כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך לקנות X800 XT או GeFORCE 6800 אולטרה כמובן שהשאלה הזאת כבר מוכרת לכלום אבל אני חייב תשובה כבר זה משגע אותי פעם אומרים זה יותר טוב פעם זה יותר טוב אז אני רוצה לקבל תשובה סופית מה יותר טוב למרות שאני חושב ש-X800XT יותר טוב אבל השמח לקבל דעות נוספות המחיר לא חשוב לי אני רק רוצה לדעת מה יותר טוב מה ישאר איתי יותר זמן ?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אוקי שלום כולם היום סוף סוף קיבלתי סוף סוף תאיטנרנט שלי חזרה לאחר כאסח עם אמא עכשיו לא משנה , עכשיו למי שיודע לפני משהו כמו חודשיים הבאתי לדוד שלי 330 $ כדאי שיקנה לי איתם במיאמי ראדון 9800 פרו . לאחר כשבועים הוא חזר עם הכרטיס ומאוד התלהבתי והיו לי איתו בעיות לאחר כמה בירורים פה בפורום גילתי כי הכרטיס היה מזויף ומזה נבעו הבעיות, דוד שלי נסע שוב למיאמי אז הבאתי לו תכרטיס וכתבתי לחנות מכתב מפורט מה לא בסדר והכול כאשר דוד שלי הגיע שוב לחנות וביקש להחליף תכרטיס הם התנצלו ואמרו שפיצוי אני יקבל כרטיס חדש שיצא, דוד שלי אמר לי את זה וההיתי באחלה מצב חשבתי שאני יקבל את ה X800 , הוא חזר לארץ וקבילתי תכרטיס וכמעט שהתפוצץ לי וריד במוח מרוב עצבים הם שלחו לי all in wondr 9600xt אז עכשי…
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
באתר www.pandas.co.il הגיע סוף סוף הכרטיס במכירה מוקדמת אני מקווה שה - XT יגיע בסוף החודש
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי כמה אפשרויות בקשר למחיר בעקרון הוא עד 1000 ש"ח אבל על מה שאני חשבתי הזגמים הספציפיים הללו אני יכול להשיג אני רק חייב לדעת דחוף דחוף מה יותר כדאי לי !!!!! מסך LCD 17" LG 787LE מקביל בגודלו למסך 19" סטנדרטי !!! דגם: 787LE שפורפרת: LCD . גודל נקודה 0.264mm(V) & (H רזולוציה מקסימלית: 1024X1280 קצב רענון מקסימלי: 75hz קונטרסט: 1 : 450 מערכת לשליטה על כיוון המסך משוכללת ! או מסך 17" שטוח לחלוטין DynaFlat HYUNDAI Q770 יצרן: HYUNDAI קוריאה דגם ImageQuest Q770 שפורפרת DynaFlat גודל נקודה 0.25mm(V) 0.20mm (H רזולוציה מקסימלית: 1024X1280 קצב רענון מקסימלי: 108hz תקן בטיחות לקרינה : TCO-99 מה אתם אומרים את שניהם אני יכול להשיג ב700 ש"…
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום! יש לי fx5200 256ddr אני שוקל על לשדרג אותו יש לי תקציב של 1000 שקל פלוס מינוס וחשבתי על ati. אני לא יודע איך הם עומדים מול אנווידיה בגלל סיבה פשוטה שמעולם לא היה לי ATI . מישהו יודע איזה כרטיס טוב אני יכול לקנות בתקציב הזה? ששוה את הכסף ואני לא סתם אזרוק אותו שעכשיו יצאו הכרטיסים החדשים משתי החברת כמובן . בתודה מראש דניאל
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ובעבודה רגילה? יש מריחות כשגוררים חלון או משהו?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לאחר שהתבשרנו לראות מפי האתרים הגדולים כמה סקירות על x800: AnandTech http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=2044 HardOCP http://www.hardocp.com/article.html?art=NjEx Hexus http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD03NTg= Beyond3D http://www.beyond3d.com/reviews/ati/r420_x800/ מהי דעתכם ? האם ATI תקח שוב את הסיבוב ? הפילטרים של ATI,מצוינים אך ה" BruteForce" של ניבידה מצוין. מה יותר חשוב Frames vs. Shader's ?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים לקנות 9800PRO או לחכות לכרטיסי הדור החדש החלשים ויתר (X800SE או משהו). אני לא יודע אם זה יהיה שווה לקנות היום 9800P כי הוא יתישן מהר. אם אני יחכה כמה זמן בערך זה יכך? הבעיה הגדולה היא שיש לי GF4 MX ואני לא חושב שהוא יחזיק יותר מחודשיים נוספים.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Geforce4 MX 440 שיש בו יציאה לטלויזיה של S-video עם 7 פינים והצלחתי להשיג כבל S-video עם תקע של 4 פינים אני לא מצליח לראות תמונה טובה בטלויזיה האם אני חייב תקע של 7 פינים? והיכן משיגים כבל כזה תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש לי מסך של LG מידגם 700P ועכשיו הוא זז לי ניראה מהרזולציה .. כול פעם זה מישתנה לי שאני מאתחל את המחשב ועכשיו אני עובד על רוזולציה 1280 על 1024 פיקסלים ו- 75 HERTZ וזה עדיין זז מי יודע על איזה רוזולציה להשים את המסך??? בתודה אלעד..
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1,200 שקל מה אתם אומרים אולי על הרדון 9600 XT של ספיר?
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אתחיל בזה שיש כל כך הרבה כרטיסי מסך וחברות שפשוט אין לי מושג. יש לי מחשב AMD 2500+ (שכרגע נמצא על OC של 2200 MHZ) יש לי לוח אם של Gigabyte GA-7N400V-L nForce2 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, GF4MX Video, Sound, LAN, USB 2.0) שאני משתמש בכרטיס המשך המובנה שלו וגם בכרטיס הקול. יש לי 2 סטיקים של זכרונות של סמסונג 128 ועוד 2 סטיקים של סמסונג של 256 (כולם 333) אני מחפש כרטיס מסך שתהיה לו יציאה לTV ושאני יוכל להפעיל איתו משחקים (כרגע אני גם מפעיל משחקים אבל לפעמים יש לי פריזים כאעלו מעצבנים) התקציב שלי הוא בערך 400 ש"ח ואין לי שום בעייה לקנות גם בOLSALE או בכל מיני מכרזים כאלו העניין שגם שם יש המון סוגים. אני צריך משהו שיתאים ללוח אם שלי (פעם קניתי 2 סטיקים של…
-
- 14 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי כרטיס מסך eforce 5900ואני לא יודע לאן לחבר את כבל rca בvivo יש לי חיבור של rca in וout ושל s-video in\out
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בתקציב של 2000-3000 ש"ח.על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי? יש לציין שהמחשב ממש לא מיועד למשחקים.ממש לא!! בתודה מראש לכל העונים. שי
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לחבר שלי5200, והוא מנסה לחבר אותו לטלוויזיה דרך S-Video בשביל שהוא יוכל לצפות בסרטים, עלמסך הטלוויזיה, איך הוא עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האיאמה 454PRO בשום מקום בארץ.. אז החלטתי לקנות את המיטובישי הזה שדיברתם עליו הרבה עם האיכות תמונה כמו של האיאמה ואפילו יותר טוב ונתונים יבשים מכובדים יותר. הבנתי שיש רק אחד כזה שעולה על האיאמה, אם כן, אז מה הוא שמו? ד"א המסך הוא מסך 19"
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני צריך דרייבירם מעודכנים ל9500 פרו בשביל אקס פי. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
כבר כמעט קניתי לי מסך CRT טוב (samsung 959nf), כשהמוכר בלבל אותי לגמרי עם מסך חדש "ישר מהמפעל" של iiyama. הוא אומר שזה הדבר הבא למסכים דקים, עם response time של 14 ms והכל, ורק ב2240 שח... אבל אין באתר של iiyama שום איזכור של הדגם הזה! מישהוא שמע משהוא על: "TFT IIYAMA 17'' e-yama 17NE1-S"? מצאתי אותו רק באיזה אתר גרמני מעפן בלי אנגלית בכלל. אם משהו מכיר,שמע,קנה אותו - אני אשמח לשמוע עליו משהו כדי להחליט סוף-סוף אם הגיע הזמן שה CRT יעבור מהעולם...
