עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי 2 כרטיסי מסך, אחד Nvidia 6800gs 256mb והשני Nvidia 8400gs 512mb. אני משתמש בוינדאוס 7 (ממשק aero), אני לא משחק משחקים במחשב אלא רק צופה בסרטים (1080p/720p)... השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יתן לי ביצועים ואיכות יותר טובה (כרגע אני משתמש ב6800gs) בסרטים ?

2. Started by Night_Fox,

אז ככה איזה כרטיס מסך יותר כדאי 8800GT או 3850 לגיימר

3. התקנתי את הדטנייטור הכי חדש של אנ ווידיה ועקב כך נגרמו לי בעיות ב Nview שאני מפעיל את האנ וויו אני רואה הכל סבבה על המסך טלוויזיה אבל כשאני מפעלי את המדיה פלייר לא רואים כלום זאת אומרת רואים את הכל הווינדוס את המדיה פלייר אבל את הסרט לא במרכז המדיה פלייר יש מסך שחור מה לעזאזל עושים והאם זה קשור בדטטנייטור ?!?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  4. Started by Baz34,

האם למישהו ידוע לגבי שביתה של נמלים בארץ בגללם סחורה גדולה של כרטיסי מסך תקועה במכס? למה אין על זה שום פירסום

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  5. המטרה שלי להעביר קלטות וידאו למחשב ואז לDVD... אני מחםש כרטיס שיעשה את ההמרה(מהוידאו למחשב) באיכות גבוה מאד איזה כרטיסים אתם ממליצים?? בתודה, מנור.

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  6. Started by orengore2,

שלום לכולם כבר הרבה זמן אני מחפש את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס המסך הזה, אבל כל פעם שאני מוריד דרייבר מהאתר של ATI ומנבה להתקין, אני מקבל הודעה שזה לא מתאים. לבסוף אני שוב מתקין את הדרייבר שקיבלתי עם הדיסק, כלומר-ישן מאד מאד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי היכן אני יכול להוריד את הדרייבר + CCC שמשום מה, לא עולה לי יותר במחשב, ולא משנה איזו גרסא אני מתקין. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. מתלבט אם ההשקעה כדאית בין כמה דגמים למחשב סלוני להרצת סרטים, משחקים לא כבדים ומוזיקה. 1. Asus GeForece EN8600GT Silent/HDTP 256MB (קירור פסיבי) http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=514&l4=0&model=1642&modelmenu=1 יציאות DVI או GAINWARD Bliss 8600 GT 256MB HDMI SilentFx NVIDIA 8600 GT, 256MB DDR3, DVI-VGA-HDMI http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=138 גם קירור פסיבי אך עם יציאות DVI ו-HDMI - יקר יותר בכ-200 ש"ח. או ללא קירור פסיבי - יותר זול אך עדיין עם יציאות HDMI ו-DVI. leadtek GEforce PX8600 GT HDMI 256MB TDH קישור: http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=380&lineid=1&act=1 אשמח להמלצה ע…

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  8. Started by someone5,

שלום, ברצוני לדעת מדוע שאני מקליט דרך כרטיס הטלווזיה שלי בפורמט AVI אחרי 3 דקות יש לי קובץ של 1.5 גיגה, והאם אני יכול להקטין את נפח הקובץ? אני משתמש בתוכנה מסוג lifeview tvr 3.20

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  9. אני מתלבט בין Radeon HD3650 512MB לבין GeForce 8500GT 1024MB השימושים העיקריים הם סרטים (כולל HD) ומשחקים לעתים. מה מומלץ לדעתם ולמה? (המחירי דומה). תודה רבה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  10. Started by Rincewind,

כיום אני עם לוח אם Asus M2N-E מעבד Athlon 64 X2 4200+ ו-2 ג'יגה RAM זיכרון של קורסייר. אני מתכוון לשדרג את המחשב. משדרג מעבד (AMD Athlon II X4 635) ורוצה גם לשדרג קצת את כרטיס המסך מה-Geforce 7600GS למשהו טוב יותר. אני מוכן להשקיע בסביבות ה-450 ש"ח. כמה שפחות יותר טוב. המטרה היא להריץ פה ושם משחקים, ממש לא מצפה שהם ירוצו ב-HIGH. בגלל שאני עובד עם שני מסכים חובה שתהיינה שתי יציאות DVI. אני מצאתי שני כרטיסי מסך מעניינים (אני חושב): http://www.skypc.co.il/pl_product~X96T512D3~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~XFXHD4650~8~0.htm מה אתם אומרים? שווים משהו? אם יש לכם הצעות טובות יותר אשמח לשמוע. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  11. Started by shogun,

שלום לכולם, הכרטיס שלי radeon 1950 pro קצת קרס, מכיוון שהוא עדיין תחת אחריות ומכיוון שלא מייצרים אותם יותר, אני מתאר לעצמי שיהיו מוכנים להחליף לי אותו, השאלה היא מי מהכרטיסים שיש כרגע בשוק הוא ברמה של ה 1950, עדיף של חברת ATI. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  12. מפרט- זכרון- 2GBRAM מעבד- 3.00 GHZ ספק- ג'נרי 500W ( או 400 , אני לא בטוח) לוח אם - Asus P4S800D-X יש לי שלוש אפשרויות בקשר לכרטיס מסך- כולם AGP 1. הכרטיס HD6350 (אם זה 400, הספק יחזיק?) 2. הכרטיס HD2600XT 3. הכרטיס X1950GT (אם זה 500, הספק יחזיק?) -אם אני בוחר באפשרות הזאת אז אני מוריד 1GB זיכרון ) מה אתם מציעים? אולי יש הצעה אחרת? בכל מקרה, אבא שלי הולך לקנות את זה מחר....אני אשמח אם תוכלו לעזור לי עד אז... תודה מראש -=] עריכה: צפויה ירידת מחירים בשבוע הקרוב?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  13. Started by tzolerguy,

יש לי מערכת SLI עם לוח GA-K8NKP-SLI ו 2 כרטיסי XFX GEFORCE 6600 GT ורציתי לדעת איך אני משנה את החלוקת עבודה בין הכרטיסים שכל אחד יעבד חצי מסך או כל אחד יתן פריים לסירוגין וכל המציבים האלו התקהתי את הדרייור 77.77

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  14. Started by yudsim,

אני צריך כרטיס מסך gtx285. השאלה היא של איזה חברה לקנות? מכיון שהכרטיס אמור לעבוד 24/7 מה שחשוב לי זה הקרור שלו והאמינות שלו! אז מי עדיף? (בפרט gigabyte or bfg)

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  15. Started by lmlm,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4462 לכל בעלי הAGP הגוסס, יש משהו שחושב עליכם

16. Started by composite,

אני כבר ניסיתי את הדרייברים, והביצועים ממש השתפרו, לפחות במספר הזעום של המשחקים שאני משחק בהם (BF, ET, FarCry, UT2K4). אבל לאחר כמה זמן העפתי אותם, והחזרתי לקודמים, מכיוון שהדרייברים עשו כמה בעיות של איכות ומן סוגים שונים של Artifacts. בכל מקרה, אולי זה רק אצלי, ושווה לנסות. ניתן להוריד כאן (ברגע שאני אלמד לעשות היפר-קישור זה יהיה מועיל ;D): http://download.guru3d.com/detonator/ עוד דבר: יצאו דרייברים חדשים (גם מבית Nvidia), בדומה ל- ForceWare, רק ששמם הוא StarForce (???). הם פשוט מותאמים לסוג מסוים של ביצועים, מראש. ניסיתי את ה- StarForce B, וזה ממש תענוג! עכשיו המשחקים רצים חלק מאוד, (באופן יחסי, סה''כ יש לי GF4MX440), ואין שוני כלשהו באיכות ודו'. שווה לנסות. ורק ש…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  17. Started by henkp,

התקנתי כרטיס מסך geforce 9500 איך אני רואה בטלויזיה התמונה לא נתפסת אל המסך תודה

18. אני מתכנן לקנות לוח עם צ'יפסט nforce של NVIDIA וכרטיס מסך חדש. האם עדיף לקחת כרטיס של NVIDIA (אינטגרציה טובה יותר עם הלוח ?) או שזה לא משנה ? האם מישהו כאן נתקל בבעיות עם כרטיסי ATI על לוחות עם צ'יפסטים של NVIDIA ?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  19. Started by lybmann,

אני מחפש כבר הרבה זמן מסך LCD. המסך שאני חושב ללכת עליו הוא SONY SDM-HS73PB. מעולם לא ראיתי אותו אבל הנתונים היבשים שלו ממש מרשימים אותי: 17 אינץ נקודה 0.264 רזולוציה 1280*1024 קונטרס 500 בהירות 400 !!!! תגובה 16 וזויות ראיה 160,160 עניין שיש להם מסך אחר בלי הציפוי Onyx-black ... השאלה היא מהוא הציפוי הזה למה הוא משמש ואם שווה באמת לשלם קצת יותר בשביל מסך עם ציפוי כזה???? מחכה לתשובה בתודה אלי

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד HP DV6690EJ 2.2GHz 2GB. בנוסף לקנייה אני רוצה גם לקנות כרטיס TV חיצוני/נשלף. איזה כרטיסים אתם ממליצים לי לקנות? אני רוצה לשים על המחשב הזה מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה הום פיריום. תודה לעוזרים, gbguy

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  21. Started by C-Stem-Down,

ראיתי את התוכנה 3D Analyzer ואני רוצה להשיג אותה, שמעתי שהיא בחינם. איפה אני יכול להשיג אותה? :asthanos:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ohad,

שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. הזמנתי את הכרטיס CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0 ורציתי לדעת מה הטמפ' שאמורה להיות אצלו במנוחה ובמאמץ.. תודה וחג שמח.

24. Started by The Ball,

מישהו יודע עוד כמה זמן יהיה אפשר לקנות את הכרטיס הזה של Nvidia? ואם הוא באמת טוב כמו שאומרים? ואם יש לכם זמן אז בבקשה תעשו השוואה ל- Radeon 9700 ותכתבו אם זה יותר טוב או שסתם לא שווה לחכות.. ותודה מראש כמבון!!!

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  25. Started by Paci,

שלום , מאז שהתקינו לי את הGTS 450 לפני חודש בערך אני חווה קריסות מעצבנות בזמן גלישה באינטרנט ובעיקר במשחקים, הקריסות זה מסך שחור ואחרי כמה שניות רשום שהמנהל תצוגה קרס והתבצע שחזור בהצלחה. עכשיו ראיתי שזה יכול להיגרם שאין מספיק מתח לכ מסך , והורדתי את התוכנה MSI AFTERBURNER אבל המד של המתח נעול ואפילו שסימנתי אותו בהגדרות עדיין הוא נעול שם. קראתי קצת ואמרו שכדי לשנות את המתח של הכרטיס צריך לעשות FLUSH ל BIOS שלו כי היצרן נעל את זה , משהו כזה. עכשיו הדרך הזאת מאבדת את האחריות , אז יש דרך אחרת או שפשוט ללכת לחנות ולקוות שהם יצליחו לתקן? תודה.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.