עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חזרתי עכשיו מחבר שהרכיב מחשב פצצה עם GTX 480 מחובר למסך iiyama 24 מעבד I7 עם 6 גיגה זיכרון שמתי לו במשחק את ההגדרות הכי גבוהות. מריץ בלי בעיה עם איכות תצוגה טובה מאוד. אבל..גם ה-GTX 260 שלי שמחובר ל-DELL 22 עובד יפה מאוד, אין הבדל של שמים וארץ. בסה"כ שיחקתי בשלב הראשון, סביר להניח שבהמשך יש תצוגות מורכבות שבהם יהיה ההבדל בולט יותר.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  2. שלום לכם היום התקנתי במחשב שלי את הכרטיס מסך INNO3D GTX 470 הדרייבר שהיה מצורף לכרטיס הוא 197.03 כאשר ניסיתי להפעיל את המשחק GTA IV המשחק היה מקוטע הפעלתי את המשחק על מסך 23 אינצ' 1920X1080 האם זה נורמלי ? אם אני מעדכן את הדרייבר לחדש יותר זה יכול לעזור? ולאיזה גירסה? יש לי I5 750 4GB זיכרון תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  3. Started by Adielion,

במידה ובעוד חודש יצא ה7600GT לAGP מחרו ההתחלתי ביצאה יעמוד על 1500 -+ וכיום ניתן להשיג את ה7800GS במחיר 1600 לשאלתי... האם משתלם לחכות ל7600 עד שיצא או לקנות עכשיו?ומה יהיו ההבדלים ביניהם? שאלה נוספת מעבד 3גי'גה HT לא ייצור צווארבקבוק עבור אותם כרטיסים, נכון?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  4. יש לי LEADTEK 6800 GT ומעלות שלי לאחרונה עלו בטירוף GPU 61 AMBIENT 44 ממוצע... וכן אני מנקה תמאורר של הכרטיס מסך פעם בחודש את כול האבק ובקיץ שעבר שקניתי אותו זה לא הגיע לי לכאלה טמפ' בחיים ועוד היה בהרבה יותר חם.. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות1?!? יש לי תדריברים הכי חדשים

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  5. Started by roeidalm,

שלום אני לא מצליח להתקין את הדרייברים אז אני מחפש חדשים. ואני לא מוצא, מישהו יכול לעזור לי למצוא? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  6. )איזה רדאונים קיימים בארץ? 2)איזה כדאיים מבחינת ביצועים? 3)איזה כדאיים מבחינת מחיר? 4)אם עדיף את הדגמים החלשים יותר כמו 9500, 9600 ומה ההבדל ביניהם? אני מעוניין לקנות מחשב ויש לי כמה שאלות תודה רבה!! עריכה: כרטיסי זיכרון: 1.)יש הרבה הבדל בביצועים בין הכרטיסים של חברות כמו גייל לחברות כמו קינגסטון? 2.)כמה יש הבדל באורך חיים

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  7. Started by kababo,

http://www.techpowerup.com/img/10-08-02/4b.jpg רק מלחשוב על כל המקום שיתפנה ואפשרויות ה CF יש לי צמרמורות ;D נקווה רק שלא היו צריכים להגביר את המאורר יותר מדי..

8. שלום קניתי מחשב חדש ובו כרטיס המסך Leadtek 8600 GTS 256MB PCI אבל כשאני מחבר מתאם SVIDEO לRCA(הבננה הצהובה) לצג הטלוויזיה(טלוויזית שפורפרת רגילה)מקבל מסך שחור לבן עברתי כל ההגדרותת באשף שמגיע עם הכרטיס עברתי שיטות שידור PAL שונות אבלל ללא הצלחה אולי פיספסתי משהו אשמח לעזרה :s05:

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  9. Started by zuq,

שלום, החלטתי להחליף את מסכי המאג העתיקים שלי(786FD) למסכי LCD. רק באחד משני המחשבים יש לי חיבור DVI, כך שנראה לי שאפשר להסתפק במסך אחד עם חיבור אנלוגי והשני דיגטלי. מרבית השימוש במסכים הוא לעבודה משרדית( בעיקר עיבוד תמלילים ואינטרנט) וקצת משחקים. ההתקציב לשני המסכים ביחד כרגע הוא 3600 ש"ח, על אף שאני אשמח מאוד לקבל עודף. תודה, עומר

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  10. ?Radeon X1600XT 256MB, TV, DVI, PCI-E? Leadtek Geforce PX7600GT 7600GT 256MB PCIx16 מה יותר טוב ;D?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  11. הורדתי את גירסה 77.72 ויש לי את הבעיה של הצבעים ניסיתי לעשות מה שאמרתם (לשנות איזה הגדרה ואז לעשות restore to default ) וזה לא עובד לי יש דרך אחרת לתקן את הבעיה? ד.א. הבעיה קוראת גם בדרייברים 80.40

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  12. Started by idani1983,

אחותי רוצה לחבר בארה"ב את המחשב לטלויזיה שלה, הבעיה היא שאין לה יציאה מהמחשב, האם יש חיבור כלשהו שאפשר לחבר ל USB וממנו להוציא חיבור ל TV או שאני חייב שהיא תתקין כרטיס מסך ? תודה,

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם תיהיה גרסא של ה 4850 עם DDR5 ? אם כן משהו יודע מתי יוצא ומה יהיה ההפרש במחיר ובביצועים ? תודה רבה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  14. Started by XseTioN,

האלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חייתי שיוכל להתמודד עם עבודה גרפית, משחקים, וכמובן כריית LiteCoin. הבנתי שלשם הכריה עדיף gForce ועם כמה שיותר זיכרון. קירור טוב אני מניח שחובה. עוד מעט בלאק פריידי, ראיתי את המבצעים של TMS וKSP ולמען האמת הם דיי מאכזבים. מישהו מכיר אופציה טובה, אמינה ומהירה אחרת (חול?) חשבתי אולי אפילו לקנות שני כרטיסים ולחבר אותם בSLI. אני צריך לבדוק מראש שהכרטיס תומך? ושהלוח אם תומך? המפרט שלי הוא: לוח אם - gigabyte GA-H77-DS3H מעבד i7 יש לי גם שלושה מסכים, אחד מסך מחשב (עם DVI) ושתי מסכי טלוויזיה (רק HDMI). יש כרטיסים עם שלושת היציאות שאני צריך? ואם אני קונה שתיים ומחבר בSLI אז אני יוכל להסתפק בשתי יציאות בלבד מכל מסך וזה יעבוד כמו שצריך? שמח לשמוע בעצתכ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yaron@,

שלום רב, לאחרונה הבן שלי התחיל לשחק במחשב בנוסף לפלייסטיישן וניסה להעלות משחק בשם 4 forza horizon, בזמן התקנת המשחק והפעלתו נרשם שהמחשב לא עומד בדרישות הבסיסיות שלו.. אשמח לשדרג לו את הכרטיס מסך שיוכל לשחק במשחק הזה ובמשחקים מתקדמים אחרים. לוח האם שכרגע יש לי הוא: MS-7B86 (B450-A PRO) גירסת לוח אם 2.0 מעבד: AMD RYZEN 5 2400 WITH RADEON VEGA GRAPHICS זיכרון: 8 GB במידה ויש לשדרג חלק נוסף אשמח שתבהירו.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  16. שלום לכולם רציתי לשאול אם יש בכלל הבדל משמעותי במסכים הנ"ל ואם כניסה של מתאם אנלוגי לדיגיטלי מעלימה את ההבדל? בתודה מראש צחי

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  17. Started by moris122,

הכרטיס מסך הזה... ASUS X1650XT והאים ההבדל בינו לבין ה- ATI ?X1950 Pro גדול. תודה מראש.

18. שמעתי שלפליט יש את הכרטיסים גם בין הזולים וגם עם GDDR3 ... אז הם הכי עדיפים מבין החברות של ה- 7600gs , אפשר לינק לאיזה חנות בארץ שמוכרת ? אני לא מוצא ... תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  19. Started by orentz,

שלום יש לי את הספק הזה http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=1&lv1=5&no=7 האם זה מספיק ל hd 5850

20. Started by constantine16,

קניתי אתמול את הכרטיס מסך ניכנסתי קיצר לcatalayst וכתוב לי שם current clock sttings : GPU Clock 300mhz זה לא אמור להיות 669??? :'(

21. Started by yakirsh4,

מה יותר טוב שני geforce 8800gt או geforce 8800gtx אחד

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  22. שלום, אני חושד לאחרונה כי הכרטיס מסך שלי חדל מלתפקד כמו שצריך. זה מתבטא בזה ש-CUDA לא מריצה HD כמו שצריך, משחקים עם FPS נמוך וכדומה. איזה תוכנה\תוכנות יכולות להגיד לי מה הסטטוס של הכרטיס מסך שלי? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים