עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by omerg,

שלום לכולם אני מנסה לחבר את הטלוויזיה למחשב. אם אני מחבר את הבננה מקדימה (בטלוויזיה) - המחשב לא מזהה שיש טלוויזיה מחוברת . כשאני מחבר כבל של sVideo - זה עובד - אני מצליח לראות את התצוגה גם בטלוויזיה . ניסיתי להחליף כבל וזה לא עזר . יש הגדרה נוספת שצריך לעשות ? מערכת ההפעלה היא WindowsXP תודה עומר

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by dvido,

אני מחפש מסך crt. אני צריך את זה בשביל מישהו שמבלה הרבה זמן מול המחשב וכל הזמן כואבות לו העיניים. התקציב הוא כ-1500 ש"ח. תעזרו לי בבקשה לקנות משהו טוב, עם refresh rate גבוה ואיכות טובה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by mluggy2,

מחפש המלצות לדגמי 19" דקים הקיימים בארץ, בעיקרון לעבודה משרדית ותכנות, אבל לפעמים גם אוהב להתפרק על איזה משחקון. המון תודה, מיכאל

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  4. Started by yaari,

ראיתי בגלרית MOD באתר אחר, מחשב בתוך מזוודה, שכלל מסך LCD קטן. קראתי באתר בריטי על מה שנקרא "open frame", מסך ללא "מארז" פלסטי, שמתוכננן להיות מוברג למסגרת. ראיתי כזה מובנה לתוך תצוגה של חנות בירושלים. מישהו יודע איך משתמשים/מוצאים כזה?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by shl122,

שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה, ברשותי כרטיס מסך 3D PROPHET 9700 וטלויזיה ישנה ללא חיבור S-VIDEO. קניתי כבל SVCD כדי לחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה ובנוסף קניתי מתאם 21 פינים עם כניסת SVCD כדי שאוכל לחבר לטלויזיה. הבעיה היא שכאשר אני מחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה כפי שתיארתי התצוגה על גבי הטלויזיה מופיעה בשחור לבן וללא צבע, ועל גבי צג המחשב התצוגה נשארת כרגיל עם צבע, ניסיתי הכל, שיניתי את כל שיטות השידור, הורדתי דריברים הכי חדשים, הורדתי רזולוציה, את קצב הריענון קיצר מה לא... ועדיין התצוגה שנראית על גבי הטלויזיה היא בשחור לבן, מה עוד יכולה להיות הבעיה ? ומה אפשר לעשות ? אפילו ניסיתי לחבר לעוד טלויזיות בבית, ובכולם רואים בשחור לבן... תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by igoldman,

עדיפות ל USB אבל אם אין משהו ברמה אז PCI

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  7. אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך האיכסה שלי(RADEON 9200) למשהו טוב. RADEON 9600 זה סביר לדעתי, אבל איזה לקחת? איזה דגם שלו הכי טוב?(בהתאם למחיר) בקיצור הכי הרבה ביצועים להכי קצת מחיר תודה

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by Wiz01,

טוב אז ככה לפני בערך שנה קניתי את המחשב הזה : מעבד : Intel Pentium 4A, 2266 MHz לוח-אם : Intel Brownsville D845GBV זיכרון : 512 DDR כרטיס מסך : NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) מסך : LG DVD-ROM DRD8160B (16x/48x DVD-ROM) לא לצחוק זה לא אני בחרתי זה אבא שלי עכשיו אני רוצה לשפר אותו כי שום משחק חדש כמו Far Cry , Spilnter Cell 2 , Unreal 2004 כלום מאלה לא עובד לי ... אז חודש הבא יש לי יום הולדת ואני רוצה לשפר... יהיו לי בערך 1500-2000 שקל. ב1000 שקל אני קונה Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card http://www.pch.co.il/docs/pd-668104803.htm אז את הכרטיס מסך שזה הכי טוב סידרתי כדאי להחליף עוד משהו? או לשמור את הכסף?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  9. שלום רב האם הכרטיסים הבאים: RADEON 9600 XT GEFORCE FX 5700 ULTRA תומכים בטכנולוגית T&L? תודה

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by The UnKnown,

אין מה להוסיף. השאלה הנ"ל בכותרת.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  11. עדיפות למחיר סביר ואיכות ואנא הסבירו לי את המפרט הטכני מו קונטרס גודל נקודה מומלץ וכו'. תודה.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  12. Started by aiw,

מה עדיף ולמה?: Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB Bulk עולה 1546 ש"ח או ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail עולה 1598 ש"ח שימו לב שאחד זה Bulk והשני Retail. תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by windshear,

שלום, בתחילת החודש שידרגתי את המחשב שלי: Amd 2800+ 512mb ram ddr 400mhz gigabyte n700l pro 2 nforce 2 chipset ו- SAPPHIRE ATI RADEON 9800 PRO עכשיו התקנתי את הדרייברים של אומגה (מי שמכיר) וגם את הדרייברים הרשמיים של חברת ATI ולמען האמת המשחקים ששיחקתי UT2004 רצו ממש אבל ממש גרוע עם הכרטיס המשחק כל הזמן עושה ואי אפשר לשחק ניסתי עוד כמה משחקים ואין שום שינוי מבחינת ביצועים כיוונתי את הדרייבר שיעמוד על שילוב מאוזן של ביצועים ואיכות ולא הגדרתי שום דבר בהגדרות מותאמות אישית. הדרייברים של ה- צ'יפסט שלי מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה.... אין אובד עצות. בברכה, Windshear

