עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה, לאחרונה שמתי לב שלאסוס יש ארבעה סוגים של כרטיסי nvidia מסידרה 6800. 0_ס יש את ה6800 הרגיל, 6800 GT מעליו יש את הכרטיס 6800 GE (הבנתי שזה gamer edition) ולבסוף האלוטרה. הנה קישור למוצר באתר היצרן: http://www.asus.com/products/vga/v9999ge/overview.htm# עכשיו השאלה שלי, איפה ביחס לכל הסידרה הוא עומד? האם הוא שווה קניה? (בסכום של 2700 שקל) כל אינפורמציה אחרת בנושא תעזור. תודה רבה :0 -=עריכה=- מצאתי כמה סיקורים, אבל אין לי מושג איפה הוא ביחס לשאר הסידרה. עוד יותר מעניין מתי הוא הושק? ומי המקביל שלו בסידרת ה x800? עידכון אחרון, הוא חלש יותר מה GT \: התאכזבתי.

2. Started by shoeyal,

שלום יש לי 9600 XT של ATI ועקב בעיות הוצע לי ע"י היבואן את 9600 XT ASUS http://www.asus.com/products/vga/r9600xt/overview.htm האם שווה לי(שימו לב שבאסוס יש VIVO)

3. Started by satan,

הציעו לי את ה hyundai l70s ב2000 שקל. חיפשתי באתר ולא מצאתי מה הזמן תגובה שלו, ורציתי לדעת אם כדאי לקנות אותו? תודה מראש

4. האם כרטיס AGP 8x עובד על לוח אם שיש בו רק AGP 4x? ??? :

5. Started by tomz,

איזה מהם יותר טוב ולמה? ויש לי אפשרות לקחת רק אחד מהם ואך ורק מהם, אז לא להציע אחרים מה לעשות יש מגבלות ששורפים מסך ישן :\ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  6. Started by Lanzar,

שלום לכולם סמתי לב שהדרייברים באתר של אומגה לא מעודכנים... הגירסה של הדרייבר היא 57 משהו ובאתר של NVIDIA זה 60 ומשהו לא זוכר בדיוק... עכשיו השאלה שלי אם מישהו ניסה לבדק איזה עדיפים...?

7. Started by The_Moose,

שלום לכולם, יש ברשותי אוסף קלטות בפורמט Hi-8 שאני מעוניין לגבות לCD (אין לי צורב DVD כרגע) איזה כרטיס לכידת ווידיאו אתם ממליצים לי לרכוש? על מה יש לשים לב בכרטיס? תכונות, features וכו'...? תודה לעונים...!

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  8. Started by Lancer,

כמו שהכותרת אומרת,מה הדרייבר הכי טוב והכי עדכני לכרטיס MSI RADEON 9800 PRO ? ואם אפשר לינק להורדה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  9. יש מצב שישרף או יהרס חלק במחשב כתוצאה מהפסקת חשמל ????

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  10. Started by rino,

אני מסייר קבוע בזאפ והיום מצאתי את המסך של CTX "19 במחיר מדהים של 2200 ש"ח מה דעתכם עליו ? אין לו DVI , זה משמעותי? הנה הקישור לאתר http://www.ctxintl.com/products/lcd_s962A.htm

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  11. Started by silky,

מה ההבדל שלו מ GEFORCE מאותה סדרה? האם הוא יריץ משחקים ? ובכלל, בשביל מה סרבר צריך כרטיס מסך(סילחו לי על הבורות-אני מבין למה תחנת עבודה גרפית כן)?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  12. יש לי מחשב וטלויזיה באותו חדר ורציתי להשתמש בטלויזיה כמסך שני הבעיה היא שאני לא רוצה להזיז דבר בחדר כך שנראה שאצטרך כבל RGB ארוך במיוחד (3-5 מטרים) איפה אפשר לקנות דבר כזה?

13. Started by niv0us,

קניתי לאחרונה מחשב חדש, עם די וי די ורמקולים 5.1. אחת המטרות של המחשב היא צפיית סרטים. בגלל בעיות מקום חשבתי על לקנות מסך lcd אבל זה בעיה כי אני מעוניין לראות סרטים, ולכן אני צריך מסך גדול. כרגע יש לך משך 20" של iiama. די ישן מלפני 5-6 שנים. האם כדי לי לקנות מסך חדש תוך כדי הוצאה לא מוגזמת של כסף?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  14. אני רוצה מדריך בעברית שיסביר לי על כרטיס המסך על כל חלקיו ומאפיינהם..... יש לי ידע במחשבים אבל על החלקים שלו אין לי שוםםםםםם ידע. כך שאני צריך מדריך למתחילים עד לרמה של מתקדמים מי שיעזור לי אודה לו מאוד אני רוצה להגיע לרמה שאני יוכל פה בפורום להתמצות בהכל ולחוות את דעתי.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. Started by davidde,

