עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by idani1983,

שלום, הרצתי בדיקה ב 3DMARK05 וקיבלתי את תןצאות שנעות בין 18 ל 25 FPS יש לי מחשב חדש פנטיום D820 1 גיגה הארד דיסק SATA 250 ג"ב וקניתי כרטיס מסך חדש 7800GT והתקנתי אותו לבד ואני מפחד שהוא לא מקבל מספיק כוח מהספק צריך 350 WATT אז אמרו לי פה להריץ בדיקה האם התוצאות האלו סבירות או שאכן הוא לא מקבל מספיק מתח ולכן לר פועל בשיא התפוקה? תודה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  2. Started by haruviy,

גם לי יש Radeon 9600XT שעבד עד היום ללא רבב! לאחרונה התחלתי לשחק ב Pro evolution soccer 5 ואז התחילו הבעיות. גם בדמו שלפני המלא וגם במשחק עצמו. בגרסא הקודמת לא היו בעיות. ניסיתי את כל הדרייברים של קטליסט ושל אומגה. גם חדשים וגם ישנים. ביטלתי את שליחת דו"ח התקלה לATI. המשחק נתקע מספר פעמים לכמה שניות ואז מכריח לעשות ריסטרט. שמתי לב שהמאורר לא זז. הוא לא רועש או מקרטע- פשוט לא זז. לא קיבלתי על כך הודעת שגיאה או משהו דומה והכרטיס לא חם! בהגדרות רואים שהטמפרטורה נעה בין 50 ל60 מעלות. האם ניתן לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  3. שלום, אני רוצה לקנות מסך 17" (LCD) בתקציב של 2200 גג.... עדיף שיתאים גם למשחקים.... תודה רבה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  4. Started by liav12,

מחשב חדש שדוד קנה, בא עם 6600 של MSI (קנה מאייבורי ואל תשאלו אותי למה,בנתיים המחשב עובד טוב) הכרטיס הנ"ל בא עם דרייברים 77.71 משהו כזה, להוריד את הגרסה הכי עדכנית? ברצוני גם לבדוק בנצ'ים של הכרטיס אז איזו תוכנה להשתמש ואם אפשר קישור להורדה (במידה וחוקי) אני יודה מאוד. תודה

5. יש לי Sapphire X800GTO 256MB ורציתי לדעת מאיפה אני מוריד את הדרייברים? מ-saapphire או RADEON

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  6. Started by Alfies,

תמליצו לי על כרטיס טלויזיה טוב ב תקציב 250 שח ופחות. ותוכנות עריכה עם מקודדים מעודקנים. דחוף... תודה!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  7. Started by Kidney_stonE,

אהלן יש לי כ.מסך X800XL במפרט שלי , כמו שאתם יכולים לראות. הוא של ASUS ויש לו VIVO דרך מפצל שנכנס ל SVIDEO הראשי של הכרטיס על המפצל עצמו יש 2 כניסות ו-2 יציאות (שתיים SVIDEO ושתיים RCA) הוא מחובר תמידית לטלויזיה שלי, דרך כבל שיוצא מה SVIDEO OUT שעל המפצל ומגיע ל RCA IN של הטלויזיה. (כבל כזה רק ארוך ואיכותי יותר) כשאני עובד על המחשב, ונגיד רוצה לראות סרט או משהו, אני מעביר את התצוגה לטלויזיה (CTRL ALT T לפי הגדרה שהגדרתי בדרייבר) וחזרה באותה הדרך.. יש עם המצב הזה "בעיה" מוזרה כל פעם שאני עושה BOOT, והמחשב מעלה את עצמו מחדש, אני לא רואה את זה על המסך שלי ! (את ה-BOOT) המסך כבוי עד לרגע שעולה ה-XP ממש, ורק אז הוא נדלק, אין ביוס ואין שום דבר בדרך. יצא לי במקרה להסתכל בטלויז…

8. אני שמעתי שאפשר להכפיל את הפיקסל פייפליין של הכרטיס מסך ואני לא מתקוון ל-OC ... אתם אולי יודע איך או איפה יש מדריך טוב לזה ? או איפה אפשר אם בכלל למצוא כזה מדריך...? ??? :s05:

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  9. Started by Gilo2005,

תגידו לי איך המסך הזה אני רוצה להזמין אותו מחול תגידו לי האם הוא טוב והאםהוא שווה 120 דולר המסך הוא של סוני דגם איך המסך הזה?Sony SDM-S53/B Black 15" LCD Monitor או שעדיף לי את המסך של ACER הדגם הבא Acer AL1511B-1 Black 15

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  10. Started by lipa,

http://www.tweaktown.com/articles/835/1/page_1_introduction/index.html

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  11. Started by NewRig,

עברתי על השרשור הדביק, אך מרוב המבחר, וגם מאחר ואין שם ממש השוואה אחד לאחד, התבלבלתי עוד יותר. בנוסף, אולי ישנם עידכונים/חידושים בהיצע הקיים בשוק. דרישות : 1) שימוש עיקרי - סרטים ומשחקים. 2) חשוב שהמסך לא יציג מריחות ושיהיה סביל גם לאחר מספר שעות של שימוש במחשב. 3) "17 תקציב לא ממש מוגדר, מאחר והדרישה לכמה שיותר זול אך עם זאת אין הכוונה למסכים עתיקים ב-500 ש"ח. ההערכה הכי מדוייקת היא עד איזור ה-1700 ש"ח. (אלא אם אין מסך איכותי בסכום זה ומטה) שוב, רצוי מחיר כמה שפחות - אבל חובה, ודגש על כך, שהמסך יעמוד בדרישות לעיל. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  12. Started by UnPluggeD,

