עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by טזמני,

שלום לכולם. קניתי מעבד הכי חזק שיש עם כרטיס המסך הכי חזק שיש בחנות TMS, הרכבתי מצויין. והמסך מראה No signal. בקשתי שיבדקו את כרטיס המסך, הבאתי להם את כל המחשב שלי כולל המסך XG248 מסדרת ROG Strix, היוקרתית של אסוס. הם התקשרו אלי במהלך חול המועד אמרתי להם שאני רוצה לבוא פיזית לראות שהכל עובד ולקחת אותו בדרייבר. הראו לי שהמחשב עובד עם מסך אחר. ולא היו מוכנים להראות לי עם המסך שלי, כי הוא לא נקנה מהם. אז קניתי מסך OLED מתקדם יותר של LG, הגיע היום המסך. וגם המסך מראה No signal. אני שוקל להתקשר אליהם מחר בבוקר להביא להם שוב את המסך הפעם שלהם עם המחשב: RTX 5090 + AMD Ryzen r7 9800x3d. אני רוצה לדעת אם יש תמיכה של חברת GB, בישראל או בעולם. כדי לדווח על הבאג. אני כרגע לא יודע אם ת…

2. Started by galigola,

שלום. קניתי מסך LG776(הפלטרון הכחול),את הדרייבר שרציתי להתקין ראיתי שרשום שהוא ל-WINDOWS 98 ו-2000 ולי יש XP. השאלה שלי היא מה הדרייבר הזה אמור לתת והאם מומלץ להתקין אותו ואם כן איפה אני יכול להשיג כזה?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  3. Started by ben060,

-

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  4. שלום ראיתי שיש עכשיו ירידת מחירים של ה8800GTS איזה כרטיס עדיף מבין ה2 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E או הקליבר שנמכרים ב1300 +- או Twintech NVIDIA® GeForce 8800GTS 512MB DDR3 שנמכר ב1250 +- מצד אחד ידוע שהGTS נותן ביצועים טובים יותר.. מצד שני הנתונים הטכניים של הGT יותר טובים 700 לעומת 650 ליבה ו 2000 זיכרון לעומת 1940 של הGTS אני יודע שהקירור של הGT הנ"ל מצויין ויהיה אפשר לעשות עוד OC נחמד איתו את הקירור של הGTS אני לא מכיר ואני לא יודע אם הוא טוב בכלל.. איזה כרטיס עדיף? מבחינת ביצועים ללא OC האם הGTS יתן ביצועים טובים יותר? האם לGTS יש פוטנציאל OC גבוהה ? או שהקירור שלו לא מספיק טוב? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  5. Started by haim855,

חדש בזה יש לי r9 290 מה ההגדרות הכי טובות לשם? דוגמא:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שנת 2016 תהיה השנה בה נקפוץ לתהליכי ייצור עדכנים וחדשניים גם בעולם הליבות הגראפיות, אבל עד שזה יקרה נראה כי צפויות לנו עוד קצת הופעות אורח מטכנולוגיית 28 ההנומטר הישנה והטובה לכתבה: http://hwzone.co.il/ממשיכים-לדחות-את-הקץ-ב-nvidia-מכינים-את-ה-geforce-gtx-960-ti/

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  7. Started by elnirush,

האם הסדרה 5 של NVIDIA נקראת גם FX

8. בוקר טוב חברים, רציתי להתייעץ איתכם, איזה מבין שני כרטיסי מסך אלו הייתם ממליצים לקנות? התקציב כאמור בכותרת עד 700 ש"ח כי פשוט נראה לי מיותר להשקיע יותר. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28633&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 הצרכים הם בעיקר למשחקים קלים, כגון WOW ו-WORLD IN CONFLICT וכל מיני אסטרטגיות שונות ומשונות מפרט המחשב שלי הוא מעבד : 6600 INTEL זכרון : 2GB ספק כח : TT 500W ולוח אם דיי חדיש של ASUS אני פשוט לא על המחשב שלי כרגע ולא זוכר את הדגם. (SORRY). מסך 19" רחב. (זולוציה 1440*900) תודה מראש !!

9. אני צריך כרטיס מסך למשחקים, הכי טוב שאפשר לקנות עד 2000 ש"ח... מה כדאי Invidia או ATI...??? (האם יש הבדלים מהותיים בין החברות?) בבקשה לרשום דגם וחברה! (איזה חברות מומלצות!!!) האם כדאי לחכות שירדו קצת המחירים???

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  10. שלום , אז ככה , יש לי כרטיס מסך מסוג Intel HD Graphics ואני אמור להיות על רזולוציה של 1080X1920 . המחשב שלי עבר פרמוט אתמול , התקנתי דרייבר מהאתר של החברה ( ACER ) והוא אמנם נתן לי רזולוציה של 1080X1920 אך הוא לא נתן את כל האופציות שהווינדוס מציע ( המעבר בין חלונות וכו' .. ) אז עידכנתי לדרייבר חדש יותר . וכעת הוא באמת נותן את האופציה של מעבר בין חלונות בעזרת הWIN + TAB ומציג הכל כמו שצריך , הבעיה היחידה היא שזה על 1366X768 . נכנסתי לכאן : http://www.intel.com/support/graphics/sb/cs-028366.htm וראיתי את הפתרון , כאשר הורדתי ובאתי להתחיל בהתקנה קפץ לי חלון שאמר כי ההתקנה הזו יותר ישנה מההתקנה הקיימת . למישהו יש מושג מה עליי לעשות ? תודה מראש , יקיר .

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  11. Started by shimon1,

יש לי כרטיס שאין לי מושג של איזה חברה והדגם הוא lr214 rev. צריך דרייברים לוינדוס. עשיתתי חיפוש בגוגל וכל האתרים שעולים ברוסית ואין לי מושג איך להשיג...תודה למי שיעזור...

12. בזמן האחרון יש לי תופעה מוזרה אני חושב שזה קשור לדרייבר האחרון של נווידיה אבל עוד לא ניסיתי להסיר אותו להחזיר גרסא קודמת מה שקורה זה שפה ושם התמונה תתנהג מוזר זה קורה מאוד מהר ובקושי אני בכלל שם לב שקרה משהו אבל אני חושב שכל התמונה המוצגת זזה מעט שמאלה ואז חוזרת למקום זה קורה גם במשחקים וגם בדסקטופ מישהו חווה דבר דומה ? למה נראה לכם זה קשור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by A-10,

כך על פי ההדלפות ברשת. מדובר בשבעה כרטיסי מסך לנייחים ברמות שונות. https://www.pcgamer.com/uk/intel-could-flood-retailers-with-up-to-eight-different-arc-graphics-cards/ מן הסתם, לתמחור תהיה השפעה לא מעטה ....

14. Started by mff,

יש לי מחשב פנטיום 4 2.8, ואני מחפשת כרטיס מסך, שתומך במשחקים כמו need for speed, ומשחקים עם גרפיקה ברמה גבוהה. התקציב הוא בסביבות ה500 שקל.. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. זה המפרט שהרכבתי, אגב: מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤469 לוח אם: ASUS M2A-VM ¤379 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ¤1024 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ ¤445 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤172 זיכרון: PQI 2048MB (1024MBX2) DDR2 667MHz CL 5 ¤267 מארז: COMPUCASE CI-6A21B ATX MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤245 ספק כוח: FSP 450W ATX450-PNR , 120mm FAN, SATA X 3 , PCI-E P.PFC ¤230 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 ¤115 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤117 מחיר סופי: 3463 ש"ח. תודה!

16. Started by matrix_xp,

הוא מריץ לי את המשחקים הכבדים בלי שום בעיה אבל כשאני מריץ CS 1.6 הוא מקרטע חחחח למה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  17. Started by ido,

ואני מדגיש עם שפורפרות שטוחות בלבד.. תקציב ~1250, אבל תציעו כל דבר, כדי שאני אדע להעריך אם שווה להוסיף עוד כסף..

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  18. אני לא מתכוון לNVIDA או ATI אלא ליצרניות של הכרטיסים ASUS ,GIGABYTE ,XFX , PNY וכו..... אני רוצה את ה 480 GTX של NVIDIA ומתלבט בין החברות ....יש הבדלי מחיר גדולים וחשוב לי מאוד לדעת מה ההבדלים במיחר ומי נחשבת לאמינה וטובה ביותר

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  19. שלום לכולם, חיברתי את הממיר (HOT) לכרטיס הטלוויזיה (Tv @nywhere) שלי. חיברתי בעזרת כבל RCA מה- VideoOut של הממיר אל ה S-Video של כרטיס הלוויזיה. ואת ה RCA מה- AudioOut של הממיר אל ה AudioIn של כרטיס הטלוויזיה. יש לי מספר בעיות \ שאלות: 1. כאשר אני מגדיל את התמונה במסך ל Full Screen נעלמת לי התמונה (אני משתמש ב InterVideo WinDVR 3). 2. אין לי Audio (בדקתי, שום מאפיין שמע אצלי לא ב Mute). 3. איכות התמונה טובה +, אך יש קווים, האם יש דרכים לשפרה (כבלים אחרים?, שיטת חיבור?, תוכנה אחרת?). תודה לכל העוזרים והמגיבים.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  20. מישהו שיש לו כרטיס Radeon מסדרת ה-9xxx יכול לבדוק כמה פינים יש במתאם S-Video ל-RCA שמגיע עם הכרטיס? אני מדבר על המתאם הקטן הצהוב שמגיע עם הכרטיסים שיש בהם יציאת S-Video ולא RCA.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  21. לכבוד השנה החדשה, ובעיקר לכבוד השנה המסתיימת, כתבי האתר התייצבו לבחור את מוצרי השנה שלהם בתחום המחשבים והחומרה לשנת 2015 אלו רגעיה האחרונים של שנת 2015, אשר הייתה גדושה בשינויים ושידרוגים למיניהם בעולם הטכנולוגיה, וזה כנראה הזמן המתאים ביותר לגייס את כתבי HWzone ולגלות מה הם המוצרים שלפי דעתם האישית עזרו להפוך את עולם המחשבים למתקדם, משתלם ומדליק יותר בחודשים האחרונים. אז ללא הקדמות נוספות, להלן שלושת המוצרים המובילים בשנה החולפת, לפי ליאור מתתיהו, כתב המדריכים וביקורות החומרה שלנו. GTX 970 – הכרטיס שכמעט הרג את AMD בסוף שנת 2014 התחרות בשוק כרטיסי המסך התחממה. ב-AMD החליטו שנמאס להם מליבת הדגל שנושא ה-Radeon HD 7970 ורוצים להוציא כרטיסי מסך חמים יותר וחזקי…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  22. Started by assafe,

המפרט שלי ... מעבד : I7 2600k זיכרונות : g.skill 16gb לוח אם : GA-P67A-D3-B3 gigabyte המטרה שהמשחקים יעופו על הגדרות מקסימליות ...יש לציין שאני מתכוון לשחק על מסך hdtv led על רזולוציה של 1080p יש את ה gtx 690 אני יכול להשיג ב 3700 ש"ח ואת ה gtx 680 ב 1850 ש"ח..השאלה אם ההפרש במחיר מצדיק ושווה את זה מבחינת ביצועים ? ..אני מעוניין בכרטיס שישמש אותי לטווח הארוך ... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  23. לחבר שלי יש בבית טלויזית LCD 20 אינץ והוא משתמש בה גם בתור מסך מחשב ורואים מצוין ויחסית למחירים הטלויזיה עולה פחות 2000 שקל מכל מסך 20 אינץ אחר אז מה יותר עדיף לקנות ולמה? אני מחפש מסך למחשב בגלל זה אני מתלבט יש לי כרטיס מסך חזק ואני רוצה לקנות מסך 20 אינץ כדי לנצל אותו

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  24. לא הבנתי משהוא קטן אבל חשוב בנוגע לרזולוציה. נגיד ואני מריץ משחק ברזולוציה של 1280X1024 אז המסך מציג 1280 פיקסלים לאורך ו-1024 פיקסלים לרוחב. עכשיו השאלה שלי היא האם הוא מציג אותם לארוך ולרוחב של כל המסך או לאורך ולרוחב של עצם מסוים??

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  25. כיצד אני מפעיל אותם, ועד לאן כדאי לי למתוח את הגבול? המפרט שלי הוא: amd 3200+ 64bit asus kv8 kingston cl2.5 400mhz 6800GT הכל נמצא בתדרים רגילים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.