כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד core 2 dou ומחשב לפני שנתיים בערך. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לדעת על ה hd 4870 יתרונות שלו חסרונות שלו מבחנים שלו ועם איזה סוגי כרטיסים הוא מתחרה תודה רבה רבה לעוזרים אשמח עם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
איך לכבות את זה? זה אפשרי בכלל? הפיזיקה הזו מורידה FPS משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
לפני כחודש לערך החליפו לי לוח אם(שכולל את הכרטיס מסך) לאחר שקיבלתי אותו עשיתי ריענון לתוצאה והיא נשארה כמו שהיא,לאחר מכן שהגעתי לביתי עדכנתי את הכרטיס מסך מWINDOWS UPDATE והתחלתי את המחשב,ואז הלכתי לדירוג תוצאות והוא כתב לי למעלה שזוהתה שינוי במערכת וצריך לעדכן את התוצאה האם זה בכלל עדכון הכרטיס מסך או יכול להיות שהמחשב בדילי והחליפו לי במעבדה למשהו אחד? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך X16 יכול לפעול ב- X1, X4, X8 ? או צריך כרטיסים יעודיים לזה, ואם כן האם קיימים ? בתודה, shenig
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
מה זה crossfire אני לא זוכר איך רושמים את זה אבל מה זה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
-
יש לי לוח GA-MA78GM-S2H 1.1, עם כרטיס O.B הלוח חדש ומהרגע הראשון היו לי בעיות. ריסטים(מסכים כחולים) בצפיה בקבצי MPEG2 (רק שיש האצה בחומרה) ועוד כל מיני. הדרייברים מעודכנים . ביוס מעודכן. בדיקת זיכרונות עם MEMTEST תקינה. לא הצלחתי לאתר את הבעיה. איזה תוכנות ניתן לבדוק את התקינות של הכרטיס? יש לי הרגשה שהוא קשור לבעיות. ניסיתי להתקין 3DMark06 אבל מאיזה שהיא סיבה הוא לא עובר את המסך הראשוני של ההפעלה. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם , השאלה היא כזאת: אני משחק במשחק COUNTER STRIKE SOURCE למי שמכיר ומי שלא מכיר עכשיו יש לי שם בכללי 100 FPS , אבל ברוב המקרים ובמפות הכבדות יש לי בערך 70FPS אבל כל פעם שנכנס איזה אובייקט למסך המחשב פשוט נתקע . נגיד אני הולך ופתאום קופץ איזה משהוא למסך המחשב נתקע ל-1~3 שניות , או שיש דרופ ל-10FPS או משהוא בסגנון . זה קשור להתחממות הכרטיס אולי ? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הוא הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 1500 שח למשחקים כרטיס שהרוב קונים שמביא תמורה משתלמת לכסף ואיזה כרטיס הכי טוב לרינדורים ועבודה בתלת מימד עד 1500 שח
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
כרטיס מסך בא עם דרייבר מותקן עליו?נניח שיש לי כרטיס מסך שהורדתי לו דרייבר ואני מחליף לכרטיס מסך זהה האם אני צריך לעדכן דרייברים שנית?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 550 ש"ח וזה המפרט שלי: e6300 2 gb ram והלוח שלי תומך pci-e x16. אה והספק שלי 400W של ezcool
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש כ.מסך 9600gt (כרגע לא משנה של איזו חברה) האם הוא ירוץ טוב מסך של LGW2242T ? אם לא איזה ככרטיס מסך או מסך עלי לשנות?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך palit sonic 9600 gt על המחשב ואני רוצה לחבר אותו לטווליזה רגילה 33 אינץ לטלווזיה יש חיבור בננה צהובה או 21 פינים למסך שלי יש vga dvi hdmi מה אני יכול לעשות? האם יש איזשהו מתאם? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס חדש עד 700 ש"ח נתוני מחשב: Q6600 4X800=3200 זכרון OCZ 3X1GB כשיח 2X500GB מסך 22" 1680X1050 ומה עם הכרטיס הזה?? http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5722
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט NFORCE עםכרטיס מסך מובנה 7100 ...יש לי מסך LCD 47 FULL HD , החיבור למסך נעשה דרך HDMI וניגון של 720P הוא בסדר ברזולוציות מסוימות,סרטים של 1080 הוא מקרטע ומציג איכות לא משהו בכלל...איזה כרטיס מסך יתאים לי לשידור רציף וגם יתן תמורה טובה של צבעים ואיכות למסך שלי ב-1080P ? למארז שלי לא יכנסו כרטיסי מסך ארוכים אם אפשר להמליץ לי על משהו טוב או מישהו שניסה כרטיס מסויים ברזולציות האלו במסך גדול תודה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
כי 13 אלף ש"ח בארץ ו9 אלף בארה"ב זה לא מעט כסף.. הכרטיס יודע לעשות עוד משהו חוץ מלהכין קפה? P:
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש לי ויסטה וxp בדול בוט ואחריי שהחלפתי מ8800GTX ל4870x2 מחקתי דרייבר לפניי רק בויסטה ושחכתי מהאקס פי... עכשיו אני רוצה להיכנס לאקס פי ולהחליף דרייבר...מה הדרך הנכונה?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מלא הצעות למפרטים לקניית מחשב חדש וכל הצעה עם כרטיס אחר ואני כבר הלכתי לאיבוד שם אני גרפיקאי מתחיל על אפטר וסטודיו מקס שמחפש מחשב טוב לעבודות ורינדורים, אפשר לקבל המלצה על 2 כרטיסים חזקים וטובים ליעשו את העבודה? (בגדול מה שאני הולך לקנות זה מעבד קוואד 4G עם רייד0 וכרטיס טלוויזיה גם כן תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
קניתי אותו של GIGABYTE עם קירור זלמן.. במנהל התקנים רשום לי שהכרטיס מסך הוא מסדרת 4800 זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי 450 שקל אני מתכנן לקנות את ה HD 4670 השאלה שלי האם המעבד e5200@3.125 GHZ יחזיק אותו ואיזה משחקים יעבדו לי .. בינתים קניתי Crysis warhead
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
זה מה שהוא רושם לי (ויש לי דרייברים מותקנים): [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
KSP התחילו למכור את כרטיס המסך ATI HD4850X2 מתוצרת Sapphire במחיר - 2350 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7017 די יקר אתם לא חושבים?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
מחשב E2160 עם 1G RAM - כרטיס גרפי OB הילד בעיקר משחק באינטרנט ומשחקי מחשב רגילים מצד אחד לא גיימר רציני (ילד בין 10) אבל מצד שני רוצה כרטיס שאפשר יהיה להנות ממנו תודה שמוליק
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-