כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
לינק למוצר ומפרט טכני מלא שלה(גלול למטה): http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=229 אני מאוד צריך עזרתכם וקניתי את הכרטיס מסך חדש הזה ממש לפני כמה ימים וגם היא מגיעה בקופסא עם דיסק של תוכנה וכנראה שהתקנתי אותה בתור הדרייבר ואני לא כל כל מבין טכני בעניין שאם צריך DX10 להתקין כי אין לי מושג אם היא כבר מותקנת. אגב,מערכת הפעלה שלי היא ויסטה אולייטמט. ראיתי שיש הרבה פונקציות במפרט המוצר הזה ואני לא יודע מה צריך להוריד את התכונות חסרות או באות בנפרד מיוחדת לכרטיס הזה. מטרה הכרטיס הזה מיועד לעבודות גרפיות אינמציות וידאו. אשמח לקבל תמיכה אם אתם יכולים. (ואני מקווה שלא עברתי חוקים וזה די מבאס שנועלים לי ואם צריך לערוך משהו רק תגידו ואני יערוך …
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. יש לי תקציב של 1200 ש"ח איזה כרטיס הכי משתלם ומאיזה חנות? לא משנה החברה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך כדי לשדרג את המחשב שלי קצת. ה gf4mx440 נהיה קצת מיושן ואני רוצה לחדש לי אבל במסגרת תקציב צנוע של עד 700 שקל. בתחילה התחלתי לצוד דעות את אנשים תמימים הציעו לי את MSI K8N Neo4-F NFORCE4 אבל לאחר בדיקה התאכזבתי לראות כי הוא PCI EXPRESS ולא AGP ולאחר מחשבה של כ2 דקות תמימות החלטתי שאין לי מושג בשיט ושאלתי את עצמי וואט דה פאק איז AGP ומה זה PCI EXPRESS? :nixweiss: פה אתם נכנסים מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה ההבדל? ואם יש לי לוח אם שמזכיר את הצירוף INTER CHIPSET 845E מה מתאים לי ומה לא? ואולי גם להציע לי כרטיס מסך אידיאלי בשביל משחקים אני מאוד מאוד אשמח בברכת חג שמח ושנה טובה, תודה מראש לכולם. מוטי
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
האם RIVATUNER היא התוכנה הכי מומלצת והכי מתקדמת לקינפוג כרטיסי NVIDIA? יש ברשותי 8800GTS 320 האם מישהו מכיר מדריך או יודע להסביר איך צריך להגדיר את התוכנה כדי להשיג ביצועים מקסימלים? מה צריך להגדיר ב DIRECTX וב OPENGL אם אני מפעיל את התוכנה D3D OVERRIDER אז אני צריך לבטל את האפשרות לVSYNC במשחק עצמו ובRIVATUNER? האם אני יכול לראות את טמפרטורות הכרטיס והFPS במשחק עצמו כמו בתוכנה FRAPS? תודה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
GECUBE Radeon X1950Pro 256MB AGP :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
האם אני יכול להרכיב שתי כרטיסי מסך למטרות שונות על אותו מחשב הכרטיסים הם:NVIDIA Quadro FX 500 ו NVIDIA 8800 gts
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, וברשותי כ-500 שקלים. אני צריך שזה יתפוס רק סלוט אחד. אני משחק ברזולוציה של 1600x1200. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מבקש עזרה בתרגום הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ליפני קניית כרטיס מסך אני לא גיימר אבל מחפש כרטיס שיריץ את רוב המישחקים החדשים האים כרטיס המסך Gigabyte ATI Radeon HD 3650 512Mb DDR2 יריץ מישחקים כגון:cod4 ו-crysis -ו fuel of war לא בהגדרות הכי גבוהות אבל יותר טוב מכרטיס המסך שיש לי geforce 7300gt 256 mb
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם , מחר אני מקבל את המחשב אבל עדיין לא קניתי כרטיס מסך. אני מתלבט בין כמה דגמים ( PCI-E ) 1 . NVIDIA 5900 הרגיל לא XT .. 2. NVIDIA 6600 GT - לגבי הדגם הזה קיימים שני יצרנים. אחד של ג'יגהבייט והשני של לידטק. אשמח אם תגיבו מה לדעתכם עדיף מבינהם. 3. RADEON X700 PRO http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2168&catcode=247 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_303&products_id=2544 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298&products_id=2584 חשוב לציין שהתקציב הוא עד 2000 שקל. רצוי יותר לכיוון 1500 . תודה.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח ואני צריך כ. מסך PCI-E שיחזיק כחצי שנה עד שנה איזה מבין הכרטיסים הנ"ל עדיף? כאשר אם זה 7600GS אז אני מדבר על גרסת אקסטרים/OC כלשהי..
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתאריך 24.12 הופיעה כאן באתר סקירה אודות דרייברים חדשים שהוציאו ATI ו-Nvidia לקראת החגים. יש לי כרטיס גרפי של INNO3D שמבוסס על מנוע GEFORCE 6600 של Nvidia ואני עובד בסביבת X64. האם הדרייבר החדש - nVidia ForceWare 81.98 שאוזכר בסקירה זו, מיועד גם עבורי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי, כמה נתונים לפתיחה: כ.מסך Gforce 3 TI200 64MB מסך ViewSonic Professional Series PF775 (trinitron רזולוציה 1024*768 היום חזרתי הביתה וגיליתי שהקצוות של המסך מעוותים. מזתומרת? יש כאילו 2 פסים דקים, בצד שמאל וימין לאורך המסך שכל מה שנמצא בהם נהייה קטן כזה. כאילו אם אני לוקח חלון ומזיז אותו לצד ימין של המסך, הטקסט מתכווץ בהדרגה. ניסיתי לשחק עם הגדרות מסך וכ.מסך לא עובד. ברצולוציות מסויימות זה לא קורה (800 *600). עד עכשיו עבדתי עם קצב רענון 85Hz אם אני מוריד ל 75 זה מסתדר אבל אני לא רוצה לעבוד ככה.. יש למישהו רעיון מה זה? המסך נדפק?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי כרטיס על לוח האם אבל אני לא משתמש בו האים עדיין משתמש בזיכרון הראשי של המחשב? ואם כן האים ניתן למנוע זאת?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי תשמעו יש לי כרטיס מסך 9600xt יש לי יציאת s-video אני מחבר את הs-video למחשב ובקצה השני של הכבל יש לי חיבור rca שאני מחבר לרסיבר, אח'כ הסאונד זה חיבור לכרטיס קול רגיל וזה, ואז אני שם ברסיבר על video ומדליק את המקרן (זה רסיבר שמחובר אליו מקרן) והמחשב עולה אבל רואים בשחור לבן.. מה לעשות חברה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, הX800 שלי התחיל בשלוש ימים האחרונים אחרי שעה של משחק בערך לעשות ריבועים ציבעוניים על כל המסך(ארטיפקטים?) הכרטיס עדיין באחריות ואני בתור טכנאי יכול לשדרג אותו אצל הספק לכרטיס יותר מתקדם בתוספת הפרשים השאלה שלי היא כזאת, לשדרג את הכרטיס עכשיו או לחכות שיצאו הכרטיסים החדשים של ATI ואז בטח תהיה הוזלה במחירים(אמרו סוף ינואר לא?) קראתי את הסטיקי פה ועוד איזה 5 השוואות בTOMS HARDWARE והבנתי שהכי שווה לי לקחת את הX1950 PRO אני לא רוצה להוסיף עוד אלפייה על הכרטיס שלי לXT או לXTX ול1950 זה רק עוד 500 ש"ח בערך שזה בסדר אבל לא יהיה אכפת לי לשים עוד 100 200 ש"ח בשביל כרטיס יותר טוב(לא התלהבתי מהביקורות של x1950 ultimate אם זה מה שתמליצו לי) אם יש לכם כרטיס אחר להמליץ עליו גם אם …
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בונה -סרה קניתי כרטיס מסך ATI PCI-E ושנכנסתי לאתר ATI יש אפשרויות להתקין למערכת ויסטה בשני אפשרויות : 1. כיוון שיש לי לוח AMD cross fire xpress 3200 להתקין את הדרייבר מכאן : http://ati.amd.com/support/drivers/vista64/integrated-vista64.html רשום אופציה 1 או אופציה 2 מה זה integrated/motherboard ? 2. או להתקין את ההאפשרויות האלו : http://ati.amd.com/support/drivers/vista64/common-vista64.html גם כאן אופציה 1 או אופציה 2 למסבירים ומבינים תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה מהירות ליבה 560 מהירות זיכרון700 קיבלתי ב3d2006 3300 רציתי לדעת האם זו תוצאה טובה בנוסף תמיד אמרתם שזה כרטיס טוב לאובר קלוק הצלחתי להרים את הליבה ל610 מ560 ואת הזיכרון מ700 ל850 אך השיפור היה רק ב250 נקודות במקרה הטוב האם זה הגיוני שיפור כלכך מועט? כמובן קירור סטוק שאלה השניה שלי אתם תמיד אומרים ללכת להגדרות של הדריבר ולהוריד את הפילטרים אז סבבה אני מקבל יותר ביצועים אבל זה פוגע באיכות לא? אשמח לקבל תשובות
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייבר והכול עובד חלק, אני עושה ריסטרט למחשב ואז אני מקבל את ההודעה הזאת כאשר אני מנסה להפעיל את control panel של ati: CLI Application (Command Line Interface) has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. מישהו יודע למה זה קורה? Net frame מותקן.... תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
עדיפות למחיר סביר ואיכות ואנא הסבירו לי את המפרט הטכני מו קונטרס גודל נקודה מומלץ וכו'. תודה.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
יש לי מחשב שתומך בלחבר שני כרטיסים... עכשיו הכרטיס שיש לי זה 6600GT 128 MB אם אני יחבר עוד אחד אז יהיה לי 256MB או רק 128MB??
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מחפש כרטיס ללכידת וידאו וקול, לשם העברת מדיה על קלטות וידאו למדיה דיגיטלית ובדרך גם הוספת כתוביות. איכות ההעברה צריכה להיות מספיקה כדי להקרין אותה בסופו של דבר על מסך ענק. אשמח לשמוע מה כדאי לחפש בכרטיס מבחינת מפרט - מה מולץ ומה לא? ומה השטיקים הקטנים שעושים את ההבדל. המלצה על תוכנה ללכידת וידאו וקול (חינמית?) תהיה יותר מנחמדה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
עריכה - נפתרה הבעיה, התקנתי את ace mega pack codecs. תודה.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המחשב שמצורף בקישור http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=74700 כלל הנתונים מתאימים לי הנקודה המרכזית שמטרידה אותי היא כרטיס המסך 64MB DDR2 ATI X300 במה הוא יגביל אותי? אני עורך וידאו ברמה בסיסית + שימוש בפוטושופ, שוב ברמה בסיסית האם משחקי תלת מימד לא יעלו בכלל ? אשמח לעזרה בנושא
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הנ"ל ללא אחריות : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150182 ההתלבטות שלי היא בינו לבית ה3D Fuzion 7600GS שיעלה לי אותו דבר... אני יודע ששכולכם תגידו על ה7600GT, אבל השאלה שלי היא על אחריות, האם צריך אותו מאוד, או מסתדרים בלעדיה ?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-