כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
המטרה פה היא לחסוך את מליון השאלה שיצוצו החל מהשבוע הקרוב בסגנון ה-"יש לי 1400 שקל בדיוק, האם שווה לי לקנות את ה-4890 החדש?" לאחרי בדיקת כמעט כל הביקורות שנעשו ברשת על הכרטיס החדש של AMD, אפשר להגיד חד וחלק, שהיתרון היחיד שלו היה הורדת מחירי GTX260 לרצפה, ועל ידי כך הפיכת ה-4890 לכמעט לא רלבנטי (לפחות במחירים בארץ) מה הכוונה? הפרש הביצועים בין GTX260 216SP ל-4890 נע בין 5 אחוז ל-10 אחוז ברזולוציות הגבוהות. כאשר מדובר פה על הפרש של 5-8fps לרוב. חשוב לשים לב, שהפעלת פילטרים פועלת לרוב לטובת הכרטיסים של נוידיה. הפרש המחירים נכון להיום בארץ הוא מעל 400 שח - מה שאומר שה-4890 יקר ב-40 אחוז יותר. צריך להבין שגם במסכי 24 אינצ', GTX260 ממצא את מלוא הפוטנציאל. ולכן 4890 קצת מיותר ב…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
השגתי את Company of Heroes היום, ופשוט נדהמתי מאוד. לא רק שהרצתי בפעם הראשונה בחיים שלי משחק שנחשב כבד עם כל האופציות המקסימליות (אולטרה/גבוה מכל מה שאפשר!), המשחק גם רץ עם... 100FPS! נדהמתי לראות את התוצאה של ה Performance Test. אפילו שהרזולוציה נחשבת נמוכה, "רק" 1024X768, המשחק תמיד תופס את כל שדה הראיה שלי (מסך 15 אינץ) ואי אפשר לתאר את התענוג הזה במילים... הייתי חייב לתאר את השמחה שלי ולשתף אותה עם אחרים... זו באמת הפעם הראשונה שלי והמשחק הראשון שלי. ועדיין לא הגעתי לסצנות הקרב האינטנסיביות, ראיתי רק כמה פגזים של טנקים והפיצוץ נראה ... פצצה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
הוא יגיע עם 20 צינורות עיבוד לעומת 24 צינורות לGTX מישהו אולי יודע אם יהיה אפשר לפתוח לו צינורות עיבוד ל24? http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1585&osCsid=225b17b87f9af6466917f315f2a15517 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=10975
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אני כרגע בחיפושים אחר מסך 15 LCD..... ביינתים אני כנראה הולך על MAG Innovison......מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום. התקנתי היום את הכרטיס מסך ואני משתמש בפרמייר פרו CS5 WIN 7 PRO 64BIT וזה לא נותן לי לשנות למרקורי GPU כאילו הכרטיס לא נתמך תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9800 פרו, 256 ביט וקיבלתי באקווה מארק 3 ציון של 37,188. זה נחשב טוב?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יעבוד עם מסך LG 22" W2253TQ תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב+מסך LCD, והתחילה תופעה מוזרה: מדליקים את המחשב, והמחשב נדלק ועולה בצורה תקינה, אבל המסך משנה את הנורה שלו מירוק(פעיל) לכתום(לא פעיל - כאילו הכבל לא מחובר, או כאילו המחשב על Sleep). המחשב עם לוח GigaByte, וכולל שתי יציאות וידאו onboard DVI ו-VGA. המסך מחובר למחשב בעזרת כבל ה-DVI. ניסיתי לנתק את הכבל ולחבר אותו בחזרה.. אולי הבעיה במגעים, אבל זה לא שינה כלום. כיוון שעם המסך הגיע גם כבל VGA, שמעולם לא היה בשימוש, ניתקתי את כבל ה-DVI, ובמקומו חיברתי את כבל ה-VGA, מהיציאה האנלוגית של המחשב, אל הכניסה האנלוגית של המסך. והמסך חזר לפעול. אז קודם כל זה אומר שהמסך לא דפוק.. זה כבר טוב עכשיו לשאלה שלי.. אומנם זה אומר שהמסך תקין, אבל עדיין יש 3 אפשרוי…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לפרסם - אז אם לא אני מצטער, ואם תוכלו להעביר את זה למקום המתאים, תודה. בזמן האחרון קרתה לי תקלה שחוזרת על עצמה. כשאני רוצה להכנס לאיזשהו משחק, אני נכנס ומיד אחרי כמה שניות המסך כאילו מתכבה כזה, הוא ניהיה שחור (המנורה שלו דולקת), אבל לא שחור לגמרי, אלא רואים משהו אבל חשוך מאוד מאוד, כאילו המסך שחור. עכשיו כשאני מכבה את המסך ומדליק הוא חוזר לעצמו ל4 שניות בערך, ושוב נכבה. אם אני יוצא מהמשחק ועושה את אותה פעולה - זה ממשיך. אם אני מכבה את המסך לכמה שעות ומדליק, זה מסתדר. בדקתי את המסך שלי על מחשב אחר והכל היה בסדר, אז ככל הנראה הבעיה היא בכרטיס מסך. יש לזה פתרון? אולי כבר בחומרה יצא או שהאבק גורם לזה. אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה מצוין, ממש ל…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
היי, אני צריך כרטיס וידאו ללכידת וידאו ממכשיר VCR ושיהיה עם תוצאות טובות כמובן, ולחיבור PCI. מישהו מכיר משהו? אני חיפשתי בזאפ ומצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402230 השאלה אם זה טוב? כי המחיר פה לא מפריע לי... תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
