כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי לפני זמן קצר, גרסה חדשה של תוכנה הנדסית בה אני משתמשת, אך ניתקלתי בהודעת שגיאה בהפעלת התוכנה, בה רשום כי להפעלת התוכנה דרוש כרטיס מסך שתומך בחומרה ב-DirectX 9.0c. כרגע יש לי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X - לפי מה שכתוב ב-Display Properties ב-Windows ומותקן אצלי DirectX 9.0c - אבל כנראה שזה לא מספיק. במדריך למשתמש של התוכנה רשום לגבי כרטיס המסך, כי הדרישות הן: Graphics card with 128MB of RAM supporting DirectX 9.0c or higher (24-bit color or higher is recommended for better quality). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס AGP (ולא התקן החדש) מתאים ורצוי שלא יהיה יקר מדי. כמו כן, האם קיימים כרטיסי מסך שתומכים כבר בגרסאות מתקדמות יותר של DirectX? בת…
-
- 14 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחליפה מחשב בימים אלה ורציתי המלצה חמה לגבי כרטיס מסך. תקציב לכרטיס עד 1700 שח ומטרתו להריץ משחקים כבדים (crysis, call of duty) בצורה חלקה. המחשב יהיה עם לוח P35, מעבד Q9300, זיכרונות 4GB 800, ספק שיתאים לכל החומרה. יש ברשותי מסך 22' 2ms. אנא ציינו דרישות מינימליות מהספק בהתאם לכרטיס המסך. בנוסף, אם התצורה הכללית בעייתית אשמח להארות ולשיפורים. ממתינה לתשובה אנשים. תודה[br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 11:20:46 נו אנשים עזרה בבקשה.רוצה להזמין השבוע את המחשב. תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי Radeon HD7800, אז כמובן שיהיה נחמד אם יהיה שדרוג. חובה שיהיו לו 2 יציאות DVI כי אני משתמשת בשני מסכים. שימושים עיקריים הם צפיה בסרטים וקצת גיימינג. תקציב - כמה שפחות שעונה על הדרישות.
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך חדש ומתלבטת מה כדאי/מומלץ. בעיקרון עכשיו אני עובדת על המחשב יותר בתוכנות גרפיות אבל בעתיד הקרוב זה יכלול גם תלת מימד וקצת עריכת וידאו. מחפשת כרטיס שירוץ חלק עם ביצועים טובים ושמשחקי מחשב חדשים לא יתקעו בו לרוב מפרט: ספק - ezcool 450W jsp-459 p12n ac input : 230v4a לוח אם - msi, g41tm-p33 מעבד - intel core 2 quad q8300 2.50 ghz זיכרון - 4gb מסך - samsung 2433LW שקלתי את הכרטיס - GTX560 יש המלצה למשהו אחר? ואם לא אז אשמח לדעת מה ההבדלים בין הסוגים השונים , מאחר וראיתי שיש לכמה חברות ובטווח מחירים שונה, ואיזה דגם עדיף המון תודה והמשך יום מקסים ^^
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לאחי יש Voodoo 3 3000 ישן ביותר, ולי יש Asus AGP-V7700 Geforce2 GTS. אני רוצה להביא לאחי את הכרטיס שלי, ולעצמי לקנות חדש ;D. הקטע הוא שאני לא רוצה להוציא הרבה כסף על כרטיס מסך חדש, אז אני צריכה המלצה לכרטיס זול. הוא צריך להריץ טוב את המשחקים החדשים ואם אפשר יהיה לראות בו טלויזיה זה יהיה נפלא עוד יותר. תודה תודה, הילה.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וואו, הרבה זמן לא הייתי פה. 4 שנים ליתר דיוק, זה רק סימן שהאתר עזר לי עד כדי כך שלא הייתי צריכה יותר! עכשיו הכרטיס מסך מתחמם נורא ומפיל את המחשב צריכה המלצה לכרטיס מסך עד 1200 ש"ח לעבודה בתוכנות גרפיות (פוטושופ, אוטוקאד) לפעמים גם עריכה AVID וצפייה בסרטים יש לי: לוח אם asus p5q מסך DELL 2407 אשמח מאוד לעזרתכם
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלם קוראים לי ליהי ואני צריכה יעוץ לגבי כרטיס מסך asus rog strix radeon rx 5700 oc gaming 8GB GDDR6hdmi 3xDP אני רוצה לדעת אם זה טוב מספיק בשביל להריץ משחקים כבדים כמו COD או GTA
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 8800GTS 640 ורציתי לדעת אם המחיר צריך לרדת בקרוב.... תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים אני בונה HTPC והציעו לי פה את המפרט הזה: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 2 כרטיסי מסך Sparkle 8500GT 256MB Passive Cooling Retail - אחריות 3 שנים ¤ 442 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 1 מקלדות LOGITECH Cordless Desktop EX 110 ¤ 224 1 LeadTek W…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי מעונין לדעת האם מסך LCD צורך פחות חשמל מ CRT? ופי כמה פחות?? (אם בכלל). השאלה שלי נובעת משיקולים של בריאות המסך. ישנם ימים (כמו יום שבת) שאני הרבה זמן מול במחשב...בעיקר ללימודים. ואני נעזר במחשב,כדי לעלות שאלות לפורומים. שאני רוצה לעלות שאלה אני סורק אותה ומעלה... ולפיכך אני נדרש להדליק את המסך. זה יכול לקרות בין 5-10 אפילו יותר הדלקות ביום(!). לדעתי לא בריא. האם להשאיר אותו דולק בימים כאלו?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מהי צריכת החשמל של כרטיס המסך NVIDIA GTX275 ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
-
עקב המבצע של TMS אני שוקל לקנות את ה5850. רציתי לדעת מה הצריכת הספק שלו והאם הספק שלי יסחוב אותו (Corsair VX450). תודה.
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
למשל הייתי רוצה לדעת כמה כרטיסי 6600GT PCIE לוקחים בוואטים, נגיד 6200, X700PRO וכו... איפה אני יכול לבדוק את זה? (הדגמים שרשמתי הם רק לדוגמא אין לי צורך בנתונים עליהם). תודה (:
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
צריכת הזיכרון קופצת,יש תקיעות,לאחר alt-tab חוזר לעבוד רגיל, ** עדכון נעשה ניסיון לפריצת חשבון המשתמש ב Uplay, כנראה כרגע שזה Malaware. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש איזשהו אתר שיכול להראות כמה חשמל אוכל כל כרטיס מסך?? אם לא מי אוכל יותר חשמל GTX 275 או GTX 470 ???
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס על i5 שעובד 24/7 כעת, כרטיס מסך onboard על לוח של גיגהבייט. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך dedicated למשחקים בעיקר ( חושב על 560ti ) שאלה, מהן ההשלכות מבחינת צריכת חשמל? בכמה אחוזים תגדל צריכת חשמל של כל המערכת ביממה? האם אפשר להגדיר מערכת באופן שבו כרטיס מסך dedicated מופעל רק בהפעלת משחקים בדומה ל macbook-pro תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בעקבות מבצעי בלאק פריידי אני משדרג במעט את המחשב שלי. ראיתי מבצע בTMS של כ. מסך 7870XT ב566 שקל כולל דואר רשום. כשהתקשרו לבקש את פרטי האשראי שאלו אותי איזה ספק יש לי מכיוון שהכרטיס דורש ספק של 600W ומעלה (לטענת הנציג). אני אמנם די חלוד בענייני החומרה אך זכור לי ש600W זה די הרבה. המפרט הנוכחי שלי: ספק Cooler Master 460W לוח אם Ga-ma790xt-ud4p מעבד AMD Phenom II X4 965 כ. מסך נוכחי AMD Radeon HD5770 הארד דיסק WD Cavaiar Black 1TB צורב DVD של LG GH22NS50 זכרונות 2X2GB DDR3 של סאמסונג כמו שכתבתי קודם, האם השינוי של הכרטיס יהיה שינוי גדול בצריכת החשמל שהספק לא יעמוד בו? בנוסף אני גם מתחדש בכוננן SSD 850 EVO של סאמסונג וזכרונות 2X8GB של Crucial. תודה מראש לכל העונים ובלאק…
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב טוב יחסית ואני שוקל לקנות מחשב חדש עם בכרטיס הנ"ל שאלתי היא כזאת 1) האם כדאי למכור את המחשב הישן ובכסף לקנות מחשב חדש משהוא כמו 1000 שח על הישן 2) האם כדאי לקנות ראוטר ולחבר את שניהם לאינטרנט מכיוון שהכרטיס הנ"ל זולל חשמל כדאי לכבותו כשאין שימוש במחשב ובמחשב השני שמחובר דרך ראוטר ישמש להורדות מאינטרנט ומכיוון שהוא פשוט יותר גם צורך פחות חשמל מה דעתכם
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שבוע טוב! האם כרטיס מסך שנמצא בנפרד מלוח האם צורך יותר סוללה מאחד שנמצא בילט-אין? שאלה נוספת, איך ה5145 בתור כרטיס מסך? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני התבוננתי בפורום וחיפשתי המלצות לגבי כ.מסך למחשב משרדי אבל לא הצלחתי למצוא הכל פה היה למשחקים ועוד... בכל מקרה אני צריך המצלה לכ.מסך מטרת המחשב זה משרד ואינטרנט במפרט שבניתי לעצמי שמתי את הכרטיס הזה Gigabyte FX6200 Turbo GV-NX62TC256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card מחירו הוא 390 ש"ח { לא משנה מאיזה חברת מחשבים } אין לי בעיה לת את שאר הפירוט אבל זה לא נראה לי קשור לפורום הזה שאלתי היא כך האם הכרטיב הזה במחיר הזה הוא סביר ויעיל או אפשר כרטיס אחר לעניות דעתכם באותו המחיר { עד 400 ש"ח חשוב שיהיה PCI-e } תודה מראש על עזרתכם
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לכרטיס מסך עבור מערכת HTPC שאני מנסה לבנות תודה,
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי ראדאון 8500 128 של ספייר עם ק4.5 הבעיה היא שאינני מצליח להעלות את היטמן 2 הגרסה היא גרסת המשחק הסופית המשחק עצמו עולה וגם הסרטון ההתחלתי אבל לאחר הסרטון ישנו גרף שמעלה כנראה את המניו ושם הוא נתקע!ואז עולה ה-vpu האם משהו כבר שיחק את המשחק עם 8500? או שהבעיה היא בדרייבר כמו במלך פרס ש ק4.5 פתר את הבעיה!
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הם מופיעים רק לכרטיסי BBA, מה שאומר שאני לא יכול להוריד, נכון? כי אם אני נכנס לדף של הPBA של הדריברים, אז אני מוריד את ה6200, מה שיש לי עכשיו, ובBBA אני מוריד את ה2.5... ??? מה הקטע, הם תומכים רק בכרטיסים שלהם?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-