כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
<<<< יש לי את המחשב<< לאחר התקנת CRASHDAY המחשב סירב לעלות לאחר ביצוע ריסטרט. הוא ניתקע עם הפס של XP למטה. נכנסתי לSAFE MODE והוא עלה. בMSCONFIG ביתלתי את כל הדברים והמחשב עלה. לאחר מכן הוספתי את הכל חזרה ושוב לא עולה!! חזרתי לSAFE MODE והסרתי רק את שני התהליכים של ATI ATI HOTKEY POLLER ATI SMART המחשב עלה לאחר הביטול. מחקתי דרייברים והתקנתי הכל מחדש, הוספתי את שני התהליכים והוא עלה.. הייתי בטוח שסדרתי אתזה. עשיתי כמה רסטרטים והכל היה טוב. עד שעכשיו שוב עשיתי רסטרט ושוב הוא ניתקע!!!!!!! ביטלתי את התהליכים והוא עלה בסדר... מישו יכול לעזור לי???!!! **חשוב לציין שכל המשחקים עובדים טוב כמו שעבדו(ברגע שהוספתי את התהליכים הנ"ל ועד התקיעה האחרונה) והכרטיס לא הת…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אצלי רשום 8.6.... יש אצלי בעיה או שזה אצל כולם ככה?....
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול אם מישהו יודע מהו הכרטיס הישן ביותר מדגמי ה GeForce של NVIDIA שיש לו יציאת HDMI (לא באמצעות מתאם, אלא יציאה ישירה)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שמעו אנשים לי יש AMD Athlon XP 1900+ , שזה מעבד לא רע בכלל, אבל מה, נתקעתי עם כרטיס-המסך הכי חרא שיש --> Asus GeFroce 2 MX 400 64MB :\ אז ככה קיבלתי כסף בבר-מצווה, ואני רוצה כרטיס מסך חדש (לא שאני ילד קטן או משהו, הבר-מצווה שלי היתה לפני שנה.. ;D ), ושמתי את עיני על ה-Radeon 9800 Pro החדש.. אז השאלה שלי היא ככה: שווה לי לקנות אותו, או לחכות לירידת מחירים/משהו יותר טוב (*שיעול* NV35 *שיעול*)? בתודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מראששששששששששש
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי האם ניתן לפתוח Shaders ל-GTX780?
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
האם נזק לכרטיס מסך כתוצאה מ-OC יכולה לגרום נזק גם למסך?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
shalom friends I need your help and advise for monitor 19 crt flat for my computer which one you recomend and which one you think is the best there is no problem of purchase of any amount my buddget is excellent thank you very much my friend and reply me in hebrew 8) 8) 8)
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע, לכן, אני שואל פה: האם המאיץ Capsaicin הוא שתי מאיצי Fuji CA כמו שהמאיץ Vesuvius הוא שתי Hawaii כלומר Radeon R9 FURY X2 שהיה אמור לצאת ב31 בדצמבר?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
ראיתי שברב המפרטים החדשים מככב כרטיס הקוואדרו FX1700 לעריכה גרפית. אני מתכנן בעיקר לערוך סרטי חובבים+ ואולי קצת פוטושופ ורציתי לדעת איזה כרטיס מעט זול יותר מומלץ ביחוד ששמעתי שלעריכת וידאו הכרטיס פחות חשוב [?] :
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
שלום אנשים, ניסיתי מספר פעמים ממספר מקורות שונים להתקין את התוכנה אך כל פעם אני מקבל את ההודעה: directX did not copy required file מישהו מכיר את הבעיה? אני עובד עם windowsXp יש לי כרטיס מסך Ati Radeon 8500 זיכרון 512ddr מעבד 1.7 בקיצור לא צריכה להיות בעיה עם החומרה. תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אני חדש בתחום הזה,רציתי לדעת מה זה בדיוק,איך עושים את זה בדיוק,ואיזו תוצאה נחשבת לטובה?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
Sapphire HD2900Pro 1GB DDR4 Vivo HDMI Retail Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail תרשמו את הבחירה שלכם לגביי הכרטיסי מסך האלה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
1) שמתי לב שאצל חלק מהיצרנים גירסת ה-GT מגיעה עם אותו קירור כמו גירסת ה-Ultra. האם זה אומר שבמהירויות סטוק ה-GT יותר קר? והאם זה אומר שלשני הכרטיסים יש פוטנציאל אוברקלוק דומה? 2) איזה סט דרייברים יוציא את מקסימום הביצועים מהכרטיס שלי?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
לילה טוב, מה הסיבה שאני מצליח לשמוע קול לאחר שביצעתי את כל הפעולות הנדרשות לביצוע המרת סרט ממצלמת וידאו????? כרטיס לכידה: neoDVDstandard4 תכנת עריכה: Studio Version 7 שימוש בכבל S-VIDEO מהמצלמה לכרטיס הלכידה. אשמח לתשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
בן דוד שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב דיי נמוך. התקציב הוא 300-400 ש"ח מקסימום, מה אתם מציעים לקחת בחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
הכרטיס טלויזיה שלי לא עובד בWinXP כי אין לי דרייורים מתאימים הכרטיס הוא מדגם BT878 מישהוא יכול לקשר אותי ללינק ?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך וספק כוח בעד 1000.. שיריץ COD4.. עדיף בHIGH כמובן אבל אני אספתק במה שתיתנו לי.. המפרט הוא : PANTIUM D 3.4 2 GB RAM Intel Xpress200 M-Board הספק ג'נרי לכן ביקשתי ספק יותר איכותי.. אם צריך עוד פרטים אני אתן...
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב נייד שמופעל על ריפרש רייט של 60 רציתי לדעת אם זה ריפרש רייט מסוכן לעיניים כי אני יודע שבמסכי CRT צריך מינימום של 85
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לי רידון 9500 פרו ואני רוצה לדעת איזה דריבר הכי טוב להתקין בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש כרטיס מסך ולפי מה שקראתי ה 6850 במחיר הכי אטרקטיבי המפרט: i5 2400 8gb g.skill ram gigabyte ga z68x-ud3h-b3 כמה שאלות 1. האם PES/FIFA 2012 וסירטי 3D יעבדו חלק על LG LED "42 2.האם יש כרטיס עדיף בתקציב שלי 3.איזה ספק טוב במחיר מינימלי לכרטיס
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, כ.מ ATI 4850 צג 22" טלויזיה LCD 32" מעוניין לצפות בשני המסכים ביחד האם ניתן? אם כן איך? בברכה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך חדש, עקב קניית מסך חדש,המסך 2407WFP הכרטיס מסך כיום הוא X1950GT OC 600/700 כאמור ממש חלש, אני מוכן להוציא בסביבות 1500 ש"ח בהתחלה חשבתי לקנות 8800GT לעבור לו OC ולהסתפק, הציעו לי פה בפורום לקנות שני HD2900PRO במחיר 1450 ולעשות להם OC חבר עכשיו מוכר את שני הכרטיסים שלו HD2900XT במחיר 1600 (Diamond Viper Radeon HD 2900XT 512 MB GDDR3 ) עכשיו מה אתם אומרים הכי שווה? והאם הספק שלי בכלל יכול להחזיק את שני 2900XT באוברקלוק??ואת 2900PRO? בבקשה תעזרו לי השתגעתי כבר מכל הכרטיסים האלה!
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
תראו אני רוצה להחליף דרייבר לכ. מסך הקיצר אני פשוט מתקין אותו או שאני צריך למחוק תדרייבר הקודם? ויש לי תתוכנה Driver Cleaner אז פשוט לפתוח אותה ולמחוק ?או שצריכים לעשות את זה במצב בטוח? הקיצר תסבירו לי פשוט מה לעשות וזהו תתודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-