כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
על פי הפרטים בוויקיפדיה האנגלית: 1) יתבסס על ליבת RV770XTX 2) מיוצר בתהליך של 55 ננומטר 3) יגיע בגרסאות זיכרון של 512 מגה בייט וג'יגה 4) תדרי הזיכרון והליבה טרם נחשפו עוד מישהו שמע על זה? עוד פרטים כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_ATI_graphics_processing_units#Radeon_R700_.28HD_4xxx.29_series
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הקדמה קצרה: OpenGL הוא אוסף של פקודות וסוגי נתונים, שנקבע על ידי גוף מפקח שנקרא ARB - Architecture Review Board. הגוף מורכב מנציגים מחברות משפיעות בתחום התלת ממד, ופועל על מנת לעדכן את ה-OpenGL ולהתאים אותו לחומרה החדשנית ביותר. הנציגים מציעים הצעות, ואז על ידי הצבעה דמוקרתית ההצעות מתקבלות או נדחות. ועכשיו לעיקר: תכונות גרפיות גמו Pixel Shaders ו-Vertex Shaders נוצלו עד היום באופן שונה לגמרי בכל שבב גרפי על ידי מפתחי OpenGL. כלומר, המפתח היה צריך לכתוב קוד מסויים לשימוש בתכונות אלה במאיצים של NVidia וקוד אחר לגמרי לשימוש בתכונות אלה למאיצים של ATI. לפני מספר חודשים, ATI הגישה הצעה לגוף המפקח להוסיף שתי "הרחבות" כלליות ל-OpenGL על מנת למנוע את התופעה הנ"ל. הרחבה אחת נועד…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ATI החליטה לעשות צעד מתגרה בNV ולהוציא את המיץ מליבת הR7xx הליבה החדשה היא RV790 הכרטיס יקרא HD4890 ממשיכו של הHD4870,הכרטיס יהיה בעל יכולות C@ גבוהות יותר מהHD4870 הליבה אמורה להתחרות בליבת הG200B של NV. HD4890 נתונים משוערים ליטוגרפיה : 55nm תדר ליבה : 850MHz (צופים אפשרות C@ ל1GHZ ליבה) תדר זיכרון : 3.9GHZ אפקטיבי GDDR5 כמות זיכרון על הPCB : מקום ל8 צ'יפים בכמות של 1024MB TOTAL (מבית Qimonda) הכרטיס אמור כאמור לתת כאפה נוספת ולהראות כי גם לATI יש את היכולת לשדרג כרטיסים קיימים. הכרטיס אמור להיות מושק במקביל לסדרה החדשה של NV ואמור לסגור את עידן ליבת הR7xx לקראת הדור החדש של ליבת הR8xx. מה שכן ATI ליבת הRV740 אמור להיות כרטיס הmainstream הבא הוא יצוייד ב ליטוגרפיה 40nm…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי הנה תגובה ראשונה We have responded to your issue. Solution: Dear customer, Thank you for contacting AMD-ATI. Please follow the instructions available at the link below and send us the requested reports about your equipment: http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=1696 We'll wait for your reply. Regards, Pier Bottero AMD-ATI Product Support Center
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, לא זוכר אם ראיתי שזה פורסם פה או לא. לברי מזל שבנינו עם 2 כרטיסים... http://hardforum.com/showthread.php?t=1456964
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי ל: I7 920 Gigabyte Ex58A-UD3R 6GB Crucial DDRIII 1333MHZ כ.מסך לא שדרגתי (8800GTS 320MB) <--- משום שרציתי לחכות לכרטיסים החדשים של נוידיה (בגלל שתי סיבות עיקריות האחת PHYSICS והשניה שאני עובד המון עם ADOBE והן ידועות כחובבות יותר NVIDIA ) ... האם הסיבות האלה מוצדקות או לא זה ניתן לוויכוח- אבל זה לא נושא השאלה, אז להמנע מוויכוח זה. בכל מקרה בשעה טובה הכרטיסים החדשים של NVIDIA הושקו -ואפילו התחילו להופיע ניצנים ראשונים במכירה. רק מה במחיר הרבה יותר גבוה ממה שתיארתי לעצמי, GTX470 על גבול ה2000 ש"ח כשהוא בעוצמה בערך של 5850 שעולה 3/4 ממנו. עלה במוחי הרעיון של לקנות 5850 או 5830 (אם יירד למחיר יותר מוצדק בזמן הקרוב) ככרטיס גרפי ראשי. …
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לדעת אם יש כרטיס מסך כזה כי לא ממש מצאתי אותו? = ATI 1600 PRO 256MB 2XDVI VIVO (תסתכלו על הכל) כנראה שיש אז איך הוא ביחס ל - ATI 1900GT ? אמרו לי משהו שהוא מקביל ל1900GT
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
השאלה היא האם כידי לקנות אותו ב 1000 שקל זה דחוף מכיוון שאני צריך להחליט בחצי שעה הקרובה. תודה מראש לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת מי טוב יותר XT או GT ...תציעו
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מה יותר חזק לפי דעתכם בלי קשר למחיר.... זה לא מעניין אותי לאיזה כרטיס יש ביצועים גבוהים יותר בתכלס? תודה...
