עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Bessmertniy,

מה יותר טוב מישהו יותר? איזה דרייברים יותר טובים? http://softmod.ocfaq.com/download.php או של www.omegacorner.com

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by Bessmertniy,

מה עושה ה VPU recover ??? מישהו מכיר אולי אתר שנותן עצות לכל מיני שיפורים או איזה שהם טויקים שאפשר לעשות שיעבוד יותר טוב.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מחפש לקנות כרטיס מסך עד 1000 שקל NVIDIA או ATI ( אבל עדיף ATI בגלל האיכות תמונה ) ויש לי עוד שאלה. אני יכול לקנות כרטיס מסך מיד שניה ( מחבר ) GE-FORCE 4 TI4400 ב 500 שקל והשאלה אם ב 1000 שקל אני ימצא כרטיס מסך חדש שהוא יותר חזק מה TI4400 או שכדאי ללכת על ה TI וזהו ??? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by avimorp,

אני צריך לקנות כרטיס מסך בסביבות ה150-200 שקל דחוף!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by shimon23,

שלום יש לי כרטיס מסך Fic Radeon 9600 pro עם דריברים Omega 4.3, משום מה כל כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב ה Refresh Rate J חוזר ל 60hz (למרות שמוגדר לו 85). בו בזמן שזה קורה המסך שלי הופך להיות default Monitor במקום הסוג הספציפי, מישהו יודע למה זה קורה?

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by amir.o,

אני מחפש כבל שיחבר בין הכרטיס מסך שלי - g force 4 ti 4200 לטלוויזיה עם כניסת ווידיאו רגילה (חיבור בננה) לכרטיס מסך יש יציאה עגולה עם בערך 7 חורים מישהו מכיר את סוג החיבור ? (זה דומה ל- s-video )

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by Lethal_Acid,

בבעלותי 9600XT. הגדרות תצוגה שלי 1152*864. כאשר אני נכנס להגדרות של DISPLAYS ולוחץ על TV אני רואה שה MAX RESOLUTION של ה TV הוא 1024*768 על 60HZ שזה בסדר אין לי תענות. הבעייה שלי מתחילה כאשר אניי מעביר מ תצוגה על המסך ל TV. ה שולחן עבודה לא מותאם לגודל ה TV כאשר אני מזיז את העכבר ימינה שמאלה אני יכול לראות את שארית שולחן העבודה שלא נכנסת בTV. האם אני צריך לקטין את הרזלוציה של המסך לפני שאני עובר ל TV? (זה פשוט קצת מסורבל כי הרבה פעמים לא אני עובד על המחשב אלה מישהו שאין לו מושג בהגדרות אלו). אני משתשמ בעיקר ב POWER DVD, BSPLAYER,VLCPLAYER. ההתי רוצה לדעת מה ההגדרות עצלכם ובאיזו רזלוציה מוגדר המסך והTV. תודה מראש L.A

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by ccc,

רציתי לשאול, אם מסך CRT 17" ברזולוציה מומלצת על 100 הרץ יכול להזיק לעין.. האם הסתכלות על המסך הזה כמה שעות ביום יכולה לפגום בראייה? לגרום לצורך במשקפיים? מה מומלץ לעשות כדי שזה לא יזיז לעין בכלל? אני עכישו מתחיל להבין את הסיבה למה לכל החנונים יש משקפיים 8)

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by dani,

אוקיי אני חייב להעיף כבר את הג'י פורס אם איקס שלי כי אפילו דייב הוא בקושי מריץ ;D ורציתי לדעת של איזה חברה הכי טוב הראדון 9600XT אבללל..... עד 1300-1400 שקל... תודה

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by hammer_of_light,

שלום. איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף-ראיתי שהם עולים פחות או יותר אותו הדבר: 1)Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card או: 2)Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  11. Started by sahargt,

1 רציתי לדעת עם דריברים החדשים של ATI 4.3 טובים יש לי כרטיס מסך מסוג 9800XT יש לי את דריברים מסוג 4.2 החשב על המחשב

