עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nesber,

אני משתמש בתוכנה AIDA32 שנותנת נתונים מפורטים על המחשב. תחת הכותרת memory bus properties (של הכרטיס מסך) מופיעים שני נתונים: REAL CLOCK ו EFFECTIVE CLOCK. מישהו יכול להסביר לי את ההבדל ביניהם? באתר של ATI צוין שמהירות זיכרון של הכרטיס שלי היא 600MHZ, וזה תואם את ה EFFECTIVE אצלי דווקא. למה הכוונה? כמו כן ראיתי שאותו סיפור קיים גם בזכרונות של המחשב. תודה.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by lavi_aviv,

שלום לכולם. אני מזה מספר ימים מבחין כי המשחקים שלי נתקעים לשניות ארוכות ואז ממשיכים. דבר נוסף, יש לי לעיתים רחוקות אומנם, נקודות אדומות, כחולות ושחורות על גבי המסך ורק כשאני לוחץ "רענן" אז זה נעלם. ומספר פעמים הופיעה לי הודעה על nv4. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שברשותי. אגב יש לי GeForce 5500FX של Nvidia עם זיכרון 256RAM פנימי. אם זה יעזור. מה הבעיה? בכרטיס מסך בתוך הלוח אם? יכול להיות שמשהו "זז" שם? או שהכרטיס עצמו דפוק?

3. Started by KiDi,

יש לי לוח אם ASRock 4CoreDual-SATA2 R2.0 במפרט שלו באתר של החברה כתוב שיש לו סלוט PCIE אבל מודגש @ x4. איזה כרטיסי מסך מתאימים ללוח אם הזה? אם אני קונה כרטיס PCIE x16 האם הוא יעבוד? יעבוד פחות טוב? לא יעבוד בכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by ariel7766,

יש לי את המסך הבא : http://www.e-katalog.kiev.ua/jpg/7940.jpg כבר כמעט 5 שנים הוא במצב מצוין אין לו שום כתמים שחורים על המסך או משהו אחר הוא "17" אינץ' של LG הוא לא היה בחיים אצל מעבדת תיקון כל הזמן הזה הוא מחזיק לי טוב כמה לדעתכם שווה לי למכור אותו לחבר טוב?

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  5. אוקיי- סתכלו במפרט שלי- זה המערכת שלי כיום מבחינת הכ.מסך: club3d radeon 9800xt 256 MB 256 bit חשוב לציין זה 9800XT מקורי (בלי פתיחת צינורות , מודים, המהרות וכל הטריקים) בנוסף על הכרטיס מורכב ATI SILENCER VER3 , מה שמביא לו ערך מוסף (עם משחת AC5 על הליבה ועל הזכרונות). (כמובן לחוששים מפג תוקף האחריות- אז מן הסתם, הגוף קרור המקורי עדיין קיים, ואצרף אותו, כך שאם צריך לנצל אחריות-פשוט מריכיבם את הגוף קרור המקורי ואף אחד לא צריך לדעת שהסירו אותו פעם) לא רע בכלל הייתי אומר... השאלה שלי כזאת- אני רוצה לשדרג את הכרטיס לHIGH END (וכן אני יודע -זה לא כרטיס חלש והוא מריץ הכל על הגדרות הכי גבוהות בצרוף עם המערכת הכללית הלא רעה, אבל בכל זאת- כשHL2 ודום3 מתחילים לזייף פה ושם זה מתחיל …

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  6. מחפש המלצה לכרטיס מסך. שימושי המחשב העיקריים: * 3D Studio * AutoCAD תודה על העצה.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  7. ויש לי כרטיס גרפי טוב ואני משחק עם רזולוציה 1920x1200 עם גרפיקה הכי גבוהה ובכל זאת יש כל מיני משחקים שנחשבים לטובים מבחינה גרפית ועדיין יש להם את הבעיות המוזכרות הנ"ל. אם יש אפשרות לבצע משהו בדרייברים של הכרטיס בנדון? נ.ב: אני מדבר לדוגמא על משחק כמו GTA 4 ,FEAR 2 ועוד .. *מצורפת תמונה לדוגמא [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  8. Started by stingeR-,

שלום , קניתי היום 9600פרו משומש , בינתיים , הליבה על 500 והכל יציב והוא מקבל 3700נקודות ב3dmark03 , שזאת תוצאה בסדר גמור(בערך כמו 9600XT) , עכשיו , שאני מעלה את הזיכרונות ל330MHZ מ300MHZ בסטוק , הכל עובד חלק יפה ואפילו יותר חלק מאשר רק הליבה , אבל באיזהשהוא שלב במבחן , המסך נכבה ואני צריך לכבות את המחשב ולהדליק(לא לעשות ריסט , זה לא עוזר) , אני לא יודע מה הבעיה? מכיוון שלפני שהוא מכבה את המסך הכל פועל חלק וללא ארטיפקטים בכלל , צריך את עזרתכם , דריברים גירסא 4.3

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by galCool,

מי יותר טוב? וכמה שאלות... 2. מה זה אומר SLI READY? תודה@#!$

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  10. שלום , הכרטיס מסך שלי נדפק ואני צריך לקנות משו חדש ואין לי כל כך תקציב גבוה , אני צריך כרטיס מסך לא משהו להיט , העיקר שיריץ משחקים יפה כמו מוסט וונדט , פיפא 08...בגרפיקה יפה...כי אני שם גם עוד 1GB זיכרון ככה שיהיה לי 2GB זיכרון כי גם שאני רואה סרטונים ברשת למשל קטעי וידאו באתר ספורט 5 הוידאו נתקע לי תמיד אז סביר להניח שזה מהכרטיס מסך ... חשבתי על משהו בכיוון הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1007&CatCode=400 אז אם אפשר המלצות תודה רבה, אור פרג'

