כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך GF7600GS של Gigabyte אני מחזיר אותו לחנות ומקבל זיכוי. אני רוצה משהו עד 1200 ש"ח לא משנה ATI-AMD או nVidia
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך on board ואין יציאה. יש כרטיס שאוכל לקנות רק ליציאה? האם זה פחות טוב מיציאה שעל כרטיס מסך? כמה זה אמור לעלות?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי את כל המשחקים על הפילטרים הכי גבוהים את כל המשחקים ללא בעיות מלבד CRYSIS כי בישבילו צריך כרטיס חזק יותר. אז אני לא רוצה שתביאו לי בכוונה את ה8800GTS אני רוצה כרטיס שיריץ את כל המשחקים אם זה ה9600GT זה גם טוב או הHD3870 פשוט מאוד רק שיריץ את הכל על מסך 19" רזולוציה של 1280X1024 ____________________________ עד 1100
-
- 9 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המחיר יכול להיות עד 1000 שקל אבל פשוט החברה שאני רוצה לקנות ממנה את כל המחשב יש לה רק כרטיסים של ATI ושל NVIDIA בבקשה לא לחרוג מהמחיר
-
- 13 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כרטיס ממש חזק שלהם ל CROSSFIRE בעתיד הקרוב
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כ.מסך הכי זול שיש רק שיתמוך ב Windows 7 וכל הגרפיקה שלו, כולל aero. פשוט יש לי מחשב ישן בן 5 בערך אם כ.מסך מובנה. הלוח הוא Asus, P5S800-VM-UAYGZ. אין כל כך הרבה מידע עליו אבל הבנתי שהוא כן תומך ב DX9... הבעיה ש Windows 7 וכל ה aero דורשים חוץ מ DX9 גם WDDM 1.0... אני לא יודע מה זה ה WDDM 1.0 הזה אבל נראה לי שהכ.מסך המובנה של הלוח לא תומך בו. אשמח אם תמליצו לי אל כ.מסך הכי זול אם תמיכה ב Windows 7 ו aero. ובכלל באופן כללי, מאיזה דגמים הכי ישנים של כרטיסי מסך (גם nvidia וגם ATI) יש את התמיכה ב aero ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים למפרט הבא: E6300 זכרון 1GB (DDR2 667MHz) הספק 400W לא ג'נרי שהצוואר בקבוק יהיה כמה שיותר קטן, כי אני לא עושה OC התקציב 1000+-, עדיף - עריכה: אם זה עוזר במשהו הלוח אם הוא DG965WH
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע מה... תמליצו לי בבקשה על כרטיס מסך נחמד וטוב בתקציב של בערך 1000 שקל ככה אפשר קצת יותר אני משחק במחשב אז הכרטיס צריך להיות בעיקר למשחקים ו... יש לי עכשיו ריידון 9100 אז אני רוצה לקנות כרטיס טוב ולהרגיש בהדל ובכל זה אפשר המלצה בבקשה תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
צריך כרטיס עד 1100 ש"ח שתומך בDX10 ושיכול להפעיל ויסטה ובבקשה הסברה קטנה מזה DX10 ?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני צריך כרטיס עריכה כדי שאני יוכל לחבר מצלמת ווידאו למחשב על מנת להמיר את הקלטות וידאו לפורמט DVD... התקציב: 200-250ש"ח מקסימום.... אם אפשר מנועה מחשבים כי אני מזמין משם גם ככה כמה דברים אז שאני יזמין כבר הכול ביחד... נ.ב הכרטיס בא עם תוכנה שממירה לDVD?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי כרגע Radeon 8500 LE , לא נראה לי שהוא יריץ את ה-GTA החדש... כי הוא רק 64BIT וראיתי שדרוש 128BIT... אני צריך כרטיס שיריץ לי את המשחק הזה.. אם הוא יריץ לי את המשחק הזה, הוא יריץ את כל שאר הדברים... אני לא גיימר, אני פשוט חולה על GTA... אני חייל, משתמש במחשב בעיקר לשירים וסרטים. אתן לכם את המפרט שלי: ABIT Nforce2 NF7 512*2 GEIL + COOLING Barton 2500+ @ 2600+ זהו, מוכן לזרוק 500 ש"ח על כרטיס מסך בשביל המשחק הזה... יש משהו כזה?
-
התקציב הוא בכללי 500 שקל אבל זה גמיש יש לי כבר שנתיים HD4870 של GAINWARD והוא סבבה לגמרי.\ לאחרונה למדתי את התוכנה MARI שצובעת אובייקטים בתלת מימד והיא תומכת באופן רישמי רק ב GEFORE. בתכלס הVIEWPORT נראה אצלי לא טוב ולא רואים את הצבע לפעמים, יש הרבה באגים משונים. http://www.thefoundry.co.uk/products/mari/system-requirements/ איזה GEFORCE לקנות? מבחינת ביצועים במשחקים הייתי רוצה שהוא יהיה טיפה יותר טוב מהקודם, כי זה מוזר לקנות משו חדש שיהיה פחות טוב באיזהשהו דבר מהמוצר הקודם, זה מרגיז. בנוסף, אם אני כבר מחליף אז אני אשמח שיהיה בו הרבה מעבדי CUDA. בגלל כל זה הגעתי ל GTX650 חיפשתי בזאפ ומצאתי את זה http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sparkle-geforce-gtx-650-1024…
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הוצאתי שרת שלי ששכן בחוות שרתים והעברתי אותו הביתה. יש לו מעבד XEON מרובע ליבות ו-32 ג"ב זכרון ככה שהוא יכול להיות מחשב ביתי לא רע בכלל, ולהפתעתי הוא גם די שקט. הבעיה היחידה היא שיש לו כרטיס מסך שמתאים לשרתים ובכלל לא מתאים אפילו לדסקטופ הכי בסיסי שיש, הוא כנראה לא תומך בכלום וזה גם די מובן כי רוב הגישה שלי לשרת עד היום היתה מרחוק וכמעט מעולם לא חובר מסך ישירות לשרת (מלבד כאשר הותקן). מצ"ב תמונה של חריץ ההרחבה (אחד משניים) שמצאתי על לוח-האם של השרת, זה שרת 1U ככה שיש לי גם בעיית מקום (לפי מה שהבנתי אני צריך דגמים שנקראים low profile כדי שיתאימו למיעוט המקום) מי יודע איזה כרטיסי מסך מתאימים לחריץ ההרחבה הזה x8 ומי יודע איפה (או למי) יש כרטיסי מסך שמתאימים לממ…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, דחיתי את ההחלטה המחודשת שלי כבר קרוב לחודשיים ועכשיו אני כבר צריך ליהיות שלם עם עצמי... הזמנתי X800 XTPE, כל ההכנות נעשו כבר בשביל התינוק החמודי המיוחל,קניתי ספק חדש ,OC חזק(2.4@3.6)הוספתי זכרון שיפרתי זרימה,טוב אתם יודעים איך זה עם תינוק חדש ;D... בקיצור,כשהוא כבר הגיע לארץ ,טוב, תקין הוא לא היה...(בין היתר קירור שבור,טרנזיסטור מוזר הסתובב לו בשקית והיה אפילו איזה משהו קרמי רופף)בכאב רב שלחתי אותו חזרה,ולא מזמן(האמת שכן מזמן חח) ATI החזירו תשובה (אם תרצו אני אעלה לכאן ת'מייל):הX800 PE זמין רק בCOMP4U ובbest buy משהו כזה והם כבר לא מוכרים אותו מהחנות הוירטואלית,ונחשו מה -לחנויות האלו גם נגמר הסטוק שלו...(למרות שאני לא יודע מה המצב נכון לעכשיו,אבל לא סביר מדי שיש לה…
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לבנות מערכת עם 2 מסכי מחשב (DVI נניח) ברזולוציה FHD. בנוסף, אני צריך להוציא עוד 4 מסכים HDMI. (עדיף 4K) אני צריך שהמחשב ידע לשכפל את 2 המסכים הראשיים ל 2 מה-4. כמובן, צריך שיהיה אפשר לשחק עם זה, ולשדר לכל מסך כל פעם משהו אחר. איך עושים את זה? צריך חומרה יעודית או שמספיק 2 כרטיסי מסך? ואיזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם כן, אפשר קישור למדריך שמסביר איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
אם יש לי את הכרטיס מסך הזה: Sapphire Radeon X800GTO PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card איזה כרטיס טלוויזיה אני צריך לקנות?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
תגידו הכרטיס RADEON 9250 128MB שווה לקניה ב 319 ש"ח??.. כרטיס חמוד לא צריך כרטיס טוב אבל תגידו אם שווה הוא שיש מקום יותר זול??...
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום,הרבה זמן רציתי לראות טלויזיה במחשב ושאני גם אוכל להקליט תוכניות טלויזיה על המחשב. ולא יצא לי לבדוק איך עושים את זה כמה זה עולה וכו'. היום הסתכלתי באריג'נט (arigent.co.il) אם מישהו מכיר וראיתי במבצעים שלהם כרטיס טלויזיה שמאפשר לחבר את הממיר למחשב ומגיע עם כל הכבלים התוכנה הדרושה לשם ראיה והקלטה של תוכניות טלויזיה. עכשיו התיאור של המוצר לא מדויק לגמרי ואני לא בטוח שזה באמת מה שאני צריך כדי לראות והקליט מהממיר תוכניות טלויזיה אז רציתי שתגידו לי אם הכרטיס יעשה את מה שאני צריך. וגם בלוח אם שלי אין יציאת פי סי אי אקספרס ורשום שהכרטיס צריך יציאת פי סי אי אבל אני לא בטוח לגמרי אם הם לא מתכוונים לפי סי איי אקספרס. בכל מקרה אני צריך שמי שמכיר את הכרטיס או מבין בדברים האלה יגיד…
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני שומע פה מהרבה אנשים ש 793MB טוב יותר מ MAG FD2 אבל ב KSP אמרו לי ש FD2 זה המסך הכי טוב שיש להם :-X אבל 793MB עולה 830 ו FD2 1200 איך זה יכול להיות? איזה מסך טוב יותר סופית.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה המסך 17 הכי טוב עד 1200ש"ח (אני רוצה לדעת מי הכי הכי, ולא המלצות). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע את ה- 7300GT ואני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף ספק כוח בשביל ה-8600
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-