עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shloosh,

יש לי GEFORCE 4 TI

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  2. אוקצור יש לי xfx6800 רגיל הוא ללא אוברקלוק במנוחה הוא על 65 מעלות למשל שאני משחק NFSU2 קופץ לי ל74+- זה טוב בכלל ??? ד.א המעבד שלי amd athlon64 3000+ באוברקלוק ל2.3 והזיכרון שלי 512 של a-data המהרתי ל 230 אממ זה משפיע על המעלות של הכרטיס ? אני יודע אנערף...

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  3. Started by gigabot,

הם אומגה דרייבר טובים גם בשביל ATI, ועד כמה יותר טובים מ-CATALYST?, במה יותר טובים?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  4. יש את זה ב ATI TRAY TOOLS לסמן את זה ב V או לא? ומה זה בכלל?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  5. Started by Nemesis,

הי, כתבתי קטע קצר על הנושא בפורום אוברקלוקינג ומודינג, אתם מוזמנים להעיף מבט: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=51631

6. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך gigabyte gtx 680 oc ומסך dell u3011 אני משחק ב-nba2k13 על רזולוציה מקסימלית של 2560 1600 כל יום בערך שעה באמצע המשחק יש לי כמה עצירות קטנות מה הסיבה לעצירות הללו עידכנתי את הדרייבר האחרון של nvidia? ???

7. Started by Blabber,

אתמול התחדשתי לי בכרטיס שכזה, הכנתי פרופילים של idle ו gaming והוא עושה לפעמים underclock ל 500 gpu ו 750 memory (במקום 625 ו 993 בהתאמה). עכשיו,לפעמים הוא נמצא על המהירויות הראשונות, ולפעמים על שניות, השאלה היא האם הוא פשוט עושה underclock כשאין שימוש ב gpu או שמשהו דפוק?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  8. למומחי האתר שלום לא יודעה עם זה הפורום המתאים אפשר לשנות מעוניין בכרטיס לכידה ועריכה של סרטונים קצרים קול ותמונה שהייה תומך WIN 7 8 64BIT מה עדיף פנמי או חיצוני יש לי כול החבורים החדשים תומך רזולוציה FHD 1980X1200 30+FPS או יותר רזולוציה FPS שהייה איכותי ואמין אפשר גם לקנייה בארץ או בחול אין בעיה מבקש עם אפשר לרשום למה אתם ממליצים על כרטיס כזה או אחר ועם יש לו פיצ'ר מיוחד שאין לכרטיסים אחרים תודה

9. Started by firebug,

אהלן אני מחפש כרטיס חדש בגלל שהכרטיס שיש לי או יותר נכון שהיה לי (ati hd4850) כי הוא פשוט נשרף ולא פועל יותר ואני חייב כרטיס חדש בכללי יש לי רק כרטיס אחד בראש וזה זה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2139 אבל ראיתי בנתוני של התחממות שהכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1995 מתחמם קצת פחות (הבדל של 6-8 מעלות) עכשיו השאלה היא האם זה שווה את ההשקעה ולהוסיף עוד כסף או שזה לא קריטי והאם בכלל leadtek היא חברה טובה? תודה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  10. חשבתי לקנות את ה8800GTS 320MB.. לא אכפת לי מבחינת טוב לא טוב.. וכאלה.. רק מה הכי משתל םמבחינת מחיר/ביצועים.. ואני לא רוצה לחכות להוזלת המחירים עד שזה ירד במחיר של 200 שקל יעבור הרבה זמן.. והבדל של 100 שקל יותר פחות משנה לי.. המסך הוא רזולוציה 1400X900.. אולי אולי אני יקנה מסך עם רזולוציה אחת יותר גבוהה..

11. אהלן! מה שלומכם אני מחפש סקירות טכנולוגיות של כרטיסי מסך...כמו שיש פה באתר, אבל אחרות ומעמיקות יותר... על הכל שקשור לכרטיסיי מסך ו 3D... אבל לא באנגלית בבקשה...או בעיברית או ברוסית... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  12. יש לי מחשב וטלויזיה באותו חדר ורציתי להשתמש בטלויזיה כמסך שני הבעיה היא שאני לא רוצה להזיז דבר בחדר כך שנראה שאצטרך כבל RGB ארוך במיוחד (3-5 מטרים) איפה אפשר לקנות דבר כזה?

13. Started by TTS,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש (AGP) בסביבות ה-1000 ש"ח ולא יודע איזה כדאי. בבקשה תנו לי עצות ... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  14. למה לא ללהוריד את הרגיל עם הControl Panel?

15. Started by udicol,

במחשב Hp Cayak שמכיל שני מעבדים של Pentium 3 , עם 512Mbyte , וכרטיס מסך של GeforceII creative אני לא זוכר בדיוק את הדגם אבל אני זוכר שהוא פצצה. אם אתם לא יודעים תוכנת Bryce 5.0 מרכיבה נופים תלת מימדיים יפיפיים , בצורה קלה ופשוטה . הרכבת טקסטורות מהממות על גופים וצורות שונות . הבדיקה שערכתי היא על מערכת הפעלה Windows2000 שהיא אכן תומכת בשני מעבדים . ברגע שביצעתי Render , לחצתי על כפתור Ctr+Alt+Del ובדקתי את מצב המעבדים . מעבד ראון עבד פחות או יותר בסביבות 80 % ואילו השני , קפץ באיזור של 10-20 % בלבד . אני שואל האם המעבד השני אמור "לעזור" לתוכנה לבצע Render בצורה מהירה ? ומי אמור לחלק את העבודה ? מערכת ההפעלה או התוכנה ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Yaniv_sosner,

שווה להחליף 256MB GF7600GT ASUS + קירור Zalman FC-ZV9 + 200ש''ח בעד.. X1950PRO..? אני קונה (מחליף..) אותו עוד חצי שעה..! מהר תגיבו..

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  17. Started by iyehuda,

דגם 6200 256M על הכרטיס רשום כך : inno3D 6200 agp-64bit w/256mb dvi tv ddr2 i-a6200-g4e3

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  18. חשבתי על R9800 PRO, אני לא רוצה משהו בומבסטי בסביבות ה 150-200 דולר...

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  19. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

היום קיבלתי את הלידטק החדש שלי ( ) (שעלה בארה"ב 139$ לא כולל משלוח) שקיבלתי מתנה מדודה בארה"ב (סיפור ארוך) והנה קצת חוויות מהכרטיס: הכרטיס בא בחבילת RETAIL (מכיל את כל הציוד הדרוש + משחקים ותוכנות לא נחוצות) רגילה - קופסת קרטון עם תאים מקרטון מבפנים וללא כל אמצעי הגנה על הכרטיס מפני זעזועים, סתם שקית ניילון רגילה לא מחוזקת לאריזה אלא סתם שוכבת לה שם, מה שגורם לכרטיס "להתעופף" לו ברחבי האריזה בכל פעם שהיא מקבלת מכה! - חיסרון עצום עקב העובדה שהכרטיס נשלח מארה"ב. הכרטיס בעצמו נראה נהדר - היטסינק פשוט *ענק* מכסה את כל הכרטיס, כולל הזכרונות, גם מלמעלה וגם מלמטה (מה שתורם גם בעצם למשקלו היחסית כבד של הכרטיס). למרות שקצת התאכזבתי מהמאורר הדי חלש על הכרטיס (והלא רועש!), בגלל שק…

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  20. היי, כמו בכותרת רק אציין דגם ותמונה הדגם: GV-N66T128VP תודה רבה ;D עריכה: שמתי לב שהעבירו את התראד, מצטער כנראה לא שמתי לב....

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  21. Started by AtR,

YOYO יש לי R9800PRO כרטיס שאני מאוד מאוד נהנה ממנו אז החלטתי היום להריץ ת'תוכנת בנצ'מארק המפורסמת הזו והתוצאה שלי הייתה 6400 האם זה טוב לכרטיס שלי?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  22. Started by Oranl,

אהלן, מישהו אולי יודע איפה אפשר לקנות את הכרטיס XFX 8800GT Alphadog Edition XXX 512MB חוץ מב-FOXPC?? אין להם את זה במלאי וכל שבועיים הם אומרים עוד שבועיים... יש מקום אחר שמוכר את זה? לא ייתכן שרק מקום אחד בארץ יחזיק את הכרטיס הזה... תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  23. Started by adamos,

אהלן לכולם! מותקנים לי במחשב שני כרטיסי R9 290 בדגמים שונים : 1) Sapphire Trixx R9 290 . 2) Sapphire R9-290 (Reference). עכשיו לבעיה.. לאחר שאני מתקין את הדרייבר המעודכן מאתר AMD שהוא 14.9 /14.9.1 /14.9.2 ולאחר מס' קטן של פעמים שבהם אני מכבה ומדליק את המחשב, מופיע לי מסך שחור בהעלאה של מערכת ההפעלה, כשהמסך נשאר דלוק, אך אין שום תצוגה.. ואיכשהו, כשאני מתקין את הדרייבר 14.4 (ישן), הבעיה לא מתרחשת... הדרכים שניסיתי לפתור את הבעיה עד כה הם : 1) לצרוב לשני כרטיסי המסך גרסת קושחה זהים (התאמתי את גרסת הרפרנס לגרסת ה-Trixx - אך לא ניסיתי הפוך) - לא עוזר. 2) ביטול ULPS דרך ה-REGEDIT לשני כרטיסי המסך - גם לא עזר. אני כרגע עובד עם Msi Afterburner, אם יש מישהו שמודע לבעיה של …

24. Started by Sifo Jen,

ראיתם את המחיר שדורשים?? :o 3900 שקל בשבל כרטיס גרפי??????? זו בטח בדיחה, בל גייטס לא היה מוציא כל כך הרבה כסף על כ. מסך!!! אם מישהוא קונה או חושב בכלל על לקנות אשמח לדעת מה עובר בראשו ;D אז בבקשה... החווה דעותיכים. יאיר.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  25. 3-way SLI של GTX 480 נגד 5870 ו5970 http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=nl&tl=en&u=http://www.hardware.info/nl-NL/articles/amdnampoZGCa/Clash_of_the_Titans_3way_SLI_GTX_480_test/&prev=_t&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhgE8NXwM_Ztma2_Bt7JOdSVHy2xeQ

• 1 תגובה
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.