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי לפני כשנה קניתי כרטיס RADEON 9700 של ATI ומאז נחתי על זרי הדפנה ולא התעניינתי בתחום. עכשיו פתאום התעוררתי וראיתי שהמון דברים זזו והשתנו (אני קונה רק כרטיסים מבוססי ATI). האם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר ? מה משמעות כל הגרסאות של ה RADEON 9800 (מה זה PRO, XT, SE וכ"ו ? מי מהם הכי טוב ומי הכי גרוע ?) ? האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס שיש לי לבין הכרטיסים האלו ? זה לא שאני הולך לשדרג מחר בבוקר, אבל שנדע... תודה
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המחשב הנ"ל: ABIT AI7 p4 2.8 HT 2x512MB 500Hz Dual FX 5900XT משום מה, כאשר אני מגיע לשלבים מסויימים במשחק שיש שם הרבה כוחות בשטח שנעים ולחמים במקביל, המחשב מתחיל "לקרטע" והתמונות רצות במקוטע. אני גם חושב שזה לא תמיד קורא. מישהו מעלה על דעתו מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://www.bbspot.com/News/2004/05/radeon_x800_vs_geforce_6800.html ROFLMAOZ ;D ;D ;D
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כמה שאלות: 1. האם זה Artifact? 2. כעת, כשיש לי קירור טוב יותר לכרטיס (giant II + 60mm fan), מה ניתן לעשות לגביהם? המאוורר של ה-40 מ"מ מת לי פתאום, והג'ייאנט היה ללא אוורור, חוץ ממאוורר צידי במארז של antec 80 מ"מ. 3. למה לדובי פנדה אין כנפיים?
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
כבר שנה אני מתכנן לקנות מסך חדש, בהתחלה התכוונתי ללכת על ה-P95f+, כשהוא חדל מלהתקיים עברתי ל-959nf שעכשיו לא ברור מה קורה איתו... כרגע אני חושב על ה-g90f... העניין הוא שבימים האחרונים התחלתי לתהות אם בכלל אני רוצה 19" בחדר... מדובר ב"בלוק" די גדול, מאוד כבד, מפיץ הרבה חום... מצד שני, יש לי עכשיו כרטיס מסך עם כניסה לטלויזיה (ואני אראה קצת טלויזיה על המחשב), ומערכת 6.1 שיהיה כיף לראות איתה סרטים ואני חושש ש-17" לא יספק חוויה מספיק טובה... מה אתם אומרים? סיפורים אישיים ועצות יתקבלו בברכה... ועוד משהו: מסכי LCD 17" מתחילים לרדת היום מה-2000 ש"ח. בתור גיימר יש לי מה לעשות עם מסך כזה שה-RT שלו הוא בטח 25 או יותר?
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה השפעה יש לרמת כרטיס המסך על איכול ה-TV OUT. אני משתמש המון באופציה של ה-TV OUT לצורך צפיה בסרטים בטלויזה ולכן אני שוקל להחליף כרטיס מסך. היום יש לי GF MX400 ואני לא צריך כרטיס טוב יותר לשאר הישומים שבהם אני משתמש (אני ממעט מאוד לשחק במחשב). לכן רציתי לשאול אותכם האם כדאי להחליף כרטיס מסך רק בשביל היישום הזה? האם יש השפעה כל כך גדולה? ואם כן - איזה כרטיס מומלץ. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-