כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך דק MAG MS776 ואני מחפש הרבה זמן כבר דריוור בשבילו , אני צריך את עזרתכם . תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
שלום ! רציתי לדעת מה ההבדל בין גירסאת הדלוקס של כרטיס זה לבין הגירסא הרגילה ? אם זה רק בגלל הרדיו אז עדיף אני ילך על הרגיל העיקש שיהיה שלט...
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך, אולי אפילו היום, אחרי שאני כבר מלא זמן מורח את זה... כל הזמן הה על הכוונת שלי ה 9800pro 128mb 256bit sapphire(התקציב שלי הוא 1500 שח ולא שקל יותר!) אבל עכשיו ראיתי בזיגזג שיש באותו מחיר את ה: GIGABYTE ATI RADEON X600XT 128 mb PCI EXPRESS / DVI / TVoUT - R מה אתם אומרים? אני לא יודע מה יותר חזק, אני רק יודע ש x600xt שייך לדור החדש (וכמובן שאני לא יכול להרשות לעצמי X800... תודה!
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אז זהו זה סוף סוף קבלתי את ה 9800PRO 128MB 256BIT של ספיר והתקנתי אותו במחשב עם הדרייברים החדשים של אומגה וכבר יש לי כמה שאלות ? א. בעזרת איזה תוכנה אני אוכל לראות שהכרטיס באמת 256bit יש לי את ה- sisoftware sandra החדשה אך אני לא מוצא שם דבר וחצי דבר על כמה ביט הכרטיס ( למרות שלפי כמה הסברים שנתנו בפורום כגון : צורת הזיכרונות וסידור שלהם על הכרטיס אז הכל נראה כשורה ) ? ב. לפי בדרייברים של אומגה הליבה עומדת על 378 והזיכרון על 337.5 באם זה תקין לסוג זה של כרטיס ואו האם כדאי להחליף את הדרייבר ? ג. כאשר ניסיתי להעלות משחק על-מנת להתרשם מהכרטיס חלק מהגרפיקה נראת בצורה מאוד זוהרת ( כגון : סלעים וקירות ) לא הצבע שצריך להיות האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות הכרטיס ? ( אנ…
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום. אתמול הלך לי המסך, אז אני צריך מסך חדש, התקציב נמוך ועומד באזור ה700 ש"ח. אני צריך מסך 17" , עדיף שטוח שיחזיק כמה שיותר זמן, כמובן צריך איכות תמונה טובה אבל אני לא גרפיקאי או משהו אז אני לא צריך משהו רציני, רק משהו שיציג דברים באופן נורמלי. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
טוב אני מפרסם פה ממש הרבה הודעות עזרה ביומיים האחרונים... (זה מה שקורה כשעוברים מnvidia geforce mx 440 ל- radeon 9800pro) בכל מקרה, עוד בעייה שנאי לא מצליח לסדר אותה: התקנתי את הcatalyst האחרון 4.6, כל הdesktop ניראה בסדר, אך מסיבה מסויימת שורת הtask bar של ווינדוס למטה, האייקונים שבה לא נראים טוב, כאילו הם ברזולוצייה לא טובה (נראה כאילו מישהו עבר עליהם עם סכין גילוח ) זה ככה כם כשעושים start>shutdown אז שלושת הכפתורים standby loggoff ו shutdown נראים לא טוב... די מוזר, ממה זה יכול להיות? תודה!
-
- 13 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Compaq Presario 2102EU, ואני מחפש כרטיס טלוויזה PCMCIA בשבילו, שיש לו גם אנטנה. כלומר בעצם משהו שיהפוך את המחשב לטלויזיה... אני יודע שיש משהו שנקרא "Margi Systems TV-To-Go TV Tuner PC-Card with built-in antenna for notebook computer " אבל לפי מה שהבנתי הפסיקו לייצר את זה, ולא ניתן יותר להשיג את זה. האם מישהו פה יודע על כרטיסים כאלה? (אני יכול להשתמש גם בכרטיס טלויזיה עם חיבור לאנטנה חיצונית, אבל אני חייב שהוא יהיה PCMCIA, כדי שהוא לא יהיה צריך חיבור לחשמל, אלא יקח את החשמל שדרוש לו מהמחשב.)
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי עכשיו: RADEON 9200 128MB DVI TV OUT אני ממש לא מרוצה מהכרטיס הזה, ואני עכשיו רוצה למכור אותו ולקנות את הכרטיס הזה: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA002&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7 מה אתם אומרים עליו? רוחב פס זיכרון שלו הוא רק 128, זה מספיק? חשבתי שיצא מאותו סוג כבר עם 256 רוחב פס זיכרון.
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם אך אני יכול להבדיל בין ב 64 ל 128ביט בכרטיס מסך FX5200 אבל רק לפי צורה חיצונית ??
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם אני מתכנן להתחיל לילמוד אנימציה בMAYA האם זה דורש כרטיס גרפי חזק?? בתודה מראש *יש לי READON 9600 PRO
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב בן שלוש עם פנטיום 4 1.3 ולוח אם עם ציפ סט 850. הוא רוצה עכשיו להחליף את ה- GF4 שלו לR9800PRO ובעתיד להחליף את כל המחשב. השאלה היא אם המחשב שלו יכול לתמוך בכרטיס כזה עד שהוא יקנה מחשב חדש?
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום ראיתי פה אנשים שכתבו על הכרטיס הזה חשבתי שזה מה שיש בKSP, שאלתי את חבר שלי והוא אמר לי שהסאפיר בKSP הוא בעצם 128BIT אני מחפש את הכרטיס של ה256BIT עם ליבת הR360 לקניה בארץ תודה
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ביינתים האפשריות שלי הם שניים: MAG LCD 15.0 - MS576 או BenQ LCD 15" - FP567S - black & silver - Monitor אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום רב, מכר שלי מאונין לרעות טלויזיה דרך הYES שיש לו במחשב, יש לצין שיש לו כבר TV וממיר של YES אז כחה איזה כרטיס טלויזיה הוא צריך? והעם הוא צריך עוד ממיר? ועם יש עוד משהוא שצריך עלמנת לגרום לזה לעבוד אז מה הוא? תודה רבה נדב
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכל משחק ותמונות גדולות אני רואה את הקווים שבחוץ (יעני הבורדר) הוא כזה מוזר זיגזג כזה אני לא יודע איך להסביר את זה אני אצלם תמונות וישים פה. הכרטיס מסך שלי הוא Radeon 9800Pro של חברת ELSA תודה מראש לעונים! :
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
r9600p של ספיר מה המהירות ליבה והזיכרון וכמה ביט יש בו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום יש לי gf3 ti200 עם דרייברים ישנים. אני לא יודע מאיפה להוריד את העדכניים. חיפשתי באתר בהורדות ולא ידעתי מה צריך להוריד. קישור ישיר יעזור...
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני קונה R9800PRO אז כדאי לי להוסיף 200 ש"ח ל-MSI או שעדיף לי להשאר עם ה-Sapphir??
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר את המחשב לטלוויזיה זה קלי קלות, אבל אני מעוניין לחבר את המחשב שלי לטלווזיה בסלון כדי לראות ולשמוע דרך מערכת הקולנוע הביתית שלי. עכשיו כדי שלא יהיו חוטים ברחבי הבית אני הייתי רוצה לנצל את מערכת הכבלים של הבית בכדי לעביר את שדר הווידיאו. השאלה שלי אם אפשר בעזרת VIVO שמתפצל לחיבור S-Video להתחבר למערכת הכבלים של הבית, ואז, לחבר את החוט של הכבלים שבחדר שלי לחוט המוביל לסלון דרך קופסת המיתוג. הבעיה שלי היא אם אפשר לחבר את הS-Video למערכת הכבלים של הבית... תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס radeon 9800pro חדש, הורדתי ישר את הדרייברים הכי חדשים catalyst 4.6 (כמובן אחרי שפרמטתי את המחשב, אני לא רוצה שיהיה שום התנגשות עם הדרייברים הישנים של ה mx. ני לא יודע איך להגדיר את כל הcatalyst , יש כל כך הרבה אפשרויות ואני לא את כולם מכיר, אני רוצה להגדיר כי מסיבה מסויימת unreal 2004 קרטע טיפה (אוי ויי זמיר!) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי בבית p3 800/133 עם 450 זיכרון וכרטיס tnt2. רציתי לקנות כרטיס חדש כדי להגיע לביצועים יותר גבוהים במשחקים - חשבתי על radeon 9200 או gf4 mx. איזה אתם ממליצים לי? (עד 400 ש"ח + -) *עדיף שיהיה עם קירור טוב כדי לעשות לו OC קטן..
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
למי שזוכר זאת החברה שפיתחה את הקיירו 1 ו-2 ועוד כמה כרטיסים לפני זה... אפילו שלא היה לכרטיס הזה מנוע T&L הוא היה כרטיס חזק לעומת גיפורס 2 GTS ולעומת MX ... ועכשיו יכול להיות שנראה כרטיס מסך מהחברה!! http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4012230&page=1&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תשימו לב לכמה דברים מעניינים שמשכו אותי.. Here are some numbers for you NV35 can do 8 Z/Stencil calculations per clock, which is a theoretical Stencil fillrate of 3.6GPixels/sec along with no Stenciling in parallel with pixel rendering. (Major slowdown) Kyro 2 can do 32 Z/Stencil calculations per clock which is a t…
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם שווה לקחת מפרט amd 2500 512 ram 6800 רגיל לא gt לא ultra ... או a64 3 512 msi 9800 pro ? זאת אומרת השאלה היא האם ההפרש של ה600 ש"J שווה את זהב והורדת המעבד ? הכרטיס הזה חזק הוא שווה בכלל משהו ? תודה
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בזמנו שקניתי את המחשב לפני חצי שנה קניתי את כרטיס המסך Hercules Phrophet 9800 Pro 128Mb והוא שימש אותי יפה מאוד באותו הזמן זה היה הכרטיס הכי "שווה" בשוק ואף הכי מושך כמובן קבלתי אחריות מהיבואן הכל היה טוב ויפה עד שעקב תקלה במאוורר של הכרטיס וחוסר צומת לב שלי לבעיה שלהערכתי נמשכה שבןע ימים שהחלו להופיע צבעים על המסך ומהנסיון הקודם שהיה לי עם TI4600 ידעתי כבר מה הולך לצפות לי כשאר פתחתי את דלת המארז והצצתי... וכן כמו שקרה עם הכרטיס הקודם שלי גם לכרטיס הנוכחי נשרף המאוורר והכרטיס עבד חסר אונים וחסר קירור עד אשר החליט שהספיק לו והראה סימני גסיסה כמובן שהסרתי דאגה מלבי שכן הכרטיס בן חצי שנה וישנה עדיין אחריות נתתי לספק שלי לשלוח אותו ליבאון וישבתי בחיבוק ידיים כשבוע ימים שלאחר…
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-