עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. למי יש PCB יותר ארוך? ל-7800 או ל-x1800xt ?? יש לי בעיה פשוט אני מתכנן בקרוב להתקין מערכת קירור מים ולעשות אוברקלוק קצת רציני הקטע שעם ה-lanparty שלי ה-7800 יושב בול על הצ'יפסט וזה דפקט ממש רציני כי אני לא יכול לשים בלוק קירור על הלוח ככה בקיצור יעזור לי אם ה-x1800xt קצר יותר כי חשבתי להחליף אותו גם ככה בכרטיס שלי. תודה!

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  2. שלום אנשים, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיחשב לי פיזיקה ברמה טובה\גבוהה , בנוסף לכרטיס מסך שברשותי HD5850 ... התקציב שלי הוא בסביבות ה200-400 שקל...מצאתי GEFORCE 9800 GT 512 בחנות RSM ב360 שקל חדש מה אתם אומרים יהיה מספיק טוב לחישוב פיזיקה ברמה טובה? או שצריך משהו יותר טוב? ההתלבטות שלי היא בעיקר בין כרטיסים הנ"ל: Geforce 8800 Geforce 9800 Geforce 250\240 ועוד שאלה אחרונה, איזה כרטיס יותר חזק ה GEFORCE 240 או ה- GEFORCE8800\9800 ? תודה רבה לכל העוזרים !

3. שלום, רציתי לקנות לחבר שלי מתנה- את המשחק pro evolution 2009, אבל הבנתי שהכרטיס מסך שיש לו כרגע לא יכול לתמוך במשחק. יש המלצות על כרטיס מסך שיתאים למשחק הזה? מה אני צריכה לבדוק במחשב אצלי?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by 4450gm,

שלום אני רוצה לקנות את המחשב שמצורף בקישור http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=74700 כלל הנתונים מתאימים לי הנקודה המרכזית שמטרידה אותי היא כרטיס המסך 64MB DDR2 ATI X300 במה הוא יגביל אותי? אני עורך וידאו ברמה בסיסית + שימוש בפוטושופ, שוב ברמה בסיסית האם משחקי תלת מימד לא יעלו בכלל ? אשמח לעזרה בנושא

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by mazoneli,

כמה אמור לעלות + - אני יודע שהוא ישן ולפני 3 - 4 שנים עלה באיזור האלפייה, מהו לדעתכם מחיר ריאלי לשלם עבורו ? נכון להיום אני משתמש ב Riva TNT עם 32M אז התייחסותכם בהתאם, תודה

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by Y.k,

צריך מסך עד 850 ש"ח .. (אם אפשר קישור מזאפ יהיה טוב)

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  7. חברה אני מחפש ביוס של BFGTech שנותן 1.6 מתח לליבה של הכרטיס ואני לא מוצא כול הביוסים שמצאתי נותנים 1.5 גג מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  8. שלום. מאז ומתמיד הייתה לי בעיה עם העניין הזה... אף פעם לא הבנתי את העניין הזה, לדוגמא: אם יש לי כרטיס gefrorce 6600gt של msi אני צריך להוריד את הדרייברים שלהם או את הרגיל warefroce אן משהו כזה שמוצג גם כאן באתר? תדוה על העזרה

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, עוד כמה ימים אני הולך להזמין את ה- 9800GTX+ ורציתי לשאול מספר שאלות כדי להיות בטוח בקניה שלי. 1.איך הכרטיס מתמודד עם משחקים על מסך 22'' ברזולוציה אופטימלית 1680 על 1050 עם פילטרים של 8xSAA ו- 16XAF 2.אני בעיקר משחק בMicrosoft Flight Simulator2004 ועתיד לעבור ל-FSX,איך הכרטיס יתמודד על הסימולטור עם הרזולוציה והפילטרים הנ''ל. האם הוא יתן לי 35 פריימים נעול כולל תוספים? תודה.