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  11. Started by tmrm,

יש לי ממיר של samsung בחדר, והיו לי איתו אינספור בעיות. עפ"י דבריהם של חברים וטכנאים, ידוע שיש בעיות עם הממיר הזה. אני הולך לצלצל לhot ולהיכנס באם אימם שיחליפו לי לממיר מסוג אחר. יש העדפה לממיר כלשהו? תודה

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by hck,

היי! ניסיתי להיעזר בסטיקי של הפורום, וגם בהודעות האחרונות אבל רק הסתבכתי. כרטיס המסך האחרון שקניתי היה FX 5900XT, ואני ממש לא מעודכן בכרטיסים החדשים שיש כיום בשוק, שלא לדבר על כך שאני מכיר רק AGP . יש לי חבר עם כרטיס מסך 7300 (לא זוכר איזה דגם בדיוק - אבל הוא עלה כ600 ש"ח) שרכשתי בשבילו לפני כחודש-חודשיים. הכרטיס לא מספק אותו, והוא רוצה כרטיס יותר טוב. תקציב: 800-1000 ש"ח. משחק לדוגמא: Spliner Cell Double Agent. חיבור: PCI Express. אולי חלקכם יגידו לי שהכרטיס הנוכחי אמור לספק את צרכיו, אבל גם במקרה כזה אני אזדקק להמלצה על כרטיס יותר חזק. אני אזדקק ל2-3 דגמים שווים פחות או יותר בכדי שאוכל לרכוש אותם דרך אותו ספק ולא לחפש ספק אחר(אבל גם המלצה על דגם אחד בלבד תתקבל …

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by 111111,

ברצוני לקנות את המסך 17 אינצ הכי טוב שאפשר בטווח החיר שנקבתי אני חשבתי על ה- LG F700P אם יש לכם עוד הצעות או משהו להגיד תודה

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by kobibo,

רציתי לדעת כיצד ניתן לבדוק את תקינות הכרטיס ? תוכנה ? המאוורר שלו דיי מקרטע אבל אני לא בטוח שזאת הבעיה . במשחק מסויים ( Counter Strick ) הכל ב LOW והמשחק נתקע במשחק אחר ( BF2 ) הכל ב MEDIUM המשחק רץ. אודה לעזרתכם כיצד אדע מה לא תקין .

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by me25,

שלום לכולם, ברשותי לוח אם (P45 PRO) תומך CROSSFIRE וכרטיס מסך HD4850 עם 512MB. אני מעוניין לשדרג ולנצל את אפשרות ה CROSSFIRE. לאחר שקראתי את ה FAQ של האתר עדיין לא הצלחתי להבין אםי יכול לחבר כרטיס HD4870 ושני הכרטיסים יעבדו ביחד וישפרו את הביצועים האם אני יכול להרכיב כרטיס עם 1GB והוא יעבוד? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  16. אני רוצה להקליט תוכניות וכו' ועדיין לא מצאתי את ההגדרות המתאימות.. אני רוצה שההקלטה תהיה איכותית (שתהיה גם נוחה לצפיה בDVD) וגם שלא תהיה כבדה ותקרע לי תהארדיסק... בעיקרון לא משנה לי הפורמט למרות שאני חושב שיותר נוח לערוך AVI... הכרטיס- leadtek winfast tv2000xp אז- איזה רזולוציות וקודקים הכי נוחים להקלטה באיכות טוב וקלה? תודה מראש חבר'ה!

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  17. Started by JSK,

שלום, מתי יגיע ה Connect3D Radeon X1950 Pro לנועה מחשבים? תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  18. המסך הוא סוני טריניטרון שטוח לחלוטין 19" מבית דל דגם והכל מדוייקים: Dell P991 יש לי רדאון 9550 128 ביט מה הקצב רענון ורזולוציה האופטימליים בשבילו?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  19. Started by Dan1919,

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060621042925.html

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. ברשותי לוח אם תומך sli של Abit וכרטיס מסך GeForce 7600gs מתוצרת eVGA. אני מעוניין להוסיף כרטיס נוסף במקביל אשר תומך ב HDMI. איזה כרטיס מומלץ עד 300 שח? האם אני מוגבל ליצרן eVGA בלבד? האם אני מוגבל לסדרה GeForce 7600gs בלבד?

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by THE FOX,

עם איזו ליבה הכרטיס מגיע? R480? כך שיהיה אפשר לפתוח את הצינורות החסומים ולקבל X850PRO

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by Thunder-Head,

שלום, רציתי לדעת כאשר אני קונה כרטיס מסך מחו"ל האם האחריות שלו תקפה גם אצל היבואן בארץ ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by 1immortal,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.94.html תהנו , דווחו על תופעות טבע חדשות ועל שיפורים בביצועים .

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by Na7an,

טוב אני חדש בפורום ואני קניתי כרטיס מסך חדש! תכתבו לי בבקשה את הדעה שלכם שם: RADEON X700 חברה:SAPPHIRE זיכרון:512 יציאות:DVI,TV-OUR תודה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  25. ברור לי שהמעבד הוא צוואר בקבוק, אבל השאלה היא, ואני מקווה שאני שואל נכון בכלל, האם במשחקים של היום כוח העיבוד לא הולך ברובו לכ"מ? או שזה בכלל קשור בויסטה? בכל אופן, כדאי לשדרג? הכרטיס נמכר ב KSP עבור 690 ש"ח. משחקים מיועדים: gears of war, rainbow six vegas 2 תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים