עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AlonAviram,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש יחד עם המחשב החדש שלי, אם יש קשר בין המפרט למסך אז אז המפרט שלי: Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 949.00 ¤ Gigabyte GA-8I945PL-G Intel 945PL Bulk Motherboard 576.00 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 269.00 ¤ 2 538 ¤ Gainward Geforce BLISS 7900GT 256MB DVI Video Card 2275.00 ¤ Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 479.00 ¤ NEC ND-4551A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 290.00 ¤ Coolermaster RC-532 Centurion eXtreme PS380W Case 487.00 ¤ סה"כ 5594 ¤ אני מעדיף מסך LCD, שמעתי שזה הכי טוב, אני צריך מסך באיכות בינונית עד מעולה בערך ב 1.5K עד 1.6K ללא חריגות. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  2. Started by drbrain,

שלום חשבתי על מפרט מעבד 6600 זיכרון 2 גב וכרטיס מסך O/B ספק 400+ W והסיבה היא שוק כרטיס מסך DX10 עדיין לא התייצב ועדיין חדש ולכן בינתיים לשנה שנה וחצי אשתמש בכרטיס מסך הזה כן אני יודע שזה לא פתרון מצויין אבל עד שייצב שוק הכרטיסים DX10 יוזלו המחירים ויהיו יותר מהירים וטובים והשאלה היא: עד כמה כרטיס מסך O/B הוא טוב באיזו רזולוציה ואיכות תמונה הוא מפיק ( שוב לשנה שנה וחצי) לא מתוכנן OC תודה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. היי לכולם אני משחק במשחק BF2 ברשת, עכשיו מה שקורה ש dice not nice איך שאני מכנה את החברה הזאת הוציאה איזה פאטץ' שגורם לי שאני לא מצליח להיכנס למפה ואני עף החוצה בידיוק בלחיצה שמכניסה אותי READY למשחק. יש לציין שזה קרה גם כמה פעמים לפני הפאטץ האחרון אבל לא בצורה כזאת. כולם אומרים לי שזה עדכון לכרטיס מסך, יש לי כרטיס של Gigabyte 1900XTX 512 ואני לא מצליח אף פעם לעדכן אותו מהאתר כי זה לא קל להתמצות באתר הזה, מה שאני בעצם מבקש פה זה לבדוק האם יש מצב שזה אולי בגלל בעיית קירור, או באמת רק עדכון, כרגע אני עם דרייבר שמגיע עם הכרטיס. ואם זה רק עדכון אשמח להכוונה בנושא זה או אולי פינוק עד ליד כי לשלוח אותי לאתר שלהם זה סיוט בשבילי למרות שאני לא כזה בור פשוט האתר הזה ספציפי מעצ…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  4. מה ההבדל בין http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a280_letd_myvivo_1.html ל http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a280_letdh_myvivo_1.html

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  5. Started by ag80,

קראתי את הכתבה הבאה באתר זה,(HWZONE) הכתבה מתייחסת לכרטיס GTX465: לאחרונה התופעה נתגלתה גם בכרטיס ה-GTX 465 של NVIDIA - מסתבר שמספיק לצרוב על כרטיסי ה-GTX 465 ביוס של GTX 470, כרטיס בעל יותר ליבות CUDA פעילות מאשר ב-GTX 465, בכדי שהכרטיס יתפקד כ-GTX 470 בכל מחשב בו יותקן. למעשה, כאשר באתר EXPreview סיקרו את כרטיסי ה-GTX 465, הם גילו שחלק גדול מהכרטיסים אותם הם קיבלו לצורך הביקורת היו למעשה כרטיסי GTX 470 בתחפושת ולאחרונה אף שיחררה חברת ASUS כלי הבודק אם אכן ניתן לשדרג את הכרטיס (הורדה ישירה מ-EXPreview). כמובן שהשימוש בו הוא על אחריות המשתמש בלבד, שכן לא כל כרטיס מאפשר את פתיחת צינורות העיבוד, אבל במידה והפעולה תצליח - מדובר ברווח נקי של כ-300 ש"ח (ההפרש בין מחירו של ה-G…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך ATI X800 עם דרייברים מעודכנים (5.4). בעת מעבר (SWAP DISPLAY)לטלויזיה (רזולוציה 1024*768) הכל עובד. בעת חזרה ל DESKTOP הרזולוציה יורדת ל 600*800. למה? עדכנתי דרייברים אחרים וגם שם זה קורה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  7. אהלן חבר'ה, יש לי שאלה, משהו ששמתי לב אליו וקצת מדאיג אותי כי אני לא בטוח אם זה תקין. במחשב שלי יש כרטיס מסך מסוג EVGA GTX680, מחובר אליו כבל HDMI שמחובר לרסיבר של YAMAHA בצד השני. אתמול עשיתי קצת סדר בכבלים ובזמן שהמחשב היה מכובה הוצאתי את הכבל ונגעתי בחיבור שלו, וביד השנייה נגעתי במשטח מתכת וקיבלתי ממש זרם מהכבל. בהתחלה חשבתי שכנראה הכבל דפוק כי זה קרה יותר מפעם אחת, אז החלפתי כבל וזה שוב קרה, מה שאומר שזה קשור לכרטיס מסך או למחשב. אני נזכר עכשיו שגם כשהיה לי את הכרטיס מסך הקודם זה קרה לי פעם או פעמיים לכן זה גם לא בטוח קשור לכרטיס מסך מה שמשאיר רק את הספק בתמונה, גם אם המחשב מכובה כנראה עדיין עובר זרם השאלה אם אני אמור להרגיש אותו כשאני נוגע בכבל ביד אחת ובמשטח מתכת ב…

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  8. אני צריך כרטיס מסך דחוף. לאחר שקראתי הרבה הגעתי למסקנה שעבור תקציב של 700-800 שקלים הכרטיס האולטמיטיבי הוא 9600GT האם לדעתכם יש בעיה במוצר הזה? XpertVision nVidia GeForce 9600GT 512MB במחיר של קצת פחות מ700 שקלים http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1175 בנוסף, שמתי לב שתמיד יש גרסאות OC לכרטיסי מסך האלו, האם שווה להוסיף סכום של 100-200 שקלים למטרה הזו? קראתי מאמרים שמסבירים איך אפשר לעשות SOFTWARE OC ממש בקלות ובלי להסתכן, לדוגמא: http://www.tomshardware.com/reviews/overclock-graphics-card,1916.html והכי חשוב - שמתי לב לירידות מחירים משמעותיות מאוד, הרי זהו כרטיס שיצא לאחרונה בארץ. יש למישהו הערכה האם זה יימשך בקצב הזה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  9. Started by Slavadir,

על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים למפרט הבא: E6300 זכרון 1GB (DDR2 667MHz) הספק 400W לא ג'נרי שהצוואר בקבוק יהיה כמה שיותר קטן, כי אני לא עושה OC התקציב 1000+-, עדיף - עריכה: אם זה עוזר במשהו הלוח אם הוא DG965WH

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  10. שלום לכולם ראיתם את הכרטיס החדש של אסוס איך הנתונים שלו ? האם הוא עדיף על 9600 GSO http://ivory.co.il/product.asp?productid=1500&CatCode=400 ,תודה מראש עידן א

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  11. Started by eladh16,

שלום לכולם. יש לי שאלה על Triple Buffering וזאת אחרי שקראתי את ההסבר לקריעת תמונה שיש בסטיקי. הבנתי ש ה Triple Buffering מאפשר איכסון פריים שלישי בבאפר המוסף, כך שתמיד קיים פריים מוכן לתצוגה, אבל איך יתכן שהדבר פותר את בעיית נפילת הפרימריים של שילוב ה V-Sync וה Double Buffer?? כי הרי ההחלפה בין הבאפרים יכולה להתבצע אך ורק לאחר שהמסך סיים להציג תמונה שלמה, כלומר ההגבלה היא במסך ולא ביצירת עוד פרימיים בבאפרים נוספים. אשמח להסבר מדוע ה Triple Buffering פותר את זה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by swisaavi,

לפני שעידכנתי את הדרייבר של nvidia גירסה 91.37 היה לי refresh rate 75hz, עידכנתי ל 91.47 ופתאום נהיה לי 72hz... החזרתי לקודם ועדיין נשאר 72hz.. לא ממש איכפת לי שזה ירד ב 3hz אבל מעניין אותי לדעת למה..

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  13. Started by Raul,

אודות ל Guarding angel שלקח יוזמה והשקיע רבות, הועלה מדריך מפורט אודות פתיחת חיישן הטמפרטורה של ה 6600. את המדריך תוכלו למצוא ב FAQ הרשמי של הפורום. >>המדריך<< נ.ב. כל מי שמעוניין לבנות מדריך בתחום הגראפיקה ולקחת יוזמה, מוזמן ליצור איתי קשר בהודעות פרטיות.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  14. Started by adiadi,

שלום, ברשותי GTS450 על גבי Gigabyte GA-MA78LMT-US2H. חיברתי את כרטיס המסך לטלוויזיה עם כבל MINI HDMI to HDMI, בתחילה העביר את האות תקין, לאחר מכן פשוט הפסיק ללא התראה מוקדמת. יש לציין כי כרטיס המסך מזהה את מסך המחשב וגם כן את מסך הטלוויזיה. כשמדליקים את המחשב מסך הטלוויזיה מציג מסך שחור ורק לאחר כמה דקות עובר ל-NO SIGNAL ניסיונות החלפת דרייברים וחזרה לישנים לא עזרו. כרטיס המסך Onboard כן מעביר את האות לטלוויזיה כך שהבעיה היא לא בכבל. הרשת מלאה בנושאים לגבי אותה בעיה בדיוק עם ה-450 אך ללא פתרון. רעיון לבעיה? אם לא, כרטיס מסך למטרת חיבור לטלוויזיה ולגיימינג קל מאוד בתקציב של עד 400 ש"ח? תודה

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  15. Started by oran87,

ואם בכרטיס מסך GF2 MX 400 32 אפשר להשתמש בזה?

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  16. Started by RoverBoy,

קניתי מחשב AMD 5200? 2.7G זיכרון 2G אני רוצה להריץ משחקים כמו RCT3 הירוס 5 ועוד כמה משחקים שיעבדו חלק גם שהמפה במשחק מלאה בפריטים וגם כמה משחקים חדשים... כמובן שאני לא מתיימר לשים אותם על רזולוציה משוגעת כמו מטורף אבל שלא יהיו על הגדרות LOW וכאלה שיעבדו טוב. האם מספיק לקנות אולי 7600GT או ללכת כבר על ה 8800GT ? כרגע יש לי אונבורד של ATI ... תודה לעונים ...

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  17. Started by asili,

לי יש ביוס 7.008 אשמח לדעת מה יש לכם וכמה קיבלתם ב3DMARK2001SE

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  18. Started by TOMER20,

אהלן, קניתי כ. טלויזיה pinnacle analog pctv pci וחיברתי אותו ישירות לכבלים (ללא ממיר), רואים יחסית סביר (הקליטה בסדר) אבל יש הפרעה- מעין פס שעובר כל שנייה שתיים לכל אורך המסך. שמחברים טלויזיה רגילה לאותו החיבור רואים חלק לגמרי, ללא שום הפרעה. יש לכם רעיון מה לעשות?. תודה!.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  19. Started by parker8,

קניתי אותו לפני שנתיים (קצת יותר) ורציתי לשאול איך הוא- המסך הוא CRT של LG והדגם הוא- E700B... אם אפשר קצת מידע עליו אני אשמח... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  20. Started by XSkyline,

שלום היום קניתי ספק כוח חדש corsair GS 800W וכרטיס מסך Sapphire Radeon HD 6950 Dirt 3 Edition יש לו 2 ביוסים אז מתי שפותחים תביוס השני הכרטיס מסך מקבל 1536 shaders שהוא בא עם 1408 shaders בלי לעשות פלאש בלי כלום!!! רק להזיז תצפציץ והוא בא עם 1536 ככה הוא נראה וזה הכרטיס מסך שלי לאחר אובר קלוק לא עובר ת50 מעלות!!! אחרי ששחקתי יום שלם בבטמן על ההגדרות הכי גבהות והנה סרטון הדברים ומתחים בול כמו של 6970 אני לא רואה תאבדל בכלל כי קניתי אותו היום והיה לי לפני זה HD5770 אני אשמח לקבל כל חוות דעת אם לעלות מתח להוריד מתח כל דבר תודה רבה ומקווה שעזרתי כאלה שרוצים לעשות OC ל6970 מי שיש לי 6950 או מי שוכל לקנות כרטיס מסך בזמן הקרוב כי לי הוא ע…

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  21. Started by RoD,

http://itbbs.pconline.com.cn/topic.jsp?tid=2689502 כתוב בתמונות שזה מTOMSHARDWARE אבל לא ראיתי את זה שם.. 7600GT הרבה יותר טוב במצב "רגיל" אבל בפילטרים הGTO קורע אותו.. אני מניח גם שהGTO הרבה יותר טוב לOC..

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  22. Started by oren912,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן- פנטיום 4 1.4 וברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלו. השימושים שלי הם סרטים וכד' (יש לי מסך חדיש). איזה המלצות יש לכם כמובן בתקציב לא גדול של עד 400 ש"ח? תודה

23. שלום לכולם, לאחרונה התקנתי ויסטה 32 ומאז חיפשתי רבות את הכלי המצויין שהיה בעבר nView הכלי לא קיים כרגע בדרייבים הכי החדשים של נוידיה... ולא נראה לי שהם מתכננים מתישהו להוציא כזה.. האם מישהו מכיר כלי חלופי? חיפשתי פה בפורום וגם בפורומים בעולם ולצערי לא מצאתי האם מישהו בכל זאת מכיר משהו ?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  24. הכוונה בביצועים בסרטי HD ומשחקים כמובן. קישורים: Gecube HD2600XT GDDR3 Gecube HD2600XT GDDR4 תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.