כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
בפחות מ 2300 אם יש בקיצור איפה אפשר למצוא אותו במחיר הכי זול ?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אהלן אנשים יקרים אני מעונין שיתיעצו לי לגבי כרטיס מסך כל שהוא שתומך בדרטיקס 9 ועם כל התוספות עד מחיר 600 שקל כרגע יש לי fx5200 ואני מאוד מאוכזב
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
מסך "17 מדגם LG Flatron F700B שנרכש בעבר משמיר מחשבים, שפשטה רגל, וכעת הוא תקול. האם יש יבואן/גוף רישמי שניתן לקבל ממנו שירות עבור המסך, במסגרת האחריות (כלומר, ללא תשלום) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
האם הוא שווה את המחיר? (1600 ש"ח) האם יש לכם המלצות יותר טובות באותו תחום מחירים? קישור למסך: http://www.maginnovision.com/Legacy/Products/LT765.asp
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אני אחרי פירמוט, ואני מחפש דריביר שמתאים לכרטיס שלי - 6600GT Leadtek אני כרגע עובד עם ה71.80 אבל נראה לי שהוא מגמגם במעט ואני רוצה להחליפו, יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
האם הגיע הזמן להחליף את המסך? (17" מודל 770V של מאג, בן 4.5 שנים)
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
איזה דגם??????????? מכיוון שאני רואה שיש פה הרבה דגמים עם כל מיני סיומות..... ואשמח מאוד אם תגידו לי איפה לקנות-על איזו חנות אתם ממליצים?! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
איזה דגם של 9550מכיוון שיש הרבה דגמים??? ואם תוכלו להגיד לי על איזה מקום אתם ממליצים לקנות בו!!! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אוקצור יש לי xfx6800 רגיל הוא ללא אוברקלוק במנוחה הוא על 65 מעלות למשל שאני משחק NFSU2 קופץ לי ל74+- זה טוב בכלל ??? ד.א המעבד שלי amd athlon64 3000+ באוברקלוק ל2.3 והזיכרון שלי 512 של a-data המהרתי ל 230 אממ זה משפיע על המעלות של הכרטיס ? אני יודע אנערף...
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך LG 795FT PLUS רוצה להחליף ל- SAMSUNG syncmaster 710N LCD - time response 12ms איזה משניהם טוב יותר להרצת מישחקים כבדים? תודה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אוקיי, אז אני מחפש עכשיו מסך. אני לא סגור על אם זה מסך דק, אז אולי כדאי שאתם תגידו לי: השימוש העיקרי יהיה משחקים, השאר סתם גלישה וכו'. דרישה בסיסית: המסך צריך להמצא בארץ. הפירמה לא חשובה, כל עוד מדובר ביצרן איכותי, ואני מאמין שבכזה סכום זו לא דרישה גדולה מדי... הגודל יכול לנוע בין 19"-21". אז... יש המלצות? תודה, נדב.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2006/01/05/squeezing_value_out_of_lower_end_cards/
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
תגידו החנות הזאת אמינה... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=21 מישהו מכיר את החנות הזאת, קנה ממנה? ואם זה המחיר אז כדאי?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אהלן אחים שלי כמו שכולם יודעים לכרטיסי ה6X00 וה7X00 של NV יש בליבה חלק האחראי על קידוד ווידאו כלומר בזמן צפייה בDVD או סרט MPEG אז בימקום להישתמש במעבד בישביל הוא מישתמש בכרטיס המסך יש לי כבר את הקודקים של NV אבל רציתי לדעת עם יש תוכנה לקידוד (כמו VIRTUALDUB למשל) שמנצלת את כוח העיבוד של הכרטיס מסך בימקום המעבד? כדי שזה לא יקח כל כך הרבה זמן לקודד סרט לפורמט אחר למשל אודה מראש לכל מי שיעזור!!
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
מה דעתכם על כרטיס מסך FX 6800 GS -GIGABYTE הוא עולה היום 1090 שח אני שואל, כי שמעתי שכרטסי מסך של GIGABYTE יש להם בעיות התחממות, וביצועים לא משהו ביחס לאחרים האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר טלויזיה למחשב ורציתי לדעת אם אני צריך תוכנה מסוימת בשביל לגרום לזה לעבוד וגם רציתי לדעת איך אני עובד עם זה.... תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש במקרן יציאת Sוידאו, וגם במחשב, אפשר לחבר אותם בכבל Sוידאו? יש הבדל באיכות מVGA? מה ההבדל מכבל VGA? תודהה!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
בגודל 17', רצוי מאוד שטוח. או מסך LCD מתחת ל 1000 ש"ח באיכות מספיק טובה בתודה מראש אריאל
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שאני מקליט בכרטיס TV לא משנה איזו חברה גם PVR 150 וגם FLYVIDEO או כרטיס של LEADTEK ההקלטה יוצאת בצדדים יש פסים שחורים יענו כמו 16:9 אבל בצדדים נסיתי את כל ההגדרות שאפשר , בצפייה רואים בסדר אבל בהקלטה היא לא על כל המסך מה אפשר לעשות כדאי לסדר את זה כך שאני יפעיל את הסירטון מהמחשב אני יראה על כל המסך ?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
יש לי כניסת VGA (כמו החיבור למסך מחשב) בטלוויזה בסלון מה שאני רוצה לדעת זה עם אני מחבר דרך VGA זה תמיד יהיה יותר איכותי מ TVOUT או שלא בהכרח? גם אם מדובר בכרטיס מאוד ישן?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
הי יש לי שאלה , ראיתי שבכרטיס מסך שלי (6800GS של GIGABYTE) יש אחוזי המהירות של המאורר. אז השאלה היא איך אני יכול לחבות את זה שהמהירות תיהיה מקסימלית
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום. אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת מקצועית על הכרטיס שרשמתי בכותרת (במחשב שלי חיבור של AGP*8)... קירור, רעש, ספק, ביצועים...וכו'. ובכלל, האם עדיף כרטיס זה או כרטיס Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk ? עלות הכרטיס זהה.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שיהיה איכותי ולא יקר... עד 200 שקל..
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אהלן לכולם לא משתגע יותר מידיי מול המחשב מה ממליצים המומחים? עד 800 ש"ח נראה לי סביר + תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=12&CatCode=16 מסרב להראות תמונה[בביוס] כל מה שהוא מראה זה שחור! מה הקטע שלו ? ואל תגידו לי שמה שכתוב שם; מיועד למחשבים ישנים בלבד ( לא עובד על מחשבי פ4 מתקדמים ) זה לא שטויות במיץ אני לא צריך שהוא ירים וינדוס או משו רק ביוס...מה יכולות להיות הסיבות שהוא לא פועל?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-