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by Cooler-Master,

בזמן האחרון כמעט כל משחק שאני משחק לאחר כמה דקות המחשב נתקע ומקפיץ לי הודעת שגיעה שקשורה לVPU Recover ואני כבר משתגע ולא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. וחשבתי שאם אני יבין בכלל מה זה הVPU RECOVER הזה יהיה לי יותר קל לנסות לפתור את הבעיה הזאת. אז מישו יכול לתת לי הסבר על זה בבקשה?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by Wiz01,

טוב אז ככה לפני בערך שנה קניתי את המחשב הזה : מעבד : Intel Pentium 4A, 2266 MHz לוח-אם : Intel Brownsville D845GBV זיכרון : 512 DDR כרטיס מסך : NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) מסך : LG DVD-ROM DRD8160B (16x/48x DVD-ROM) לא לצחוק זה לא אני בחרתי זה אבא שלי עכשיו אני רוצה לשפר אותו כי שום משחק חדש כמו Far Cry , Spilnter Cell 2 , Unreal 2004 כלום מאלה לא עובד לי ... אז חודש הבא יש לי יום הולדת ואני רוצה לשפר... יהיו לי בערך 1500-2000 שקל. ב1000 שקל אני קונה Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card http://www.pch.co.il/docs/pd-668104803.htm אז את הכרטיס מסך שזה הכי טוב סידרתי כדאי להחליף עוד משהו? או לשמור את הכסף?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  14. יש לי פנטיום 4 3 ג'גיה 1024 זיכרון פנימי (400 מגה הרץ) וראדון 9800 פרו, וגם לוח אם אביט AI7 הקיצר התוצאות ממש נמוכות: 14000 ב 3dmark 2001 ו 31000 ב aquamark 3 מישהו יכול לעזור לי?! אגב אני משתמש בדריברים הכי חדשים לכרטיס מסך

15. Started by MarkK2003,

יש לי את המפרט הבא: p4 2.26 MHZ 533FSB 512MB DDR 266MHZ Asus P4S533 AGP 4X Gigacube radeon 9800 PRO 128 המפרט מאושר ע"י תוכנות ונכון לחלוטין הבעיה היא ביצועים חלשים של הכרטיס מסך: ב- 3DMARK2001 הציון הוא 12000 לכל היותר! ואמור להיות לי איזה 15-16 אלף! הביצועים במשחקים חלשים ולעיתים קרובות מקרטעים ( ואני משחק על 1280*1024 NO AA\AF) ב SHADERMARK 2.0 כשאני עושה BENCHMARK MODE הוא מריץ לי פריים אחד בעשר שניות!!! פשוטו כמשמעו!! ב NEED FOR SPEED UNDERGROUND אני שם MOTION BLUR וזה נראה כמו מצגת!! כמובן שהתקנתי את הרדאון התקנה נקיה על מחשב מפורמט וWINDOWS XP, ניסיתי עם כל הדרייברים של ATI, כמובן שלא היו תוכנות שפעלו ברקע, ניסיתי אפילו לשחק עם הAPERATURE SIZE בביוס, הפעלתי FAST W…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by bad-sector,

כל המשחקים היו רצים אצלי מצויין ובאיכות מצויינת... עד לדרייברים 4.1 ומעלה בהם המשחקים לדוגמא כמו הנסיך הפרסי ופאר קריי נקטעים באמצע המשחק ומציגים את השגיאה של ה "VPU RECOVER" שלי אישית אין מושג מה זה אבל הנסיך הפרסי היה רץ אצלי חלק ופתאום הוא התחיל להתקע עם זה... חשבתי שזו בעייה בהתקנה והסרתי אותו אבל עכשיו FAR CRY מציג בדיוק אותו הדבר ושאני לוחץ התעלם ואל תשלח לATI אז הוא מחזיר אותי למשחק ובו לא רואים אף אובייקט ברור... אני לא ב OC... מה עושים?

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by yuraxp,

ראיתי את הכרטיס הנ"ל ב 770 שקל בKSP, למה הוא כזה זול? והאם הוא עדיף על ה FX5700?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by Bessmertniy,

אז ככה קניתי ממש יום כרטיס מסך 9500 np שאפשר לעשות לו softmod ל 9700 ורציתי לדעת אם לעוד מישהו יש כזה כרטיס מסך ועל איזה דרייברים הוא היה ממליץ לי יותר? או אולי בכלל לא אומגה או משהו אחר. עכשיו אני עם ה 4.3 בלי סופט מוד קיבלתי 10600 עם 13000 ב2001 2003 ניסיתי רק בלי סופט מוד ושם קיבלתי 3000. המפרט שלי xp2500 nf7 512ddr הכל ביינתים פועל מצויין בלי שום ארטיפקס . ועוד משהו אני דיי חדש אם ה כרטיסים של ה radeon ATI יש משהו שהייתם ממליצים לי לעשות? ועוד משהו האם יש איזה שהיא דרך לראות כמה ביט יש לי? אם זה 128 או 256 בקיצור חצי מהתשובות לשאלות גיליתי לבד והנה תמונה סתם רציתי לשתף אתכם.) איזה כייף)

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. אז ככה אני ממש ממש חדש (יותר נכון לא) בתחום אבל עכשיו קונים ממיר של "יס" למחשב (המחשב בחדר שלי) אז אני צריך כרטיס TV כדי לרואת TV (מן הסתם) ובדקתי ואין לי כניסה בכרטיס מסך עכשיו אני צריך כרטיס עם vid in ושיקליט לי תוכניות אפשר בבקשה המלצות אני לא יודע איפה זה בדיוק צריך להיות אז תעבירו אם לא קשור בתודה עידו IR

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  20. אני רוצה לדעת מה מהירות השעון הזיכרון ועוד פרמטרים נוספים שאני ידע להבחין םחות או יותר מהם המהירויות הטובות ומהם לא? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by Lethal_Acid,

בגלל שמשהו פה ב פורום הלחיץ אותי ורמז שהתוצאה לא כולכך טובה. הייתי רוצה לדעת מה התוצאה שצריכה להתקבל עם מחשב וכרטיס כמו שלי? נ.ב תודה רבה SABOTAGE ;D

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  22. איזה דריברים הכי טובים לביצועים במשחקים..??

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  23. Started by tavor21,

היי יש לי בעיה כאשר אני מחבר את המחשב שלי לטלויזיה עם חיבור S-VIEDO אז אני מקבל תמונה אך כאילו יש גלים והתמונה דפוקה ?<< מה לעשות במקרה כזה ???

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by SandLegion,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 מבית Gigacube וקניתי אותו בינואר, הוא עם 256MB ואין בעיות קריטיות אבל מה שבאמת מטריד אותי זה בעצם חוסר היכולת שלו, לדוגמא במשחק Vietcong Alpha Fist למה ההארד דיסק שלי כל הזמן עובד (ולכן המשחק מקרטע) במקום להשתמש בזכרון של הכרטיס אחרי שהRAM התמלא?! אני רציתי לדעת איך אני יכול לאתר ולבודד את הבעיה, יש תוכנה כזו אולי? או מישהו יכול להדריך אותי על מה להסתכל כשאני רוצה לבדוק ביצועים של המסך? הנה המפרט שלי: AMD 2500+ Barton Epox 8RDA ver 2.1 Samsung 256 MB RAM WD 80GB w/8MB Cache בניתי לבד את המחשב, והעליתי את מהירות הBUS (לאחר התייעצות עם החברה שקניתי ממנה) מ100 ל133 באמת אשמח לכל עזרה שתייעצו לי, במיוחד על תוכנה (נגיד כמו sisoft sandra…

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by kobibo,

יש לי כרטיס מסך מסוג Gforce 3 Ti200 128MB ,אני רוצה לבצע Overclocking אך לפני כן רציתי לבדוק אותו בעזרת התוכנה AquaMark עלמנת שאוכל להשוות לפני ואחרי . כשהרציתי את התוכנה ישנם שני פרמטרים שהתוכנה בודקת TRIS/FRAMES ו- FPS . רציתי לדעת מהו כל פרמטר ? ולמה אני יכול לקרו תוצאה טובה ותוצאה גרועה ? ;D מפרט מחשב : P III 866 512MB W.D 30GB W.D 20GB

דיונים חדשים בפורומים