עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Lapland,

תמליצו לי על קירור טוב לHD 4850 אין תקציב בנתיים רק תמליצו לי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  2. Started by shimi58,

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לקנות את ה-4850, ממש לא משנה לי איזה חברה, אבל מאוד חשוב(יותר נכון, חובה) שיהיה בו יציאת S-VIDEO. הקטצ' הוא שזה יהיה עד 600 שקל, כי מה שמצאתי היה בסביבות ה-900. זה די דחוף כי אני כרגע בלי מחשב בגלל זה, אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש. עריכה: יש פה משהו שנראה לי די קשור, רק לא הבנתי למה dj-ElectriC התכוון בסוף: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413597.20 תודה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  3. Started by metallica,

שלום רציתי לישאול איך אני עושה בדיקה ל9800GTX + אם התוכנה הזאתי ואיזו גירסאת ניסיון להוריד והאם זה יכול לסכן את המחשב שלי ?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  4. Started by vali13,

שלום לכולם בשעה טובה אני מתחיל ללמוד בשנקר ואני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש על מנת לעבוד איתו עם כל התוכנות שרטוט לדוגמה AUTOCAD, PHOTOSHOP אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיהיה מספיק טוב תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  5. Started by ninbert,

הכרטיס הזה עובד על תדר ליבה של 500 MHZ במצב מנוחה וב625 במצב עומס. האם אפשר להוריד את מהירות הליבה לפחות מ 500? שמתי לב שכרטיס 4890 עובד על 240 במנוחה, לא מתחמם ולא מפעיל את המאוורר

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  6. מדובר על הדגם הזה. השאלות שלי הן: 1. עד כמה אפשר לסמוך על הקירור הפסיבי? האם מארז מדגם בסיסי (למשל Cooler Master Elite 335) עם שני מאווררים יספיק כדי להבטיח תוחלת חיים סבירה לכרטיס? 2. מנסיונכם או לדעתכם, כמה משמעותי ההבדל ברעש בין הדגם הזה לדגם עם המאוורר, שלפי מה שקראתי אמור גם הוא להיות שקט במיוחד? 3. איזה אובדן ביצועים צפוי אם מחברים את הכרטיס ללוח אם שלא תומך ב- PCIe2.0 (אלא רק ב- PCIe)?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  7. Started by yudsim,

אני צריך כרטיס מסך gtx285. השאלה היא של איזה חברה לקנות? מכיון שהכרטיס אמור לעבוד 24/7 מה שחשוב לי זה הקרור שלו והאמינות שלו! אז מי עדיף? (בפרט gigabyte or bfg)

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  8. היי, חבר שלי הולך לקנות מחשב שעיקר תפקידו יהיה סרטים ועבודה שותפת, וגם משחקים בינונים, וכל זה במסך 19 אינץ' וטלוויזיה 32 אינץ'. בעיקרון בטלוויזיה הוא משתמש הרבה פעמים למטרות סרטים ומשחקים במסך ענק כשחברים באים לבקר, אז חשבתי להציע לו את ה4770 אבל אני לא יודע אם הוא יכול לסחוב מסך ענק ברצף. המטרה של הנושא היא שרציתי לשאול האם אפשר לחבר את הטלוויזיה והמסך לכרטיס המסך ביחד וכשמתחשק לו הוא במחשב מגדיר שהטלוויזיה תעבוד והמחשב יעבור אליה לבדו? אין לו הרבה סבלנות כל פעם לכבות את המחשב וישר להעביר את החוטים לטלוויזיה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  9. Started by Liran3331,

טוב אז ככה- לפני חודשיים הייתה איזושהי בעייה בכרטיס מסך והמחשב בכלל לא עלה - כשפתחתי את המחשב היה שלג... לקחתי את המחשב לחנות(לא משנה עכשיו איזה) ואמרתי להם שיש בעיה בכרטיס מסך, כמובן שהם היו צריכים לבדוק ובלה בלה בלה ובסוף התברר שהכרטיס הלך. ביקשתי מהם שיחליפו לי אותו, אמרו שהיצרן יחליף. חיכיתי שבוע וקיבלתי את המחשב עם אותו הכרטיס ששלחתי להם בידיוק - כלומר תיקנו את הכרטיס האם זה אפשרי לתקן כרטיס מסך?!?! כל זאת בתוקף האחריות אתמול צצה לי בעיה שונה, וכל משחק שאני מעלה פשוט תוקע את המחשב ואני צריך לעשות ריסטרט - קפצה לי גם הודעה שהדרייבר הפסיק לפעול (הדרייבר הכי מעודכן של NVIDIA) ושוב נדפק הכרטיס המתוקן שהחזירו לי הודעתי להם ואמרו לי לבוא אליהם - האם אני יכול לדרוש שיחליפו…

10. בס"ד ואם זה פועל יותר טוב בכרטיסים של ATI או NVIDIA? ואיזה משקפים צריכים ל ANAGLYPH? ומה ההבדל בין Stereoscopic 3D ל anaglyph ? והאם PHYSX של NVIDIA באמת משפר את האיכות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by simla101,

האם יש איזשהו חסרון של לקנות את הכרטיס הזה על פני גרסאת ה-512MB של ספיר? http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=8167 האם הכרטיס הזה והכרטיס של ספיר (גרסאת ה-512MB) זהים (חוץ מהקירור)? http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=776_779_787&products_id=7812 תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב נייד של ACER בן כשלוש שנים וכמו מחשבים ניידים רבים יש לו כרטיס גרפי מובנה שאינו מתאים למשחקים זוללי גרפיקה. האם קיים איזשהו מאיץ גרפי מאחת החברות הידועות שמתאים למחשבים ניידים ומתחבר PCMCIA או USB? אודה על כל מידע בנושא כי קצת מתסכל שאי אפשר לשחק בכמה מן המשחקים הללו (בעיקר משחקי אסטרטגיה). אם למישהו יש איזשהו טיפ בענין - תודה מראש! דוד

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  13. עשיתי בדיקה קצרה של 6 דקות לכרטיס מסך עם OCCT וראיתי נתון מעניין בסוף המתח של הכרטיס מסך? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  14. Started by raiman1,

כנ"ל

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  15. Started by Screw_Master,

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/call-of-juarez-2.html קראתי את הכתבה ונהניתי מאוד

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  16. Started by King omri,

שלום אנשים לפני כמה ימים אחרי החלפה של משחה טרמית למעבד הראשי, פעולה שחייבה הסרה של כרטיס המסך, החל הנ"ל לעשות בעיות. אחרי RESET המחשב מבצע BOOT בצורה תקינה עד למסך הפתיחה של ה וינדוס ששם המסך יצא לסטנד ביי (כאילו המחשב כבוי או שהרזולוציה לא מתאימה), ה LCD בסלון שהיה מחובר למחבר ה DVI השני המשיך לעבוד. החלפתי בין החיבורים הפיזים של המסכים (ה LCD בסלון וה LCD בעמדת מחשב) ביציאה מכרטיס המסך וכרגע אני במצב כזה שמסך המחשב עובד בצורה תקינה אבל את ה LCD בסלון כרטיס המסך לא מזהה. ניסיתי התקנה של הגירסה האחורנה של הדרייברים ללא הצלחה. האם יכול להיות שבמהלך הפירוק\הרכבה גרמתי לנזק כזה שדפק את אחד מערוצי המסך כרטיס המסך?. האם משהוא נתקל בכרטיס "חצי דפוק" שרק DVI אחד מתוך שניים עוב…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  17. Started by henkp,

התקנתי כרטיס מסך geforce 9500 איך אני רואה בטלויזיה התמונה לא נתפסת אל המסך תודה

18. Started by hezi508,

שלום לכולם אני עובד בשוק ההון לכן משתמש במספר מסכים לראות גרפים שונים במקביל אני חשבתי לקנות כרטיס מסך‏HD 4850 X2 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV 4xDVI PCI-E של חברת SAPPHIRE אני לוקח אותו כי בעתיד ארצה לחבר מסכים נוספים ולכן אני שומר על סלוט PCIE השני פנוי ‎ אם יש למישהו המלצות על כרטיס אחר או תגובות אשמח לשמוע תודה חזי

19. היי, אני מניח שהייתי צריך לשאול את זה לפני שקניתי מסך המאפשר חיבור דיגיטלי דרך DVI בלבד אבל מאחר ואני יודע ש-DVI - כפרוטוקול העברת נתונים - "מוכל" בתוך HDMI, אין לי ספק שאם כרטיסי מסך שאקנה בשנים הקרובות יציעו HDMI בלבד, הם יוכלו להתחבר דיגיטלית למסך באמצעות מתאם פיזי פשוט שאינו מצריך המרה כלשהי. אבל, רק לאחרונה טרחתי להתעניין ב-DisplayPort שלפי קריאה מרופרפת ברשת אמור להיות היורש האמיתי של DVI עבור מחשבים אישיים. האם צפוי שכרטיסי המסך ינטשו לחלוטין הן את ה-DVI וה-HDMI לטובתו? אם כן, האם יידרש מתאם מיוחד או ששוב יהיה כאן את אותו הסיפור כמו בהתאמה בין HDMI ל-DVI? תודה.

20. Started by sagyle,

שלום לכולם בניתי מערכת של HTPC ואני מתלבט איזה כרטיס מסך חזק יותר- יש לי 2 כרטיסים אחד צריך ללכת למחשב ראשי (למטרת משחקים ) ואחד לHTPC של asus http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_en8600gts_silent/ של palit http://www.tweaktown.com/articles/1166/palit_hd_2600_xt_speed_vs_memory/index.html כמובן שאם לדעתכם הם זהים בביצועים אקח את של אסוס למחשב מדיה מכיוון שהוא שקט לחלוטין .

21. Started by sharon515,

‏HD 4550 512MB (1G Hyper Memory) GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI- ‏HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E תודה רבה

22. שיתמוך גם ברזולוציות של מסך 24" רחב אני יודע שאפשר להשתמש בזה שעל לוח אם אבל אני מעדיף כרטיס נפרד עם זיכרון משלו. הכרטיס מיועד למחשב לעיבוד גרפי ותמונות.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  23. Started by קורלאונה,

איזה כרטיס מסך יריץ משחקים יורת טוב ?.. GTX 260 216 Core VS HD4870

24. Started by idanaz,

שלום ברשותי מחשב amd 6400x2 3.2ghz am2 3 גיגה זכרון 800 mhz כרטיס מסך 8800GS ASUS TOP EN ספק כוח של hec 400w לוח אם m2a-mvp שני סלוטים של pci expres x16 מסך 19' ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך ל 4870 האם יהיה לי צוואר בקבוק עקב המעבד ? האם יש צורך לשדרג את הספק ? ןשאלה אחרונה האם יש הבדלים משמעותים בין הכרטיסי מסך ?

25. Started by zik125,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש לא מזמן ואני רוצה להגדיר הגדרות רזולוציה אופטימליות - מה אני צריך לדעת ואיך אני עושה את זה ? יש לי כרטיס מסך 4890 ומסך 24 אינץ FULL HD אשמח לתגובה

דיונים חדשים בפורומים