עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yaari,

ראיתי בגלרית MOD באתר אחר, מחשב בתוך מזוודה, שכלל מסך LCD קטן. קראתי באתר בריטי על מה שנקרא "open frame", מסך ללא "מארז" פלסטי, שמתוכננן להיות מוברג למסגרת. ראיתי כזה מובנה לתוך תצוגה של חנות בירושלים. מישהו יודע איך משתמשים/מוצאים כזה?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  2. אני יכול להבין שהסטנדרטים של איכות משתנים עם הזמן, אבל כשאומרים שרזולוציה של 1600*1200 עם קצב ריענון של 85HZ(!!!) זה "עלוב", את זה אני לא יכול לקבל, ועוד שהמסך בא מחברה טובה. למה לעזעזל אתם צריכים רזולוציות של 2000*1500?? הרי 75% ממשתמשי המחשב בעולם לא יכולים אפילו להפעיל UT2003 ב-1280*1024 (שזה רזולוציה עם חדות מצויינת), בלי שזה יקרטע, ואפילו בשביל סרטי WMV9, רזולוציה 1600*1200 זה מספיק בהחלט! ואני לא מכיר הרבה משחקים שמאפשרים מצב של מעל 1600*1200, ולא מכיר משחקים שעובדים חלק מעל הרזולוציה הזאת בהגדרות גבוהות, אפילו עם כרטיסי HI END. כך שתפסיקו להיות בררניים כאלה בקשר למסכים, כי אתם סתם מבזבזים כסף וגורמים למשתמשים שלא מבינים בחומרה לבזבז כסף .

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  3. חיפשתי באתר של ATi ולא מצאתי. אם מישהו יוכל ללתת לי לינק אהיה אסיר תודה!

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  4. Started by .Oz,

האם מישהו יכול לתת לי הסבר מסודר (לא מצאתי כזה) על opengl מה התפקיד של הדרייבר הזה בדיוק ומה הוא בדיוק דורש מהמהערכת שלי?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  5. אני קונה כרטיס מסך לאחד מהמחשבים שלי ויש לי תקציב עד 650 שח, ואני רוצה כרטיס דיי איכותי ולמשחקים (אפשר גם עד 700) אבל לא משומש? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by chris_u16,

אני מתכנן בקרוב לקנות Radeon 9800pro ואני מתלבט האם לקנות פה בישראל או לקנות בחו"ל, בnewegg מוכרים את אותו הכרטיס במחיר של 950ש"ח בערך וזה עוד כולל איזהשהוא משלוח בחינם כמובן שזה ללא מע"ם והכרטיס בלי אחריות אבל לא נראה לי שאצטרך את האחריות הזאת (אחריות של שנה במידה ואני קונה מפה) ובכלל זה נראה לי כמו חיסכון גדול מאוד אם אני קונה מחו"ל, לפחות 400ש"ח פחות, 400שקלים שאין לי כרגע. אני ממש בהתלבטות, מה אתם ממליצים לי לעשות?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by MarkK2003,

אני רוצה לקנות מסך חדש CRT בתקציב 1500 גג, ושמתי עין על הדגמים הבאים: http://www.pch.co.il/docs/pd620458674.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-2111641914.htm http://www.pch.co.il/docs/pd22162904.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-761802282.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-1961371402.htm http://www.pch.co.il/docs/pd1585063183.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-1451745232.htm מה דעתכם עליהם? איזה מהם איכותיים?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by zobi12,

ראיתי אצל חבר את המסך lg f700b למסך יש עיצוב יפה מאוד אבל הבעיה שלא הייתי יכול לדעת עד כמה המסך איכותי כי לחבר שלי fx 5200 והוא משחק גם בלי פילטרים שאני משחק על הגדרות הכי גובהות לא הבנתי מה ההבדל בין מסך שטוח מבפנים ושטוח מבחוץ הסתכלתי על המסך ולא ראיתי הבדל והאם מישהו יודע אם בזמן הקרוב המחיר של lg f700p הולך לרדת

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by omerg,

שלום לכולם אני מנסה לחבר את הטלוויזיה למחשב. אם אני מחבר את הבננה מקדימה (בטלוויזיה) - המחשב לא מזהה שיש טלוויזיה מחוברת . כשאני מחבר כבל של sVideo - זה עובד - אני מצליח לראות את התצוגה גם בטלוויזיה . ניסיתי להחליף כבל וזה לא עזר . יש הגדרה נוספת שצריך לעשות ? מערכת ההפעלה היא WindowsXP תודה עומר

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by dvido,

אני מחפש מסך crt. אני צריך את זה בשביל מישהו שמבלה הרבה זמן מול המחשב וכל הזמן כואבות לו העיניים. התקציב הוא כ-1500 ש"ח. תעזרו לי בבקשה לקנות משהו טוב, עם refresh rate גבוה ואיכות טובה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by gabig12,

שלום לחברי פורם HWZONE אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב במחיר בינוני של 450-550 ש"ח שיהיה בו TV OUT ושמשחקים יעבדו בו בתודה GABIG12

• 13 תגובות
    • 887 צפיות
  12. אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך האיכסה שלי(RADEON 9200) למשהו טוב. RADEON 9600 זה סביר לדעתי, אבל איזה לקחת? איזה דגם שלו הכי טוב?(בהתאם למחיר) בקיצור הכי הרבה ביצועים להכי קצת מחיר תודה

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  13. שלום רב האם הכרטיסים הבאים: RADEON 9600 XT GEFORCE FX 5700 ULTRA תומכים בטכנולוגית T&L? תודה

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by blue_wolf,

שלום היתי רוצה לשאול שאלה על הכרטיס R9200 דבר ראשון לפי מה שהבנתי הוא הכרטיס הכי טוב עד למחיר 450 שח +-(למרות שהוא ייתישן במהירות) או לא? עכשיו השאלה השניה שלי: האם הוא יגביל אותי במהירות של המשחקים ? לדוגמא הנסיך הפרסי החדש, מקס פיין 2, אנ בי אי 2004 והאם יש כבר משחקים או תוכנות שלא עובדות עליו נ.ב יש לי מחשב: AMD ATHLON 1500XP 256 זכרון

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by Falcon4g3,

שלום לכם, עד לפני 10 דקות השתמשתי במסך שלי: Flatron 795FT Plus שקניתי לפני כ-3 שנים , בגלל בעיה קטנה (קווים אופקיים מעוגלים שלא כ"כ רואים) , שלחתי אותו לתיקון ובינתיים לקחתי את המסך של אחותי - Flatron 775. עכשיו, אצלי במסך, תמיד הייתי צריך להגביר את ה-Gamma במשחקים דרך הדרייבר של הכרטיס מסך כדי שיראו טוב, כי תמיד ראו חשוך אפילו שהמסך היה על 100% ב-2 ההגדרות של הבהירות ואפילו שהוא היה על 0.7V ב-Video Level. חשבתי שככה זה. אבל עכשיו, כשחיברתי את המסך של אחותי (775) , רואים ממש טוב, בהיר, משחקים עובדים ממש יפה ורואים דברים שלא ראיתי קודם גם עם הגברת ה-Gamma , ובמסך אני רואה שזה רק על 50% (השמש) כך שעוד אפשר לעשות את זה בהיר יותר! רציתי לדעת אם זו בעיה במסך ועליי לדווח גם עלי…

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by mluggy2,

מחפש המלצות לדגמי 19" דקים הקיימים בארץ, בעיקרון לעבודה משרדית ותכנות, אבל לפעמים גם אוהב להתפרק על איזה משחקון. המון תודה, מיכאל

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  17. Started by igoldman,

עדיפות ל USB אבל אם אין משהו ברמה אז PCI

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  18. עדיפות למחיר סביר ואיכות ואנא הסבירו לי את המפרט הטכני מו קונטרס גודל נקודה מומלץ וכו'. תודה.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  19. Started by shl122,

שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה, ברשותי כרטיס מסך 3D PROPHET 9700 וטלויזיה ישנה ללא חיבור S-VIDEO. קניתי כבל SVCD כדי לחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה ובנוסף קניתי מתאם 21 פינים עם כניסת SVCD כדי שאוכל לחבר לטלויזיה. הבעיה היא שכאשר אני מחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה כפי שתיארתי התצוגה על גבי הטלויזיה מופיעה בשחור לבן וללא צבע, ועל גבי צג המחשב התצוגה נשארת כרגיל עם צבע, ניסיתי הכל, שיניתי את כל שיטות השידור, הורדתי דריברים הכי חדשים, הורדתי רזולוציה, את קצב הריענון קיצר מה לא... ועדיין התצוגה שנראית על גבי הטלויזיה היא בשחור לבן, מה עוד יכולה להיות הבעיה ? ומה אפשר לעשות ? אפילו ניסיתי לחבר לעוד טלויזיות בבית, ובכולם רואים בשחור לבן... תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by De_Lu_xE,

חבר שלי קונה מחשב והוא מתעקש על Ge-Force FX 5200 ואמרתי לו שעדיף לו לקחת את ה-Radeon 9200Pro מי צודק מבין שנינו? שני הכרטיסים עם אותו הזיכרון!!!

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by windshear,

שלום, בתחילת החודש שידרגתי את המחשב שלי: Amd 2800+ 512mb ram ddr 400mhz gigabyte n700l pro 2 nforce 2 chipset ו- SAPPHIRE ATI RADEON 9800 PRO עכשיו התקנתי את הדרייברים של אומגה (מי שמכיר) וגם את הדרייברים הרשמיים של חברת ATI ולמען האמת המשחקים ששיחקתי UT2004 רצו ממש אבל ממש גרוע עם הכרטיס המשחק כל הזמן עושה ואי אפשר לשחק ניסתי עוד כמה משחקים ואין שום שינוי מבחינת ביצועים כיוונתי את הדרייבר שיעמוד על שילוב מאוזן של ביצועים ואיכות ולא הגדרתי שום דבר בהגדרות מותאמות אישית. הדרייברים של ה- צ'יפסט שלי מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה.... אין אובד עצות. בברכה, Windshear

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  22. תשמעו אני לא כל כך מבין בביצועים של כרטיסי מסך, ורציתי לשאול מזה fps?-נראה לי שזה משהו שקשור בביצועי הכרטיס במשחק..... ואם מישהו יכול להסביר לי כיצד ניתן לבדוק כמה fps מנוצלים במשחק??? תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by The UnKnown,

אין מה להוסיף. השאלה הנ"ל בכותרת.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  24. איך מסירים את הדרייברים כמו שצריך כדי שלא יהיו בעיות?? ובנוגע להתקנת החדשים... איזו גרסה הכי מומלצת והכי יציבה ומה מתקינים קודם דרייבים או קונטרול פאנל? המון תודה לכל המגיבים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ZoBy,

חשבון הבנק שלי נפתח בקרוב והחלטתי להחליף את הGF2 MX שלי שכבר נמאס לי ממנו. חשבתי לקנו את הכרטיס מסך הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618&products_id=4969 אבל רציתי להיות בטוח שזאת הבחירה הנכונה. אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי כמה שנים אבל שיעלה בסביבות ה1000 שקלים, האם זה הכרטיס שכדאי לי לקנות?

• 11 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים