כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
*כותרת*
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ובו כרטיס המסך Leadtek 8600 GTS 256MB PCI אבל כשאני מחבר מתאם SVIDEO לRCA(הבננה הצהובה) לצג הטלוויזיה(טלוויזית שפורפרת רגילה)מקבל מסך שחור לבן עברתי כל ההגדרותת באשף שמגיע עם הכרטיס עברתי שיטות שידור PAL שונות אבלל ללא הצלחה אולי פיספסתי משהו אשמח לעזרה :s05:
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להחליף את מסכי המאג העתיקים שלי(786FD) למסכי LCD. רק באחד משני המחשבים יש לי חיבור DVI, כך שנראה לי שאפשר להסתפק במסך אחד עם חיבור אנלוגי והשני דיגטלי. מרבית השימוש במסכים הוא לעבודה משרדית( בעיקר עיבוד תמלילים ואינטרנט) וקצת משחקים. ההתקציב לשני המסכים ביחד כרגע הוא 3600 ש"ח, על אף שאני אשמח מאוד לקבל עודף. תודה, עומר
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
?Radeon X1600XT 256MB, TV, DVI, PCI-E? Leadtek Geforce PX7600GT 7600GT 256MB PCIx16 מה יותר טוב ;D?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
הורדתי את גירסה 77.72 ויש לי את הבעיה של הצבעים ניסיתי לעשות מה שאמרתם (לשנות איזה הגדרה ואז לעשות restore to default ) וזה לא עובד לי יש דרך אחרת לתקן את הבעיה? ד.א. הבעיה קוראת גם בדרייברים 80.40
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אחותי רוצה לחבר בארה"ב את המחשב לטלויזיה שלה, הבעיה היא שאין לה יציאה מהמחשב, האם יש חיבור כלשהו שאפשר לחבר ל USB וממנו להוציא חיבור ל TV או שאני חייב שהיא תתקין כרטיס מסך ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם תיהיה גרסא של ה 4850 עם DDR5 ? אם כן משהו יודע מתי יוצא ומה יהיה ההפרש במחיר ובביצועים ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
-
האלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חייתי שיוכל להתמודד עם עבודה גרפית, משחקים, וכמובן כריית LiteCoin. הבנתי שלשם הכריה עדיף gForce ועם כמה שיותר זיכרון. קירור טוב אני מניח שחובה. עוד מעט בלאק פריידי, ראיתי את המבצעים של TMS וKSP ולמען האמת הם דיי מאכזבים. מישהו מכיר אופציה טובה, אמינה ומהירה אחרת (חול?) חשבתי אולי אפילו לקנות שני כרטיסים ולחבר אותם בSLI. אני צריך לבדוק מראש שהכרטיס תומך? ושהלוח אם תומך? המפרט שלי הוא: לוח אם - gigabyte GA-H77-DS3H מעבד i7 יש לי גם שלושה מסכים, אחד מסך מחשב (עם DVI) ושתי מסכי טלוויזיה (רק HDMI). יש כרטיסים עם שלושת היציאות שאני צריך? ואם אני קונה שתיים ומחבר בSLI אז אני יוכל להסתפק בשתי יציאות בלבד מכל מסך וזה יעבוד כמו שצריך? שמח לשמוע בעצתכ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה הבן שלי התחיל לשחק במחשב בנוסף לפלייסטיישן וניסה להעלות משחק בשם 4 forza horizon, בזמן התקנת המשחק והפעלתו נרשם שהמחשב לא עומד בדרישות הבסיסיות שלו.. אשמח לשדרג לו את הכרטיס מסך שיוכל לשחק במשחק הזה ובמשחקים מתקדמים אחרים. לוח האם שכרגע יש לי הוא: MS-7B86 (B450-A PRO) גירסת לוח אם 2.0 מעבד: AMD RYZEN 5 2400 WITH RADEON VEGA GRAPHICS זיכרון: 8 GB במידה ויש לשדרג חלק נוסף אשמח שתבהירו.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אם יש בכלל הבדל משמעותי במסכים הנ"ל ואם כניסה של מתאם אנלוגי לדיגיטלי מעלימה את ההבדל? בתודה מראש צחי
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה... ASUS X1650XT והאים ההבדל בינו לבין ה- ATI ?X1950 Pro גדול. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שמעתי שלפליט יש את הכרטיסים גם בין הזולים וגם עם GDDR3 ... אז הם הכי עדיפים מבין החברות של ה- 7600gs , אפשר לינק לאיזה חנות בארץ שמוכרת ? אני לא מוצא ... תודה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום יש לי את הספק הזה http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=1&lv1=5&no=7 האם זה מספיק ל hd 5850
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הכרטיס מסך ניכנסתי קיצר לcatalayst וכתוב לי שם current clock sttings : GPU Clock 300mhz זה לא אמור להיות 669??? :'(
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
-
שלום, אני חושד לאחרונה כי הכרטיס מסך שלי חדל מלתפקד כמו שצריך. זה מתבטא בזה ש-CUDA לא מריצה HD כמו שצריך, משחקים עם FPS נמוך וכדומה. איזה תוכנה\תוכנות יכולות להגיד לי מה הסטטוס של הכרטיס מסך שלי? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה תלת מימד ורציתי לדעת האם הכרטיס מסך שלי תומך בחיבור לתלת מימד בכדי לראות סרטים בטלוויזיה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אחים שלי תעזרו לי שוב! חיברתי לחבר שלי את המחשב לטלויזיה עם חיבור הTV OUT בכרטיס מסך שלו (geforce mx 440 64MB של INN0) הקיצר התפעלתי הכל כולל את התוכנה TVTOOL וסידרתי את ההגדרות ובכל זאת רואים ממש לא יפה בטלויזיה והרזולוציה והצבעים ממש לא משהו ואני לא יודע ממש לסדר את זה ולהתעסק עם התוכנה. אם מישהו יודע איך לשים הגדרות אופציונאליות ואיכות תמונה טובה שיעזור לי מהר תודה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
כל הזכויות וכל המראות חסרות אפקטים, בGAMEPLAY זה נראה מטורף והכל ואצלי אין את האפקטים! nvidia 8800GT 2.13 מעבד -כפול 2 2GB ראם המשחק רץ על 1680*1050 חלק, אבל בלי אפקטים. 8X AA... הכל על HIGHEST הדרייבר של הכ. מסך מעודכן עד ל 185.68 (בטא) וזה לא פעל לי גם ב 182.50 (שזה לא בטא) תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים אבא שלי ביקש ממני לבדוק לו לגבי קניית כרטיס מסך חדש מהסיבה שהכרטיס שלו לא מספק אותו בעבודה מול תוכנות כגון קורל דרו פוטושופCS4 אילוסטרייטור וכאלה ואחרים, אז יש לי כמה שאלות דבר ראשון איזה כרטיס מסך באמת מתאים למשתמש כזה בתקציב של לכל היותר 450 - 500 שקל אם אפשר פחות זה מצויין... כמובן ממש שאני מכיר ויודע עבודה בעריכת וידאו ועיצוב דו - מיימדי זה לא שיקול של מעבד וזיכרון ?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
קיבלתי את ה- inno3D GeForce 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E אבל ב-CONTROL PANEL אין לי דרך לעקוב אחר טמפרטורת הכרטיס איך אני מוצא את הפונקציה של טמפרטורת כרטיס-המסך? האים יש תוכנה של NVIDIA שמראה את הטמפרטורה בכרטיס זה?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
המחשב מיועד לא משחקים אלא רק לעיבוד וסריקת תמונות זה מיעוד לחברה... העיבוד וסריקה ברזולוציה של 1024DPI המסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2048X1536 אני צריך שהיה לפחות 256 זכרון נ.ב גם מסך אני צריך תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, מעוניין בכ.מסך 1060 6GB או 1070 (ואפילו 1080 אם זה יד 2 במחיר טוב) מסך שלי הוא TV 100HZ ברזולוציה 1K (1080...) ראיתי בפורום ביד 2: Gigabyte GTX1080 Founders Edition ב ₪1,500 GeForce 1070 G1 במחיר גמיש ₪1,425 GeForce 1070 במחיר גמיש ₪1,525 כדאי לקיות יד 2? מישהו מכיר את המוכרים? (המחיר של כרטיסי ה 1070 גמיש) יש איזה דיל טוב בבלאק פריידי שכזה שיצדיק את הפסד האחריות בקניה מחול ? לא חייב שהמקום ישלח לישראל, אני יכול לשלוח את זה דרך חברת שילוח מארה"ב ב 15-20$ (אני מכיר חברות ומנוסה בתחום).
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת- האם שווה לשדרג את המפרט הקיים של המחשב שלי(למטה) עם כרטיס נגיד 7600gt שהוא נחשב לכרטיס משתלם יחסית. מה היא התמורה שאני אקבל מכרטיס כזה עם המפרט הנוכחי והאם שיפור שווה את ההשקעה לטווח של שנה וחצי לפחות, שזה הזמן עד לקניה של מחשב חדש(בתקווה). אודה על תשובות ישירות וענייניות וכמו כן המלצות לכרטיסים חלופיים יתקבלו בברכה. מסגרת עד 1000 ש"ח+-.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-