עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ye_3333,

אז ככה הורדתי את הריבה טיונר האחרונה ועשיתי כמו שאמרתם והגעתי למסך הזה... מה אני צריך לסמן פה כדי להפוך לפתוח את ה-16 צינורות?? תודה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. שלום לכולם רציתי לשאול אם יש בכלל הבדל משמעותי במסכים הנ"ל ואם כניסה של מתאם אנלוגי לדיגיטלי מעלימה את ההבדל? בתודה מראש צחי

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  3. הורדתי ריוה טיונר והפעלתי את ה צינורות מ 12 ל 16 אבל אני לא מרגיש הבדל ואני לא יודע איפה בודקים אם הם באמת ניפתחו עכשיו תסבירו לי זה נישאר קבוע בכרטיס או שכול פעם צריך להפעיל ריוה ברקע או אחרי פירמוט להתקין מחדש ולפתוח שוב איך זה עובד מישהו יכול להסביר תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  4. Started by zumara,

יש לי בעיה מוזרה זה קורה רק במשחקים מסוימים שמעו יש לי 6800 gt של giga byte אחלה כרטיס אבל יש משחקים משוימים שאני מפעיל והמחשב מפעיל את עצמו מחדש אין לי שמץ אם זה מהכרטיס כמעט כל המשחקים האחרים עובדים חוץ מאיזה 3 שלא עובדים לי כחו דוגמה doom תודה לעוזרים המיפרט שלי הוא:p4 2800 ht גיגה זיכרונות 120 גיגה hard disk . בבקשה תעזרו.

5. Started by mff,

יש לי מחשב פנטיום 4 2.8, ואני מחפשת כרטיס מסך, שתומך במשחקים כמו need for speed, ומשחקים עם גרפיקה ברמה גבוהה. התקציב הוא בסביבות ה500 שקל.. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  6. יש לי intel pentium 4 2200 וזכרון פנימי 512(לא dual ) 2100 ddr ולוח אם giga byte 8irx שתומך ב- agp x4 בלבד השאלה היא האם שווה לקנות כזה כרטיס או שמה הוא יעבוד כמו כרטיס אחר במחיר יותר נמוך כמו 9600 xt ???

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  7. יש לי מאג FD2 והורדתי את התונה נוקיה,עכשיו איך אני יכול לדעת שהפוקוס של המסך שלי טוב. התוכנה לא יכולה להגיד לי את זה? כי אני רואה שום הבדל.זה נראה לי תמיד בסדר. אז מישהו יכול להגיד לי איך יודעים שהפוקוס לא טוב?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  8. Started by SupeRnovA,

המסך שלי שמתי לב שהוא מאוד כהה לעומת שאר המסכים. בדרך כלל הייתי מבהיר דרך Adobe Gamma אבל עכשיו לא יודע, אין לי את זה. אז איך אני מבהיר את המסך? ואם יש מישהו שיודע איך להתקין או מאיפה להוריד את התוכנה ( רק אם היא חוקית ונדמה לי שהיא כן ) שיביא לי לינק בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Idan-h,

מי יותר חזק? כי שמעתי שהR9550 כרטיס מוצלח. האם זה נכון שהוא מבוסס על אותו בסיס של R9500-9700? מה ההבדל בין הכרטיסים? תודה!

10. Started by shu sha,

http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A00052 טוב אז למישהו יש דעה בקשר לכרטיסים האלה? שווים משו?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  11. Started by 8-Ball,

יש לי MSI RADEON 9800 PRO, אין לי איתו בעיות או משהו והכל עובד בסדר.. הבעיה היא כזאת: הוא מותקן אצלי בתור 2 כרטיסי מסך, RADEON 9800 PRO ו RADEON 9800 PRO SECONDARY וגם שמתי לב שהתוכנה Microsoft. Net Framework מותקנת אצלי פעמיים (יש לי Enhanced Uninstaller ואני רואה את התוכנה פעמיים ברשימת התוכנות להסרה, הגירסה שלי היא 1.1). אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה, ואם כן אז אני שואל למה זה ככה? אם לא, אז בבקשה תסבירו לי איך מסדרים את זה.. ד"א יש לי את ה CATALYST האחרון.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  12. Started by Armageddon1,

המערכת שלי 2 ארד דיסקים מעבד 1.6 לוח אינטל הכרטיס מסך radeon9800np HEC300ART יספיק לי להכל

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  13. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? FX5700V PALIT 425 MHz core NVIDIA® UltraShadow technology NVIDIA® CineFX 2.0 engine Advanced pixel shaders 128-bit studio-precision color NVIDIA® Intellisample high-resolution compression technology (HCT) NVIDIA® Forceware unified software environment (USE) NVIDIA® Unified Driver Architecture (UDA) Supports Microsoft® DirectX® 9.0 NVIDIA® nView multi-display technology NVIDIA® Digital Vibrance Control 3.0 AGP 8X המחיר של 600 שח כרגע יש לי ר8500 LE האמת שאני מעדיף ראדאון האם יש משהו במחיר הנל שיכול להוות תחרות?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  14. רציתי לדעת האם ניתן להקליט שידור וידאו מתוכנת ממסרים כמו MESENGGER או EYEBALL וכו.. תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  15. Started by Electric Boom,

דוגמה,אתה נכנס חזק כאן לתמונה.................. מה החידוש ההו כה מדהים בסדרה ה"חדשה"???? 3dc בPE שלי גם יש,16 צינורות ו6 מנועים גם לPE שלי יש,מה הוסיפו vivo?..כמה טרנזיסטורים?קירור מוזר? בבקשה פרטו מה הולך כאן!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  16. Started by PCguy,

ראיתי בפנדס שיש 3 גרסאות ל6600 6600gt שהוא הטוב בניהם 6600e 6600q משהוא יודע מה ההבדל?? והאם יש הבדל משמעותי וחשוב בין הגירסא עם 128 לבין ההיא עם 256 ? דרך אגב הם של אלבטרון

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. Started by smit,

מישהו יכול להסביר לי תהבדלים העיקרים בין הכרטסים הללו ? ואיזה מהם הכי משתלם.. לינק להשוואות לא יזיק אני חושב ללכת על ה 6600GT .. אבל קשה לי לימצוא אחד כזה בחנות שאני קונה, כאילו יש אחד והוא עולה בסביבות 1500 שקל של ALBARTON. וב 1800 שקל יש 6800 (לא GT!) לכן אני שואל מה ההבדלים, ומה עדיף, והשוואות בבקשה.. תודה מראש אנשים.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  18. יש לי כמה שאלות : 1) האם זה משנה באמת איזה חברה המסך לגבי האיכות תמונה וכל השאר? 2)מה עוזר לי חיבור DVI האם הוא יותר טוב? 3)בבקשה תנו המלצות ונתונים שאני צריך לברר במיוחד לפני הקניה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  19. Started by Y.k,

צריך מסך עד 850 ש"ח .. (אם אפשר קישור מזאפ יהיה טוב)

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  20. Started by dani86,

שמתי לב שיש לי בביוס אפשרות להעלות את הגודל של ה AGP Aperture Size עד ל 128 כרגע עומד לי על 64 ויש לי כרטיס מסך עם 128 מגה בייט . האם כדאי לשנות והאם זה יעזור במשהו או אולי יעשה פחות טוב ? קראתי במדריך אבל לא ממש הבנתי. עוד שאלה אולי מישהו יודע מזה האפשרות נחדשה בדרייברים החדשים של נווידיה NEGATIVE LOD BIAS ובמה לבחור ב CLAMP או ALLOW .

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  21. Started by SamurAchzar,

...ה 19" החדש של ViewSonic, עם זמן תגובה של 12ms (אני לא קונה אותו בגלל הזמן תגובה, אבל זה בונוס נאה). לא הצלחתי למצוא אותו באף חנות בארץ. אז אם מישהו יודע על זה משהו, אנא... תודה!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  22. לחץ כאן חבר שלי אמר שהוא יכול להשיג לי מחיר למסך הזה, 1400 ש"ח. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  23. Started by YOU123,

האם הוא שווה תקנייה ומישהו יכול לתת לי מבחני ביצועים שלו תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  24. שלום לכולם. יש לי כרטיס פשוט fx5500 128mb ואני חושב שהוא מסוגל לתת יותר ואני לא יודע איך להוציא את זה ממנו אז תעזרו לי בבקשה. תודה נתי!!!!

• 1 תגובה
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים