כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
האם יש למישהו מושג למה אני לא מצליח למצוא את כ. המסך 280X של ASUS בשום מקום בארץ (לכאורה)? יש 260X, יש 270X, יש 290, יש 290X... רק 280X אין ושל חברות אחרות (sapphire, gigabyte וכו') יש ויש... האם סתם אזל המלאי או שפשוט לא מייבאים אותו? הבנתי (מקריאה של השוואות וביקורות שונות ברשת) שהוא אמור להיות שקט במיוחד...
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, הלכתי לקנות את המפרט הזה והמוכר הציע לי להחליף את הכרטיס מסך ל GV-R787OC-2GD 7870 שעולה 750 שקל במבצע. האם זה כדאי, או שהוא מנסה לדחוף לי משהו לא טוב? תודה, מיכאל
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו התקציב שלי לא בשמים אני רוצה משהו בסביבות ה700 אין לי בעיה לחרוג באיזה 50 שקל עכשיו אני מתלבט בין שתים שמצאתי בין הR7 260X לבין GTX 650 TI http://ksp.co.il/?list_compare=.20835..22052. עכשיו בדקתי בכמה אתרים באינטרנט ועל פי מה שראיתי הR7 מנצח בהכל אבל רציתי לדעת חוות דעת של עוד אנשים (ועם מישהו יכול להסביר לי מה הTI אומר בGeforce זה יעזור לי כי יש TI ובלי TI תודה)
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתלבט מאוד מה לקחת מכיוון שלGIGABYTE יש קירור CUSTOM אך EVGA חברה הרבה יותר איכותית ושירות יותר טוב. חוץ מזה שהWINDFORCE לא משהו לפי מה שאומרים ואין בארץ קירור קוסטום חוץ משל גיגביט ... לחכות לקירור של EVGA? כי לפי מה שאני רואה כמעט בכל אתר הרפרנס רותח (מגיע ל82-84 מעלות). תודה ענקית לעוזרים !!
-
- 29 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שיחקתי בבאטלפילד 3 על הגדרות גבוה ובדקתי טמפרטורה והיה 93 מעלות זה תקין? עד איפה זה תקין מדובר בגירסא עם הקירור רפאראנס דואג נורא ב6870 שלי זה לא היה עובר את ה75 מעלות סתם פראנואיד או מה? תודה
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי לאחרונה את הצג ל Dell U2713HM. מכיוון שמשחקים ברזולוציה הטבעית שלו, קרי 2560x1440, מאוד קורצים לי, אני חושב לשדרג גם את כרטיס המסך. המפרט שלי הוא כזה: ספק: SeaSonic SS-750AT מעבד: QuadCore Intel Core i5-2500K לוח אם: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 זכרון: Kingston HyperX 2x4 GB DDR3-1333 כרטיסי מסך: Gigabyte GeForce 560 GV-N56GOC-1GI -> הראשי, מוגדר כאחראי לגרפיקה בדרייברים; Gigabyte GeForce GTX 260 OC Core 216 -> משני, מוגדר כאחראי לפיסיקה בדרייברים השאיפה היא להחליף את ה - 560 בכ.מסך חדש עבור גרפיקה, להחליף את את ה - 260 ב - 560 עבור הפיסיקה ולהיפטר מה - 260. חשוב לציין גם שכל ששת חיבורי ה - SATA במחשב מחוברים, ואורך הכרטיס המקסימלי האפשרי מבחינת המארז (PC-K6…
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני שואל בשביל דוד שלי.. יש לו מחשב עם מעבד של intel q8200 (ללא אוברקלוק), 3gb ram ddr2, ספק שצריך להחליף וכרטיס מסך gtx550 ti.. הוא משחק ב-battlefield 3 וב-battlefield 4 ורוצה שהמשחק יעבוד לו חלק יותר אך אין לו מספיק תקציב לקנות מחשב חדש ובטח שלא לחרוג מ-1,300 ש"ח.. וגם סבלנות לאסוף כסף על מנת לדחוס ספק וכרטיס מסך בתקציב הזה, ראיתי שהמליצו על הספק SeaSonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 והוא עולה 355 ש"ח ב-ksp.. אני יודע שהמעבד שלו יהווה בעיה ויעשה צוואר בקבוק לכרטיס מסך חדיש ולכן אני רוצה להתייעץ אתכם, השועלים.. איזה כרטיס מסך (אולי גם ספק אחר אם לדעתכם הספק שאני חושב שכדאי לו לקנות לא מספיק טוב או בזבוז כסף) יתאים למערכת שלו בלי שיהיה …
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן, לפני איזה 3 חודשים רכשתי מחשב חדש וברשותי כרטיס מסך gtx 770 2gb. לפני חודש החלפתי מסך לאחר שהקודם התקלקל ל dell2711, רזולוציה של 1440P וה 770 לא סוחב בכלל. אני משתמש בעוד מסך טלוויזיה 1080P ועוד מסך מחשב 1200P. מה הייתם ממליצים? לקנות עוד 770 2gb? למכור את מה שיש לי ולקנות 780ti? לקנות את הטיטאן? לקנות 770 4 gb? אחד? אולי לחכות עד שיצא 780ti עם 6gb? לא בא לי להוציא 5000 ש"ח על כרטיס מסך, סביבות 3000 זה התכנון אבל עדיף כמה שיותר זול. זה דיי מציק לי לשחק במשחקים היום, השאלה כמה זמן להמשיך "לסבול" אם לחכות לדור החדש ואם לא אז מה לקנות עכשיו? (אם אפשר גם קישור לחנות זה יהיה מגניב) * בכוונה לא ציינתי AMD, יש לי ניסיון לא טוב איתם, למרות שלא פוסל על הסף, לא חקרתי בכיוון …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לא יודע אם זה הפורום המתאים.. יש לי 2 מחשבים בבית. נייח ונייד. כשאני עובד עם כל אחד מהם בנפרד אני פשוט מחבר את אחד המחשבים לצג הראשי שלי באמצעות כבל DVI. איך אני יכול לדעת או יותר נכון להשוות בין 2 המחשבים במקביל בכדי לדעת האם ההם מספקים צבעים זהים על אותו הצג ? אם אני מנתק כל פעם מחשב אחר ומחליף חיבורים אז אין לי אינדיקציה ברורה ומקום להשוואה כי קשה לבדוק האם הצבעים זהים או לא כשאני לא רואה זאת אחד כנגד השני. יש דרך אחרת ? אגב ב2 המחשבים פרופילי הצבע זהים כשההבדל היחידי הוא בכרטיסי מסך שלא בטוח שמפיעים על הצבע,אם כי אני רוצה לוודא את זה. תודה
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מתכוון לקנות כרטיס מסך ומתלבט בין הבאים EVGA GTX 780 Ti Gigabyte GTX 780 Ti 1. יש לי סלידה קלה מAMD ולכן מעדיף nVidia. 2. מתכוון לקנות באילת ומוכן להשקיע עד 3000 ש"ח 3. בהתחלה הכרטיס יחובר למסך 1920X1080 אבל בהמשך ירכשו מסך/מסכים אחר/ים. 4. מעדיף אורח חיים ואמינות. לא יבוצע OC. (שקט זה גם נחמד, אבל לא כל כך משנה) 5. מטרות - גיימינג כבד ושיחזיק לאורך זמן (כנראה הכרטיס האחרון שאני אקנה אשקיע בו ככה אז שיחזיק כמה שנים טובות) אז איזה מבין הכרטיסים עדיף? (אני שם לב שEVGA קירור סטוק וגיגבייט עם קירור יותר טוב (?) ) אולי עדיפה חברה אחרת בכלל? (כזו שאפשר לקנות באילת) וגם - האם בכלל עדיף לי לחסוך ולקנות 780 רגיל או גרסת Ghz?
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה זוג כרטיסי המסך הישנים שלי החלו להראות סימנים של פרישה ולכן אני מחפש בימים אליו מחליף ראוי העיסוק הרציני שלי במחשב מתמקד בעיקר במשחקים בעלי איכות גובה וסרטים באיכות HD, לאחר מספר התיעציות החלטתי ללכת על GTX780 של חברת MSI גרסת הLightning רגע לפי הקניה נתקלתי בגרסת הgaming שעל פניו נראת בעלת נתונים דומים... הייתי שמח עם משהו היה יכול לעמוד על ההבדל בניהם ואולי גם להמליץ על כרטיס נוסף המפרט שלי הוא: לוח אם : ASUS P6T SE http://www.asus.com/Motherboards/P6T_SE/ ספק כוח : coolermaster 1000W מעבד : core i7 950 זכרון : 8GB DDR3 של Kingstone התקציב שלי 2500 -3000 ש"ח תודה מראש לעוזרים !!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש כרטיס מסך שישרת אותי בצורה טובה כאשר אני עובד עם תוכנות לעיבוד תמונות כגון Lightroom ו-Photoshop 5. כמו כן, אני מבצע סטרימינג מהמחשב לטלוויזיה שלי וארצה שהתמונה תזרום בצורה חלקה מבלי שארגיש בעיוותים קלים כפי שאני שם לב היום, כאשר הטלוויזיה מחוברת דרך יציאת ה-HDMI מהכרטיס מסך Built-in. הנתונים של המחשב שלי: מעבד i5 2320 8 ג'יגה RAM לא זוכר את הדגם של הלוח אם אבל הוא תומך בכל החיבורים הקיימים כיום. אשמח לשמוע המלצות מניסיון על כרטיס מסך שיעשה עבורי את הדברים שציינתי. חשוב לציין כי איני גיימר ולכן איני זקוק לביצועים מטורפים. בתודה מראש לעוזרים, רון.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך, שיוכל להוציא אות ל-2 צגים עם כניסות dvi המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט ולעיתים רחוקות קצת יוטיוב. המטרה העיקרית היא שהכרטיס לא יגמגם. עדיף בתקציב הכי נמוך שאפשר , מפני שהדרישות לא גבוהות. בערך 300 ש"ח ומטה אם קיימת חיה כזו. אשמח להסבר לאיך אתם בוחרים כרטיס מסך לפי דרישות. דבר נוסף - אם 2 הצגים לא מאותו דגם ורזולוציה, זה יצור בעיות? אם צריך עוד נתונים תגידו לי. תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום , היום הכרטיס מסך שלי שווק חיים לאחר כמה שנים טובות ati 5670 512m gddr 5 עם קירור אקטיבי מחפש כרטיס חדש בתקציב של עד 300 ש"ח - אם אפשר פחות זה מצוין השימושים העיקריים הם צפייה בסרטים בלו ריי אשר המחשב מחובר לטלויזה ב HDMI בנוסף עבודה משרדית אינטנסיבית . חיבוריים רצויים : hdmi , dvi עדיפות לATI מפרט המחשב : מארז antec sonata 3 מעבד i5 8GB זכרון תודה לעוזרים !!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לילה טוב לכולם , אחרי אינספור ניסיונות של פירמוטים ועדכונים של דרייברים של כרטיסי מסך, נכנעתי לכאורה הכרטיס מסך שלי "לא מזוהה" לאחר התקנת הדרייבר של ATI (דגם - 4890 Vapor-X) מערכת ההפעלה הינה Windows 7 N 64-Bit. אנא עזרו לי, תודה
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום אנשים, יש לי חבר שמעוניין לשדרג את הכרטיס מסך, כרגע יש לו GTX 460 של ASUS, הוא מעוניין לקנות את הGIGABYTE 770GTX 2GB. הספק שלו הוא seasonic m12ii-520 520w. שאר המערכת: intel 2500k gigabyte z-68ud3h corsair h100i g.skill ripshaw x 8gb 1666mhz corsair neutron gtx120gb seagate 2tb השאלה אם הספק יחזיק את המערכת עם הכרטיס שהוא מעוניין?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
היי .יש לי כרגע כרטיס NV 8800 GTS . שכן שלי הציע לי לקנות כרטיס מסך של GV-R685OC-1GD GIGABYTE 6850 1GB חדש באריזה במחיר של 500 ש"ח בלבד. מדובר כביכול בכרטיס מדורות קודמים השאלה היא האם המחיר מומלץ יחסית למה שאני מקבל או האם קיים בכלל כרטיס חזק יותר באותו מחיר או בהפרש יחסית זעום? באותה הזדמנות יכול לקנות כרטיס של ספיר Sapphire HD 6850 1GB ב50 ש"ח יותר.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. כבר שנתיים שמסך הטלוויזיה שלי מחובר למחשב בחיבור HDMI ולאחרונה הוא מרצד לפעמים. יש לי כרטיס מסך Geforce GTX 670. ניסיתי להתקין דרייבר מחדש, אבל ללא הועיל. יכול להיות שכבל ה-HDMI כבר לא טוב? זה דבר ידוע שכבל HDMI עושה בעיות אחרי זמן ממושך כזה?
-
- 7 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
הי, החלטתי להשתמש ב PC ישן (E5300, ראם 4 GB) כמחשב מדיה על הטלוויזיה. אני רוצה להיות מסוגל גם לשחק פה ושם, ולכן זקוק לכרטיס גרפי. על הכרטיס להיות עם קירור פאסיבי מטעמי רעש ואבק, וזול. האם קיים כרטיס כזה, שיאפשר לי לשחק במשחקים מודרניים, ברזולוציית HDR והגדרות נמוכות יחסית? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
הגעתי למסקנה שעדיף לקנות כרטיס מסך חדש כי המאוורר התקלקל בכרטיס מסך הישן שהיה nvidia geforce gts 250 מעבד: intel core 2 duo e8200 לוח אם: asus p5k ספק כוח:enermax liberty 400w משחקים שאני משחק פרו אבולשן ופיפא תקציב מקסימום 400 ש"ח מגורים: ראשון לציון באיבורי המליצו לי עליו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8444 מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים. החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי עקב נפילת FPS במשחקים החדשים והרצון שלי לשחק על גרפיקה מקסימלית. החלטתי לרכוש את הכרטיס: Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP במחיר של 1860 מאילת (ללא מע"מ ) ורציתי לדעת אם לא יהיה לי צוואר בקבוק או בעייה עם ההספק של הספק. מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz + זכרון: G.Skill 4x4 1333mhz sniper dual channel דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Antec Two Hundred ATX Mid Tower Gaming ספק כח:…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי(hd4850) בכרטיס חדש יותר. השימוש העיקרי הוא למשחקים. הספק שלי הוא antec neo 520 אאל״ט, אני אתקן במידה וטעיתי כשאחזור מהעבודה. התקציב שלי הוא בסביבות ה700. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
והייתי בטוח שאזלו לי השאלות... החלטתי לקנות את ה 270X, אבל עכשיו אני רואה שיש אותו מהמון חברות ואם כמויות זכרון שונות. אשמח אם תעזרו לחדד את ההבדלים ולהמליץ על כרטיסים ספציפיים. כמה זכרון הכרטיס הזה צריך? ועוד שאלה, יש לי לוח אם DP67BG של אינטל, אם אני מבין נכון הלוח תומך ב PCIE2 והכרטיס ב-PCIE3, ז"א אני אקבל ביצועים טיפה יותר חלשים נכון? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - ועוד שאלה, יש לי 4G של DDR3 בשביל להריץ משחקים עדכניים אני צריך לשדרג או שזה מספיק? (בהנחה שאני לא מריץ כלום ברקע כשאני משחק) - - - תגובה אוחדה: - - - חידוד: לשדרג == להוסיף זכרון
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-