10. Started by Pingi,

אני לא מצליח להשתלט על המאוורר של ה-8800GT שלי עם RIVA TUNER. הוא כל הזמן עובד ב-100%. מצד שני כל הקריאות האחרות של ה-RIVATUNER עובדות. המאוורר מחובר לסוקט שנמצא על כרטיסה מסךו (אולי בגלל זה אי אפשר לשנות את המהירות?). התקנתי את הדריברים הכי חדשים מהאתר של nVidia. ניסיתי גם ATITOOL וגם nTune (שם אין לי בכלל את אפשרות שינוי מהירות המאוורר למרות שאמורה להיות).

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  11. אהלן חברה קיבלתי שילשום את המחשב שלי יחד עם כרטיס ה CALIBRE והוא היה ניראה די מרשים.. שהעלתי את המחשב שמתי לב שהמאווררים מיסתובבבים ממש לאט ובקושי מקררים. לפי תוכנות בקרה הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי היא לא יורדת מ 60-65 מעלות.. יום אחרי שעוד לא חשבתי שיש בעיה רצינית, לרגע קרס לי המחשב והעלה לי מסך כחול שאומר שהכרטיס בחום יתר. פתחתי את המחשב וראיתי שהמאווררים הפסיקו לפעול והכרטיס הראה לי בתוכנות בקרה שהוא הגיע ל 92(!) מעלות. יש לכם רעיונות ? חשבצתי להיתיעץ פה ליפני שאני פונה לחנות ולאחריות עצמה.. OCELOT

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  12. ובכן... בהתחלה חשבתי לבנות מחשב רק ליישומים המקצועיים שלי, אלא שמשחקים העתידים לצאת בקרוב ל-PC שכנעו אותי אולי לשדרג את המערכת שתאפשר לי גם לשחק משחקים בביצועים סבירים עד מעולים. אני לא רוצה להוציא אלפי שקלים על כרטיס מסך אבל יש לי כסף להשקיע, עד 1,500 ש"ח. אני לא בקיא כרגע בהיצע והשאלה היא איזו אופציה הכי משתלמת עבורי לתקופה של השנה הקרובה. האם לקנות שני כרטיסי VALUE ולשלב אותם במערך SLI\CROSS או לקנות כרטיס אחד מעולה? איזה כרטיס הכי משתלם ומה אפשרויות השילוב של כרטיסים במערך. אודה לכם על כל מידע שתתרמו למטרה. (אגב - הכל למען BIOSHOCK, למי ששמע)

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by etz,

חברה שלי רוצה לנגן סרט על מחשב נייד ישן יחסית ולראות את זה בטלויזיה דרך כבל, הבעיה היא שבגלל שהמחשב די ישן אין לו איזה VIDEO-OUT... אני יודע שפעם ראיתי מתאם מ-VGA לחיבורי RCA סטנרטיים אבל אני לא מצליח למצוא אחד כזה כיום. אם מישהו מכיר מתאם כזה, ל-RCA או S-VIDEO זה יעזור מאוד, אפילו מתאם ל-SCART יהיה טוב (למרות שאני בספק אם זה קיים, חיבור די גדול).

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  14. Started by HiTiT,

אני מעוניין לקנות כ. מסך 7600GT אבל יש לי שאלה האם אני אוכל לחבר את שניהם [sLI] בעתיד אם אקנה 8800GT? תודה.

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by The-Devil,

המסך שלי נשרף כתוצאה מנזילה בגג :'( אז אני מחפש מסך חדש, "LCD 17 במחירים 1500-2000 ש"ח חשוב שיהיה איכותי ורצוי עם קצב רענון טוב חשבתי על כמה מסכים כבר: http://zap.co.il/model.asp?model_id=11829 http://zap.co.il/model.asp?model_id=22413 http://zap.co.il/model.asp?model_id=10703 http://zap.co.il/model.asp?model_id=36774 כמו שאתם רואים זה בעיקר LG אז קודם, מה אתם אומרים על המסכים האלה? ואם יש לכם הצעות למסכים יותר טובים אתם מוזמנים לתת לי קישורים והמלצות.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. Started by T-BaG,

