כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מהו הכרטיס הכי משתלם בדרגות המחירים האלו(700-800-900 שקל), ואם יש הצעות כדאיות במיוחד אני אשמח לדעת, תודה.
-
- 12 תגובות
- 844 צפיות
-
-
http://www.fastup.co.il/v.php?file=1790877.jpg שלום, זאת המערכת מחשב שברשותי ואני רוצה לשדרג אותה. האם כרטיס Geforce 8800GT יתאים ולא יעשה לי צוואר בקבוק? והאם אני צריך להחליף ספק (יש לי 400W ללא חברה). וכדאי להחליף מארז במידה ואני יחליף?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום אני רוצה לקנות את אחד מהכרטיסים אבל לא יודע מה יותר כדי השאיפות שלי זה להריץ את כל המשחקים על MAX SETTINGS ברזולוציה 1920x והאפשרות שלי היא להזמין רק מ TMS
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD4850 רציתי לדעת כרטיס של איזה חברה כדאי לקנות? האם הכרטיס יעבוד על מעבד AMD 3200 939 אשמח לתגובה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, בימים הקרובים אני מתכנן לקנות את הכרטיס האגדי 8800GTX אך איני יודע של איזה יצרן. הייתי מעוניין לדעת מהי המלצתכם לגבי היצרן והאם מסובך להרכיב כרטיס מסך באופן פרטי.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!! :-) לאחרונה (אתמול) קניתי את המחשב המופיע בחתימה שלי, והייתי מעוניין להוסיף לו כרטיס מסך. בלוח אם יש מקום לכרטיסים: 1 x PCI Express x16 slot for descrete graphics card 1 x PCI Express x1 התקציב עומד על 400-500 הרזולוציה: 1024 על 768 המשחקים שאני משחק בהם הן בינוניים, ואין תיכנונים להריץ דברים מפלצתיים כמו DOOM2 או FAR CRY, אלא יותר משחקי רשת UNREAL\QUAKE\DOOM ומה שיתאפשר במסגרת התקציב.. גם הערות יתקבלו בברכה.. המון המון תודה מראש!!! :-)
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די ישן כיום המעבד נדמה לי 6850 c2d על 3.4 ג'יגהרץ 4 ג'יגה ראם הבעייה היא (בין השאר) שהלוח אם ממש מעאפן ואני מעוניין להשתמש בתקציב שלי לקנות מחשב נייד ולא נייח חדש, הלוח אם הוא מסדרת G31 ומתוצרת ג'יגהבייט וכעת יושב עליו כרטיס מסך 8400 של NVIDIA. המפרט מוזר כי המחשב הוא אלתור מחלקים שהיו לי בבית אחרי שהמחשב הקודם שלי טבע בהצפה הספק שלי הוא 500W של TT השימושים שלי הם סרטים, משחקים (לא אכפת לי כבר באיזה איכות הם ירוצו העיקר שירוצו, זה פחות קריטי), ושהמחשב ירוץ חלק מהבחינה הזו. אני מריץ (נוח בתכנות) 3 מסכים עם 1920*1080 ככה שאני חייב כרטיס עם 2 יציאות DVI (אפילו שהיום זה בטח ברור) (השלישי מחובר לבילט אין), אני מעדיף NVIDIA כי הדרייברים שלהם יותר נוחי…
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין אותו כרטיס של MSI לבין זה של SAPPHAIRE???
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כמה נראה לכם צריך לשלם על כרטיס מסך יד שניה שנקנה בארצות הברית ואחריות תקפה רק שם יש לציין שהוא עובד מעולה ati radeon X1950XT 512MB תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
נשרף ה 6600GT יותר נכון נפגע במהלך שיפוץ המחשב אצל חברה מסויימת.. טווח מחיר 1000-1200 גג... מעדיף nvidia
-
- 11 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שמעתי על הכרטיס מבית sapphire על ה hd 4850 vapor x 1g מה ההבדל בינו לבין ה hd 4850 הרגיל ? ואם יש הבדל הוא משמעותי? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום כולם.. רציתי לקנות כרטיס מסך באיביי.. איזה חברות כרטיסים נותנים אחריות בינלאומית שבמידת הצורך אני אוכל לממש את האחריות על הכרטיס בארץ? אשמח לתשובות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא בצד <<--- בעקרון הדברים החשובים הם: P4 3GHz s775 ABIT AA8-3rd Eye (Pcie, s775, DDR2) כרטיס מסך נוכחי : ABIT X600Pro זכרון ראם: 1.5GB DDR2 Twinmos Dual Channel! ספק ג'נרי... בעקרון התקציב הוא 1K אבל אני צריך גם ספק אז.... אם יש חריגה מאוד משתלמת או שכדאי לחכות אז תגידו... אגב, אם לדעתכם לא שווה להשקיע בכרטיס מסך [כשהמחשב עצמו די ישן] אז גם תגידו... תודה אחינו :]
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שוב שלום לכל החכמים אחותי מגיעה עוד חודשיים מארה"ב, ובשיטוט קצר באיביי הבנתי שאפשר להשיג את ה7800 gs ב1500 ש"ח ופחות..(יש לי agp אז אין לי הרבה ברירות) רוב הכרטיסים הם מהדגם ומהחברה הזאת (שהיא מאוד נחשבת כמובן) http://cgi.ebay.com/BFG-GEFORCE-7800-GS-OC-AGP_W0QQitemZ8823050386QQihZ005QQcategoryZ40161QQrdZ1QQcmdZViewItem השאלה שלי, האם שווה להסתכן? הרי אם הוא ידפק בטעות (אבל עם חברה כזאת, מה הסיכויים?) הלך הכרטיס, או שיש מעבדות שיוכלו לתקן את זה בארץ? כי אם קונים בארה"ב האחריות תקפה רק שם...
