עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by THE FOX,

עם איזו ליבה הכרטיס מגיע? R480? כך שיהיה אפשר לפתוח את הצינורות החסומים ולקבל X850PRO

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  2. כותרת^^ Geforce 9600 GT 1GB או Geforce 8800 GT 512MB תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  3. ראיתי שב KSP ה 3870 עם 512MB עולה כמעט כמו ה 8800GT עם 256MB. רציתי לדעת מה עדיף מבין השניים (עזבו את הקטע של הזיכרון) ? האם בחודש הקרוב אמורים לצאת דגמים טובים יותר שיהיה שווה לחכות עבורם? רציתי לדעת האם מבין שני הדגמים הנ"ל יש כאלו עם קירור פסיבי ואם כן אודה ללינקים לחנויות במרכז.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  4. אני מחפש כרטיס טלווזיה כדי לראות טלווזיה במחשב (לחבר את הממיר ישירות למחשב), להקליט דברים ישירות למחשב וכ'ו תקציב משוער 500-1000 (לא מבין בנושא הזה בכלל, אז סתם זרקתי סביבת מחיר) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  5. Started by BlackDiablo,

יש לי את המסך הזה וכבר דיי נמאס לי לסחוב אותו כל פעם לLP ואחר כך שנה בשביל להושיב אותו על הבסיס שלו (צריך להכניס את זה בידיוק שזה יהיה יציב שלא יפול איזה 15 דקות עד שאני מצליח) אז אח שלי אמר לי שאני יכול להביא לו את המסך והוא מביא לי F700P או כל מסך אחר חדש מהחברה בטווח מחירים כמו של הF900B כמובן... אז רציתי לדעת איזה מסך הכי כדיי לי לקחת את הF700P או שיש משהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by sdahan12,

היי, לפי מה אני יודע, כרטיס מסך שמעביר את התצוגה שלו על כבל VGA מעביר את המידע הדיגיטלי במחשב למידע אנלוגי שמועבר ב VGA. וכרטיס מסך דיגיטלי משאיר את המידע בצורה דיגיטלית. כיצד אני יכול להשאיר את המידע בצורה דיגיטלית ולהעביר עליו עיבוד אות עוד לפני שהוא מועבר לאנלוגי? אשמח לתשובות..

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by artyom,

ראיתי בפנדה 6600 של לידטק וכתוב שהוא HDTV... יש הבדל בינו לבין 6600 רגיל של גיגהביט למשל?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11979

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by zgd,

את השאלה הזו אני שואל בשביל חבר שלי, שאין לו פה חשבון משתמש:

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by orenalster,

שלום חבר'ה קניתי מסך סמסונג 943B. יש לו חיבור DVI וגם בכרטיס מסך שלי יש. הכרטיס שלי הוא ATI Radeon X300. הבעיה שלי היא שהמסך לא מזהה את החיבור הדיגיטלי את הdvi. הוא מזהה רק אנלוגי VGA חבר'ה ניסיתי את כל האופציות וחרשתי על הפורום ולא מצאתי פיתרון אני חייב עזרה!!! אין בהגדרות של הדרייבר שום דרך להורות לכרטיס להוציא DVI. הדרך היחידה לעשות זאת היא עם כפתור SOURCE וזה לא מצליח

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by ארדי,

מבקשת עזרה בתקלה מטרידה: מאז שהתקנתי אקספלורר 7 - כשאני מנסה לראות סרטונים באינטרנט באתרי חדשות (למשל Ynet) או באתרים של ערוצי הטלוויזיה אני מקבלת תמונה משובשת כמו בדוגמא. הקול נשמע תקין אני כן יכולה לראות סרטים ב-אתרים כמו u tube או metacafe כל עזרה תתקבל בתודה גדולה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by djz,

שלום! יש לי לוח INTEL DB85FL עם מעבד I7 4770 אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקווה עד 1000 שקל למשחקים כמו פיפא וNBA 2K יש המלצות? משהו שכדאי לשים אליו לב במיוחד? תודה!

12. היי, עד אתמול הייתי בטוח שאני קונה את ה - 8500GT של Gigabyte, אך התברר לי שהוא לא תומך ברזולוציות גבוהות בעבודה בשני מסכים - אני מתכנן לעבוד ב - 1050*1680 על שני המסכים, ולפי המפרט הוא לא יודע לעמוד בזה (הוא מוגבל ב - 2560 על 1600). המטרה של הכרטיס הוא לעבודה משרדית על שני מסכים, שידע להריץ משחקים "קלים" ושתהיה לו יציאת S-Video. מישהו מכיר כרטיס מסך כזה בתקציב של 500 ש"ח? תודה! נ.ב. האם המגבלה של 2560 על 1600 היא ספציפית של GigaByte או של ה - 8500GT? נ.ב. 2: המפרט של המחשב הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM ¤1001 1 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤554 1 מארז Coolermaster Centurion 532 Silver RC-532-SKR3 ¤329 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤48 1 ספק כ…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. Started by avsb,

8800GS או HD2900PRO ?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  14. שלום לכולם, התקציב הוא עד 600 שקל(!) ראיתי את הכרטיס הנ"ל בחנות SKYPC שקרובה מאוד לביתי. השימושים הם משחקים דיי ישנים כגון Q3, CS1.6 וגם חדשים כגון Q4, אולי UT04 קצת AOE3 ומדי פעם גם NFS MW. רציתי לדעת אם הכרטיס הנ"ל יספיק לי לשימושים אלה, ובמיוחד רציתי לדעת על הכרסא הזאת של פליט האם היא שווה לקניה כי הבנתי מהפורום שהכרטיסים של פליט הם ככה ככה ויכולים להשרף ביום בהיר אחד.. תודה רבה קובי

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  15. אני מנסה לעדכן את הדרייבר החדש 177.83 אבל אני מקבל את ההודעה הזאת (מצ"ב תמונה) כל פעם שאני מנסה לעדכן. המערכת הפעלה שלי היא ויסטה 32 BIT חוקית לגמרה.. מה עושים???? היום אני עם הדרייבר 7.15.11.7783 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  16. למסכי CRT, אם זה משנה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  17. שלום, קניתי היום כ.מסך Leadtek px 7300gs (שזה בעצם GF7300) הכרטיס מסך בא עם הדריבר של Nvidia לכרטיס יש מספר יציאות 1VGA 1DVI 1TVOUT אצלי ליציאה של הDVI הוספתי מתאם לVGA (אין לי אף מסך DVI) עכשיו אני רוצה לבנות dual screen בין ה DVI ל VGA כרגע הצלחתי ליצור DUAL SCREEN רק בין הTV ל VGA+DVI (בVGI ובDVI רואים אותו דבר) תודה מראש, משה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by idan oren,

אהלן עשיתי את העדכון של CCC מ12.8 ל12.11 והחלו להופיע מסכים מפוספסים בצבעים אפור תכלת וסגול ביטלתי את הOC והחזרתי ל12.8 ועדיין יש את זה מה לעשות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  19. שלום יש לי שאלה בקשר הטמפרטורה של הכרטיס שלי HD4890 VAPOR-X SAPPHIRE כשהכרטיס בעבודה רגילה כאילו במנוחה הוא עומד אצלי על 59 מעלות צלזיוס ואני תוהה עם זה הטמפרטורה הנכונה או שזה חם מידי ... העם זה בסדר או שזה חם מדי?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by liiight,

לצערי אין לי שום ידע בנושא. אני הייתי שמח לקבל המלצה למכשיר שתומך DIVX6 וXVID עם תמיכה לתרגום כמובן. אני יודע שיש הרבה פורמטים של תרגום, אז אני מחפש מכשיר שיתמוך בהם. תודה מראש

21. טוב אז ככה לפני מספר חודשים קניתי לי מצלמה דיגטלית בארה"ב :-X מאושר וטוב לה חזרתי לארץ ורציתי להוריד את הסרט שצילמתי בחו"ל עכשיו הסתבר שהייתי צריך כרטיס DV שקניתי כבר עכשיו ביחד עם הכרטיס קיבלתי את ULED 6 SE ואני מנסה להוריד את הסרט למחשב שלי אבל משום מה זה יוצא באיכות מחורבנת בצורה שלא תאמן וממש מבאס את התחת להקליט את הסרט למחשב איך שהוא נראה האם מישהו יכול לעזור ??? ??? ??? ולהגיד לי מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל להוריד את הסרט באיכות הטובה ביותר למחשב. מיותר לציין שאין לי צורב DVD ולכן אני צריך לצרוב את זה בפורמט SVCD ששמעתי שהוא האיכותי ביותר. אשמח לקבל כול סוג של עזרה שתוכלו להגיש לי. בתודה מראש ינשוף

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by Oranili,

7800GS 256MB DVI AGP איך הוא ? סוחב ? ... תודה ..

• 14 תגובות
    • 596 צפיות
  23. היי אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך עד 550 שקל למשחקים הכי טוב שאפשר להשיג בשביל הסכום... ואין קשר למפרט שמופיע בחתימה. תודה מראש לעוזרים!

24. העפתי את טלויזה מחדר ואני רוצה עדיין מידי פעם לראות פה משהו... הבעיה שפעם בכבלים היו קולטים (אולי עדיין) תחנות רדיו דרך השקע של רדיו (לא לא השירות הזה עם הממיר של מוזיקה אלא סתם ככה), אז חיברתי את מערכת לשקע ובמקביל היה לי חיבור למחשב אז נוצר צליל תמידי של ממממ... (כל עוד המחשב היה דולק ושקע של כבלים היה מחובר) בסוף התייאשתי למרות שככה שמעו מצויין וגם היה אפשר לקלוט ערוץ 3 ו- 4 במערכת מה שהיה נחמד במיוחד לסרטים! בקיצור עכשיו אני חושש שאם אני יקנה כרטיס טלויזיה לצפייה בשידורים תווצר בעיה דומה משהו מכיר את תופעה ? נתקל בה? פתר? לחילופין עובד עם כרטיס טלויזיה מול הכבלים ישירות (ללא ממיר דיגיטלי או אחר? , בעצם תגידו גם אם כן רק תציינו למה הוא מחובר) חוץ מזה המלצה לכרטיס זול ו…

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי מחשב P3 1000 עם 512 MB זיכרון ו WINXP יש לי תקציב של 500 ש"ח לכרטיס מסך אני מבקש עזרה בבחירת הכרטיס יש לי את הדגמים הבאים: Gigabyte Geforce FX5500 (64 bit) 128 mb - Retail Gigabyte RADEON 9000 Pro 128 mb DDR TV DVI Retail Gigabyte RADEON 9200 - 128MB DDR - DVI - TV OUT AGPx8- RETAIL GIGABYTE RADEON 9600SE 128 mb TV OUT DVI אם יש לכם דגם אחר אשמח לקבל

• 4 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים