עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by PCguy,

מה אתם ממליצים ---למשחקים כמו פיפא וכו... משהו טוב ולא יקר

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  2. האם XP מכיר אותם? או שסגרו את הייצר שלהם וזהו?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  3. Started by t_eliran,

נתקלתי בבעיה של זיהוי כרטיס מסך. המחשב לא שלי ואני לא מכיר אותו כזה טוב. רציתי לדעת איך אני יודע את פרטי כרטיס המסך שברשותי. אל תגיד לי להכנס למנהל התקנים כי הדריבר לא מתאים. (זו הבעיה דרך אגב...) אפילו פתחתי את המארז ועל הכרטיס לא היה כתוב כלום. אני רק יודע שזה ממשפחת וודו3. לך תדע איזה חברה סוג ושבב... בתודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  4. Started by yohai11,

איך הוא ב 1800? בלי חארטות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zvkel,

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=66860&saleNo=473199&comp=1 שווה ? אני מבין שזה בטח מסך על הפנים אבל בכל זאת מפתה וכרגע אני עם מסך דיי ישן (samsung 753df) חוץ מזה שאני רואה סרטים רק בטלוויזיה ולא משחק יותר מדי (אם בכלל)

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  6. Started by zilbermm,

יש לי כרטיס מסך on board ואין יציאה. יש כרטיס שאוכל לקנות רק ליציאה? האם זה פחות טוב מיציאה שעל כרטיס מסך? כמה זה אמור לעלות?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  7. Started by Chaos,

בלעדי באולסייל - מלאי מוגבל !!! מסך HYUNDAI דגם L70S מסדרת ImageQuest - דגם 2004 מסך יפהפה ומרשים עם טכנולוגיית ה-LCD החדישה ביותר. קונטרסט גבוה של 1:500 , חדות ומהירות תגובה גבוהה במיוחד של 12MS מביאים למסך צבעים חיים ואמיתיים המאפשרים הצגת תמונה חדה ומושלמת ללא פשרות. זמן התגובה המהיר במיוחד של 12MS משפר את חווית הצפייה ומייצר תמונה איכותית ובהירה, מעולה לצפייה בדמויות נעות. במסך שני רמקולים מובנים לחסכון במקום על שולחן העבודה ובאיכות שמע מעולה. המסך מגיע בגימור מהודר ויוקרתי ובעיצוב חדשני, צבע שחור-אפור. 3 שנים אחריות! הלינק: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?product=1&auction_id=7047231&type=2&= מה אתם אומרים על זה?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  8. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת מאיפה אני מוריד את כל התוכנות הללו שבודקות את הביצועיים תודה

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  9. Started by guy94,

שלום, במחשב של אחי מותקן הכרטיס מסך הנ"ל, הכרטיס באתר של MSI הכרטיס הוא 128Bit ו 256MB. מהירות ליבה של 225 וזיכרון של 400Mhz. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לאחד איכותי יותר, מכיוון שמשחקים חדשים מתקשים לעבוד על רזולוציה גבוהה ורמת גרפיקה גבוהה. למשל ה - NFS החדש עובד על רמת של Meduim Details ברזולציה של 1024X768. הבנתי שכרטיס מסוג LE הוא כרטיס מסורס ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס ל Readon 9600Pro או 9600Xt מכיוון שאחי לא מתכוון להשקיע מעבר ל 1000 ש"ח. האם יהיה איזשהו סוג של שיפור ? או האם יש כרטיסי מסך יותר ממולצים בתחום התקציב של 1000 ש"ח. בנוסף חיפשתי כל מיני ביקורות פה באתר וגם אצל TomHardware, ראיתי שם את הביקורת ענק שעשו על הכרטיסי מסך אבל לא היה שם את ה 5700LE אלא ר…

10. אם זה אפשר ובאיזה כרטיס מסך יכול לעשות את זה אם בכלל תודה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. Started by kobi_af,

יש לכם משהו לו ב600 שקל ? הוא קונה מקופיודה משהו כזה.... טוב תביאו בבקשה משהו ב600 שקל

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  12. יש למישהוא מושג מתי הם ידיעו לארץ אם בכלל ?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  13. Started by opher,

שלום, יש לי "מחשב סרטים" P3 800 עם כרטיס מסך geforce 2 mx 200. לכרטיס יציאת מסך, S VIDEO וAV-OUT. כשאני מחבר את הS-VIDEO לטלויזיה אני מקבל את התמונה הכי טובה אך היא מהבהבת. אם אני במקביל מחבר את הAV-OUT (אך לא "משתמש" בו), ההבהוב משתפר אבל עדיין בולט לעין. הטלויזיה היא 21" של ITT. אני מציג ברזולוציה 640X480 בrefresh rate של 60hz (ניסיתי רזולוציה אחרת - אין שיפור, ואת הrefresh rate לא ניתן לשנות). יש למישהו אולי רעיון מה אפשר לעשות כדי להפסיק את ההבהובים בטלויזיה (כמובן שבמסך CRT התצוגה נורמלית לחלוטין)? תודה, עופר

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  14. Started by M4z3,

אוקיי אז יש לי מחשב די ישן.. יש לי מעבד 1.8 לוח אם Intel Winnipeg D845WN (גם ישן) ויש לי כרגע 256 sdram אבל כנראה אני קונה עוד 512 ואז יהיה לי 768 sd. עכשיו, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי כמה שיותר טוב. בהתחלה חשבתי אולי על radeon 9800 pro אבל מכיוון שהמחשב שלי לא כל כך טוב, המחשב עצמו יגביל את כרטיס המסך באפשרויות שלו ואז זה סתם יהיה בזבוז של כסף. בגלל זה החלטתי לקנות כרטיס קצת חלש יותר אבל שיתאים ויעבוד כמה שיותר טוב על המחשב שלי. בינתיים אני עומד על 9600xt. אז אני רוצה להתייעץ אתכם, איזה כרטיס הכי כדאי ומשתלם לי לקנות, אבל שיעבוד הכי טוב עם המחשב שלי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  15. היי עד כמה שאני יודע אז מסכי ה LCD של מחשבים ניידים הם פחות איכותיים ממסכי LCD רגילים (שולחניים). ז"א בין השאר זמן תגובה גבוה יחסית. השאלה שלי היא: אם אני קונה מחשב נייד אז יש כמה שמגיעים עם כרטיס מסך סביר למשחקים (RADEON 9600 או 9200) והם עולים בגלל זה קצת יותר. למרות שזה לא ייעודו של המחשב הנייד, לא הייתי מתנגד לשחק פה ושם. האם שווה להשקיע במחשב כזה או שהמסך במילא לא יוכל להציג משחקים בצורה נורמאלית ועדיף ללכת על כרטיס מסך חלש ?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  16. Started by sardin,

אם אני קונה מסך lcd טוב אני ישים לב להבדל (בעת שימוש בסרטים,עבודה בhtml) כאשר אני ישדרג את הכרטיס מסך שלי מ geforce4 128 ל Club3D ATI Radeon 9600 256MB מבחינת החדות,יופי התמונה ואיכות התמונה באופן כללי??

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  17. Started by danig,

אני מתלבט בין שני מסכים - סאמסונג 172t - כ-2900 ש"ח נק 72vn - כ-1800 ש"ח לא מבין בנתונים הטכניים ולא יודע אם זה שווה את ההפרש. יחס ניגודיות(מה זה?) סמסונג: 1:500 נק 1:450 בהירות (מה זה ?) שניהם 250 לסמסונג יש גם יציאה דיגיטלית - זה חשוב ? רזולוציה וגודל פיקסל זהים הרבה תודה. דן.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  18. Started by DarkShnizel,

חבר שלי קונה PowerColor x800XTPE+VIVO, אפשר לדעת באיזו איכות הוא מקליט וידאו(Video in)? תודה.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי כרטיס מטרוקס כפי שהוזכר בכותרת אשר אמור לעבוד עם agp x2 ו x4 יש לו את החריץ הנוסף שמאפיין כרטיסי x4 ו x8 אני רוצה לחבר אותו ללוח asus p4p800 se אשר תומך ב agp x8 האם אני אוכל לעשות את זה או שאני אגרום נזק לכרטיס או ללוח או שפשוט הסידור לא יעבוד. בקיצור האם לוח חדש שתומך ב agp x8 יכול לקבל כרטיס מהדור הישן שבמקור הוא X2 אך גם תומך ב X4 בברכה. ייחודו של הכרטיס הוא שהוא משמש גם כלוכד וידאו באיכות גבוהה מאוד. דבר שני: הכרטיס יוצר קבצי AVI לא מכווצים - אין לי בעיה עם זה אך בגלל שזהו כרטיס מיושן יחסית הוא מפצל את הסרט למקטעים של 2 ג'יגה כל אחד - שווה ערך ל 10 דקות כל קטע (הכרטיס נועד במקור ל win 95/98 שב fat16 אי אפשר ליצור מחיצה גדולה יותר מ 2 ג'יגה) האם …

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  20. Started by AtR,

YOYO יש לי R9800PRO כרטיס שאני מאוד מאוד נהנה ממנו אז החלטתי היום להריץ ת'תוכנת בנצ'מארק המפורסמת הזו והתוצאה שלי הייתה 6400 האם זה טוב לכרטיס שלי?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  21. כאשר אני מתכוון למה צריך לעשות אני מתכוון מכל הבחינות ביוס קלוקינג וכו וכו וכו ומה הוא מנוע גראפי

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  22. Started by aharonha,

רציתי לדעת איפה אפשר להשיג בארץ Aopen fx5900xt מכיוון שטוענים שהוא כרטיס זול וטוב מאוד, וכן האם הוא יפעל על agp*4 ?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  23. Started by max_shifrin,

שלום, מעניין אותי אם מישהו ראה את הכרטיס הנל בחנות כלשהי כי אישתי כמה שלא חיפשתי לא ראיתי את זה בשום מקום באינטרנט והבנתי שזה אמור להיות כרטיס חבלז! (גם עם אחריות לכל החיים) אשמח לשמוע אם מישהו ראה אותו במקוםכלשהו בארץ.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  24. Started by pc student,

חברה היום בדקתי את כרטיס המסך שלי וגיליתי שיש לו זכרונות של sumsung tc50 ליבה עם סטפינג של b1 האם זה טוב?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  25. Started by eladbu,

זהו אכלתי אותה סופית אחרי שהתקנתי לאחי הקטן מחשב עושים עלי עליהום עכשיו חבר טוב שלי מתקרצץ בהגיעו לכמעט 30 שנה אני צריך כרטיס מסך עם 650 שקל אולי אולי בלחץ 700 עדיף ראדאון!!!!!!לא שקל יותר רוצה שיסחוב את כל המשחקים בכבוד בלי גימגומיישן לשיקולכם תנו לי משהו פצצה שאני יגיד לו תשמע זה ה x800 שלי אולי קצת פחות טוב!!אוי שכחתי לא pcix בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים