כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני הכל אני חדש כאן,הרבה זמן אני קורא הפורום,משום מה לא חשבתי להרשם כעת אני צריך את עזרתכם לגבי רכישת כרטיס מסך,אשמח לכיוון. נתחיל.... לאחר שימוש לא מוצלח ומעצבן במיוחד בכרטיס מסך מובנה בלוח,החלטתי לקנות כרטיס מסך,ואם כבר לקנות אז משהו טוב. במחשב הנ"ל השימושים שלי הם 40% עבודה משרדית,אינטרנט וכו... 30% משחקים(GTA IV,nfs shift.....ועוד כמה בסגנון) 30% המחשב מוריד לו בנחת קבצים. דרישות שלי מכרטיס מסך: חיבור PCIE זיכרון-ddr2/ddr3 מה ההבדלים? שימושים-כמו שציינתי למעלה,חשוב לי מהירות שיריץ משחקים על HIGE (נכון להיום). יציאות-חשוב מאוד שיהיה DVI ,ועל הדרך גם s-video (לא חשוב כל כך אבל מומלץ) רזולוציה-שיריץ משחקים ותוכנות על 1680x1050 ללא תקיעות והאטה(מסך S…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס 6800 הרגיל, התקנתי מחדש את הקאונטר סטרייק בגלל שהיו לי בעיות עם המשחק, ומשום מה אני מקבל עכשיו 10-20FPS בזמן המשחק. לפניכן היה לי בין 40 ל60.. דבר ראשון רציתי לשאול, כמה אמור להיות לי? דבר שני, איך אפשר להעלות את הFPS? הורדתי את ההגדרות לLOW.. [br]פורסם בתאריך: 23.11.2007 בשעה 20:18:05 אוקי הסתדרתי פחות או יותר.. FPS חזר לנוע בתחום של ה40-60.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, שבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב חדש לצורכי גיימינג. הנושא של השאלה שלי הוא כזה. אני רוצה לדעת האם אתם ממליצים לקנות כרטיס מסך מאמאזון? יש כרטיס מסך שמצאתי באמאזון שהוא זול יותר ב600 שקל מהמחיר בארץ! אותו כרטיס בארץ עולה 1800 שקל ובאמאזון אחרי מכס ומשלוח זה יוצא 1200 שקל. הבעיה שלי היא לגבי האחראיות. בדקתי את זה עם אמאזון ומהם אני מקבל אחראיות של 30 יום החזרה חופשית בכל מקרה, גם אם אני משתמש בכרטיס 29 יום אני יכול להחזיר אותו ביום ה30. ולגבי האחראיות התקשרתי למרכז של PNY בצרפת והם אמרו לי שאני מקבל אחראיות 3 שנים. אם תהיה לי בעיה עם הכרטיס מסך אני צריך ליצור איתם קשר (אני מתקשר דרך סקייפ יש לי מנוי). והם ינסו לעזור לי טלפונית ולבדוק אם הבעיה היא בעית תוכנה …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מסך או LCD או פלזמה לא משנה כמה יעלה מצידי 10 אלף דולר זה רק לפרוייקט סיום .. אז מסך שמתאים לכרטיס מסך: Nvidia Quadro FX 4500 שלושה הדגשים הכי חשובים בעולם ובגלל זה אני פונה אליכם כי לא הצלחתי למצוא בשום אתר 1. שיתמוך ברזולוציה 2048X1536 2.שיתחבר בחיבור DVI 3.מפרט מלא על המסך שיצא איזה דף שניים הדפסה (לא פירוט קטן של שני מילים) אני מודה לכם מראש ממש ממש ממש בבקשה תעזרו ליייי
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
צריך עזרה בקניית כרטיס מסך חזק. עדיף שיהיה 512MB אך לא לצורכי משחקים אלא לעבודה משרדית בלבד. חריגה עד 500 ש"ח עדיף פחות. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
-
הנה שוט מGPUZ, האם לכרטיס יש 16 צינורות ?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מישהו יודע האם MAX תומכת בHT של INTEL? ???
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום מעלים תוכנה של משחק בשם CALL OF DUTY 4 או כל משחק ברמה גבוהה , המחשב מציג Error during initialization : Video card or driver doesn't support separte alpha blend glow will be disabled המחשב בנוי מ -- motherboard P4P800 כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9200SE ATLANTIS 128MB האם הכרטיס מסך לא מתאים לסוג של משחקים כאלה , או בעיה אחרת אם הכרטיס לא מתאים אז איזה כרטיס לרכוש , אולי Nvidia GeForce 8500GT PCI-Express 8500 GT 512MB כרטיס זה יכול לעבוד עם motherboard P4P800 שהוא קצת ישן , יש לו pci slots 32-bit pci 2.2 תודה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
מה זה צוואר בקבוק? תזבירו במילים פשוטות כי אני לא ממש מבין
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
הTV שלי של LG 32 אינץ, מסדרה 10,.. חיברתי לAV נראה לי(הכבל הצהוב הפשוט לחיבור הצהוב בTV) ...והרזולוציה מוגבלת לעד1024 על 768,הבנתי שהטלויזיה תומכת ביותר מזה..למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח האם הזה אם הכרטיס מסך שלו שווה את המחיר או לא ומה אם הביצועים שלו? Gigabyte GV-3D1 GA-K8NXP-SLI MB + Dual GPU 6600GT Vga Card Retail Bundle
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר ממיר של הוט למחשב ע"י הכרטיס מסך דרך כבל hdmi? יש לי כרטיס מסך gtx 550 ti
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
יש לי שאלה אם יש לי radeon x300 משולב על הלוח אם זה אומר בהכרח שהוא בגרסת hyper memory?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום שמי עדן וברצוני לשאול כמה שאלות ראשית איני מבין גדול בכרטיסי מסך ולכן אני זקוק לעזרתכם בנושא. המחשב שלי נמצא אצלי לא מעט זמן, בערך 3-4 שנים. כמו שניתן להבין החומרה במחשב לא מדהימה ובעקבות זאת יכולות הרכיבים להרצת משחקים חדשים לא מספיקות. בבעלותי מעבד: Q8200 כ"מ:NVIDIA GeForce 9500 GT לוח אם: UNKNOWN זיכרון: 4GB RAM דיסק קשיח: 500GB ספק כוח: cidev power supply p4 500W אני בעיקר משחק משחקי ספורט כגון: 2K13, PES Need For Speed גם כמו COD וכדומה.. הבנתי שאני צריך להחליף את הספק כיוון שהוא מאוד חלש והוא לא יתאים לכ"מ חדש, בנוסף אני מתכנן לעשות OC חמוד למעבד שלי כדי לסחוט ממנו את המקסימום כי גם הוא לא מדהים ולחבר למחשב כרטיס מסך שיספק אותי לשנתיים שלוש הבאים אשמח להכוונות…
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם את עזרתכם בבקשה... לאחרונה כרטיס המסך שלי (Asus V9520 TD) הוחלף בגלל תקלה לכרטיס מעט מתקדם יותר (Asus V9520 - Video Studio). מכל זה הרווחתי עכשיו יכולות VIVO, אך הבעיה שעם הכרטיס לא קיבלתי דבר וחסר לי הכבל הכל כך חשוב. שאלתי כבר בכמה וכמה חנויות מחשבים ואף אחד לא ידע מה להגיד לי... יש לכם אולי מושג איפה אפשר להשיג כזה כבל בלי לקנות כרטיס מסך חדש?? המון תודה על העזרה! נתי.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
יש לי ממיר דיגיטלי של YES האם אני יכול לחבר אותו לכרטיס VIVO ולהקליט תוכניות, או שאני חייב כרטיס טלוויזיה? (אם כן, אילו חיבורים/כבלים אני צריך?) תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
