כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ככה , התקנתי את ה 2900PRO , וישר יצאתי למרדף אחרי תוצאות , בינתיים את כל הבדיקות אני עושה בסטוק , אוברקלוק בהמשך .... בדיקה ראשונה איך לא , 3DMARK06 , להשוואה הייתי מקבל 63XX עם ה 7900GT שלי עם קלוקים של 550\800 (GTX בא עם 600\800 ) תוצאה - 10659 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bioshock - All MAX - Vertical Sync On Frames 3391 56622 Time (ms) 58 Min 62 Max 59.888 Avg Bioshock - All MAX - Vertical Sync OFF Frames 6153 60000 Time (ms) 44 Min 168 Max 102.55 Avg -------------------------------------------------------------------------------------------------…
-
- 90 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלומות כולם... אני צריך כרטיס מסך כמה שיותר טוב עד 1,000 ש"ח.... ולא לחרוג !!...... אין כסף.... המפרט שלי: Intel P4 2.6 GHz 256 DDR Ram תודה כולם...
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אני רוצה קנות מסך חדש.... מחפש מסך טוב (אמין) בבערך 700 ש"ח 17'' שטוח לא LCD. למישהו יש הצעות ?? תודה מראש tryf
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין בתחום כרטיסי המסך לכן חשוב לי להבין מושגים בגרפיקה ותצוגה. לכן חיפשת קצת פה ושם ומצאתי מידע על המושג רזולוציה. אני יודע שלכם המקצוענים והמבינים זה נראה כמו בדיחה לא מצחיקה אבל לי זה חשוב כי אני מעדיף לדעת את כל ההסבר הארוך הזה מאשר איזה משפט או שניים, ולכן כתבתי את כל ההסבר הזה ולא הסתפקתי במידע שיש באתר. בקצור אני צריך שתאשרו לי אם באמת זה נכון או שיש כמה דברים שלא נכונים אז כל ביקורת תתקבל בשמחה . בקיצור תקרא (לאט) ותגיבו בנוסף יש לי כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובה אז אשמח אם אחר כך תענו לי (ובבקשה מי שלא יודע/בטוח שלא יגיב כדי שאני לא אתבלבל ) המושג רזולוציה מתייחס לכמות המידע הויזואלי הכוללת שמוצגת על המסך.בגרפיקה ממוחשבת יחידת המידע הגרפית ה…
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם.. התחדשתי בHD6850... התקנתי את הכרטיס ואת הדריברים שלו. כשביצעתי את הבדיקה של מדד החויה של WIN7 המחשב נכבה ולא נדלק עד שניתקתי אותו מהחשמל ככה קרה פעממיים... כאשר החלשתי את הכרטיס ל600MHZ הבדיקה עברה בהצלחה והמחשב לא נכבה. המפרט: amd x3 445 4GB ram ddr3 asus m5a78-m lx וספק גנרי cool max 530W אני חושש שזה הספק שמזייף, אבל גם אם הוא גנרי ולא נותן את כל ההספק 530 אמור להספיק לא?! יש לציין שההתקנה של הדריברים, גם מהדיסק המצורף וגם העדכניים ביותר מהאתר של AMD נכשלו בהתקנת רכיב (אפליקציה) מסוים. מה אומרים?? בתודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, הינה המפרט אותו אני הולך לקנות: 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 390 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 2150 ₪ - * חדש במלאי! * Sapphire Radeon R9 290 4GB + BF4 / Cod Ghosts / AC4 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 445 ₪ - Raidmax Augusta 355 ₪ - FSP Raider 650W 80+ Silver 5 Years Warranty 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 36 ₪ - EVERCOOL Spider 120mm + FILTER מחיר סופי: 5096 ₪ ההתלבטות שלי זה בנוגע לכרטיס המסך, הבנתי שהוא מאד מאד רועש, יש לו עוד גרסאות? יותר שקטות? עם קירור יותר טוב? ולא רפרנס..... או שבכלל כדי כרטי…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
יש לי 6600GT AGP ורוצה לשדרג לכרטיס AGP הכי חזק של NVIDIA שניתן להשיג היום. מהו הדגם ניתן להשיג בארץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם ממש כיף לחזור לפורומים אחרי תקופת ה"יובש" האחרונה. אני מחפש המלצה לכרטיס TV באיכות טובה שמסוגל ללכוד ישירות בפורמט דחוס (דוגמאת DivX ) לפנטיום 4 1.3Ghz. חשוב לי שהלכידה תהיה גבוהה ככול האפשר ואיכות הדחיסה גם כן. תודה מראש יאיר
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, יש לי את המערכת הבאה: I5 4590 10GB DDR3 לוח אם עם ציפסט B85 https://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty b85 Killer/ ספק כוח S12G-550 -Seasonic *אני לא מתכנן לשדרג שילוש בשנתיים-שלוש הקרובות (להוסיף זיכרון עומד על הפרק) עד היום הצלחתי לשרוד עם HD5850 שאוטוטו חוגג ברמצווה, ולאחר שנתקעתי בבית לתקופה הקרובה נראה שהגיע הזמן לשדרג. הרכישה היא מחו"ל, תקציב של 400$~ לפני מיסים, מה שמאפשר להכניס RTX 2070 , RX5700 XT מסך- כרגע על 25", בעתיד הקרוב המערכת תעבור לסלון ויוחלף בטלוויזיה סביב ה65". אין משחק ספציפי שאליו אני מכוון. השאלה שלי אם כדאי לי להשקיע באחד הכרטיסים למעלה עם המערכת שיש לי? או לרכוש כרטיס בינוני י…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
על איזה יצרן אתם הכי ממליצים ? אני מתכוון לאחד שישאר בטווח המחירים לא כמו asus ... תציעו לי לפי הבאנדל לפי הקירור והביצועים, בבקשה. תודה רבה !
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים שאלתי פה בפורם על GEFORCE 3 TI 200 128DDR של PALIT ב1100 אמרו לי שזה יקר ובמחיר הזה אני יכול לקנות GEFOTCE 4 TI 4200 שאלתי איפה ואמרו לי שתי חנויות באינטרנט [PANDA ועוד] [אישית אני אף פעם לא קניתי משהו באינטרנט לא יודע אם זה בטוח וגם לא מבין איך!] אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות שמוכרות GEFORCE 4 TI 4200 ב 1100 או קצת יותר לא באינטרנט - ובאזור גוש-דן [בת-ים , ראשלצ, תל-אביב, רמת-גן] [הניה הזאת כבר מתעכבת חודש בגלל שאלות והצעות מחיר בינתיים יש לי VODOO 3 והוא כבר עשה את שלו אני כבר רוצה לקנות ולשחק במשחקים החדשים יותר ] תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי , כרגע יש לי ATI Radeon 9550 , אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק משחקים טובים וגם את הווינדוס החדש (vista) . תקציב: עד 500 ש"ח . יש לי לוח אם Gigabyte GA-8VM800PMD-775 תודה לעוזרים .
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך HD4850 ומערכת הפעלה ווינדוס 7. חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה עם כבל VGA. הגדרתי ב CATALYST שהטלויזיה תעבוד וזה עובד. אבל הבעיה היא שרואים מטושטש ולא טוב... חשוב לציין שלפני שהיה לי 4850 וווינדוס 7, היה לי כרטיס מסך 5200FX עם ווינדוס XP עם חיבור VGA וראו מעולה .. ראו חד וטוב. מאז שעברתי ל 4850 עם WIN7 רואים מטושטש ולא איכותי כמו שראיתי פעם.... מה אני צריך לעשות? צריך קודק מסויים? דרייבר? הכרטיס מסך הזה אמור לתת תמונה יותר טובה מ 5200FX .. אני לא מבין את זה. אשמח לעזרה תודה!
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה המתחרה העיקרי לביצועים של ה6800GS לAGP? יודעים מה גם לPCI אבל תענו בנפרד בבקשה... תודה. 2) אם אני אקנה אותו יהיה לי צוואר בקבוק? יש לי מעבד נורת'ווד 2.60 P4 C תודה.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת מדריך (רצוי בעברית) וקישור להורדה של הביוס? אם אין מדריך אז אולי מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצותייכם לכרטיס מסך בעל יציאת DVI ופונקציית VIVIO למשתמש רגיל בעיקר השימוש הוא וידאו ועריכת תמונות. משחקים אני משחק פעם בכמה חודשים כך שאין טעם שיהיה כרטיס חזק. רצוי שיהיה זול אך טוב.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce2 mx 400 קבלתי איתו יחד עם המחשב ועל הדרייברים שלי לא רשום של איזה חברה זה. איך אני יכול לדעת של איזה חברה הכרטיס מסך??
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש בפינת ההורדות אצלכם תוכנות שעושות אוורקלוקינג לכרטיס המסך.. האם זה מסוכן? וניתן לעשות אוורקלוקינג ללא תוכונת עזר? תודה מראש ושבת שלום
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
טוב אז מצאתי את הRX550 של חברת Sapphire ולפי הבנצמארקים הוא יותר טוב מ1030 ועולה אותו מחיר. הבעיה שאיני מכיר את החברה הזו. האם מישהו מכיר את הכרטיס או את החברה והאם היא אמינה? בתודה מראש :)
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מתלבט בין VX2235WM וViewsonicו לבין 20WGX2 וNEC-Mitsubishiו הוויסוניק יותר גדול ,אבל אומרים ש נק איכותי יותר ... חוץ מזה , יש המלצות אחרות ? אני צריך מסך שידע להפעיל גם משחקים ,גם סרטים וגם טקסט ברמה טובה מאוד,עדיף שיהיה מסך רחב ,אבל אפשר גם רגיל . הגודל פחות חשוב לי מהאיכות. המקסימום שאני מוכן לשלם זה 4000 , אבל מעדיף קרוב יותר ל 3000 .תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אז ככה. בניתי מפרט למחשב חדש שהזמנתי היום, ובמפרט היה כרטיס HD4850 של Club3D שקיבל ביקורות מעולות, בגירסת הOC שלו. בזמן שהזמנתי, נציג המכירות אמר שבמקרה יש לו כרטיס 9800GTX של אותה חברה, באותו מחיר, גם עם OC, ושהוא ממליץ עליו יותר, כי הוא עולה על הרדאון בFPS. אמרתי לו שבסדר. עכשיו, הרדאון מקבל ביקורות מעולות מכל מקום, אבל ל9800GTX יש מהירויות שעון גבוהות יותר. אני נוטה לרדאון, ואני רוצה להודיע לחנות כבר מחר. המסך שלי הוא 19", אני לא מתכוון להחליף אותו, ומתכנן לשחק על 1280X1024. אז - מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 988 צפיות
-
-
תודה רבה ואיך יפעלו משחקים עם המסך הזה ? 206BW?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני קונה מחשב אם מעבד quad החזק קיצר מעבד חזק וזיכרון גדול 2g 2.66ghz ddr3 1066mhz וכרטיס מסך חזק asus 8800GTS 640mb superclocked ddr3 האם crysis יעבוד טוב אם הכרטיס מסך הזה תומך d10??????????
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-