שלום אני צריך מסך lcd שיש לו צבעים יחסית אמיתיים רוב העבודה על המסך זה עריכת וידאו כמעט ולא משחקים עליו אבל חשוב לי שיהיה ריפרש רייט של לפחות 12ms תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  13. Started by ForresT,

חברה שאלה קטנה חבר שלי רוצה לקנות geforce 6600 256 mb pci-e רציתי לדעת האם לכרטיס הזה אפשר לפתוח צינורות?והאם יש קשר שהוא ב pci-e? עד כמה אפשר לדעת איתו עם סופט מוד? תודה מראש לאוניד

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  14. Started by yoahe,

מישהו יכול להסביר לי איזה סוגי כרטיסים יש(PCI E PCI X )סתם דוגמה מה זה אומר כל הסוגים האלו ומה נחשב היום ומה ממומלץ הפסיי אקספרס משהו כזה תודה?

15. Started by smulikon,

שווה 2300 ש"ח?? ואיך הוא מבחינת ביצועים?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  16. Started by mardona,

http://www.vr-zone.com.sg/?i=2927 ASUS הצליחה בעזרת הלוח החדש שלהם לעשות מערך SLI של שתי כרטיסי 7800GT כפולי ליבה ללא שום צורך בגשר... מגניב ובעיקר יקר

17. את הקטליסט הכי חדש או ה OMEGA DRIVERS 5.10 מנסיון אם מישהו ניסה היה הבדל ? ולטובת מי ?

18. יש לי TV OUT עם מסך X300 ATI

19. Started by omri_ro,

הסבר נמק ו(אפשר אבל לא חובה)הבא דוגמאות חבר ביקש אותי לשאול לדעתכם המלומדת...

20. Started by yehob,

יש לי RADEON 9600 רצי תי לדעת אם אפשר לפתוח צינורות איתו ואם כן איך ניתן לעשות זאת... בנוסף אם יש איזה שיפור משמעותי שאני יכול לעשות אני ישמח יסביר לי איך בדיוק. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  21. יש לי מעבד פנטיום4 1.6Mhz RDR 512 board intel 850mv radeon 9800 NP מה הדריבר הכי מומלץ למערכת הזאת לפחות לפי דעתכם...

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  22. Started by asdasdasd,

כמו שאתם רואים יש בעיה ב AGP וגם ב DIRECTSHOW הם מסומנים כ "לא פועלים" והתקנתי את הדייברים החדשים של הכרטיס מסך וגם דרייברים של הלוח יש לי: כרטיס מסך: ASUS NVIDIA GFORCE 3 64MEGA לוח אם: P4T SOCKET 423 INTEL 850 מערכת הפעלה WINXP PRO +DIRECTX 9C [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  23. שלום לכולם ! קניתי לפני יומיים כרטיס GeForce FX 5500 256MB 128bit, עכשיו זה היה לפני שגיליתי על הפורום הזה שממליץ בחום לוותר על הכרטיס שקניתי ולהחליפו ב-ATI RADEON 9550, יש לי 2 שאלות: 1. האם אני בד"כ יכול להחזיר את הכרטיס לחנות אחרי שפתחתי את הקופסא והרכבתי אותו ? כי עברו רק יומיים.. ואז אני אנסה להחליף לכרטיס שאתם המלצתם עליו, בשאיפה... 2. איך אני יכול לוודא שהכרטיס באמת 128Bit ולא עבדו עליי ? והוא פועל במהירות הנכונה שלו ? יש תוכנה לבדיקה ? בתודה מראש, pixelim

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  24. שלום.. יש לי כרטיס Radeon 9600XT ATI SAPPHIRE הורדתי את העדכון עם CCC סיים להתקין ועשיתי ריסט למחשב.. שאני פותח את המשחשב השולחן עבודה עולה ואז אני מקבל שגיאה: והמחשב מתחיל לזוז לאט ומקרטע (התצוגה, נגיד אני גורר משוו או לוחץ על התחל זה פותח לאט מה עליי לעשות? ושהשולחן עבודה עלה, המסך נכבה נפתח נכבה נפתח [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  25. יפה גם על מסך עלוב כמו שלי ? ולמה לעזאזל 2-3 דקות של סרט שוקלים 100-140 מגה ?? http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/content_provider/film/contentshowcase.aspx זה ניקרא High Definition משהו .. זה קשור ל HDTV ? או שזה פשוט HDTV ?!? עריכה: ראיתי את הדרישות להפעלה של סירטון ב1080P ... אממ WTF ?? זה דומה לדרישות של דום 3 לא של סירטון ...

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.