HD 4550 512MB (1G Hyper Memory) GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI- HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות מחדש לעריכת וידאו , עם שימוש בתוכנת AVID EXP PRO חשבתי לקנות כרטיס GeForcePCX7600GS, PEGx16, 128Bit , 512MB אבל אני לא בטוח שהוא מתאים לתוכנה. לפי אתר התוכנה , התוכנה עובדת עם כרטיסים אלה : (אין לי מושג אם הם יותר /פחות טובים) NVIDIA QuadroFX 3500 PCI Express NVIDIA QuadroFX 3450 PCI Express NVIDIA QuadroFX 1500 PCI Express NVIDIA QuadroFX 1400 PCI Express NVIDIA QuadroFX 1300 PCI Express NVIDIA QuadroFX 560 PCI Express NVIDIA QuadroFX 550 PCI Express NVIDIA QuadroFX 1100 AGP 8X NVIDIA QuadroFX 500 AGP 8X תודה על העזרה,
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני רוצה להבין מושגים בסיסיים הקשורים לכרטיסי מסך. ליד כל כרטיס רשום: 64 bit DDR AGP VGA / TVO / DVI-I את שלושת הביטויים הראשונים אני מבין, אבל מה זה VGA, TVO ,DVI?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17 LCD שלא יעבור 3000 ש"ח עם חיבור DVI. שימוש בעיקר למשחקים וקצת עבודה משרדית. הבנתי שה-Hyundai Q17 טוב וגם לא יקר יחסית, אז אני צריך את עזרתכם פה. אני לא כלכך מבין בזוית ראיה, אז מה הזוית האופטימלית/סנדרטית ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח של Enermax 400W Liberty או איך שלא אומרים את זה ^^ והכרטיס מסך 8800GT עכשו רציתי לשאול לגבי ה9800GX2 אני עושה 90% Trade in על הכרטיס מסך שלי והספק כוח של 900 שקל בערך הכרטיס 9800GX2 עולה בסביבות ה1600+ רציתי לדעת כמה ספק כוח אני צריך? 600 580? ואיזה חברה טובה אפשר לקנות ולא יקרה כי אין לי ממש כסף לבזבז ^^ ולגבי ה9600GT יש לחבר שלי אבל אחרי 10 דקות זה יוצא לו מcrysis ועושה בעיות במחשב כאילו בעיה של חימום נראה לי זה ממש מכבה את המחשב זה בעיה יש תיקון לזה?.... (בדקתי איתו בEverest כתוב שיש לי 99 מעלות או יותר נכון 96 בערך שהוא בcrysis מה שכן אין לי קרור של מעורר יש לו עם פלטה גדולה כזאת הנה תמונה של הכרטיס: http://www.ixbt.com/video3/images/g94-2/gigabyte-960…
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אוקיי,קניתי לפני כשבועיים ,מהסניף של פנדה בבאר-שבע את הכרטיס pvr150 שוטטתי קצת באינטרנט וראיתי שכל התמונות אפילו לא דומות בשיט לערכה שקיבלתי השלט נראה שונה לגמרי,אבל הוא פועל הרסיבר נראה מעט דומה אבל הוא בצבע שחור כולו -במקום לבן והכי חשוב-הכרטיס עצמו לא ממש דומה והאיכות שלו לא טובה דוגמא-לחבר שלי יש כרטיס בן 7-8 שנים של MSI והוא נותן איכות יותר טובה-לא מצלצל לכם קצת מוזר??? יש לו גם שני pinnacle ישנים גם הם שנותנים איכות מעט יותר טובה אצלי יש המון מריחות בצבעים-GHOSTING והפיקסלים מעט גדולים מדי ז"א אפילו לא מתקרב לטלוויזיה בסלון (CRT) האם יכול להיות מצב שנפלתי על אחד מזוייף? כי זה נשמע קצת מוזר,הרי כולכם משבחים את פנדס לא??? בבקשה תעזרו...
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך intel mobil 965 family שבדרך כלל מחובר למסך בחדר שם הוא פועל מצויין היום חיברתי אותו (כמובן בHDMI) למסך אחר ואני רואה תמונה מטושטשת קצת איך פותרים את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-MA78GM-S2H 1.1, עם כרטיס O.B הלוח חדש ומהרגע הראשון היו לי בעיות. ריסטים(מסכים כחולים) בצפיה בקבצי MPEG2 (רק שיש האצה בחומרה) ועוד כל מיני. הדרייברים מעודכנים . ביוס מעודכן. בדיקת זיכרונות עם MEMTEST תקינה. לא הצלחתי לאתר את הבעיה. איזה תוכנות ניתן לבדוק את התקינות של הכרטיס? יש לי הרגשה שהוא קשור לבעיות. ניסיתי להתקין 3DMark06 אבל מאיזה שהיא סיבה הוא לא עובר את המסך הראשוני של ההפעלה. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-