כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
מה הכוונה לעדכן כרטיס מסך? זה לא הכוונה לדרייורים?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
יש לי רדיון 4670 ואני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה בעזרת כבל S-VIDEO ל RCA. במחשב השני הכל מתחבר יפה. מה שקורה כאן זה שאני נכנס ל ATI Catalyst Center ושם אני לא מצליח לבצע Clone או Extended . אני מצליח לעשות רק SWAP ,שזה אומר או מסך מחשב דלוק או מסך טלויזיה דלוק. ניסיתי את כל האפשרויות להתחבר גם דרך ווינדווס XP וגם דרך ויסטה,עשיתי עדכון גרסה לכל הדרייברים ללא תועלת . המחשב מזהה את המסך של הטלויזיה אבל לא נותן לי אפשרות להתחבר אליה. הכבל תקין 100% וגם כ.מסך כי הרי אפשר להציג תמונה ע"ג הטלויזיה במצב SWAP. מישהו יודע אולי ממה זה נובע? איך אני פותר את הבעיה הזאת ?זה מאוד חשוב לי . אני אודה למי שנתקל במצב דומה ויוכל לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב ישן (amd 4200+ ,gforce 6100 onboard) שנהיה ממש איטי. לאחר פירמוט והתקנה מחדש עדיין מורגשת איטיות בניגון סירטי פלאש באינטרנט ובאופן כללי המחשב מרגיש לי שהמחשב מתאמץ לסחוב את חלונות 7 (יש 3GB ראם) האם לפי דעתכם הכרטיס מסך מהווה צוואר בקבוק? האם השקעה של 150 שח (ראיתי שיש כרטיסי מסך GEFORCE210 בסביבות המחיר הזה) תעזור למחשב לתפקד יותר טוב ? או שזו סתם בעיית דריברים/פלאש? השימושים הם כאמור אופיס, אינטרנט, וסירטי HD (המחשב סוחב 720 בלי בעיה ו 1080 עם עזרה של COREVAC)
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
לכל משתתפי הפורום שלום !!!! מי שמבין ויכול לעזור אז בבקשה לעזור!!! אני רוצה לקנות כרטיס מסך אך מוגבל בכסף 400 -500 שקל... האם מישהו יכול ליעץ על כרטיס המסך הטוב ביותר שאני יכול להשיג במחיר הזה...!? בתודה lir@n
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, נעזרתי בפורום מפרטי מחשב לקניית מחשב עבודה למסחר היומי אבל נשאר לי רק לקבל החלטה איזה כרטיס מסך לקחת! הכרטיס/ים צריכים להיות בעל יכולת להפעיל 4 מסכים(המסכים קיימים כבר NU 20" עם יציאות DVI) ואין צורך שיתמכו בגרפיקה מיוחדת או משהו.. הכי פשוט והכי זול שאפשר. זה המפרט שנבנה עבורי על ידי smalul(תודה!) רק נשאר לבדוק אם הכרטיס שבמפרט מספיק או שעדיף משהו אחר? תקציב לכרטיס/ים: 700 ש״ח~ מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464303 - Intel - i7-4770 Quad core CPU - LGA1150 - 3.4 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1354/ 1327 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 Fatal1ty-B85-Killer - ASRock - Fatal1ty B85 Killer - Socket LGA1150 CPU - In…
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שני מסכי 19" CRT שיועמדו אחד ליד השני, או מסך 22" אחד?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
הטופיק דיי אומר הכל..איזה גירסאת דריוורים הכי מומלצת והכי מהירה ל GeForce 2 ti??
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
Hi all. I need your help regarding this specific model of palit, i know it has superb scores, if anyone have this card and can tell me his impression of it it'll be much appreciate. Here some review: http://www.tweaktown.com/articles/942/9/page_9_palit_7300gt_sonic/index.html
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את הכרטיס מסך במחשב המדיה סנטר שלי מ Radeon HD 5670 של ספייר למשהו קצת יותר מתקדם. הבעיות: 1. אסור שיהיה גדול מידי 2. צריכת החשמל צריכה להיות יחסית נמוכה (מדובר על ספק כוח איכותי, אבל רק 350W) בגדול אני מחפש משהו זול יחסית שייתן ביצועים טובים יותר מהכרטיס כיום, כמובן אין צורך ב OC. עד 700 שקל, כמובן שעדיף פחות אם לדעתכם יש איזה צפי ליציאת כרטיס חדש לשוק ועדיף לחכות, אז מעולה, כי אני לא ממהר. עיקר המשחקים הם פיפא 15 פרו 15 - משחקי מכות (מורטל קומבט וכאלה) Need for Speed ואולי ירוץ assassin's creed החדש כמובן לא הגדרות גבוהות..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני ייתן פה כמה סוגים תסדרו לי אותם מהחזק לחלש HD4850 9800GTX 1024 MB 9800GT 1GB 9800GTX+[מה זה הפלוס?} HD4870 ,USV
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תומך בכל סדרת ה8800 ולא רק בULTRA. כמו שפורסם. לינק לדמו: http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=1643&file=1&evp=cc8450232865dc636daaae4fe49d24a9 תמונות מהמערכת שלי:
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב עם מעבד AMD4800X2, כרטיס מסך 8600gt extreme ומארז אנטק סונטה 3 עם הספק הנלווה לו (500 וואט). המשחקים מקרטעים לי והייתי רוצה לשדרג לכרטיס מסך כגון ה gtx260, הבעיה שאני חושש שאין מקום במארז כי בידיוק מול הסלוט של הכרטיס מסך יש מאוורר 120 מילימטר וגם ככה המארז דיי קטן. האם באמת יש בעיה ככה שעדיף ללכת על 4850 למשל ? המסך שלי הוא 22 אינצ' ואני מעוניין לשחק ברזולוציה המקסימאלית שמתאפשרת עם המעבד הדיי חלש. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
המחשב עם הוודו (יש אשכול בעמוד הראשון כבר של 5 עמודים) עכשיו חיברתי אותו לטלויזיה והזולוציה הכי גבוהה שאני יכול לקבוע למסך היא 800X600 וזה לא תופס את כל המסך ורואים מטושטש (זה מסך CRT של טושיבה) . יש אפשרות לסדר שיראו טוב מה כתוב כי מה שכתוב מטושטש. ועוד שאלה אפשר להעלות את הקצב ריענון של המסך? כאילו רק לדעת אם זה אפשרי במסך טלויזיה אני יודע שאתם לא מכירים את הפאנל שלו בעל פה.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שמתי לב שבקרוב הולך לצאת DX 9.0C שיתאפיין בשיידרים מגרסה 3. תגידו לי מה הקטע? אם מילא לוקח לDX איזה שנה להקלט בצורה מלאה (או אפילו חלקית) איזה שנה, אז מה הטעם להוציא DX כל כמה חודשים? כבר כרטיסים חדשים כמו ה9800XT או ה5950ULTRA מתיישנים, פחות או יותר, והופכת את קנייתם לפחות כדאית (אפילו כרטיסים יותר חלשים אבל עדיין חזקים כמו ה5900 או ה9800 רגיל/פרו). ברור לי שעד שה9.0C יקלט בשוק (ובמשחקיו), יעבור די הרבה זמן, אבל עדיין, קניתי 9800פרו לפני 5 חודשים, וכבר הוא הולך לאבד מעוצמתו??? מה הקטע?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי בלוח 2 סלוטים של PCIE אחד X16 PCIE3 השני X8 האם בגלל ש סלוט אחד הוא 16 והשני 8 הביצועים ב SLI יפגעו? האם אפשר לעשות SLI במארך הבא: GTX660 + GTX550TI? תודה תעונים..
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל אני אנסה. אני מתכוון להקים סטאפ של כמה מסכים. הבנתי שבכל הנוגע לתצוגה של ווינדוס, אין שום בעיה לגרום לעבודה חלקה עם כל המסכים, כלומר ששטח העבודה ייפרש על כולם ויהיה ניתן להעביר חלונות מאחד לשני. מה עושים מצד שני במשחקים? האם המשחקים יודעים לזהות שקיימים מספר מסכים ולייצר תמונה ברזולוציה המתאימה?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
;D מחפש כרטיס מסך חזק וטוב לתקופה ארוכה שיעבוד למשחקים כבדים עד 2000 ש"ח בבקשה תגובות תודה!
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, קצת הסתבכתי אני רוצה לעדכן דרייברים לכרטיס המסך שלי X1650 PRO וראיתי שיש כלי מיני דרייברים של כל מיני אנשים או קבוצות שמוציאות וגם של החברה עצמה. מישהו יכול לכוון אותו לדרייברים טובים ואמינים ובדוקים וכמובן לספק לינק. השימוש הוא משחקים. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1219&catcode=153 כיוון שיוצאים עכשיו המשחקים שחיכיתי להם שנים ואני עדיין תקוע עם הGF2 שלי החלטתי שאני קונה כרטיס מסך חדש! מה דעתכם עליו ? והאם יש משהו יותר טוב באותו מחיר + - תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות עם הכרטיס הנ"ל: -הצלחתי להשיג תמונה והכל,אבל האיכות במדיה סנטר מרובעת,כאילו אין בא מספיק צבעים,הפנים של האנשים נראים בנויים ממרובעים. -האיכות בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס WINTV מצויינת אך זה לא במדיה סנטר וגם כשזה במסך מלא זה לא ממלא את כל המסך. אני התקנתי את הדרייברים מחדש ושום דבר לא עזר.. אולי יש תוכנה בשביל המדיה סנטר שיכולה לכוון את האיכות.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אני מדבר על כרטיס מסך למחשב נייד, איזה מבינהם יותר חזק למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
קניתי היום 7800GS APG של eVGA, כבר מרגע ההתקנה היו בעיות של ארטיפקטים (עוד במסך של הביוס) חיברתי את המסך בעזרת מתאם ליצאת DVI וירדה במקצת כמו ההפרעות אבל עדיין קיימת. אחרי שהתקנתי את הדיסק שהגיע מהחברה ירדה כמות ההפרעות אבל,הארטיפקטים חוזרים במשחקים/סרטים. מה אפשר לעשות או שהכרטיס דפוק מההתחלה ונפלתי על הכרטיס הזה או שיש איזה משהו שצריך להתקין ולא עשיתי? תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
-
יש לי intel pentium 4 2200 וזכרון פנימי 512(לא dual ) 2100 ddr ולוח אם giga byte 8irx שתומך ב- agp x4 בלבד השאלה היא האם שווה לקנות כזה כרטיס או שמה הוא יעבוד כמו כרטיס אחר במחיר יותר נמוך כמו 9600 xt ???
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-