לא ברור לי מה בדיוק האורך של 8800 מספר אנשים טוענים שהוא לא מתאים למארז של סופרנו ולא ייכנס מצד שני ראיתי משהוא שקנה 8800 ומכניס אותו למארז HEC רגיל. האם משהוא יודע האם באמת יש בעית תאימות עם טרמלטייק סופרנו?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
פעם מצאתי פו השווה של תוצאות ב3DMARK אני לא מתכוון לתוצאות של שאנשים שמו בפרום אלה על רשימה של כרטיסים והתוצאות תודה מראש אני די בתוח שקל למצוא את זה ואני סתם מסתול
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
?? אני מתכון לכרטיסים מסדרת ה 2400 6800 gpu`s
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היי, לא מחפש תשובה ספציפית, אלא שיטה. מה הדרך הנכונה להתאים כרטיס מסך למעבד מסויים? ניקח כדוגמה מעבד ryzen 7 5700x המיועד לגיימינג ברזולוציה של 1080p. איך אני יכול לדעת איזה כרטיס מסך יתאים לו הכי טוב בשביל לא ליצור צוואר בקבוק? באותה דוגמה, למשל אני רוצה לעשות בדיקה לגבי רזולוציה אחרת, נאמר 4k, מה משתנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן ברשותי כרטיס geforce4 440mx כעת התמיכה היא אך ורק בshader model 1.0 מעיון בוויקיפדיה עולה שרק בגרסאות דרייבר 53.... קיימת תמיכה ב1.1 It should be noted that older versions of the drivers (versions 53.xx for example) for the NV17 based GeForce4 MX and GeForce4 Go supported vertex shader model 1.1 via hardware assisted software emulation, however at some point this support was dropped completely. The newer drivers report that they support vertex shader model 1.1. On certain games which are able to take advantage of vertex shading, using the older drivers can actually result in a significant performance increase. Some games that require pixel and vertex shading will…
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש את הכרטיס הנ"ל ובאתר החברה בין יתר דרישות המערכת רשום: An available hard disk drive power dongle אשמח אם מישהו יוכל להסביר באופן מפורט למה הכוונה? תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
פשוט המוכר בחנות מחשבים שאני קונה ממנה הביא לי כרטיס של איזה חברה שאני לא יודע מאיפה הוא המציא אותה ואני לא זוכר תשם...
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש במחשב הנ"ל כרגע כרטיס ATI ישן אחד איזה 4MB, אם אני אחליף לאיזה INNOVISION זול האיכות תמונה תרד? אם שזה לא משהו שישימו אליו לב.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
לפני שנתיים קניתי R9 280X של MSI ששירת אותי ללא שום תקלה עד שלפני חודשיים הוא שבק חיים פתאום. במסגרת האחריות הכרטיס הוחלף לR9 280X של GIGABYTE הכרטיס החדש עושה בעיות מהיום הראשון לאחר 5-10 דקות משחק (BF3) זה מתחיל בריצודים של המסך ואחרי חצי דקה המסך פשוט קופא עם פסים כתומים-חומים ניסיתי לפרמט, להתקין מחדש דרייברים, החלפתי מארז, החלפתי ספק ל750 וואט, הוספתי מאווררים... וכלום. שום דבר לא פותר את הבעיה. במאמץ הכרטיס מגיע ל73-74 מעלות במקסימום. הטמפרטורה הממוצעת 69 הכרטיס נשלח פעמיים למעבדות של KSP והם אומרים שהוא תקין, האחריות גם נגמרה אז אני די תקוע איתו.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
הבעייה היא במתאם שהייה לי בין SRT ל SVIDEO.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכם, אני משדרג את המחשב שלי (1.8,512) למשהו קצת יותר רציני: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 AM2 MSI K9N Platinum nForce 570 Ultra AM2 Mushkin 1GB 512MBx2 High Performance HP2-5300 DDR2-667 העניין הוא כזה, אני לא משחק עם המחשב כרגע בכלל, אבל אני מעוניין בכרטיס מסך שיענה על הצרכים הבאים: 1. TV OUT 2. עיבוד של MPEG2 ו HDTV בכרטיס עצמו (פריסה) - ולא על חשבון המעבד. (* דחיסה של MPEG2 יש לי כבר בכרטיס PVR נפרד) וכמובן PCI Express x16. התקציב הוא עד 400 מקס'. במחשב הקיים יש לי כרטיס על ציפסט של NVIDIA ואני די מרוצה מהם, ומהסיבה הזאת ביקשתי מהחנות שאני מזמין ממנה שתמליץ לי על כרטיס פשוט וזול שעונה על מה שכתבתי מיקודם עם ציפסט של NVIDIA, אמר לי המוכר שאם אני רוצה פריסה בכרטיס…
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך.... אבל שיתמוך בדירקסט 10! אבל אני לא יודע מאיפה זה מתחיל השמות לדוגמא:8800,8600 אם תוכלו להגיד לי אני ישמח... [br]פורסם בתאריך: 19.08.2007 בשעה 21:16:29 8500,8600,8800 זה של NVIDI2400,2600,2900זה של ATI לא משנה אמרו לי כבר תודה בכול מקרה!
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
לדוגמא משחק כמו RoboBlitz דורש את הדרייבר הזה..והמשחק לא רוצה להיות מותקן..
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס שמאפשר לצפות בטלויזיה בכלל וערוץ 2 בפרט דרך המחשב.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-