עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by naba,

הכוונה לחלק הזה שמאפשר להשכיב את הכרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  2. Started by lior_alt,

שלום, בכרטיס מסך הנוכחי שלי אין יציאה לטלויזיה, רציתי לדעת האם יש כרטיס שמוסיף את האפשרות הזו או שחייבים לקנות כרטיס מסך (המחשב משמש לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס..מעבר לזה רק רוצים להוסיף את האפשרות של צפייה בטלויזיה באמצעותו...) תודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  3. Started by AMD 64,

אמינה,טובה,יעילה? ומה התמורה שהיא נותנת ביחס למחיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  4. Started by srulbar,

שלום לכולם: קניתי אתמול מחשב חדש מאייבורי.. המפרט שלו: d.core e2160 לוח אם:msi v2 945gcm5-f 1333 זיכרון:ceon 2gb ddr-2 667 mhz צורב דיוידי של סמסונג דיסק קשיח:segate 250 gb והכי חשוב כרטיס מסך של gf8500gt 512mb pcie המחשב נקנה באייבורי במחיר של 1800 שקלים חשוב לי כרטיס מסך טוב לביצועים של המחשב ומשחקים..איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי להחליף תקציב עד 500-600??

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  5. Started by AlphaAndOmega,

שלום יש לי את המפרט הבא 1*giga Ram radeon 9550 athlon xp 2600+ אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך לאחד טוב יותר, הבנתי שהכרטיס הטוב ביותר ל AGP הוא הכרטיס ה"ל. יש לי שתי שאלות לגביו 1.האם המערכת לא תהווה צוואר בקבוק עבורו? ולכן כדאי לקנות אחד זול יותר? ואם כן איזה? 2. יש לי ספק ג'נרי במידה ואני קונה אותו אני מניח שעלי גם להחליף ספק, לאיזה מומלץ? תודה רבה.

6. דרישות: 19 אינץ' 8ms (לפחות) העיקר של יהיה מריחות, קונטרסט טוב, בהירות טובה וכמובן שיהיה מסך איכותי! בלי חירתותים! למשחקים וסרטים בעיקר! תקציב:2000 ש"ח תודה מראש אח שלו אהה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  7. Started by naortal,

במהלך המשחק הבהב לי המסך כמה פעמים ואז ההגדרות של הכרטיס מסך נפגלו כאילו הוא משתמש בהגדרות הכי מינימליות ובמנהל ההתקנים הוא רושם לי על ההתקן את הבעיה הבאה : ‏‏Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) אשמח אם תוכלו לסייע פה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך nvidia GeForce 8600GT 256MB איזה יצרן כדאי לי לקנות? כמובן שאני מחפש יצרן איכותי, שהמוצר שלו לא מתפרק אחרי שלושה חודשים, אבל כמובן במחירים סביר של ה500-550 שקל. (לא נורא אם קצת גולש מהתקציב)

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  9. שלום! ברשותי X1950pro היום הייתה הפסקת חשמל, ולאחר שהפעלתי את המחשב, משום מה הכל היה מאוד חשוך, רואים, אבל בקושי. שללתי את האפשרות שזה המסך משום שהתפריט של המסך בבהירות המקורית שלו. שללתי את האפשרות שזה מהוינדוס משום שהכל חשוך גם כשהמחשב עולה בהתחלה. למישהו רעיון נוסף? תודה, סטס.

10. Started by tomer03,

כרטיס המסך שלי הוא 4870 במערכת הפעלה 64 ביט ויסטה אוליטימיט. משום מה כשאני מתקין את הדריוור ווינדוס לפתע סוגר לי את ההתקנה מיד אחרי כשאני מאשר את ההתקנה עצמה(לאחר שכבר הוא שאל אותי את כל הפרטים הטכנים ואיפה להתקין),בטענה שהתוכנה הפסיקה לפעול ו-ווינדוס נאלץ לסגור אותה. אף פעם לא היתה לי בעיה בעדכון הדריוורים,והדריוור הנוכחי שלי הוא 9.1 למישהו יש מושג? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  11. Started by bennnn,

שלום רציתי לדעת האם יש Sapphire Radeon X800GTO 256MB את הדגם הזה ל agp*8 והבנתי שיש בו 12 צינורות עיבוד לעומת ה 6600gt ששם יש 8 מהם ההבדלים בינהם? ואיפה אפשר לרכוש אותו לאי גי פי במחיר הכי זול אםפ בכלל ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  12. כמו שכולכם יודעים לרבים מאיתנו יש את בעיית ה-VPC recover שגורם לכיבוי המחשב במצבים שמשחקים במשחקים ולהודעת התשלח והאל תשלח. אני עם הבעייה הזאת כבר כמה חודשים... ניסיתי הכול, החלפתי כרטיס מסך , התקנתי את הדרייברים של ה-chipest VIA את הדרייברים הכי מעודכנים, שיניתי את ה-AGP ל-4x אין אין פשוט ניסיתי ה-כ-ו-ל. אז עכשיו אני מקווה שיש למישהו פה בפורום פיתרון סופי לבעיה הזאת. ולמה ATI לא מוציאים עידכון או פאט'צ נגד הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  13. Started by eitanb3,

שלום חברים! התוכלו לעזור לי, אני מעוניין לרכוש LCD 19 כסף זה לא הבעיה, אם מישהו יכול לתת לינקים לכתבות כי אין לי מושג איפה אני מוצא כאלה... על השוואת מסכים. גם דיעה אישית תבוא בברכה. תודה איתן.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  14. Started by shachaf,

