עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shai1992,

אני חייב שדרוג למחשב יש לי כרטיס מסך 4mx400geforce ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של 500 עד גג 600 ש"ח אני חושב על 7300 אנא ענו לי בהקדם בשעות הקרובות!

2. יש לי בחדר את החיבור של ה-TV וה-RADIO.. לשם אני מחבר את הכבל של הכרטיס נכון? אם יש לי HOT אז אני אקבל איכות טלוויזיה טובה? או שזה תלוי באיכות הכרטיס? אם זה משנה באיכות הכרטיס אז אני מוכן להשקיע עד 500-600 ש"ח.... זה נראה לי מספיק... מה ההבדלים בין סוגי הכרטיסים? תודה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  3. Started by klips,

יש לי 2 כרטיסי 9800GT. יש לי בעיה שכאשר אני משנה בלוח בקרה של ניוידיה למערך SLI כל המשחקים מקבלים צבע אדום מרוח כזה, גם בסרטים שאני מפעיל. אני התקנתי את הדרייברים אין ספור פעמים ושום דבר לא עוזר .חשבתי שזה תקלה באחד הכרטיסים לקחתי לבדיקה והם נמצאו תקינים ,זה קרה לי בעבר והתקנתי את הדרייבר החדש וזה הסתדר עכשיו שום דבר לא הולך אני לא יודע מה לעשות מקווה שתתנו לי כיוון.תודה.

4. Started by menyd1,

שלום יש לי כרטיס HD 4870 512MB של סאפייר בזמנו שקניתי היה הבדל במחיר בין ה 512 MB ל 1GB וכיום ה 4890 עולה כמעט במחיר שקניתי את ה 4870 שלי בלי קשר סתם לדעת מה ההבדל בגודל זיכרון האם זה משמעותי? או זה לא ממש משמעותי מתי זה יבוא לי לידי ביטוי ההבדל?(יש לי 4 ג'יגה זיכרון בווינדוס XP שמזהה רק 3.25)

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  5. רואים כאילו המשך על המסך השני ,או שפשוט רואים כפול?

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  6. Started by ZigZagEr,

שלום קניתי מסך LCD חדש של LG מדגם L1950B. אני עדיין בודק אותו האם אין בו בעיות פיקסלים שרופים ואני שמח שעדיין לא מצאתי אבל מה שכן - כאשר המסך מציג משהו כהה, למשל מסך שחור, יש מן "זוהר" כזה בחלק העליון-אמצע של המסך שבקושי שמים לב אליו. זה לא משהו שאני לא יכול לחיות איתו, אבל בכל זאת - ככה זה אמור להיות? אני אנסה להסביר שוב מה רואים: בחלק העליון של המסך, הצבע השחור הוא טיפה יותר בהיר כאילו הוא זוהר כזה מרוב תאורה... ככה זה נמשך עד כחצי ס"מ. חוץ מזה המסך מצויין ;D

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  7. Started by naki,

שלום לכולם! יש לי gigabite gtx 770 4gb וסך הכל אני נהנה מהביצועים.. יש לי רק שאלה לגבי משחקים ספציפים... לאחרונה קניתי את watch dogs וגם את shadow of mordor ושניהם עובדים חלק על הגדרות ultra. שיחקתי לפני כמה חודשים ב batman arkham origins וגם ב assassin's creed black flag ובשניהם הייתי צריך להוריד פילטרים לfxaaa כדי לקבל חויית משחק חלקה.. רציתי לשאול אם הבעיה זה במשחקים האלה עצמם? שאלה נוספת... תוכנת gforce experience הגדירה לי במשחקים האלה הגדרות ממומלצות של ultra על הכרטיס מסך שלי, ובפועל הייתי צריך להוריד הגדרות כמו שציינתי... אי אפשר באמת לסמוך על ההגדרות שלהם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. מאיפה אני משיג הגבהה לכרטיס מסך כמו שיש לmotzart SX ? כמו זה: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/+moz_image/02_Build-inRiserCard.gif https://linitx.com/images/865_pci_express_flexi_riser_7cm_large.jpg עריכה: סליחה, פשוט חשבתי שזה יותר מתאים לפורום מארזים כי זה חלק מהמארז....

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  9. שלום לכולם.. לאחר הורדת המחירים של הכרטיסי מסך ב KSP אני שוקל ממש ברצינות לקנות את אחד מאלה. האם יש למישהו אתר שיכול להשוות בין השניים? או שהוא כבר מכיר את ההשוואות ויודע להגיד עד כמה משמעותי ההפרש ביניהם? http://ksp.co.il/?list_compare=.24680..24678. שאלה נוספת: האם במשחקים החדשים שיצאו ואלה שעתידים לצאת יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד? (I5 4430 3.0GHZ) כי אם כן אשקול בעתיד לשדרג את המעבד ל 4690 או 4790

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. קצת מסקרן אותי מה בין הסידרה המיקצועית לביתית האים המיקצועית טובה יותר למישחקים גם בכמה היא יותר טובה Quadro 3450 .....GeForce 7950GX2 שני הדגמים האלה למשל בכמה ואיך יותר טובים הם האחד מהשני או ש רק בתוכנות התלת מימד במידול ורינדור ייראו ההבדלים ???

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  11. Started by Niv golan,

יש לי מסך 15 ישן של mag הסוג שלו הוא:xj500t המסך מתחמם מהר והרבה אפילו שמתי לו מאוורר למעלה שכל האוויר החם יעלה למעלה אבל זה לא עוזר הרבה כתוצאה מההתחממות רואים מטושטש במסך ולא רואים יפה רק שהוא מקורר רואים יפה.... מה ניתן לעשות?

12. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם MSI HD 7970 חיברתי אליו 3 מסכים, האחד מסך מחשב סמסונג B2230 FULL HD, השני מסך מחשב סמסונג 2243BW והשלישי מסך טלוויזיה 40 אינץ של סמסונג LA40A451 השאלות שלי הן כאלו : 1. איך אני יכול לקבוע שהרזולוציה תשאר במסך הראשי שלי שהוא הFULL HD B2230 ? בגלל שהרחבתי את השולחן עבודה הרזולוציה נקבעה לפי הרזולוציה של המסך עם הרזולוציה הכי נחותה. פשוט אם פתאום אני רוצה לשחק משחק עם רזולוציה של FULL HD אני לא אראה אותו בשיא האיכות. יש דרך להגדיר את זה? 2. איך זה שהטלוויזיה שלי ה-40 כן תומכת ברזולוציה של FULL HD אבל היא HD READY 3. אפשר איזה הסבר או מדריך על ה-Eyefinity display? אין אני משתמש בזה? התעסקתי עם זה וזה רק הפך לי את הכיו…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  13. אני הולך לקנות מחשב אשר יהיו בו זוג כרטיסי 8800GT. אני רואה שיש המון חברות ומפה למדתי שכולם אותו הדבר מבחינת ביצועים אז הכי טוב זה לקחת את הכי זול. 1 בכרטיס הזה למשל - Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail - מה זה אומר ה-ZL ? 2 האם הכי טוב מבחינתי יהיה לקחת זוג כאלו? למה פה דווקא אסוס די זולים למרות שבד"כ הם יקרים יותר ? האם מדובר בכרטיס חלש יותר ? תודה. עריכה : אני שם לב עכשיו שבטעות פירסמתי את הפוסט במקום הלא נכון.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  14. יש לי כרגע מסך LG FLATRON F900P .. ומאחר והוא ענקי אני מעוניין להחליף אותו במסך LCD 19" אינטש .. השאלות הן, האם כדאי לי בכלל להחליף את המסך ? הבעיה היחידה שמציקה לי זה שהוא יותר מדי גדול ואין לי מספיק מקום בחדר ובנוגע לLCD 19 אינטש, איזה כדאי לי לקנות ? אני מעוניין לקנות משהו באזור ה 2000 וראיתי שיש כמה דגמים במחירים הללו של SAMSUNG ושל BENQ ... מצאתי את המסך הזה בחיפוש בזאפ : http://www.mypc.co.il/Product.asp?Pid=BENQ-19-FP91E&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=40 מה אתם אומרים עליו ?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. Started by forcry4,

שלום לכולם מפרט נוכחי: מעבד: i5 6500 לוח אם: z170-A-PRO זיכרון: 8GB DDR4 2400Mhz Corsair Vengeance LPX ספק כוח: 500 - זלמן איזה כרטיס הכי טוב: 1. Sapphire Radeon RX 480 NITRO+ 8GB GDDR5 2. MSI Radeon RX 480 8GB GAMING X GDDR5 3. Gigabyte Radeon RX 480 8GB GDDR5 4. MSI Radeon RX 480 8GB GDDR5 תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ac1240,

התקנתי את הדרייבר החדש על 7 ואין לי אופצייה של להפעיל את הטלויזייה שלי(שאני יראה בטלויזייה את ההעתק של המחשב למה זה ? http://s103.photobucket.com/albums/m127/retiredat44/ATI%20Cats/?action-view&current=06-06-09_Cat_93_WinXP.jpg ההבדל בין המצב שלי למצב שבתמונה הוא שבמצב שלי אין לי בכלל את ה DISPLAYS MANAGER פירסמתי כבר בנושא הראשי אבל כנראה אף אחד לא נכנס לשם תודה

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  17. איזה כרטיס יהיה נכון למערכת שמבוססת על מעבד I5 2500 או I7 2600 . אני אעבוד בהתחלה עם תוכנת pinnacle studio 14 ולאחר מכן אשקול לעבור לתוכנות כמו edius או premiere מה חשיבות הכרטיס במערכת זו ?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  18. Started by motek88,

מבקשת יעוץ לקניית מסך LCD 19 אינץ... תקציב- עד 2500 בעיקר למשחקים ואינטרנט בבית חשבתי על סמסונג 930B 913 N מה דעתכם? תודה :-*

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  19. Started by MatanFrenkel,

יש לי את הכסף לשידרוג , 5870 נכנס בתקציב , אני כנראה יעבוד על מסך ברזולוצית FHD ומעלה ( משחקים בעיקר ) יש לי קונה ב600 ש"ח לכרטיס שלי ולכן החלטתי על הדרך לרכוש את אחד מהכוכבים החדשים של ATI , השאלה שלי זה האם יש משהו אחר שלא שקלתי ( 4890 ?) לפי מה שהבנתי ל5850 יש 200 פחות מעבדי זרימה מל5870 ולכן הוא בטיפה חלש יותר , אבל רציתי לשאול אם זה יספיק לי לרזולוציות של 26" . בקיצור , 5850 - אוברקיל או כרטיס משתלם? אותו דבר לגבי ה5870 ( תוספת של 600 ש"ח למחיר ה5850 , יש את הכסף אבל האם שווה ? ) תודה מראש

20. Started by Shoshan01,

http://ksp.co.il/?uin=20776 זה קירור סטוק? המחיר לעומת המחיר חו"ל משתלם?

21. יש לי כרטיס מסך x1600xt יציאת S video 7 פינים . עכשיו אני אדבר על הקבלים שקיבלתי בבאנדל של הכרטיס מסך : קבל שחור S video - 4 פינים . קבל צהוב עם מתאם ל- SVIDEO ( composite ? ) ועוד קבל שהוא 7 פינים ובדיוק מתאים לי ליציאה (חופף את היציאה) של הכרטיס מסך .. אותו קבל מפוצל ל- 3 קבלים אחרים - אדום ירוק וכחול .. נתחיל מזה .. שכאשר אני מחבר את הקבל S video ( השחוק בעל ה- 4 פינים - 2 פינים אודיו ו - 2 פינים וידאו אם אני לא טועה .. ) אני מקבל תמונה מלאה בטלויזיה .. צבעים הכל טוב ויפה .. אך הבעיה שיש לי היא שאני חייב לחבר את מסך המחשב לחיבור הכחול שידוע בשמו VGA , אחרת , אם אני אחבר את הקבל הזה בעזרת מתאם (DVI) ליציאת הוידאו של כרטיס המסך DVI אני לא מקבל תמונה בטלויזיה זתומרת שהטל…

22. אני רוצה לקנות כרטיס מסך GTX650 Ti Boost 2GB GDDR5 ואני מחפש שווה ערך יותר בזול או יתר בצועים 15% בתוספת 100 ש"ח וכמו כן איזה מעבד וזיכרון ימצו איתו את הפונטציאל

23. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה יותר חזק? אחד יותר מהיר אבל 64 ביט,והשני 128,ויותר איטי. מה לבחור? או שיש לכם המלצה על כררטיס במחיר דומה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.