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by loopital,

ברשותי PNY Quadro 4 980XGL, שמור כמעט ללא שימוש. מעוניין להחליפו תמורת משהו אחר. הצעות ל: XXX

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  15. Started by blue_wolf,

שלום היתי רוצה לשאול שאלה על הכרטיס R9200 דבר ראשון לפי מה שהבנתי הוא הכרטיס הכי טוב עד למחיר 450 שח +-(למרות שהוא ייתישן במהירות) או לא? עכשיו השאלה השניה שלי: האם הוא יגביל אותי במהירות של המשחקים ? לדוגמא הנסיך הפרסי החדש, מקס פיין 2, אנ בי אי 2004 והאם יש כבר משחקים או תוכנות שלא עובדות עליו נ.ב יש לי מחשב: AMD ATHLON 1500XP 256 זכרון

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  16. כי כל כמה זמן יוצאים אחרים ושמתי לב שגירסאות מסויימות עושות "תקיעות קטנות" בסרטים.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  17. איך מסירים את הדרייברים כמו שצריך כדי שלא יהיו בעיות?? ובנוגע להתקנת החדשים... איזו גרסה הכי מומלצת והכי יציבה ומה מתקינים קודם דרייבים או קונטרול פאנל? המון תודה לכל המגיבים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.cptech.com.tw/ לא מבין מה הקטע שלהם אבל עכשיו אם שם חדש :

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  19. אהלן כמו שאמרתי יש מחשב חדש עם הכרטיס הנ"ל ופשוט המסך - בווינדוס לא משחק או משו מאוד כואב בעיניים ! תמיד תמיד הרצתי תמסך : 1024x768 ב 32 צבעים ו 85 הרץ עכשיו זה גם ככה אבל זה פשוט לא כמו פעם ! מה יכולה להיות הבעייה ? בבקשה עזרה ! תודה תום.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. תשמעו אני לא כל כך מבין בביצועים של כרטיסי מסך, ורציתי לשאול מזה fps?-נראה לי שזה משהו שקשור בביצועי הכרטיס במשחק..... ואם מישהו יכול להסביר לי כיצד ניתן לבדוק כמה fps מנוצלים במשחק??? תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. למכירה: כרטיס-מסך Nvidia G-force 4 440MX 64Mb SDR, כולל תוכנות ודרייברים. כרטיס טלוויזיה MSI, כולל תוכנות ודרייברים. שני המוצרים בני חצי-שנה, ותקינים לחלוטין. למעוניינים XXXX

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  22. Started by 8dsim,

XFX GeForce FX 5900 XT Video Card / 128MB DDR / AGP 8X / TV Out & DVI RAMDA Dual 400 MHz Vertices per Second 300 Million Maximum Resolution Learn More 2048 x 1536 x 32 bpp at 85Hz Memory Video Memo 128MB Memory Type DDR SDRAM Core Clock 400 MHz Memory Clock 850 MHz eVGA GeForce FX 5700 Ultra Video Card / 128MB DDR / AGP 8X / TV Out & DVI GPU/VPU nVidia GeForce FX 5700 Ultra RAMDAC Dual 400 MHz Fill Rate per Second 1 Billion texels Vertices per Second 356 Million Maximum Resolution Learn More 2048 x 1536 x 32 bpp at 85Hz Memory Video Memory 128MB Memory Type DDR II Core Clock 475 MHz Memory Clock 450 MHz …

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by dsbaja,

ALBATRON GeForce FX5900XTV VIVO 128MB , 256BIT , VIVO או SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI מה עדיף?ולמה? דחוף עזרה תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  24. שלום לכולם....אני עכשיו קונה מחשב ויש לי 1000 שקל בערך לכרטיס מסך....אני רוצה שהוא יריץ משחקים חלק....וגם חושב על העתיד למשחקים לעוד שנה שנתיים.....מה עדיף radeon 9600xt 256 mb או ש128 מגה מספיק?! או אולי geforce 5900xt??? עזרה בבקשה.......מה הכי כדאי

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by Tomerm,

יש לי שלוש שאלות קצרות וחשובות. 1. מהי טמפ' תקינה של כרטיס GIGABITE RADEON 9600 Pro בשעת עבודה ? 2. מעבר לאיזו טמפ' אני אמור להבין שמשהו לא בסדר בקירור המחשב. 3. איזו תוכנה בודקת את הטמפ' ומהיכן ניתן להוריד אותה ? הרבה תודות. הסיבה שאני שואל כ"כ הרבה שאלות זה כי המעבד והלוח הם בטמפ' 46 - 48c כך שזה נורמאלי, הייתי רוצה לדעת שגם הכרטיס מסך לא מתאמץ יותר מידי.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.