מה ההבדל בין PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL לבין PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL יש בינהם הבדל של 111 שקל שווה להשקיע ?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  15. מעוניין לקנות את ה 570GTX מה אתם אומרים עליו ? אני ארגיש ביצועים בין ה 460GTX לבין ה 570GTX ?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  16. Started by shemuleman,

שלום חברה יש לי כרטיס מסך של msi-7600GS DDR3 256MB 128 BIT. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ולקנות משהו שפעיל משחקים חלק יותר וטוב יותר,אין העדפה בין נווידיה לריידון.. תקציב-600 שקל.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  17. אם כן של איזה חברה ובכמה דגם מדוייק בבקשה ואם אפשר לינק לכרטיס בדף היצרן. אני מקווה שזה מקום נכון לשאול פשוט לא היה רשום כלום בתקנון. לכל מי שמוכר ג'י פורס 2 MX שלא יציע אפילו זה מה שיש לי עכשיו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nahum8,

חבר'ה, אני יודע שאפשר לחבר את שני הכרטיסים. השאלה שלי היא, אם האחד לא יפגע בביצועים של השני? בדרייבר ניתן לבחור על איזה כרטיס הפיזיקס יעבוד, אבל אני לא יודע אם זה שווה ועד כמה יראה שיפור... -תודה!

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  19. Started by Stroller,

אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזה שיאפשר לי לראות YES בחלון או במסך מלא. יש מספר כרטיסים בשוק במבחר מחירים (300-600 שח) אבל לא מצאתי אתרים עם השוואות או המלצות. אשמח לקבל המלצות ממכם.... תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  20. שלום לכם קניתי היום כרטיס מסך מסוג של RADEON 9600 256 DDR ב395 שקל [ד"א מחיר יבוא של הכרטיס] בכל מקרה רציתי לדעת מה אתם אומרים עליו?ואם אתם משווים אותו לFX אז לאיזו סדרה זה מגיע?[5600 או 6200 או 6600]תודה רבה

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  21. Started by Tuki sheishmor alay,

כפי שהבנתי, היתרון של כרטיס PVR על כרטיס טלביזיה רגיל הוא היותו מאפשר קידוד והקלטת השידורים. הבעיה היא שבהוט כמעט כל הערוצים הרלבנטים הם בשיטה הדיגיטלית ולכן אם יש לי חיבור של הכבלים למחשב ללא הממיר של הוט אז אני מוגבל רק לערוצים המשודרים בשיטה האנלוגית. אני צודק? פשוט אני מתלבט בין ה-hauppauge PVR-150 לבים סתם כרטיס טלביזיה רגיל ב-100-200 שח ונראה לי שבמידה ואני צודק אז לא שווה לשלם הפרש של עוד כ-400 שח עבור היכולת להקליט את הערוצים המשודרים בשיטה האנלוגית.

22. Started by Dimka,

יש לי בעיה עם הרצת משחקים עם הכרטיס מסך. דשדשתי קצת בפורומים ומתברר שהבעיה די נפוצה ובכולם יש פתרון אחד, לעדכן BIOS... הורדתי את התוכנה והיא צריכה לעבוד מ-Pure DOS mode. השאלה איך אני יוצר את הסביבה הזו, אני רק מכיר עם דיסקט חלונות 98... יש למישהו פתרון אחר? יש לי כרטיס USB שהוא Bootable, יש אפשרות איכשהו להפעיל דרכו את DOS? הנה קצת רקע למי שמתעניין: תחילה דאגתי לשים משחה טרמית טובה (Arctic Silver) וזה הוריד טמפרטורות קצת, אבל זו לא הייתה הבעיה. הדלקתי תוכנה שבדקה טמפרטורות ובזמן שהכל נתקע, הן היו תקינות... (בדקתי אחרי זה LOG שלה). ישנו גם עניין שהספק שלי קרוב לגבול, אבל בדקתי את המתחים עם הכרטיס מסך אחר והם זהים...

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  23. היי, יש לי מחשב נייח עם כרטיס מסך אני לא בטוח איזה אני לא כל כך מבין בזה... יש עליו שלושה יציאות הראשונה HDMI השניה DP והשלישים DVI היום מחוברים על כרטיס זה 2 מסכים אחד על הHDMI והשני על מתאם PD לHDMI המתאם הוא מתאם רגיל לא עם כבל או משהו כזה. השאלה אני רוצה לחבר מסך שלישי על כניסת הDVI זה יעבוד?

24. אני משתגע! פירמטתי תמחשב ונאבד לי הדרייבר של הכרטיס טלויזיה! הדגם super digital video dazzle series/pal bg 7130 tv tuner pci card עכשיו אני זוכר שעל הדיסק לא היה שם של החברה הוא בצבעי כחול אדום ככה ורשום עליו driver והוא בא עם windvr זה דיסק להתקנה כללית של כרטיסי מסך אני חושב. עכשיו לפרס מי שימצא לי תדריבר המתאים יקבל מספר 7 ספרות xyza לאיסיקיו ! 6460065 המספר הזה יהיה של מי שימצא לי דרייבר. תודה ויום טוב..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by *BYZ*,

קניתי עכשיו כרטיס מסך AGP X8 מצאתי כמה מדריכים אבל אני חושב שצריך גם לשנות בהגדרות של המחשב ב-DOS הזה (תקנו אותי אם אני טועה)

• 1 תגובה
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.