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע QUADRO 4 980 אם זיכרון 128 (זה כרטיס AGP) קניתי אותו לפני כשנתיים בשביל העריכה כמו סטודיו מקס ומאיה, הוא כרטיס טוב, עובד מצויין אבל לא זז בכלל במשחקים החדשים עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס ATI 1950 PRO 512 MB AGP כי אני רוצה לשחק גם במשחקים אני לא מתכוון להחליף את המחשב שלי בשנה הקרובה, הוא עדיין די חזק למרות שהוא טיפה מיושן פנטיום 4 3.2, 2 ג'יגה זיכרון, לוח intel d865 GBF השאלה שלי היא, אם הוא יתן לי ביצועים יותר טובים מהכרטיס קוודרו שיש לי כרגע בתוכנות עריכה שציינתי קודם מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום אנשים אני חושב להמיר מחשב ישר למערכת מדיה סנטר במחשב הישן היה לי לוח אם של אביט an-7 ultra מעבד 3200 של amd ו2 גיגה זכרון וכרטיס מסך x800gto רציתי לדעת אם כחלק מהמעבר הכרטיס יספיק או שנצטרך לעבור למשהו אחר שתומך בhd תודה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
האם ניתן לשלוט במהירות המאורר של כרטיס המסך או לחילופין לגרום לו להיות שקט יותר?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה מדגדג לי לקנות כרטיס מסך חדש האם ATI 2900 עדין קיים במלאי בחנויות , מבחינת ביצועים האם הוא נופל בהרבה מ ATI 3850 ? א מ 8600 GTS או שהוא עולה עליהם ?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מה טוב ויקר יותר לוחות של xpress 3200 או nforce 16x2. זה באמת התשובה של ati ?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חברה אני קונה כרטיס Sapphire ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 וראיתי שיש גם גרסה של 512 מגה ב100 שקל יותר אז מה ההבדל בינהם והאם זה שווה את ההפרש?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שמעתי שיש בעיה לכרטיס הזה להריץ קריסיס בגרפיקה גבוהה עם DX10 זה נכון.?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, אני מחפש כרטיס מסך תקציבי יחסית שמטרתו העיקרית הצגת סרטים ב-HD, אבל בכל זאת איזה PES 2009 פה ושם.. חייב להיות עם קירור פסיבי (מחשב מדיה בסלון). יש אפשרות נוספת לחיבור ATI 3450/3470 HD ב-Crossfire על הלוח (gigabyte ga-ma78gm-s2h) המלצות? המון תודה חגי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את כרטיס המסך הנ"ל עם שני יציאות DVI קיבלת לאחרונה במתנה מסך 24 אינץ' LED של סמסונג , ואני לא מצליח לגרום לתצוגה להופיע על כל גודל המסך, בכל רזולוציה שאני מנסה. האם כרטיס המסך לא תומך בגודל כזה של מסכים? :'( תודה מראש לעונים.
-
- 35 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לעשות שדרוג לכרטיס מסך שלי, בגלל שאני לא משחק יותר מדיי ולא מתכוון לבזבז הרבה כסף מצאתי בטרייד-זון את ה8800GT. ב200 ש''ח. לפי האתר HWCompare ה-8800GT יותר טוב מהכרטיס שלי ב26%. רציתי לשאול את הפורום מספר שאלות לפני שאני מחליט אם לקנות את הכרטיס או לא 1.האם השדרוג משתלם ב200 ש''ח? אני משחק פה ושם בעיקר במשחקי קווסטים למינהם ברזולוציה של 1440x900 בהגדרות בינוניות (גבוהות כשמתאפשר אבל הדגש הוא על הרזולוציה). 2.איך הכרטיס ב-OC? ניתן להגיע איתו לתוצאות יפות? כי אני יודע שיש כל מני גרסאות שכבר נמכרות כ-Super OC וכו'. האם אפשר להשיג תוצאות דומות ל-OC שמגיע מהמפעל? 3.יש לי ספק 400W Enermax (מפורט בחתימה ביחד עם שאר המיפרט). איך הוא יתמודד עם הכרטיס וה-OC?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי מערכת חדשה שהרכבתי לא מזמן עם המפרט הנ"ל E8400 P5QL-E 2X2 OCZ REAPER EDITION 1066 SHAPPIRE 4670 512DDR3 H.D 1-T W.D אז ככה המחשב הוא HTPC מחובר לLCD בסלון ומשמש לסרטי HD ומשחקים הבעיה היא כזו ביישומי WIN רגילים המחשב יציב מנגן סרטים1080P והכל בסדר,הבעיה מתגלה שאני מפעיל משחקים ברזולוציה שמעל 1024 המשחק רץ בהגדרות מקסמיליות של 1920X1080 על HIGH ואני משחק בצורה חלקה למשך כמה דקות עד שאני מאבד סיגנל והמחשב עושה ריסטרס,התופעה חוזרת בכל המשחקים. חשבתי על האפשרות השספק חלש כיון שהוא EZ COOL 300 REAL שזה כביכול 500 ,כמה זה נכון אני לא יודע אני רוצה לשמוע תגובות ממכם מה יכולה להיות הבעיה ואם האופציה שהספק לא מצליח לעבוד במאמץ של הכרטיס מסך.
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יכול להיות שאצתרך להחליך לוח ...השאלה אם ללכת על אותו הלוח כמו עכשיו או כבר לשים את ה P45 או משהו עם X48 בשביל ה PCIE 2 כרגע אני עם ה 4850 על ה GA-P35 DS3L שזה PCIE 1 כמה אחוזים הבדל כבר יהיו לכרטיס בודד (לא CROSSFIRE) ? מזעריים או משמעותי ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש ואני מבולבל.. מה כדי לרכוש? 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E או את ה HD-4850 או שבכלל יש לכם משהו אחר להמליץ עליו בטווח המחירים האלה.. (800-1000) תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל מתוצרת ALBATRON , מהרגע שהתקנתי אותו הוא תמיד תוקע את המחשב במשחקים , אחרי כמה דקות של משחק המסך הופך חשוך והמחשב נתקע (לפעמים הוא נתקע עם תמונה עומדת של המשחק) ,פשוט שומעים שהכרטיס מפסיק להגיב (הרעש הקל שנובע ממנו כשהוא בעומס נפסק בצורה פתאומית) זה קורה גם ב-3DMARK בצורה דומה. שלחתי את הכרטיס לחנות והם טוענים שהוא תקין לגמרי ועמד בכל הבדיקות...... החלפתי ספק ל-SEASONIC SS-500 חדש, החלפתי את הזיכרון (קניתי חדש) לזיכרון איכותי של קינגסטון , הפעלתי את המחשב ללא שום כרטיס מלבד כרטיס המסך, פירמטתי את המחשב וניסיתי להפעיל משחקים גם ב- XP וגם בחלונות 7, ניסיתי מספר גירסאות של דרייברים, כולל להפסיק את הפיצ'ר המעצבן שמאתחל את הכרטיס . המארז סופר מאוו…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, מאז יציאתו של ה 4850 הדיעה הרווחת בקרב חובבי המחשבים ומשחקים בפורום היא - "אם יש לך מסך 22 אינץ' כל משחק יעבוד אצלך על HIGH בלי שום בעיה אם זה לא GTA IV אין שום צורך בכרטיס חזק יותר" .... מאחר ואני לא כזה גיימר מהולל , אבל כשאני מוצא איזה משחק שמעניין אותי, אני אוהב לשחק בו אך ורק בגרפיקה הכי טובה שהמנוע הגרפי שלו יכול לספק. למה אני אומר אתתכל זה ? לאחרונה שיחקתי בGTA IV והוא משחק שאני מאוד אוהב. דיי התבעסתי שאני רחוק מלהפעיל אותו על גרפיקה סבירה שמספקת את הדרישות שלי .... לשם מבחן בדקתי עוד כמה משחקים חדשים שלטענת חברי הפורום צריכים לטוס על מחשב כמו שלי (מפרט בצד) בכדי לבדוק את הטענה שאכן המנוע של GTA כל כך דפוק. הופתעתי לדעת שהמציאות רחוקה מהדיעות ... בבדיקה השתתפ…
-
- 61 תגובות
- 6.9k צפיות
-