עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם זה אפשרי להריץ תוכנות דמו (כמו הOGRE של NVIDIA או הMONKEY של ATI) של NVIDIA למשל על כרטיסי ATI? מאותו הדור, נגיד ה9700 וה5800~

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  2. Started by Master Boo,

שלום לכולם. אין לי שום נסיון עם הכרטיסים הנ"ל- אז כמה שאלות: א. האם הם עדיין קיימים בכלל? האם משתמשים בכאלה דברים? ב. אם יש לי חיבור של HOT/YES דיגיטלי בבית- ניתן יהיה פשוט לחבר אותו לכרטיס? ג. האם הכרטיסים מגיעים עם תוכנות מיוחדות של צפייה או שצריך לקנות בנוסף משהו מיוחד? ד. ולסיום- כמה עולה כרטיס ממוצע ומה הם המומלצים? תודה!

3. Started by Vova34,

זה המפרט שלי אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ל 4850HD ביחד עם זה לקנות גם ספק חדש כי שלי לא יכול להחזיק את הכרטיס,לקנות RAM שיהיה 4GB ולקנות קירור למעבד בשביל OC תציאו לי את כל אלה ואני יגיד עם זה בהתאם לתקציב שלי כי אני לא יודע כמה אני רוצה להוציא על כל זה עדיף שתציאו כמה שיותר זול בנתיים חשבתי לקנות את הכרטיס הזה:HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מ KSP ב 630

4. Started by Jules Winnfield,

כותרת

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  5. Started by GTxZ,

שלום, יש לי הרבה מסכים כחולים לאחרונה מהדריבר כ.מסך של NVIDIA על WINDOWS 7 וגם על VISTA קראתי באינטרנט, להמון המון משתמשים כמוני יש אותה בעיה ול90% אין פתרון לבעיה. 1. מישהו שמע\יודע\יש לו פתרון? 2. יש לי עדיין אחריות על הכרטיס, אבל לדעתי גם אם יחליפו או יתקנו את הכרטיס, הבעיה תחזור בגלל שלדעתי זו דפקט בכרטיסים של NVIDIA בגלל כמות המשתמשים עם אותה בעיה וללא פתרון, מה אוכל לעשות אם כך? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. שלום אני קונה מחשב שישמש אותי לשנה בלבד, אי לכך ובהתאם לזאת, אין ברצוני להוציא כסף בכמה שפחות. איני אוהב למעשה משחקי פעולה קרי FPS, עיקר המשחקים הוא RTS כלומר רד אלרט, סטארקרפט 2 וכו'. היות וההבדל בין הלוחות שאני אקנה הוא פחות מ70 ש"ח, אעדיף ללכת על האפשרות של HYBRID CF, לכן היות ומדובר על ערכת שבבים 785, ובכרטיס מסך HD4200 רציתי לדעת איזה כרטיסים יתמכו בHYBRID CF.

7. Started by JSK,

שלום, רניתי מחשב חדש שאתם יכולים לראות במפרט אבל הכרטיס הוא Sapphire X1950PRO ולא 7900GS כמו שכתוב שם. בקיצור, התקנתי את כל הדברים וזה אבל הכרטיס פשוט לא עובד כמו שצריך. אני לא יודע למה, אבל התוצאה שלי ב 05 היא 8400 (!) וב06 היא 3980 (!!!). ובכללי, במשחקים (בדקתי על NWN2 ועל NFS CARBON) הוא מקרטע, כלומר, המשחק לא זז חלק ויש הרבה הפרעות בגרפיקה (הגרפיקה לא חלקה ומחוספסת אם אתם מבינים למה אני מתכוון). אני כבר לא יודע מה לעשות. הורדתי את הדרייבר המיוחד שתומך בכרטי ועדיין זה לא עזר. מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעיה. תודה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  8. Started by gg2525,

רציתי לדעת על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים במחיר של עד 1000 ש"ח... יש לי מסך של NEC דגם: AccuSync LCD 193WM

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  9. שלום לכולם קיבלתי כרטיס מסך מחבר בשביל שאני ישתמש בHDMI וכך לשמוע וגם לקבל תצוגה בכבל אחד! משהו שכבר רציתי הרבה זמן :-) הכרטיס מסוג 9500GT כולל HDMI והלוח הוא MSI G41M4-F הכרטיס: http://www.gainward.com/main/product/vga/pro/datasheet-00125.pdf הלוח: http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=manual&maincat_no=1&prod_no=1748 והשאלה שלי אם חיברתי נכון את הכרטיס ללוח בשביל שאני יקבל גם סאונד והאם יש לי עוד משהו לשנות? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  10. Started by MDK,

שלום! אני עורך סקר זה במטרה לשתף אתכם בדילמה שלי. ציינתי את כל הכרטיסים שאני חושב שראויים להיות מועמדים (לא הזכרתי Gainward ti-4200 128mb כי המחיר שלו יקר והוא יותר איטי מכל מי שכן רשמתי, חוץ מה-MSI 4200 ). המחירים של הכרטיסים: כרטיס 1 - 1200 ש"ח כרטיס 2 - 1500 ש"ח כרטיס 3 - 1200 ש"ח כרטיס 4 - 1600 ש"ח (בחלק מהחנויות שבדקתי) כרטיס 5 - 1600 ש"ח כרטיס 6 - 1150 ש"ח כרטיס 7 - אין עדיין בארץ, אך בהתחשב שה-ti4400 זול מאוד, אז אני מניח שגם הti-4200 לא יהיה יקר. כרטיס 8 - 1600 ש"ח התיחסו בתשובתכם לכרטיס הכי משתלם מבחינת יציבות\פיצ'רים ואיכות פילטרים. אני רוצה כרטיס חזק שיחזיק לכמה שיותר זמן וגם אני לא מתכנן אוברקלוקינג (לפחות לא בשנה הקרובה ). שמתי SUMA SE כי גם …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by avinos,

אני רוצה לחבר טלויזיה למחשב ורציתי לדעת אם אני צריך תוכנה מסוימת בשביל לגרום לזה לעבוד וגם רציתי לדעת איך אני עובד עם זה.... תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם קיבלתי 6800LE האם קיים מוד שיוכל לפתוח לי את כל הצינורות?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  13. Started by mikezaush,

(למחשב נייח)7600gt 256 mb agpx8 או (למחשב נייד)8600m gt 256 mb pcie ?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  14. Started by yan2411,

שלום. ברצוני לחבר למחשב נייד שלי כרטיס מסך חיצוני. אני יודע שזה לא הכי פשוט אבל ממה שראיתי גם לא ביג דיל. לחבר את הכרטיס דרך ה"סלוט" של הכרטיס WI FI הזמנתי את הציוד הדרוש עכשיו השאלה איזה כרטיס מסך לקנות. |המחשב הנייד שלי בן שש. מעבד I7 האם כרטיס מסך חדש שאני אקנה תהייה לו בעיית תאימות? או שאין את הסכנה הזאת. סה"כ אני לא צריך איזה מפלצת. רוצה להריץ כמה משחקים שהייתי משחק עד לא מזמן. ה GFORCE של המחשב הלך. המחשב הוא i7559-2512BLK מעבד דור חמש? https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1151458 לדוגמא משהו כזה? יכולה להיות בעייה. בכל מקרה אשמח להמלצה. אם יש משהו עכשיו בבלאק פריידי על אחת כמה וכמה תודה רבה

15. Started by חובב,

יש ברשותי את שני הכרטיסים ואני חשבתי להחליף בניהם המחשב מיועד לעבודה משרדית. מעבד 3000 64 AMD לוח GIGABYTE לא זוכר דגם זיכרון 2 GIGA RAM DDR1 האם זה ישנה משהו?הולך להיות מותקן WIN 7 32 האם זה ישפר את העבודה עם המשק הגרפי של הווינדוס? סרטים בהבחנה גבוהה א?אולי ישפר את השימוש בדפדפן? אולי זה ישמש למשחקים קלים ביותר(אני בספק) . תודה!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  16. יחד עם כרטיסי המסך החדשים מסדרת GeForce RTX 50 אנחנו גם מקבלים גרסה חדשה של סט התכונות DLSS אשר מבטיחה לקחת את כל מה שהכרנו עד כה צעד אחד קדימהלכתבה

17. שעות חיפשתי ולא מצאתי איך מפעילים את ה TV OUT יש לי 7300GT הכל מחובר וניסיתי את האופציה של 2 מסכים, זה סרק ולא מצא כלום ועשיתי Force לטלויזיה וכלום לא קורה איך אני מפעיל?

18. שלום, יש לי מחשב שהיעוד שלו הוא בעיקר עבודה משרדית/ צפייה בסרטים ואינטרנט. הוא בעל מעבד Dual Core E5200 ובעל 4 ג'יגה זכרון פנימי. המחשב אינו מיועד למשחקים. כיום המסך מחובר לכ.מסך מובנה, אני מעונין לקנות כ. מסך שיוכל לתמוך ב-2 מסכים במקביל: 1. 1080*1900 פיקסלים 2. 1800*2500 פיקסלים אני מחפש כרטיס זול שיצליח להפעיל את שני מסכים במקביל. התקציב הוא עד 500 ש"ח עדיף פחות, אין לי עדיפות לחברה מסויימת. אם מבחינת עבודה משרדית אין הבדל בין כרטיס ב 500 ש"ח לכרטיס ב 300 ש"ח אעדיף את הזול... תודה מראש נתנאל

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  19. האם זה יעזור במשהוא או שעדיף לנתק את ה qadro? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  20. Started by House M.D.,

אהלן. ברשותי המפרט הבא: AMD Phenom II x4 955 Gigabyte 990xa-ud3 SLI 2x GTX 560 לפי הנתונים מאתר היצרנית של הלוח שלי, שני סלוטי ה PCI-E העליונים יכולים לעבוד במהירות של x8 בזמן שימוש בשני כרטיסי מסך (או ב x16 כאשר יש שימוש בכרטיס אחד בלבד, לא רלוונטי במקרה שלי). וכך זה גם עבד עד לא מזמן. לאחרונה, שמתי לב שמשחקים שבעבר ה sli scaling שלהם היה טוב, פתאום המצב השתנה : השימוש ב gpu1 הוא כ- 70% בעוד השימוש ב gpu2 הוא 99%. לאחר בדיקה, הופתעתי לגלות ש gpu2 מגיע רק למהירות של x4 בזמן מאמץ. ניתן לראות ב gpu-z כי ה bus interface load הוא על 99% - זאת אומרת שהוא מהווה צוואר בקבוק לכרטיס, ואף על פי כן, הוא לא מגיע ל x8 כמו שהיה בעבר. אני מצרף תמונות מסך של gpu-z בזמן מאמץ על שני הכרטי…

21. שאני משחק יש משהוא שתמיד מפריע לי ,בעבר זה לא הפריע כי המחשב הפעיל כמעט את כל המשחקים בלי בעיות עכשיו קצת בעיה, שאני משחק במשחקים כמו sniper elite v2 שהמחשב מריץ לי אותו בשטח סגור 60 FPS ובחוץ 30-35 הבעיה זה הצניחה במהירות זה גורם לזה שהמשחק מהיר ופתאום נתקע באיטיות, רציתי לדעת אם יש תוכנה שמגבילה ת FPS באופן קבוע למספר מסוים שאני בוחר, לדוגמא להגביל את ה FPS ל 35 וככה גם בשטח סגור וגם פתוח ישאר לי 35 יציב וככה לא יהיו תהפרשים האלו. המערכת: e8400 4gb ram 250gts דרייברים מעודכנים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. היי, כבר קניתי מחשב אבל עד מחר אני יכול לשנות את הכרטיס מסך. המטרה העיקרית של המחשב זה לראות סרטים במחשב ולראותם בLCD32. כרגע רכשתי את ה 4650, אולם אני מפחד שסרטים לא יעבדו חלק ממש עם כרטיס זה אלא יעבדו בסדר+. האם כדאי להוסיף עוד כסף ולקנות את ה4850(אני לא מתכוון לשחק משחקים)? האם אולי כדאי לקנות את ה4670 שבא עם ג'יגה ועובד במהירות של DDR3? שאלה נוספת, האם לוח אם שעובד עם DDR2 יצליח להתמודד עם כרטיס מסך של DDR3? תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  23. Started by Or ei,

כשאני מפעיל את התוכנה של הכרטיס winfast pvr היא נתקעת ישר על הLOAD בזמן כשהיא מעלה את הדריברים אם אני מבטל בdevice manager את הדריבר של הcrossbar(של הכרטיס) אז התוכנה עובדת אבל עם ירידה באיכות ניסיתי לבטל את הכרטיס קול לא עזר כמובן שיש לי את כל הדריברים האחרונים לכל הרכיבים (catalyst 3.5 nf 2.03d) ושל הכרטיס טלוויזיה והגרסא האחרונה של תוכנה (PVR) משישהו יודע מה התפקיד של הcrossbar? ואולי יודע במה הcrossbar מתנגש או מה מפריע לו לעבוד כמו שצריך ? עם הMMC8.1 של ATI הכרטיס עבד יפה אבל בלי שלט

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  24. Started by yotamavi,

אז ככה, רציתי לדעת אם אני קונה את האקסטרים אני יכול לעשות לו אוברקלוק או שהוא 7900GT עם מקסימום אוברקלוק? והאקסטרים מגיע עם אותו קירור נכון? אז אני צריך קירור נוסף בשבילו? ועוד שאלה בלי קשר, איזה מתאם הכי כדאי לקנות מממיר רגיל של יס לכניסת VGA במסך? אה ואגב, למה הכרטיסים של לדטק הכי זולים?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  25. האם אבד הכלח על x1900xt,7900gtx לאור העובדה שצפויים כרטיסי מסך חדשים שיתמכו חומרתית בכל התכונות של directx10? רכישה של אחד מהכרטיסים האלו מזכירה לי את הטעות הפאטאלית שעשיתי כאשר קניתי כרטיס high end agp 6800gt זמן קצר לפני שכל השוק עבר ל- pci-e וכשהלוח אם שלי הלך לעולמו לפני זמן מה ,ניתקעתי עם כרטיס יקר אבל עם לוחות סוג ז שיש להם תמיכה ב- agp ,ולכן אני למדתי לקח ובכוונתי לחכות לכרטיסי directx10 שיהיו (אם להאמין להבטחות של microsoft ) פי 8 יותר מהירים ועם איכות קולנועית אמיתית, שלעומתם המישחקים של היום יראו כמו סרטי אנימציה יפניים סוג ז .

• 1 תגובה
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.