כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשלוח תמונות איזה אתר צריך או שלא משנה?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
היי, בעיה שמופיעה לפעמים בכרטיסי מסך היא שהכרטיס נשרף אבל ממשיך לעבוד עם ביצועים יותר נמוכים. כנראה שההתנגדות בליבה עולה וזה מאט אותו אבל לא גורם לו להפסיק לעבוד. מכיוון שגם OC על כרטיס שורף אותו לאט לאט רציתי לדעת אם אחרי OC ממושך הביצועים של הכרטיס יורדים?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
חוץ מזה שלדעתי הOC של המעבד מגביל את התוצאה, הSM2.0 שלי יחסית נמוך. למה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
לפני שנה בערך קנו מחשב לאחיות שלי, המפרט הכיל את כרטיס המסך הבא: Gigabyte ATI Radeon X600-XT 128MB + VIVO כאשר המחשב הגיע הכרטיס התרסק כל הזמן ועל כן שלחנו את המחשב לתיקון. נמסר לנו שהיה מדובר בדפקט בייצור וכי הכרטיס הוחלף. לאחרונה כששמתי לב שהביצועים שלו אינם משביעי רצון כמצופה, ערכתי בדיקה ובמנהל ההתקנים מופיע הכרטיס בתור: Gigabyte ATI Radeon X600-PRO 128MB + VIVO בדקתי בדקתי את המפרטים של 2 הגרסאות: נמצא כי גרסת הXT היא בעלת מהירות שעון גבוה יותר ב100Mhz במעבד הגרפי וב70Mhz בכל ערוץ זיכרון (140Mhz) בסה"כ. ההפרש בין 2 הגרסות ב3DMark05 הוא מעל 250 נק'. על הכרטיס שרכשתי כגרסת XT שילמתי לפני כמעט שנה 811 ש"ח. אינני יודע כמה עלתה אז גרסת הPRO, אך סביר שמדובר בהפרש של כ250 ש…
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני הולך לבנות בפסח htpc לכן כבר זמן רב אני חיפשתי חלקים, ולאט לאט אספתי. עכשיו נשאר לי רק כרטיס מסך, הציעו לי: voodoo 3500 geforce 2 שניהם משומשים. למי יש יציאת טלוויזיה טובה יותר ואיכותית יותר??
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
היי, כרגע ברשותי החומרה הבאה: AMD 955 Gigabyte 990xa-ud3 sli 2x 560 8gb ram FSP 700W לפני כמה ימים, לוח האם שלי נשרף (יצא עשן מהמוספטים!) ועכשיו אני בדילמה: 1. לקנות לוח אם כמו שהיה לי בכמעט 500 ש"ח (זו האפשרות היחידה שמצאתי בארץ שמתאימה לצרכים שלי, שהם לוח לסוקט של המעבד שלי שתומך ב SLI) 2. לקנות ביד 2 לוח יותר זול (200 ש"ח) שתומך במעבד שלי אך לא ב SLI, למכור את הכרטיסים שלי ולקנות כרטיס יחיד. אני מתחיל לחשוב לכיוון האפשרות השניה, מכיוון שה SLI עשה לי לא מעט בעיות. האם יש לכם המלצה לכרטיס מסך יחיד בתקציב של 500-700 ש"ח (עדיף ביד 2 כדי לקבל תרומה טובה למחיר) שיהיה בערך ברמה של ה SLI שהיה לי? אני כרגע חייל, אין לי הרבה כסף ולכן מעדיף לא להשקיע יותר מידי במחשב …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. קניתי כבל RCA לווידיאו. מצד אחד- פין לטלווזיה. מצד שני- כבל עם 7 פינים לכרטיס מסך- (Sapphire RADEON X800 GT (256 MB) הבעיה היא שהחשב פשוט לא מזהה את החיבור. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אז ככה יש לי כרטיס radeon hd 4870 הורדתי את ההתקנה של הכרטיס מהאתר של ATI אבל שאני מנסה להתקין הוא מעלה הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את הפאק (PACK), ניסיתי להתקין את הכרטיס מסך בנפרד ואת הקטליסט בנפרד אבל הוא בכל זאת מעלה את ההודעת שגיאה יש לי XP SP3 והמחשב עבר פירמוט ואין לי שום תוכנה אחרת מותקנת למעט הכרטיס קול והעידכון של הFRAMEWORK מהאתר של מיקרוסופט מה יכולה להיות הבעיה? אגב למרות הכל המחשב עושה ריסטרסט אחרי ההתקנה ואז זה נראה כאילו הוא מזהה את הכרטיס אבל בכל זאת אין גישה לקטליסט או לכל אלפיקציה של הכרטיס מסך [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
-
אהלן וסהלן יפורום חח ניגש לעיניין קניתי מחשב חדש לא מזמן עם כרטיס מסך GTS 250 וראיתי מאחורה שיש לו שתי חיבורים של 6PIN ומה ששמתי לב שהטכנאי חיבר לי רק חיבור אחד כלומר רק 6PIN אחד מחובר ויש אחד לא מחובר אז לשאלתי זה טוב? זה רע? זה גורם לנזק עתידי? אפשר להישאר ככה? דוגמא על מה אני מדבר: נ.ב אני מפעיל משחקים חופשי על HIGH כגון רידיק GTA IV וכול החדשים ! ואני לא מרגיש בשום תקלות למיניהם! תודה לעוזרים וזה ממש חשוב לי !
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
יותר משתלם הכרטיס הזה במידה והפלטפורמה שלי מתאימה? (מעבד Q9500 גיגה זיכרון DDR2 667 , לוח אם P43)
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
סתם לידע כללי הרוב ממליצים פה על 7600GS למשל הדגם הזה:http://logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=9057 הוא טוב? כי הוא 128BIT וראיתי לחיבור PCI-E שיש 256 BITS וGDDR3 מה אתם אומרים על זה? ------ ושמעתי ש6800XT לAGP הוא מין גירסא של 6800LE ? מה אתם אומרים על זה: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=268341 ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כ. מסך X1900GT. ויש לי שתי בעיות איתו. שאני בודק בתוכנת EVEREST אני רואה שהטמפ' בזמן מנוחה היא סביב ה-70 מעלות. האם זה בעייתי? ואם כן איך אני פותר את הבעיה מבלי להרכיב משהו על הכרטיס (לא רוצה לפגוע באחריות). דבר שני לפני זה היה לי nvidia והיה דיי ברור איך לחבר את הטלויזיה היו הגדרות והכל. איזו תוכנות יש ככאן? תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1409 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=768 האם יש שני דגמים למסך הזה? באתר הרשמי מופיע רק הדגם עם המעמד המלבני
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
איך ניתן לאבחן מהיכן התקלה.הצבע האדום נעלם ואז התמונה מורכבת משני צבעים וכמובן שזה נראה זוועה.החלפתי מסך לחדש , החלפתי גם כרטיס מסך,ניקיתי את הסלוט של כרטיס המסך,החלפתי כבל מסך. שום דבר לא עוזר.השקעתי יותר מדי כסף במחשב מכדי שאחליף אותו בחדש. יש לי לוח INTEL 845HV,כרטיס מסך ELZA, פנטיום 4 1.5 G,זכרון 256 M, תודה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום. בכרטיס המסך 8400GS מבית ZOTAC, כאשר כבל ה HDMI מחובר, אני לא מקבל סאונד. למיטב הבנתי - מאתר החברה - יש צורך בכבל שנקרא SPDIF. האמנם? במידה וכן, האם עלי לרכוש אחד עם שני פינים או שלושה פינים? והאם כבל זה אמור להיות מחובר לכרטיס המסך או ללוח האם :s05: תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
חשבתי למכור את הכרטיס ולהשתדרג במשהו חזק יותר (Full HD) מה המחיר האקטואלי שלו למכירה ביד שנייה? פחות מחצי שנה ולא עבר שום OC מן הסתם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI 9250 128 DDR וראיתי שיצא דרייבר 5.10 והתקנתי אותו והמחשב קרס לי מדיי פעם ואמרו לי שהדרייבר הזה מתאים רק לכרטיסי מסך היותר מתקדמים של ATI ורציתי לדעת איזה דרייבר הכי ממולץ לכרטיס מסך שלי שיעבוד בצורה הטובה ביותר? ורציתי לשאול עוד משהו יש בקטליסט קונטרול סנטר של ATI תחת קטגוריה של 3D STANDRD SETINGS יש קטגוריה בשם TEXTURE PREFERFNCE ויש אפשרות בין ביצועים ואיכות וזה מסומן הכי קרוב לאיכות כברירת מחדל של התוכנה מה הכי כדאי? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: intel core i5 750 gigabyte ga-p55-ud3L gigabyte rreadeon hd4870 1g gddr5 [patriot ddr 3 1600mhz 2x2gb wd 500g 32mb smasung t240 הציון שקיבלתי ב 3DMark Vantage מאוד מאוד נמוך לכרטיס מסך רציתי את עזרתכם לדעת מה הבעיה... gpu score : 4042 cpu score: 12338 תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
איזה מהם יותר טוב ולמה? ויש לי אפשרות לקחת רק אחד מהם ואך ורק מהם, אז לא להציע אחרים מה לעשות יש מגבלות ששורפים מסך ישן :\ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר כרטיס מסך לציאה הרחוקה מהמעבד והאם זה ישפיע על הביצועים? אני רוצה להרחיק את הכרטיס מהמעבד כדי שיהיה יותר אוויר...
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני צריך לבחור בין שתי מערכות, שתיהן עתיקות. זאת שתבחר צריכה לתת פתרון סביר בתחום של ישומי אופיס וכן כפלטפורמת משחקים (לא הכי חדשים) לילדים. מערכת אחת - פנטיום 200MMX על לוח שאטל 591P רץ ב 100MHZ (המעבד רץ גם הוא ב100 ונותן ביצועים מדהימים יחסית לגילו), עם כרטיס מסך וודו 3 2000 AGP 16MB המערכת השניה - סלרון 450 על לוח של ECS (P6SET-ML) עם כרטיס מסך מובנה חלק מהציפסט - SIS620 עם 8MB זכרון משותף. שאר הרכיבים יהיו זהים - זכרון, דיסק, CD וכו' המערכת השניה בטח תהיה טובה יותר לישומי אופיס, השאלה מה יהיה עם יכולת התלת מימד? ואיכות הדו מימד? יש רעיון למישהו (לפני שאני מנסה כי אני לא יכול עדיין להשוות אותן ראש בראש.)
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרטיס מסך ישן ג'י פורס 2 MAX100 64 mb שמחובר לטלוויזיה 34 אינצ' וככה אני רואה, אין לי מסך רגיל של מחשב. הבעיה היא שאני רואה את התמונה לא כל כך טוב וכמה שניסיתי לתקן את התמונה לא הצלחתי,משחקים לא מעניינים אותי ואני מחפש כרטיס מסך שיתן לי תמונה טובה ואיכותית,אינני מתכוון גם להוציא 2000 ש"ח על כרטיס, לוח האם שלי זה BIOSTAR 845 והמעבד 1.6 פנטיום 4 הזכרון 256 ,,תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הנתונים באתר http://www.bjorn3d.com/read.php?pageID=1335&Submit=Go&cID=762 ובאתר היצרן אומרים: Specs * GPU - GeForce 6600GT * Graphic Bus - AGP 8x * GPU/Memory Clock - 500/450MHz * Memory - 128MB DDR3 * Memory Interface - 128-bit * RAMDACs - 400MHz * Memory Bandwidth - 14.4GB/sec * Data Bandwidth - 2.1GB/sec * Data Pipelines - 8 * Fill Rate - 4.1 billion texels/sec * Vertices - 375 million/sec * Process - .11 micon * Outputs - DVI, VGA, HDTV-Out המהירות של הזיכרון של הכרטיס הזה לא צריכה להיות 900MHZ לAGP??? אני פשוט מחר מקבל את הכרטיס ורציתי לדעת תודההההההה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-