-
- 11 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב של 1600 שקל לכרטיס מסך ואני רוצה לקנות באייבורי מערכת i5 750 p55a g55 620 w ss 4 ראם האם הכי כדי בתקציב לקנות מערך cf 6850 או יש משהו יותר משתלם ויותר חזק? דחוףף תודה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתכנן מחשב עם כרטיס mid range. האם כדאי לקנות בארה"ב (בן משפחה מגיע) ולשדרג לרמה גבוהה יותר (המחשב המתוכנן יהיה מחשב חדש לחלוטין). כלומר, האם יש פער מחירים שכדאי לנצל?
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
כרגע בלי לקחת בחשבון מיסים ומשלוח בבקשה - מחיר בארץ מול מחיר בחו"ל. היעד הוא לגיימינג על 1920X1080 במשחקי FPS בעיקר. מעוניין להוציא הרבה פחות אם אפשר - הכוונה לקנות כרטיס חזק דיו אבל אם אפשר לקנות אותו בארץ במחיר קרוב אז חבל על הברדק. על הכוונת: 7850/70 7950/70 GTX660TI/670 מוכן להתפשר בביצועים בשביל כרטיס משתלם יותר - לא חייב מקסימום מבחינת תקציב/ביצועים. עדיף דגם עם קירור חזק ושקט. תודה!
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי הגדול נמצא כעת בניו יורק, לכן חשבתי על לקנות Radeon 9800Pro שם. ברצוני לשאול אתכם מספר שאלות: - אח שלי אמר לי כי הוא מתגורר קרוב לחנות המחשבים CompUSA, נכנסתי לאתר שלה והוא לא מעודכן לגבי מחירים של מוצרים ישנים יותר, ואין מבחר גדול במיוחד של מוצרים. מישהו מכיר את החנות (היה בה או אפילו קנה בה)? מכירים חנויות אחרות בניו יורק של מחשבים? - ברשותי המחשב הבא: ברור לי שהמחשב לא ינצל את כוחו הכרטיס כלל וכלל ויהווה צוואר בקבוק, אבל האם הכרטיס בכלל יתאים למחשב? יהיה אפשר לחבר אותו ל AGP שברשותי? - הבנתי כי MSI מייצרים כרטיס בעל ליבת R360. האם כל כרטיס שלהם הנמכר כיום הוא בעל ליבה כזאת? נ.ב: חשבתי לשאול את זה בכל זאת כאן, ולחסוך נושא בפורום העוסק ב OC. …
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי להתייעץ על קניית כרטיס מסך בברלין מכיוון שאני נוסע לשם בדקתי אתרי חנויות כמו: (הכרטיס מחליף GTX470 ) http://www.conrad.de/ http://www.csv-direct.de/ownpages2.php?page=pckomponenten מצאתי משהו מעניין ב 459 יורו ( 2135 שקל בערך)[h=1]Sapphire AMD Radeon™ R9 290X Tri-X Overclocked 4 GB http://www.conrad.de/ce/de/product/1070526/Grafikkarte-Sapphire-AMD-Radeon-R9-290X-Tri-X-Overclocked-4-GB-GDDR5-RAM-PCIe-x16-DVI-HDMI-DisplayPort?ref=list[/h]עכשיו הקטע הוא שעם החזר המס בנמל התעופה יורד המע"מ שעומד על 19% מה שהופך את העניין למאוד משתלם... מה אתם חושבים? המפרט שלי הוא: מעבד: I5 2500K לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 ספק: FSB 700W 700-80GHN 80+ PFC מארז: Lancool…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, יש לי ספק טוב של 500 וואט - FSP500-60APN. ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ולהישאר עם אותו הספק. אשמח אם תוכלו להעריך את צריכת ההספק של המערכת שלי ללא כרטיס מסך ולהמליץ על כרטיס מסך לקניה. שאיפות מהכרטיס מסך: עדיפות לRADEON עדיפות עם לקופון ל-BF4 תקציב של כ-1000ש"ח הכיוון נכון להיום הוא למשהו כמו RADEON 270X מפרט המחשב: מעבד I7-2600K לוח אם DP67BG של אינטל 2 כוננים קשיחים - 1 SSD ואחד רגיל DVD 3 מאוררים - 1 על הקירור של המעבד ועוד 2 במארז DDR3 2X2G של GSKULL
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב לגרמניה ומבדיקה שערכתי באינטרנט ראיתי שהמחירים שם יותר זולים, כך שאני שוקל לקנות שם כרטיס מסך. השאלה היא האם הכרטיס שאני אקנה שם מתאים ב100 אחוז מכל הבחינות הטכניות למחשב שלי כאן בארץ?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, יש לי מספר שאלות ברשותכם, 1. איזה כרטיס עדיף - Nvidia geforce 7300GT או 7600GS? 2. האם זול יותר לקנות כרטיס מסך בדיוטי פרי או שבכלל אין הבדל? 3. יש לי חבר בארה"ב. אני יכול לבקש ממנו לקנות שם ולשלוח לארץ. האם ההבדל במחיר משמעותי? תודה רבה ושוב חג שמח
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב כרטיס 8800 GTX , אני יכול להביא כרטיס מחו"ל , השאלה היא האם שווה להביא את אחד מאלה שמוזכרים בכותרת ולמכור את הכרטיס "הישן" ...(האם הם בכלל יותר טובים ממנו?) כעקרון המחירים של ה 4870 - 300$ , GTX 260 - 330$ ...
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לקנות את GTX 770 אבל המחיר שלו מאוד יקר לי . האם יש משהו שרכש כרטיסים בחול? מתמצא במחירים? עד כמה כדאי לי לשלם בכדי להביא את אותו הכרטיס מאירופה ? לעזרתכם אודה
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-