר יותר FPS https://videocardz.com/press-release/nvidia-introduces-dlss-and-reflex-plugins-for-unreal

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by אליאור27,

שלום! אני הזמנתי מ-TMS מחשב חדש עם CF של 6870 ובעיה שהתעוררה לי היא שאחרי כמה זמן שמתי לב שה-CF לא עובד בכלל! ה-CCC וה-GPU-Z לא מזהים אותו בכלל אפילו שהכל בסדר עם המחשב ,הכרטיסים מותקנים בסדר גמור והגשר עובד ושני הכרטיסים עובדים. התקשרתי ל-TMS והטכנאי אמר לי להחליף את המקום של הכרטיסים אבל זה לא עוזר וזה עדיין לא מזהה אשמח לעזרה,תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by spatz,

אחרי התלבטות ארוכה על גודל מסך, חברה וכו', החלטתי על ה IIYAMA Pro 454, למרות שהוא יקר, אבל בגלל שמסך קונים להרבה זמן והוא הדבר שבו משתמשים הכי הרבה. הדברים היחידים שאני רוצה לשאול הם האם למסך הזה יש פסים אפורים דקים כאלה? לא נראה לי שזה ישפיע על המסך שאני אקנה סופו של דבר, פשוט כדי שאני לא אהיה מופתע כשאני אקבל את המסך. ודבר נוסף, ראיתי שבצד ומאחורי המסך יש חיבור עגול כזה ולא הצלחתי להבין מה הוא, אז אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה מצוין. תודה מראש על כל עזרה!

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by bluemail,

קניתי את http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791 הייתי רוצה לדעת את דעתכם עליה או שיש 1 יותר טובה באותו מחיר (אולי של חברה אחרת רק אותו מוצר ) . אני יודע שהמעבד יגביל לי אותו אבל החלטי לפצל את הקניה ולחכות כמה חודשים לCI7 ולוח אם . (יש לי ספק כוח 400)

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  7. איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף? Gigabyte 7970 3GB GDDR5 OC או Sapphire R9 280 3G DDR5 Dual-X With Boost OC נ.ב אני יודע שהכרטיס השני יותר חדש ואני יודע שההפרש במחיר קטן. אבל מעבר לרציונאל הזה, יש סיבה ללכת דווקא עליו? אני מדבר על הדגמים הספציפים הללו? כי למי מה שקראתי כאן ה- R9 280 זה בעצם ה- 7970 לא? לכן בעצם לא רואה סיבה למה הוא עדיף? (מעבר לזה שהוא יותר חדש) אלא אם יש המלצות על אחד מהם בגלל קירור או משהו כזה. בקיצור אשמח להמלצה לאחד מהכרטיסים הנ"ל (אלא אם יש אפשרות אחרת באותו טווח מחירים שמשמעותית יותר טובה) ואשמח גם לפירוט/נימוק/הסבר לבחירה/המלצה. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by ezer,

יש איזה כרטיס טלויזיה שיכול לקלוט את השידורים של yes?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by omerba,

לLEADTEK יש משהו בשם MYVIVO, ניסיתי להבין מזה מתוך האתר שלהם http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7800gt_tdhvivo_1.html זה רק אני או שזה רק חרטא? וזה לא שונה מכל VIVO אחר של יצרן אחר? כלומר סתם 2-3 תוכנות נכון? לא הבדל חומרתי או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  10. Started by xkore,

אני רוצה לקנות מחשב בסביבות 4000 שקל בעיקר למשחקים וקצת לסרטים ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי. אני חושב להשקיע עד 1000 שקל אז אני לא חושב שכדי לקחת את הכי חדשים כי הביצועים לא שווים את המחיר. בעיקרון חשבתי על ה nvidia 9800 כי זה הכרטיס הכי טוב לפני שהוא נהיה יקר מדיי (סדרת ה 200) או שכדי לי מסדרת ה-radeon ?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by ma4351,

חברה טובה?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by yosi yosef,

חברה אני מיתלבט בין שתי הכרטיסים האלה מבחינת מחיר אני יכול להשיג אותם באותו מחיר כך שאני צריך לדעת מה יותר חזק . או שמה שווה לי להמתין ל 7600 gs nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E CPU Type 3000AMD Athlon 64, 1980 MHz) Motherboard Asus A8N-SLI Deluxe WDC WD1600JS-19MHB0 149 GB, IDE 512Mb 400MHz Kingston CL2.5? 512Mb 400MHz Kingston CL2.5?

• 58 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by JediMaster,

שלום לכולם! יש לי GeForce 2 MX, ויש לו יציאה לטלוויזיה. עוד לא ניסיתי לחבר אותה, אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות לפצל את השידור, זאת אומרת שאני אשדר מהמחשב שלי למשל את המדיה פלייר, אבל אוכל לשים אותו ברקע ואמשיך לעבוד. תודה!

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  14. Started by AcidBurn10,

שלום חברים! למישהו יש מושג מה ההבדל בין הדגמים של הכרטיסי מסך האלה של ג'יגהבייט ?? שניהם 6800GS..... בין זה GV-NX68G256DB-ED - http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX68G256DB-ED.htm לזה GV-NX68G256D-B - http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX68G256D-B.htm אני לא הצלחתי למצוא איזשהו הבדל.... איזה כרטיס 6800GS כדאי לקנות? של איזה חברה? Gigabyte? eVGA? PointOfView? ??? :s05: ??? :s05: תודה !

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  15. האם צריך תוכנה מיוחדת או שאפשר להשתמש במה שיש בדיסק שקיבלתי ביחד עם הכרטיס מסך? מאוד חשוב!!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  16. שלום חבר,ה אני לא מצליח להתקין את ה pvr-150 go על vista x64... אני משתגע, זה מתקין אותו אוטומטית מה windows update. ב Device Manager זה מראה את זה כמותקן: אבל בדרייברים של PVR זה מראה שגיאה: ואחר כך: מה עושים?

• 11 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by nbav,

אני מתכנן לקנות מחשב בימים הקרובים כששאלה אחת נותרה פתוחה יכול מאוד להיות שאני לא אשחק במחשב או אשחק מעט האם מומלץ ללכת על מעבד/לוח אם שיש עליו כרטיס מסך מובנה? איזה משחקים הוא יכול להריץ? איזה משחקים כרטיס מסך חלש יחסית מסוגל להריץ? (מבחינת השנת יציאה של המשחק) תודה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  18. Started by yuval1101,

חברים יקרים שלום! ברצוני לרכוש מסך 19 LCD ואני מנסה לדעת הבדלים בין SYNC MASTER 913 לבין 930 או אם כדאי לרכוש את 930FB המהיר יותר. לעזרתכם אודה. יובל.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  19. היי, שואל בשביל חבר שמעוניין לרכוש את הכרטיס עבור משחקים ותכן HD(ישב במערכת HTPC) יחד עם מעבד Q6600. האם הכרטיס הזה יספק את הסחורה ,במיוחד עבור HD? ובכלל מה המחיר ההוגן לכרטיס כזה בן 4-5 חודשים. תודה

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by FatherBoard,

חוץ מפעם אחת בודדה שקיבלתי 9946 (זה היה תענוג חולף), אני ממשיך לקבל עם הגי'יפורס 4 טי4200 (לידטק) שלי גג 8700. יש לי פנטיום 4 2000A או B (לא זוכר) ו-256MB DDR במהירות 333. זה מטריף אותי. וזה עוד לאחר OC! (אומנם רק של 20 MB בזיכרון ובליבה, אבל בכל זאת...) למה התוצאה המז***ת הזאת?

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  21. Started by X_Dror,

בזמן האחרון המסך שלי מתחיל לעשות לי בעיות, כבר שנתיים שיש לי אותו והוא לא עשה לי בעיות אבל פתאום הוא התחיל איתם. 1. שאני ברזולוציה מעל 1024X768 ובמיוחד בדסקטוב ובאינטרנט רואים מעין פסים כאלה מקצווות המסך שמגיעים עד המרכז שלו, והם מאוד מעצבנים. 2. שאני כולש באינטנרנט וקורא טסקסטים עם כתב קטן אני שם לב שבמרכז המסך המסך יותא מפוקוס, ז'תומרת שהכתב שם יוצא קצת מפוקוס והוא מטושטש. בעיקרון המסך שלי יכול לתמוך עד הרזולוציה 1600X1200 @75Hz וב- 1280X1024@85 Hz אני משתמש ב- 1280X1024@85 Hz מאז שיש לי אותו ורק בימים האחרונים הוא התחיל לעשות לי בעיות. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  22. שלום רב אני מעוניין בכרטיס מסך הכי טוב שיש בתקציב של עד 500 ש"ח. אני לא פריק של משחקים כך שאני לא צריך כרטיס יקר יותר מ-500 ש"ח. להלן המפרט שאני מתכוון לקנות: Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB Asus M2A-VM Raidmax APEX 2x120mm No PSU FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black Microsoft Multimedia Keyboard מערכת הפעלה XP HOME גרסה אנגלית תודה

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  23. אני אתחיל בקרוב ללמוד פיתוח ב-Unreal Engine 5, ועד עכשיו עבדתי עם כרטיס המסך המובנה של המחשב (Intel UHD 630) כי השימושים שלי לא היו כבדים מבחינת גרפית. תקציב: עד 1,500 שקלים, אלא אם הכרטיס המתאים לא בטווח ואשמח לתיקון במצב הזה. מפרט: מעבד: Intel(R) Core(TM) i7-8700 לוח אם: Gigabyte Z370P D3 זיכרון ראם: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 (יש שניים כאלה, אז סה"כ ראם 16 ג'יגה) כרטיס מסך נוכחי: Intel UHD Graphics 630 ספק כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular מארז: Antec P110 Silent Super Mid Tower מסך: LG 23.6" LED 24M47VQ-P 2ms HDMI תודה לעוזרים

24. שלום לכולם יש לי היתלבטות בין 2 כרטיסים מבית ATI האחד 1950GT שנכנס לי בדיוק בסכום ( נכון לעכשיו ) לבין HD3850 ( שאני רוצה , אבל צריך לגרד עוד ) הבעיה היא , הדרישה שלי גבוהה מידי - במה זה מתבטא ?! [ עין רגישה מאוד ל-FPS אם זה ברזולוציות גבוהות על איכות גבוהה , כל תקיעה הכי קטנה מפריעה לי ] והכיס שלי לא עמוק מידי בשביל כל ההוצאות האלה , אני מחפש משהו שמתאים לדרישה שלי ויעבוד בצורה הכי טובה שיש להוצאה הזאת . קניתי לפני שנה 7600GT הוא היה טוב למשחקים שלפני שנתיים ... :. לא ממש עשה לי רושם על משחקים של היום וממש היתבאסתי ממנו וגם בביצועים למרות שכתוב בנייר הרבה יותר ממה שזה נראה .. הבעיה הנוספת היא , שאני לא רוצה לקנות כרטיס ואחרי זה להיתבאס כמו שהיתבאסתי תודה ר…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by IdolAdmin,

היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך מ www.newegg.com 8800GTS 640MB יש שם מבחר של 11 כרטיסים בנתיים אני רוצה את של leadteak השאלה שלי אם עדיף לי להשקיע קצת יותר בשביל חברה אחרת ואיזה חברה? והאם יש סיבה להשקיע בכרטיס של XFX זה ב 100 דולר יותר יקר האם זה שווה את זה?

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.