שלום, רציתי לשמוע את דעתכם על המסכים הבאים: ThinkVision L170 17.0in Analogue TFT LCD Black Monitor 540$ ThinkVision L170p 17.0in Hybrid TFT LCD Black Monitor 640$ MAG 1:400 1280x1024 17.0 TFT LCD + Speakers Monitor LT765 490$ IBM ThinkVision L180p 18.0in Hybrid TFT LCD Black Monitor 720$ MAG 1:400 1280x1024 18.0 TFT LCD + Speakers Monitor LT865 560$ האם יש מסך אחר מומלץ בגדלים האלו ובמחירים האלו ? תודה!

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  16. Started by amirfefer,

קניתי את ה5900XT וישר ניסיתי אותו על דום (אלא מה? ) הבעיה היא שהמשחק מקרטע בHIGH קצת. רזולוציה: 1000 על 700, זה הגיוני? הכרטיס ללא OC. דרייבר: הכי חדש 61.77

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  17. Started by fffSSS,

יש לי את המסך של VIEWSONIC G75F בשולחן עבודה אני סם רוזלציה של 864 על1152 והכי הרבה זה 75MHZ שאני משחק אני משחק על 600 על 800 אז במשחק זה בטח יהיה 800על 600 75MHZ איך אני עושה שבמשחק שזה היה על 85MHZ ורוזלציה של 600 על 800 אני יוכל לשנות ל85MHZ בשולחן עבודה שאני יורד את הרוזלציה אבל הבעיה שכול הסמלים גדולים!! 75 זה לא ברי לעניים לא? או שהכי הרבה צריך לעשות 75? גם במשחק אני עושה MAXFPS 76

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  18. טוב אני מחפש מסך אל סי די של 20 אינץ או 19 אינץ בתקציב של בערך 6000 שקל פלוס מינוס. ומצאתי את זה: http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL20&globalCode=LB200A&globalSuffix=000000&unit=20.1inch&model=45# מה אתם אומרים עליו והאם יש יותר טוב בתחום התקציב הזה?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  19. Started by f_b_i,

איך אפשר לסרוק פילים ולראות אותם כתמונה ולא כנגטיב? אני יודע שיש סורקים שבאים עם איזו תוספת שנותנת לסרוק פילים מה בדיוק התוספת הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. בתחילה חשבתי ללכת על ה -LG F700P אבל אמרו לי שהיחס רזולוציה\רענון שלו לא טוב ובנוסף קצב העברת הוידאו לא משהו אם מישהו יכול לשלול שורות אלו או לתת הצעה למסך טוב יותר אודה לו מאוד תודה!

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  21. Started by RadeonXt,

אהלן, ברשותי 9600SE , של PowerColor. האם לאומגה יש דריברים אשר יקפיצו את ביצועיו?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  22. Started by jhonnyquan,

אני רוצה לקנות כרטיס של הרקולס רדאון 9600 פרו עם 128 DDR כמה הייתם משלמים? איך אני יכול לבדוק שהכרטיס סבבה ולא קרעו אותו באובר קלוקינג? בתודה מראש

23. Started by Pitzinyelo,

אני מתכוון לרכוש את הכרטיס הזה בגלל המחיר: 2500 שקל. האם הקירור עליו טוב? בלי OC הכל יהיה בסדר?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  24. לממיר של YES יש יציאות VIDEO ו S-VIDEO האם קיים כבל ממיר? או האם חייבים LCD עם כניסת S-VIDEO מקורית תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  25. שלום, אני מקבל הודעת שגיאה: "Unable render capture graph for current settings. Check videostream settings and capture coec and try again " כאשר אני מנסה להפעיל Capture מהכרטיס טלויזיה. אני מנסה לקלוט טלויזיה מכרטיס המסך בעזרת RCA, ומשם S-Video ו-RCA שמחוברים במקביל לכ. הטלויזיה. התקנתי קודק שנקרא Morgan Multi-media m-pjeg אך ללא הועיל. האם יש לכם מושג איך לתקן או מדוע התקלה הזו מופיע? תודה מראש. נ.ב. אם אתם חושבים שהתוכנה iuVCR היא לא משהו, אז תציעו ואני אחליף. תודה, ReDeOn.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.