יש לי כמה שאלות קטנות. שאמח אם תענו לי. ;D האם כל דגם של כרטיס מסך מיוצר ע"י כמה חברות? לדוגמה ג'גיה בייט? האם יש הבדלים בין שני דגמים זהים של רכיטס אך של חברות שונות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  17. אוקיי- סתכלו במפרט שלי- זה המערכת שלי כיום מבחינת הכ.מסך: club3d radeon 9800xt 256 MB 256 bit חשוב לציין זה 9800XT מקורי (בלי פתיחת צינורות , מודים, המהרות וכל הטריקים) בנוסף על הכרטיס מורכב ATI SILENCER VER3 , מה שמביא לו ערך מוסף (עם משחת AC5 על הליבה ועל הזכרונות). (כמובן לחוששים מפג תוקף האחריות- אז מן הסתם, הגוף קרור המקורי עדיין קיים, ואצרף אותו, כך שאם צריך לנצל אחריות-פשוט מריכיבם את הגוף קרור המקורי ואף אחד לא צריך לדעת שהסירו אותו פעם) לא רע בכלל הייתי אומר... השאלה שלי כזאת- אני רוצה לשדרג את הכרטיס לHIGH END (וכן אני יודע -זה לא כרטיס חלש והוא מריץ הכל על הגדרות הכי גבוהות בצרוף עם המערכת הכללית הלא רעה, אבל בכל זאת- כשHL2 ודום3 מתחילים לזייף פה ושם זה מתחיל …

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות מסכים דקים לבית בתקציב של בערך 2000 לאחד.... עדיף שיתאימו למשחקים אם כי לא חובה... ואם יש מסכים כאלה עם PIVOT זה היהי מצוין... שמעתי דברים טובים על הLG 1780Q.... ועל איזה NEC חדש... תודה רבה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  19. שלום,אני קונה מסך lcd LG L1950B ורציתי לדעת אם אני בודק בחנות ואין זכר לפיקסל שרוף האם יש אפשרות שהוא ישרף במשך הזמן?? אולי מנגיעות?? עידו

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by Burned,

משחקים נורמליים, לא קרייסיס

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  21. Started by rikus,

"Radeon X1950 Pro is the first GPU with build-in Compositing CrossFire Engine, therefore there are nomore master/salve card. With the build-in engine, the die size is similar to R580+ although it has less pinelines than R580." מפה: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=637016&starttime=0&endtime=0&page=2 קראו גם לסיפור הזה DONGLE-LESS CROSSFIRE? מה הכוונה שלהם שאין יותר מאסטר וסלייב? שהביצועים הם יהיו סימטריים יותר בין הכרטיסים הכפולים? לא הבנתי, אם מישהו שמבין יכול להסביר. 2. GDDR4 - זה רק ל1950XTX או גם ל PRO? וגם-איך זה יכול להיות שהכרטיס יוצא עוד פחות מחודש ואין לאף אחד מהאתרים באינטרנט אותו בשביל להראות בנצ'ים?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  22. Started by eli_t,

היי, תגידו איזה טמפ' מומלצת לעבודה עם HD 4850 אם אני עושה פרופיל ידני ב CATALYST, ז"א על כמה אחוזים מומלץ לשים את המאורר , אני לא רוצה לשחק עם הפרופילים ולשנות כשאני מתחיל לשחק ואח"כ לשנות שוב כמו שראיתי שחלק מהאנשים כאן עושים, לכן אני שואל על איזה מהירות קבועה מומלץ לקבוע ?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by Anxiety,

ערב טוב, חבריה אני מאוד מקווה שזה מתאים לפורום הזה, ואם לא אנא לא להביא באן כי אני חייב את זה דחוף ועם זה לא מתאים לפורום הזה זה לא היה עוד פעם. יש לי שאלה איזה תוכנה אני יכול להשתמש כדי ליראות סרט באיכות של -HD תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by assaf83,

תגידו אנשים ל Radeon X1600 יש יציאה לטלויזיה? http://ati.amd.com/products/RadeonX1600/index.html אולי הקישור יעזור לקבל קצת מידע על הכרטיס..אני בכל אופן לא מצאתי אם יש לו יציאה TV OUT או לא

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  25. שלום האם יש טבלת אנלוגיה שבה רשום מה הכרטיס המגביל לביצועים בחברות המתחרות כלומר : 1. ATI Radeon HD4850 512MB PCIe 2. ATI Radeon HD4870 512MB PCIe 3. ATI 4350 PCIe איזה כרטיס של NVida מקביל לכרטיס הנל

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים